Fibaro Double Relay Switch ממסר נתפס
@AlonGoldfiz
נסה אולי לפרסם את השאלה בשרשורי המאווררים - יש שם חבר'ה שהתקינו מודולים עבור מאווררים.
שרשור ראשון
שרשור שני
עריכה: אני רואה ש @morgi23 כבר ענה לך כאן.
נסה אולי לפרסם את השאלה בשרשורי המאווררים - יש שם חבר'ה שהתקינו מודולים עבור מאווררים.
שרשור ראשון
שרשור שני
עריכה: אני רואה ש @morgi23 כבר ענה לך כאן.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
- AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 26 פעמים
תגידו לאור המסקנות מהאשכול הזה :
אני בדיוק בהקמה של ביית חכם, אני צריך משהו כמו 10 מפסקים כפולים, הרוב כרגע לא מחובר לנורות לד, אבל כמו שזה נראה שנה שנתיים הכל יהיה לד.
רב חברי הפורום (וכנראה גם רב העולם) משתמשים במודולים של Fibaro שכנראה אמינים ועמידים....... אבל יש את הבעיה של האשכול הנ״ל ולכן אני מתלבט עם לקנות את כל המודולים של פיליו.... חברה שאני לא יודע מה רמת האמינות שלה .
מה אתם אומרים ?
אלון.
אני בדיוק בהקמה של ביית חכם, אני צריך משהו כמו 10 מפסקים כפולים, הרוב כרגע לא מחובר לנורות לד, אבל כמו שזה נראה שנה שנתיים הכל יהיה לד.
רב חברי הפורום (וכנראה גם רב העולם) משתמשים במודולים של Fibaro שכנראה אמינים ועמידים....... אבל יש את הבעיה של האשכול הנ״ל ולכן אני מתלבט עם לקנות את כל המודולים של פיליו.... חברה שאני לא יודע מה רמת האמינות שלה .
מה אתם אומרים ?
אלון.
- AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

אני מבין ש tkb ופיליו זה אותו המפסק ?
איזה דגם יש לך PAN04 ?
איזה דגם יש לך PAN04 ?
- AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

עוד שתי שאלות לפני שאני מזמין:
1. יש בעיה להתממשקות מול Vera Plus?
2. יש בעיה לחבר לו לחצן קפיצי במקום מפסק ? (בפיבארו צריך לשנות את פרמטר 14 לאפס, מה צריך לעשות כאן ?).
תודה רבה, אלון
1. יש בעיה להתממשקות מול Vera Plus?
2. יש בעיה לחבר לו לחצן קפיצי במקום מפסק ? (בפיבארו צריך לשנות את פרמטר 14 לאפס, מה צריך לעשות כאן ?).
תודה רבה, אלון
@movieman
·
את המודולים שלי קניתי מBOBHAS לפני שנה וחצי בערך אבל המודול הזה זהה
http://www.vesternet.com/z-wave-philio-insert
שים לב שה06 זה ריליי עם יכולת לשליטה על מעגלי מתח שונים ממתח המערכת (לדוגמא, 12v) וה04 זה מודול ששולט רק על מעגלים עם מתח המערכת (220v)
יש גם את הלינק שמצורף בשרשור השני לקניה מעליבאבא TKB
·
את המודולים שלי קניתי מBOBHAS לפני שנה וחצי בערך אבל המודול הזה זהה
http://www.vesternet.com/z-wave-philio-insert
שים לב שה06 זה ריליי עם יכולת לשליטה על מעגלי מתח שונים ממתח המערכת (לדוגמא, 12v) וה04 זה מודול ששולט רק על מעגלים עם מתח המערכת (220v)
יש גם את הלינק שמצורף בשרשור השני לקניה מעליבאבא TKB
לאחרונה גם אני החלפתי מריליי כפול לריליי יחיד.גילרוז כתב: היה לי את אותה בעיה בדיוק. הסוויצים של כמה מנורות לד שהתקנתי נתפסו אחרי יום-יומיים ונשארו דולקים
פשוט החלפתי מסוויץ כזה:
(היה לינק שגוי, הכוונה היתה לFibaro Relay 2x1.5KW)
לסוייץ כזה:
http://www.vesternet.com/z-wave-fibaro-relay-insert-1-2-5-kw
והבעיה נפתרה, כבר חצי שנה שאני משתמש במוצר והכל בסדר......
זה אמנם לא מספיק זמן בשביל להסיק מסקנות (לפני ההחלפה הריליי היה נתפס אחת למספר חודשים רב), אבל בינתיים הריליי לא נתפס.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
- AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

ברור שברגע שתחליפו ל 2.5 זה יעבוד, אבל אז השליטה תהיה על ממסר אחד במקום על שתים.
אני החלפתי למודול של Philio עם טכנולוגית Zero Crossing עובד מעולה ותומך ב 2x1.5.
עובד מעולה ולא נתקע.
אלון
אני החלפתי למודול של Philio עם טכנולוגית Zero Crossing עובד מעולה ותומך ב 2x1.5.
עובד מעולה ולא נתקע.
אלון