The Walking Dead - עונה 6
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
היחיד שצריך לקבל חסינות (וגם זה בספק - תראה מה קורה בסדרות בריטיות שלאף דמות, לא משנה כמה ראשית אין חסינות) הוא ריק. כל השאר אכן מעניינים, אבל עצם העובדה שהם חסיני מוות - מורידה מהריגוש שבסידרה. זוכר כמה טרגי היה הפרק בו אישתו מתה? כמה יכול להיות הרבה יותר "מספק" אם לא היו "מרמים" אותנו וגלן היה באמת מת?
לא חביב של קונספט החסינות - אבל לצערי בסדרות אמריקאיות זה פשוט תקוע כמו עצם בגרון (היחידה למיטב זיכרוני שחסינה לתופעה הנלוזה הזו היא משחקי הכס - ולדתי זה אחד היתרונות הכי גדולים שלה).
לא חביב של קונספט החסינות - אבל לצערי בסדרות אמריקאיות זה פשוט תקוע כמו עצם בגרון (היחידה למיטב זיכרוני שחסינה לתופעה הנלוזה הזו היא משחקי הכס - ולדתי זה אחד היתרונות הכי גדולים שלה).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
מאוד מרגיז מה שהם עשו עם גלן. זה bait and switch.
הגישה לסוף העונה מצאה חן בעיני, אהבתי.
הגישה לסוף העונה מצאה חן בעיני, אהבתי.
·oferlaor כתב:מאוד מרגיז מה שהם עשו עם גלן. זה bait and switch.
הגישה לסוף העונה מצאה חן בעיני, אהבתי....
*אמצע עונה
אפשר לשאול מה אהבת ? הם לא עשו כלום חוץ מלפתוח את הכל מחדש כמו תמיד (מגיעים למקום בטוח דברים מתחרבשים, מחפשים מקום אחר)
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
תודה אבל זה אפילו לא טיזר, רק קטעים מהעונה עד עכשיו.
אני חושב שהם תקועים על אותו רעיון ואותו סגנון כבר הרבה זמן. אני אוהב את הסדרה אבל זה כבר מתחיל להיות אופרת סבון. הם צריכים לחשוב איך לפתח אותה בדרכים אחרות, הגימיק של הזומבים כבר מוצה. הסדרה רצה מ 2010 , אי אפשר לבסס את זה יותר על רעיון שרצים ממקום למקום והורגים בדרך זומבים.
הבעיה לדעתי, שבניגוד לסדרות מושקעות אחרות אין ממש "רעיון מסגרת" שמקשר אותך לדמויות או לסדרה , אין בניה של מתח לקראת דברים שאתה מצפה שיקרו גם אם לא בעונה הזאת אלא מתישהו בעתיד.
אני חושב שהם תקועים על אותו רעיון ואותו סגנון כבר הרבה זמן. אני אוהב את הסדרה אבל זה כבר מתחיל להיות אופרת סבון. הם צריכים לחשוב איך לפתח אותה בדרכים אחרות, הגימיק של הזומבים כבר מוצה. הסדרה רצה מ 2010 , אי אפשר לבסס את זה יותר על רעיון שרצים ממקום למקום והורגים בדרך זומבים.
הבעיה לדעתי, שבניגוד לסדרות מושקעות אחרות אין ממש "רעיון מסגרת" שמקשר אותך לדמויות או לסדרה , אין בניה של מתח לקראת דברים שאתה מצפה שיקרו גם אם לא בעונה הזאת אלא מתישהו בעתיד.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag