שרשור תגובות מאמר: מסך Sony Bravia LCD 40W2000
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
krgperry,
כמו שכתבתי, לא הרגשתי במודל הזה בבעיה. יש מודלים שבהם התאורה האחורית בטכנולוגיות שונות שיותר רגישות לכך.
בכל אופן, לא ממש מרגישים בעיות UNIFORMITY בד"כ בצפיה בתוכן אמיתי.
כמו שכתבתי, לא הרגשתי במודל הזה בבעיה. יש מודלים שבהם התאורה האחורית בטכנולוגיות שונות שיותר רגישות לכך.
בכל אופן, לא ממש מרגישים בעיות UNIFORMITY בד"כ בצפיה בתוכן אמיתי.
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

josef_he,
אל תיקח את החיים כ"כ קשה. יש סמיילי בהודעה שלו.
אין קשר לאם רואים "עד כדי כך גרוע"... רואים מצויין, רק שברזולוציה נמוכה יותר, ברור?
PV60 היא 1024 על 768, וה-w2000 היא FULL HD (כלומר 1920 על 1080). כלומר, יש פי 2.5 רזולוציה ל-W2000...
אין קשר לאם רואים "עד כדי כך גרוע"... רואים מצויין, רק שברזולוציה נמוכה יותר, ברור?
PV60 היא 1024 על 768, וה-w2000 היא FULL HD (כלומר 1920 על 1080). כלומר, יש פי 2.5 רזולוציה ל-W2000...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי המחיר של הPV נצא מנק' הנחה שהיא זולה מהW.
עופר, אם אתה היית צריך לקנות ובתכנונך העתידי כן נמצא HD, על מה היית הולך? סוני W או PV60 (או כל הצעה אחרת של פלזמה שנראית לך)?
אני כמובן אלך להסתכל ולהשוות, אבל בכ"ז אני שואל בשביל לקבל תמונה כללית.
עופר, אם אתה היית צריך לקנות ובתכנונך העתידי כן נמצא HD, על מה היית הולך? סוני W או PV60 (או כל הצעה אחרת של פלזמה שנראית לך)?
אני כמובן אלך להסתכל ולהשוות, אבל בכ"ז אני שואל בשביל לקבל תמונה כללית.
אני חושב שאם השמועה שיס יעברו לשידור HD עד סוף השנה היא אמיתית אז כדאי לשקול באמת את הW .אני חושב שיש אנשים שיודעים בוודאות מה יהיה ומתיjosef_he כתב:לגבי המחיר של הPV נצא מנק' הנחה שהיא זולה מהW.
אני כמובן אלך להסתכל ולהשוות, אבל בכ"ז אני שואל בשביל לקבל תמונה כללית....
ומה לגבי הענין שאלו נתוני רזולוציה סטטית?oferlaor כתב:josef_he,
PV60 היא 1024 על 768, וה-w2000 היא FULL HD (כלומר 1920 על 1080). כלומר, יש פי 2.5 רזולוציה ל-W2000......