בעיות עם Denon AVR-X3200W - נשלח חזרה, מה קונים עכשיו ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

mbd כתב:אם אתה משתמש ברסיבר של MARANTZ אז זאת לא ספקולציה זאת עובדה.
...
עובדה לא רלוונטית המזינה ספקולציה כי ההעדפה האישית שלי משפיעה על הטיעון שפרשתי לעיל. זה נקרא אד הומינם: תקיפת הטוען כתחליף לתקיפת הטיעון, וזה לא מקובל בדיון מתורבת. לצערי המשך הביקורת שלך מלא בעוד דוגמאות רבות לאד הומינם, וזה מזלת לצערי לא רק את הטיעונים היותר קונקרטיים שאתה מביא, אלא גם את הדיון כולו. (W)
mbd כתב:לא אני הוא זה שניכנס לגוגל לחפש פירושים במילונים "הנחשבים"
...
אני מתנצל אם בחירת המילים "רגע של סמנטיקה" פגעה בציפור נפשך. בניגוד לתפיסה שלך כאילו התכוונתי "להעביר 'שיעור" (שהיא מוטעית ומטעה), זו הייתה בסה"כ כותרת ההומוריסטית (לדידי) שמלכתחילה נתנה נופך של חוסר ולא עודף רצינות. כמו כן, אני מצטער אם הבאת סימוכין ממילונים בריטיים (זאת הייתה הסיבה שבחרתי במקורות הללו, ולא היותם "נחשבים" לדעתך) נדמתה בעיניך להתנשאות שלי או השפלה שלך. בשום שלב לא התכוונתי לפגוע בך באופן אישי! (f)

המטרה היחידה של הלינקים שהבאתי הייתה כאמור כדי לסמך ולבסס את הטענה שלי. מה שכן, אתה צודק: לא סתם בחרתי במילונים הללו כדי לסמך את טענותי. אלה המילונים הוותיקים והאיכותיים ביותר המוכרים לי. הם נערכים ע"י מומחים בעלי שם בתחומם, ונהנים מגב אקדמי איתן ומהבנה מעמיקה של השפה האנגלית בכלל, ושל אנגלית בריטית בפרט. זה כמובן חשוב מכיוון שכותב הביקורת הנ"ל הוא בריטי... :wink:

לצערי, אתה ממשיך לחטוא לאמת בכך שאתה בוחר באופן סלקטיבי מקור אחד שלא מפרש את המילה Pipped בהתאם למספר מקורות אחרים. לא זו אף זו, אתה בוחר באופן מודע במקורות שאיכותם מוטלת בספק באופן ברור ומובהק, כגון Urban Dictionary. סלח לי, אבל אני לא מכיר אף אדם סביר אשר יעדיף את הפירוש במילון סלנג שערכיו פתוחים לכל על פני המילונים של וובסטר וקיימברדיג'.
למען הסר ספק, גם מילון אוקספורד מפרש את הפועל הזה באותו אופן - to beat somebody in a race, competition, etc. by only a small amount or at the last moment. דרך אגב, מילון אוקספורד מייחס לביטוי הזה אופי בלתי-רשמי, כלומר זהו סלנג בריטי - זה קצת פוגע בתיאוריית האנגלית היומיומית שלך... :|

ברשותך, בשלב זה אני מעדיף שלא להמשיך את הדיון הלשוני, מכיוון שמהתגובות שלך מסתמן שאתה לוקח אותו באופן מאוד אישי, וכפועל יוצא של כך אתה נופל למתקפות אישיות בעצמך. אין לי צורך באינספור רמיזות בוטות יותר או פחות לגבי העליונות של השליטה שלך באנגלית, ולא לעקיצות כאילו אני מתיימר להיות בעל עברית מושלמת. אני לא צריך להצדיק את עצמי כמומחה בדבר. פשוט נתקלתי בפירוש שגוי למילה שמקורה באנגלית בריטית, והיות ובעוונותי זיהיתי אי-התאמה בין הפירוש שנתת למילה על סמך שליטת באנגלית אמריקאית לפירוש המקובל שלה - וההפוך לחלוטין - באנגלית בריטית שבה נכתב הטקסט המקורי. :roll:

בשורה התחתונה, אם קוראי השרשור סבורים כי יש הגיון בטענה שלך כי pipped = smoked והימאהה הביס את המרנץ בסראונד לדעת המבקר, אבל בשל פער של כ-7% במחיר הוא הפסיד לו בסה"כ, ושאין הגיון בטענה שלי שיותר סביר להניח שהמבקר התכוון לכך שהימאהה מנצח בהפרש זעום את המרנץ בסראונד ולכן ההפרש הקטן במחיר לרעתו עומד לו לרועץ בסה"כ, אז קטונתי. :?
mbd כתב:כשהם יצאו לשוק ה MARANTZ היה יותר יקר ב 300$ מאשר ה YAMAHA . אבל הערך של ה MARANTZ ירד כל כך מהר שכאשר בוצע המבחן הוא כבר היה יותר זול מה YAMAHA .מעניין מאוד. "but ultimately lost out because it's £100 more expensive" אם אתה מבין אז תן תירגום. לא אני הוא זה שאמר שהסיבה בסופו של דבר היא £100 זה הם בעצמם אומרים.
...
לצערי, אתה שוב חוזר הביתה לארה"ב - אני חושב שזה היסוד לכל הבלאגן הזה. אתה מנסה לשפוט ביקורת בריטית במנטליות אמריקאית וזה לא פשוט כמו שזה נדמה... באנגליה התמחור המקורי כאמור היה 1500 פאונד ל-2040 ו-1400 פאונד ל-7009. כיום ניתן למצוא הת הימאהה ב-749 פאונד (50% הנחה ביחס למחיר ההשקה) ואת המרנץ ב-900 פאונד. משמע, באנגליה הימאהה סבל משחיקה הרבה יותר גדולה במחיר מאשר המרנץ. למען הסר ספק, אני לא טוען את ההיפך ממה שאתה טענת לגבי ירידת ערך והשלכותיה, אני רק מדגים שהטענה שלך מופרכת ולא רלוונטית לדיון. (W)

באשר לציטוט שהבאת ממאמר הסיכום של הביקורת המשולשת הנ"ל - לא סתם הבאתי מובאות שונות מזו אשר עליה בחרת להתעכב. המטרה לא הייתה להסיט חס וחלילה את הדיון למקום שיותר נוח לי בו, אלא להראות שמכלול השיקולים היה רחב יותר מאשר משפט הסיכום הבודד שעליו התעכבת. בסה"כ פירסם המבקר הנ"ל 4 מאמרים הנוגעים לביקורת ההשוואתית שביצע: אחד לכל דגם שנבחן (2040, 7009 ו-LX58) ומאמר סיכום כללי יותר. במקום להתעכב על משפט בודד במאמר המסכם, הבאתי לך פסקאות שלמות מהמאמרים המעמיקים יותר. זה נראה לי יותר נכון לתת תמונה כוללת של ההשוואה למטרת הדיון פה מאשר להתקע בדיון פינתי על משפט אחד בתוך אופוס של למעלה מ-10,000 מילה. (i)
mbd כתב:בדבר אחד אני מסכים איתך . כל המבחנים האלו הם שטויות וקיים רק מבחן אחד אמיתי . בבית עם הציוד שלך והאוזניים שלך ואז מחליטים.
...
אני שמח שעל הדבר הכי חשוב אנחנו מסכימים, ומאחל לשנינו שנשכיל להבא להתמקד בעיקר ולא להתעכב יתר על המידה על זוטות. (f)
נערך לאחרונה על ידי epony ב 26/10/2015 15:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

יש הכרעה!!

בעקבות הצעתו של @nirmv, כתבתי לסטיב ווילסון, שכתב את הביקורות הנ"ל, לגבי השימוש במילה Pipped:
[left]Hi Steve,

My friend argues that when you wrote that "The Yamaha RX-A2040 ... pipped the Marantz when it came to surround sound but ultimately lost out...", you had meant that the RX-A2040 outperformed the SR7009 by a significant margin when it came to surround sound. I'm of the mind that "pipped" means "edged", i.e. by the narrowest of margins.

Pray tell, who of us is right in this case?

Cheers!
[/left]
...
הנה התשובה שלו:
[left]Yes I meant edged out, perhaps I should have chosen a different word![/left]
...
מקור: https://www.avforums.com/members/steve-withers.413150

mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601

שליחה

אני מתנצל בפני כל החברים.
לדעתי זה יצא מכל פרופורציה. זאת לא מטרת השרשור. לא מטרת הפורום.
ובוודאי לא מטרת המצאותי כאן.
אז עוד פעם .אני מתנצל.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

גם אני, ככל שהיה לי חלק בהתדרדרות הדיון. (Y) (f)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

שליחה

epony ו- mbd: בשלב כלשהו איבדתי אתכם בבליל המילים, הפסקאות והציטוטים, אבל מוריד את הכובע בפני שניכם על ההתנצלות רבתי.
המילים ראוי להערצה זה יהיה קיצוני מדיי, אבל אכן זהו המהלך הבוגר והאחראי המתבקש. יופי של תרבות דיון שהסתיימה בפרחים לכולם... (f)

אז ממשיכים בדיון ?
לגבי ה- 3050, קיבל 10 מתוך 10 ?! האם זה חלום או מציאות ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

גם אני מתנצל . סליחה מכולם.
Sony 1040
Monitor mass

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

avihuli כתב:epony
לגבי ה- 3050, קיבל 10 מתוך 10 ?! האם זה חלום או מציאות ?
...
·
גם וגם 8)

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417

שליחה

אתם טובים! אני גם מתנצל. נראה לי שרוב הדיונים ביני ל mbd מתלהטים. זה לא אישי.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

סליחה שקראתי (f) (f) :wink:
העם דורש..... כל מיני דברים

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

הלכתי לאיבוד כבר... שי מה קנית בסוף במקום?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

oris74 כתב:הלכתי לאיבוד כבר... שי מה קנית בסוף במקום?
...
·

RZ900 של אונקיו

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

אל תשאל...

שיניתי מלא פעמים, כרגע יש הזמנה כבר כמה ימים על Denon 4200W

החלטתי שנושא הכיול חשוב לי וגם עוד יציאה של Hdmi Output, סה"כ 3, אבל לומר לך שאני סגור עליו, לא ממש, לצערי לא מוצא משהו אחר שמתאים והכי מבאס שאני לא יודע מתי בכלל יגיע למלאי.
שי

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

מה עושים עם היציאת HDMI השלישית? :)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

Shayosef כתב:אל תשאל...

החלטתי שנושא הכיול חשוב לי וגם עוד יציאה של Hdmi Output, סה"כ 3, אבל לומר לך שאני סגור עליו, לא ממש, לצערי לא מוצא משהו אחר שמתאים והכי מבאס שאני לא יודע מתי בכלל יגיע למלאי.
...
·

אופס אני רואה אני לא מעודכן.חחחחח

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אני איבדתי את זה :) אמזון האלו מרוששים אותי

היציאה השלישית ?

אחת למסך טלוויזיה, אחת למקרן והשלישית למסך חדר שינה..
שי

Liron79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162

שליחה

Shayosef כתב:אל תשאל...

...
·אז בסוף כן החלטת לחזור לדנון?

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

נכון לכרגע כן, אני עדיין בודק מתי יגיע Pioneer SC-LX59 לאמזון אירופה כמחליף עבור הדנון שכרגע אין במלאי.
שי

gem55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

שליחה

מתי הימהות יתחילו להיות באמזונים של אירופה... כמה זמן...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@gem55
·
ממתין שאמזון ימכרו בעצמם
שי

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”