שרשור תגובות: הממיר 4K של יס: yes Ultra

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5190

שליחה

חברים אם לחלקחם פה יש בעיה באיכות התמונה שימו לב,בטלויזיות החדשות לא כל הכניסות hdmi נותנות את אותו רזולוצייה,שווה בדיקה..
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

טוב חברים, עדכון קטן: הגעתי הביתה, שיניתי ל-720p והאיכות אחלה (כמו בקוואטרו).

יצרתי קשר עם יס ושם לאחר בדיקה היא אמרה לי שלערוצי ה-SD מתבצע UPSCALE ל-4K, ושכרגע ה-UPSCALE שיש בממיר ל-4k פחות טוב ממה שיש לי במסך.

בנוסף היא ציינה שכשאני אכנס לתוכן שהוא 4K אני לא אראה אותו ב-4K אלא ב-720p, אז ה"פתרון" שהיא נתנה לי הוא שבכל פעם שאני רוצה לראות תוכן 4K אני צריך להכנס להגדרות > הגדרות מתקדמות > הגדרות HD ומשם לשנות לרזולוציה 4K ולהיפך.

היא אמרה שהיא מעבירה את זה והיא מקווה שזה יטופל בקרוב.

* היא ביטלה לי את הטכנאי למחר, כי היא אמרה שהוא ייתן לי בדיוק את אותו ה"פתרון" שהיא נתנה לי.

רק לידיעה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78953
שם מלא: עפר לאור

שליחה

טוב, אז התאוריה שלי היתה נכונה. מעניין, אשתף את יס בממצא הזה.

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759

שליחה

לא נוח.. זה לא אמור לעבוד כמו בQUATTRO על מצב AUTO? שבעצם מבטל את הUPSCALE של הממיר, ומשדר בNATIVE של הערוץ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

KaraZorel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

YanivPL כתב:
...
...
גם אצלך איכות ערוצי ה-sd ממש ירודה לעומת הקוואטרו?

*במיוחד 2 ו-10
...
·גם אצלי.. ההורים שלי ממש סובלים מזה. הם לא צופין בערוצי הHD של יס, אלא רק ב10 22 וערוצי בSD....
שמחה שמצאת פתרון, אבל אני אשאיר את הטכנאי. הממיר לא מפסיק לעשות ריסטרט לעצמו וכבר הוצאתי מספר פעמים את השקע מהחשמל. הוא גם עשה לי פריזים של כמה שניות מפעולה לפעולה ועשה רושם של תקיעות.. התפריט גם איטי לפעמים. זה יכול לטוס ואז להתקע בבעיות..

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

כמה עדכונים:
1. מצב AUTO אמור להעביר החוצה את הפורמט של הערוץ. שווה לנסות
2. ניסיתי כל מני קומבינציות ולא רואה הבדל מהותי בין 720P ל-2160P בערוצי ה-SD. הגוונים מעט שונים אבל לא רואה שינוי משמעותי. להערכתי מה שגורם להבדל זה ההגדרות השונות שיש במסך של מי שרואה הבדל. כלומר, למשל ההגדרות של המסך ב-720P שונה מ-1080 או 2160 (למשל חידוד וכו') ושזה גורם להבדלים.

זה דעתי כמובן.

Itsik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 431

שליחה

גם לי התקינו הבוקר את הממיר.
אני עברתי מהTotal ואני לא מרגיש כל שינוי באיכות ההתמונה בשידורי SD, בעל מסך KS9500.

הממיר מוגדר על 2160P25.

מעבר לזה, אני ממש מבסוט מכל הפיצ'רים החדשים של הממיר שחלקכם כנראה נחשף אליהם עוד קודם בקוואטרו. דבר נוסף, יש לי ממיר HD רגיל בחדר אחר, וגם לו עודכנה התוכנה וכעת ניתן לעשות גם שם Start Over.

בקיצור, so far - so good.
איציק.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

@Itsik
·

גם לי יש 9500 ולא מרגיש שום שינוי לרעה או לטובה ב SD. אני מניח שאולי במסכים נחותים יותר בגלל אי יכולת ביצוע UPSCALE נורמלי זה מורגש יותר

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אם אתם שואלים לגבי 25HZ או 50HZ, אין ממש הבדל. שניהם פרוגרסיביים במצב 2160P.

ThemaN
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה

@YanivPL
·
יניב איזה טלוויזה יש לך?

אולי באמת כמו שרשמו פה זה משהו בטלוויזה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אם היה לו משהו בטלויזיה אז זה היה הפוך - הרי הוא אומר שהמסך עושה Upscale טוב יותר מהממיר.

לדעתי כל הסיפור זה הגדרות שונות במסך. כלומר, יש לו הגדרות שונות ב-720P מאשר יש לו ב-2160P. לדוגמא, צבעים שונים, הגדרות של חידוד שונים והסרת MPEG noise. המסך נותן לו תמונה אחת עם עיבוד תמונה מחוזק מכאן, ותמונה עם פחות עיבוד תמונה משם - ומזה ההבדל.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

שליחה

התקינו היום את הממיר ULTRA.
לא מרגיש רגרסיה באיכות התמונה ב SD (האמת שגם לא רואה כלכך תוכן ב SD בשביל להרגיש את הרגרסיה)
מרגיש כן שינוי לטובה באיכות תכניHD התמונה יותר חדה ונקייה. פשוט תענוג!!

מזפזפ עכשיו בין ערוצי הסדרות ומתמוגג מאושר מהאיכות :)

כל הכבוד YES!!
משלם לא מעט אבל לפחות יש תמורה :)

subzero007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155

שליחה

היום צפיתי במשחק כדורגל ב SD
זה היה סיוט, גרוע יותר משידור באינטרנט... ירידה חדה באיכות לעומת הקוואטרו...

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אני מבסוט מכל העיניין, לא רואה בכלל ערוצי sd, מפה האיכות בשמים, full hd באיכות פצצה, 4k לפנים, ממיר מהיר, עובד חלק , נשאר רק להנות...
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727

שליחה

FastandFurious כתב:אני מבסוט מכל העיניין, לא רואה בכלל ערוצי sd, מפה האיכות בשמים, full hd באיכות פצצה, 4k לפנים, ממיר מהיר, עובד חלק , נשאר רק להנות...
...
·באמת שלא מבין מה יש לראות בערוצי 10/22 שמשדרים ב SD, להוציא חדשות שמובן לי למה אנשים רואים.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@kobi_lo
אז ככה, לי יש סטאפ שהשקעתי בו 30 אלף שקל, והוא כולל רסיבר, 5 רמקולים וסב וופר, מחשב htpc, וטלויזה 55 אינץ.

אני מוריד סרטים באיכות הכי גבוהה שיש כרגע למצוא, מאיפה שכולנו מורידים.

ממש לא נראה לי שיש לי זמן בכלל לצפות בתכני sd, את העידן הזה עברתי כבר מזמן, אם אני רוצה לראות חדשות יש את ערוץ 1 שמשדר בhd.

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

kobi_lo כתב: ·באמת שלא מבין מה יש לראות בערוצי 10/22 שמשדרים ב SD, להוציא חדשות שמובן לי למה אנשים רואים.
...
FastandFurious כתב: אז ככה, לי יש סטאפ שהשקעתי בו 30 אלף שקל, והוא כולל רסיבר, 5 רמקולים וסב וופר, מחשב htpc, וטלויזה 55 אינץ.

אני מוריד סרטים באיכות הכי גבוהה שיש כרגע למצוא, מאיפה שכולנו מורידים.

ממש לא נראה לי שיש לי זמן בכלל לצפות בתכני sd, את העידן הזה עברתי כבר מזמן, אם אני רוצה לראות חדשות יש את ערוץ 1 שמשדר בhd.
...
כל אחד וההעדפות שלו.

תפסיקו לשפוט פה אנשים.

שכל אחד יעשה מה שטוב לו, ואם מישהו מוצא לנכון להגיד שאיכות ערוצי ה-SD מזעזעת בחברה בה הוא מנוי, אז כנראה שזה מספיק חשוב בשבילו בשביל שזה יפריע לו!

מה נסגר עם אנשים?! (n)
נערך לאחרונה על ידי YanivPL ב 09/02/2017 0:14, נערך 3 פעמים בסך הכל.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@YanivPL
אני באופן אישי אין לי בעיה עם אף אחד, מבחינתי שכולם יראו ערוצי sd.

לי יש העדפות משלי.

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483

שליחה

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה צריך לעשות או עם מי צריך לדבר כדי לקבל גם את הממיר אולטרא? סוף סוף הטלוויזיה בסלון היא 79 אינץ 4K, אז זו הזדמנות טובה לנצל את איכות המסך...

תודה,

אור

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אור כתב:מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה צריך לעשות או עם מי צריך לדבר כדי לקבל גם את הממיר אולטרא? סוף סוף הטלוויזיה בסלון היא 79 אינץ 4K, אז זו הזדמנות טובה לנצל את איכות המסך...

תודה,

אור
...
·

בהצלחה :wink:

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”