חווית שירות KSP - נחשו בעצמכם..

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #61 

@liork11
סבבה, אני מתייחס אליהם כאל מחסן ציוד מראש ולא רואה באחריות שלהם טעם. על פי זה אני מחליט אם שווה לי לקנות או לא. כמו שאם אני קונה מגירבסט או מכל אתר סיני אחר אני לא מצפה שיתנו לי אחריות על מוצר אם הוא מתקלקל אחרי שנה, גם אם הם מבטיחים את זה, ככה גם KSP. אבל למרות זאת, הם עדיין משתלמים הרבה פעמים..

ד"א, הבחור שמעלי צודק. אם האחריות היא של היבואן, אין לך מה לבוא לKSP בטענות בכלל במקרה הזה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #62 

לא. כל חנות נורמלית היתה לוקחת אחריות אם יבואן היה מתנער. וגם אם הם מאשימים את היבואן אני לא בטוח שזה המצב באמת.

liork11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #63 

jtk כתב:לא. כל חנות נורמלית היתה לוקחת אחריות אם יבואן היה מתנער. וגם אם הם מאשימים את היבואן אני לא בטוח שזה המצב באמת.
...
בדיוק.

אני רכשתי את המוצר מ-KSP, והאחריות היא שלהם ולא של צד שלישי שאני לא מכיר, במיוחד אחרי שהחתימו אותי על כתב האחריות "המשפטי" שלהם.
אם היבואן מקשה עליהם זו אינה הבעיה שלי, שיספגו את הנזק ויריבו איתו.
במקרה הספציפי שלי, נציג השירות בחנות החליט בעצמו שהאחריות אינה תקפה. אני התעקשתי שישלח ליבואן כי אולי יש סיכוי, אבל מראש נאמר לי שזה לא יתוקן (ולדעתי היה להם נוח לומר שהיבואן לא מתקן).
הויכוח שלי איתם היה על מהות הנזק: ברור שזה היה פגם בייצור, אולם הם התעקשו לפרש את האחריות כרצונם למרות שזה לא הגיוני בעליל.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #64 

אם הייתה קונה את המקלדת הזו מ EBAY גם אז אתה חושב שהיה לך עם מי לדבר?

קרה לי אותו דבר עם עכבר RAZER. אפילו לא פניתי.

לוח אם של GIGABYTE שאני שרפתי החליפו לי לאותו דגם.
כרטיסי SD החליפו לי 2
הם עומדים מאחורי האחריות, והחנות נותנת אחריות.

באייבורי עבור מדפסת XEROX הפנו אותי עד לחנות של היבואן בת"א, וסחבתי את המדפסת לשם כמו מנייק.
הם הראו לי שתעודת האחריות היא מולם ולא מול החנות.
אצל המעבדה של היבואן, נתען כי הנזק בגללי, אבל סדרו משהו בכל זאת בפנים, על רכיב מסויים (תוף, היה קרוע רק חלק מהגליל) רצו 400 ש"ח וסרבתי.

תודה על המידע, אכן שימושי.

אני בעד KSP, יש להם הכל על המקום, אתה מקבל את המוצר באותו הרגע שאתה צריך (אמנם אין תצוגה) אבל יש מענה למזומן, מה שבחנות אחרת היו סוחבים אותך עם מקדמות והזמנות.

liork11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #65 

legopart כתב:אם הייתה קונה את המקלדת הזו מ EBAY גם אז אתה חושב שהיה לך עם מי לדבר?

קרה לי אותו דבר עם עכבר RAZER. אפילו לא פניתי.

...

תודה על המידע, אכן שימושי.

אני בעד KSP, יש להם הכל על המקום, אתה מקבל את המוצר באותו הרגע שאתה צריך (אמנם אין תצוגה) אבל יש מענה למזומן, מה שבחנות אחרת היו סוחבים אותך עם מקדמות והזמנות.
...
קניתי מסך 26" מ-EBAY, ואין לי שום ציפיה לקבל אחריות. זה בסדר וחלק מחישוב העלות/תועלת.
כשאני קונה ב-KSP ומקבל תעודת אחריות, אני לוקח בחשבון שיהיה מי שיעמוד מאחוריה. אחרת הייתי קונה בזול יותר במקום אחר..

ואני אתן עדכון נוסף:
באתי לחבר את המקלדת למחשב, וגיליתי שנעלמו הרגליות המתקפלות מאחורה!!
אני יודע שהן היו שם כשמסרתי אותה (כי אני משתמש בהן), אבל אחרי שפניתי ל-KSP לברר, הם שלחו לי תמונה של המקלדת שצולמה ללא הרגליות.
אני יכול רק לנחש שמישהו פירק אותן לפני שהתמונה צולמה.

לשמחתי, מצאתי מודל 3D של הרגליות האלה באינטרנט והדפסתי אצל חבר שיש לו מדפסת תלת מימד.. איזה מזל.
אני כבר לא מצפה לשום דבר מ-KSP. לא קונה שם יותר ואדאג להבהיר זאת לכל מי שאני מכיר.
תשפטו בעצמכם. אלה העובדות וזהו.

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #66 

@liork11
אני לא מבין מה אתם רוצים.
גם באיביי אתה מקבל אחריות, אתה פשוט יודע שלא תוכל לממש אותה ולוקח את הסיכון.
גם בKSP אתה יודע שיהיה לך קושי לממש את האחריות(הרבה פחות מאיביי) ואני משוכנע שלקחת את זה בחשבון לפני שקנית את המקלדת. אז באמת, מספיק לבכות. החרמה של KSP בגלל אחריות לא מספקת הופכת אותך(לטעמי לכל הפחות) לצרכן לא רציונאלי, שלא לוקח בחשבון את כל השיקולים, שהאחריות היא מן הסתם אחת מהם - אבל אינה השיקול הבלעדי, לפני שהוא מחליט מה לקנות ומאיפה.

אין ספק שהקניה מאמזון היא הטובה מכולן בהקשר של דאגה ללקוח לאחר הקניה, אבל אם אמזון יציעו מוצר שעלותו(כולל משלוח ומסים) תהיה יקרה פי 2 ממוצר בKSP בארץ - אני אעדיף לקנות את המוצר בארץ ולקנות אותה מחדש אם הוא יתקלקל. זה פשוט דבר הרבה יותר הגיוני לעשות עם סכום X של כסף.
אבל כל אחד ושיקוליו כאמור.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #67 

האחריות למוצרים מסין באיביי טובה משל KSP. :) שם לפחות לא מתנערים מבעיות שאתה מגלה ישר כשאתה מקבל את המוצר.
liork11 כתב:לשמחתי, מצאתי מודל 3D של הרגליות האלה באינטרנט והדפסתי אצל חבר שיש לו מדפסת תלת מימד..
...
אז הפלסטיק יוצא גמיש, וגם חזק מספיק?

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”