האם סמסונג מטעה את הקונים בכוונה ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
עזוב, ממליץ לך לקנות את הנאון ולהפסיק לשבור את הראש. באמת.
@TheCoolest
הבנתי את הציניות... בסדר כנראה כבר התייאשת ממני, אל תעזור לי תעזור לאנשים אחרים שבבעיה פה.
בסך הכל מנסים פה להבין אם הטלויזיה UE זהה בנתונים לטלויזיה שסיקרו ב RATING גרסא UN... אתה אומר שלא תואם, סבבה תודה.
רק מעניין אותי לדעת איך אתה יודע שזה לא תואם
הבנתי את הציניות... בסדר כנראה כבר התייאשת ממני, אל תעזור לי תעזור לאנשים אחרים שבבעיה פה.
בסך הכל מנסים פה להבין אם הטלויזיה UE זהה בנתונים לטלויזיה שסיקרו ב RATING גרסא UN... אתה אומר שלא תואם, סבבה תודה.
רק מעניין אותי לדעת איך אתה יודע שזה לא תואם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
הן לא זהות אלא שונות מהותית.
kthxbye, פרשתי מהשרשור.
kthxbye, פרשתי מהשרשור.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תגידו, זה אמיתי השרשור הזה?
לא יודע, מרגיש שיש פה מצלמה נסתרת ושיהודה ברקן ייצא פתאום עם מושון..
לא יודע, מרגיש שיש פה מצלמה נסתרת ושיהודה ברקן ייצא פתאום עם מושון..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@AfikYakov
·
דווקא כולם נראים לי רגועים. זה רק אתה בהיסטריה.
תקשיב, העניין די פשוט והוסבר לך לאורך השרשור שהמסכים שונים. זהו. מאחורינו.
איך, כמה, למה לא ידוע לנו ולא כזה משנה גם לדעתי. פשוט שונים.
עכשיו השאלה היא איזה מוצר מקבלים במחיר נתון (לא שם הדגם, אלא מהו תכל'ס המסך) ומה נותנים המתחרים בשוק באותו תקציב.
·
דווקא כולם נראים לי רגועים. זה רק אתה בהיסטריה.
תקשיב, העניין די פשוט והוסבר לך לאורך השרשור שהמסכים שונים. זהו. מאחורינו.
איך, כמה, למה לא ידוע לנו ולא כזה משנה גם לדעתי. פשוט שונים.
עכשיו השאלה היא איזה מוצר מקבלים במחיר נתון (לא שם הדגם, אלא מהו תכל'ס המסך) ומה נותנים המתחרים בשוק באותו תקציב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
פתחתי את השרשור הזה לא בכדי שיהפוך להתנצחות שדרך אגב אפיק אתה תורם לה רבות
אני רכשתי טלויזיה למטרה ספציפית ומסתבר שמה שנמכר פה בארץ לא עונה על מה שאני צריך ואף הינו הטעיה ברורה של הצרכן
אני אתנהל מול היבואן והיצרן ואנסה למצות מולם את הנושא
לשאלתך אפיק אני כבר כתבתי בתחילת השירשור שלמרות שזו לא הטלוויזיה מסדרה 7 שנמכרת בחו״ל מבחינת תמורה לכסף היא נותנת חבילה טובה , איכות תמונה טובה , קונטרסט עמוק , סמארט טוב
לא חושב שיש היום טלויזיה שתתן במחיר הזה את כל זה אולי למעט ה M7000 של הייסנס שאני לא ראיתי אישית
אני רכשתי טלויזיה למטרה ספציפית ומסתבר שמה שנמכר פה בארץ לא עונה על מה שאני צריך ואף הינו הטעיה ברורה של הצרכן
אני אתנהל מול היבואן והיצרן ואנסה למצות מולם את הנושא
לשאלתך אפיק אני כבר כתבתי בתחילת השירשור שלמרות שזו לא הטלוויזיה מסדרה 7 שנמכרת בחו״ל מבחינת תמורה לכסף היא נותנת חבילה טובה , איכות תמונה טובה , קונטרסט עמוק , סמארט טוב
לא חושב שיש היום טלויזיה שתתן במחיר הזה את כל זה אולי למעט ה M7000 של הייסנס שאני לא ראיתי אישית
@yehudabb
קודם כל אני מודה לך על ההערכה, אשמח אם תעדכן בשרשור או אותי בפרטי לי אישית זה חשוב לדעת לא יודע אם אחרים פה זה מעניין אותם מה נסגר מה קורה.
ודבר נוסף השרשור שלך לא יודע אם הציל אותי אבל מנע ממני בשלב זה להזמין אותה, תכננתי בבוקר להזמין ועקב השרשור עצרתי.
דבר נוסף מה לגבי ה HDR שאר הדברים? אתה אומר שאין אותם? לא תומך?
קודם כל אני מודה לך על ההערכה, אשמח אם תעדכן בשרשור או אותי בפרטי לי אישית זה חשוב לדעת לא יודע אם אחרים פה זה מעניין אותם מה נסגר מה קורה.
ודבר נוסף השרשור שלך לא יודע אם הציל אותי אבל מנע ממני בשלב זה להזמין אותה, תכננתי בבוקר להזמין ועקב השרשור עצרתי.
דבר נוסף מה לגבי ה HDR שאר הדברים? אתה אומר שאין אותם? לא תומך?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
מלחמה אבודה לצערי.
מזכיר לי את הטעיית הפנאלים מלפני מס' שנים
http://www.hometheater.co.il/vt141856.html
לדעתי הדג מסריח מהראש.
אני לא אתפלא אם זו לא עוד "קומבינת" סמליין.
בכל מקרה, KU7000 (של ישראל), מתומחרת מאוד אגרסיבי ובעצם מחליפה את דגמי 6300/6400 של פעם כמסך להמונים שמחפש "הכי טוב בהכי זול".
גם אין "קייס" לתביעה וכד', מכוון שמי שקונה בישראל אמור לבדוק מפרט של היבואן בישראל ולא להשוות למפרט בחו"ל.
הם בטוח מכוסים עם העניין הזה משפטית.
מזכיר לי את הטעיית הפנאלים מלפני מס' שנים
http://www.hometheater.co.il/vt141856.html
לדעתי הדג מסריח מהראש.
אני לא אתפלא אם זו לא עוד "קומבינת" סמליין.
בכל מקרה, KU7000 (של ישראל), מתומחרת מאוד אגרסיבי ובעצם מחליפה את דגמי 6300/6400 של פעם כמסך להמונים שמחפש "הכי טוב בהכי זול".
גם אין "קייס" לתביעה וכד', מכוון שמי שקונה בישראל אמור לבדוק מפרט של היבואן בישראל ולא להשוות למפרט בחו"ל.
הם בטוח מכוסים עם העניין הזה משפטית.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·AfikYakov כתב:@טלHD
אני בסך הכל רוצה לדעת חד משמעית אם ה KU7000 של הארץ טובה כמו שאומרים שהיא זה הכל......
אמרו לך בערך 1,000 (אלף) פעם שכן.
התמורה למחיר מצויינת. יחס עלות לאיכות טובה מאוד.
KU7000 בגדלים 50-55 עולה היום בין 3 ל 4K.
H6400 הפופולארית מהעבר הקרוב, באותם גדלים, עלתה בערך כפול!.
@טלHD
סבבה לגבי זה לא אשאל ולא יחפור יותר.
קראתי קצת ממה שפירסמתה מהשרשור הישן שלך, יש שם כל מיני תגובות על קניה ביבואן רשמי או מקביל ושזה לא שווה.
אני לא מבקש ממכם להגיד לי מה לעשות, אומנם אני ממש לא מבין בזה.
אני רק יודע שיבואן מקביל לא תומך בעברית ושאופציות הסמארט נעולות ושיבואן רשמי זה שנה+עוד שנתיים אם בוחרים.
מה אתם ממליצים? אין לי ניסיון בזה, לא יודע אם זה בסדר לקחת יבואן מקביל, או שלא בסדר, כמה חנויות שהתקשרתי אליהם רצו כמעט כולם 500 שקל תוספת על שנת אחריות ועוד 200 על עוד שנתיים... קצת הרבה אבל אני לא מבין בזה
סבבה לגבי זה לא אשאל ולא יחפור יותר.
קראתי קצת ממה שפירסמתה מהשרשור הישן שלך, יש שם כל מיני תגובות על קניה ביבואן רשמי או מקביל ושזה לא שווה.
אני לא מבקש ממכם להגיד לי מה לעשות, אומנם אני ממש לא מבין בזה.
אני רק יודע שיבואן מקביל לא תומך בעברית ושאופציות הסמארט נעולות ושיבואן רשמי זה שנה+עוד שנתיים אם בוחרים.
מה אתם ממליצים? אין לי ניסיון בזה, לא יודע אם זה בסדר לקחת יבואן מקביל, או שלא בסדר, כמה חנויות שהתקשרתי אליהם רצו כמעט כולם 500 שקל תוספת על שנת אחריות ועוד 200 על עוד שנתיים... קצת הרבה אבל אני לא מבין בזה
- DanielDavidson
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה למי שהגיב חקרתי את הנושא גם וזו לא אותה טלויזיה , אני מבטל את העסקה וכנראה ילך על משהו יקר יותר שתומך בhdr.
כן בודק את האופציה להליך משפטי מול סמליין בנושא סדרות המסכים
כן בודק את האופציה להליך משפטי מול סמליין בנושא סדרות המסכים
@shraga007
אח שלי... לא מתאים לך הדיבור/צורת דיבור שלי אז פשוט אל תגיב לי אם לא מוצא חן בעיניך...
זה לא פאניקה ולא כלום, לך תקנה טלויזיה ואז תקלה שזה לא מה שהזמנת ואז תבוא תספר לנו אם אתה מרגיש עם זה סבבה...
בא לך לעזור תעזור, לא בא לך אל תעזור...
אתה אומר לך תחפש חברה אחרת כאילו אני מבין בטלויזיות משהו, אם הייתי מבין לא הייתי נכנס לפורום ושואל אותכם, עזוב... פשוט אנשים שאין להם חשק לעזור שלא יגיבו, אתם מתעצבנים על הודעות "חופרות" אבל אתם גם בעצם לא עוזרים, תעשה לי טובה.
הבנתי כבר את הקטע... רוב המומחים פה בתחום לא אהבו את צורת הדיבור שלי ואת רמת החפירות שלי... אני מודע לזה וזהו.
אח שלי... לא מתאים לך הדיבור/צורת דיבור שלי אז פשוט אל תגיב לי אם לא מוצא חן בעיניך...
זה לא פאניקה ולא כלום, לך תקנה טלויזיה ואז תקלה שזה לא מה שהזמנת ואז תבוא תספר לנו אם אתה מרגיש עם זה סבבה...
בא לך לעזור תעזור, לא בא לך אל תעזור...
אתה אומר לך תחפש חברה אחרת כאילו אני מבין בטלויזיות משהו, אם הייתי מבין לא הייתי נכנס לפורום ושואל אותכם, עזוב... פשוט אנשים שאין להם חשק לעזור שלא יגיבו, אתם מתעצבנים על הודעות "חופרות" אבל אתם גם בעצם לא עוזרים, תעשה לי טובה.
הבנתי כבר את הקטע... רוב המומחים פה בתחום לא אהבו את צורת הדיבור שלי ואת רמת החפירות שלי... אני מודע לזה וזהו.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מה זה להזמין טלויזיה והיא לא מה שהזמנת? אתה יודע מה אתה רוצה? קח את המפרט של הטלויזיה ותבדוק. אין מפרט? אז תתקשר לסמסונג ותבקש מפרט. מה זה משנה אם היא כמו KU7000 או כמו RZ2894 או כמו HIRTUT^2? או שהמפרט מתאים למה שאתה מחפש או שלא.
אתם מדברים שטויות פשוט כי אתם לא באותה סיטואציה ... בבקשה, לך תזמין טלויזיה ספציפי שאתה מתעניין לצורך העניין, תגלה שזה דגם אחר, אני רוצה לראות אחרי זה תגיד לי "טוב נו אבל המיפרט עונה לי על הצרכים אז בסדר אני אשב בשקט ואשתוק", תגידו מה אתם רציניים איתי??? בן אדם הזמין מוצר וקיבל מוצר אחר! נו ונניח והנתונים עונים לו על הדרישות אבל הוא ציפה למשהו אחר אז מה זה בסדר.Malcontent כתב:מה זה להזמין טלויזיה והיא לא מה שהזמנת? אתה יודע מה אתה רוצה? קח את המפרט של הטלויזיה ותבדוק. אין מפרט? אז תתקשר לסמסונג ותבקש מפרט. מה זה משנה אם היא כמו KU7000 או כמו RZ2894 או כמו HIRTUT^2? או שהמפרט מתאים למה שאתה מחפש או שלא....
עזבו כבר הבנתי את הראש של האנשים הוותיקים פה, הם לא אוהבים אנשים שמדברים הרבה וחופרים כמוני, וזה גם למה אתם כבר לא מגיבים לדברים שאני רושם או עוזרים לי למצוא משהו אחר.
ממש חבל שזה ככה, תהיו בסיטואציה שלו ואז תדברו.