מעוניין להשתדרג למכונה ידנית..
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ההבדל יהיה בעיקר כזה שבסיליביה אתה תוכל להוציא קיטור נניח כחצי דקה עד שייגמר לך הקיטור בדוד
במכונת מחליף חום תוכל נניח להוציא קיטור שלוש דקות
דוד גדול יותר =יותר קיטור שמצטבר בפנים
במכונת מחליף חום תוכל נניח להוציא קיטור שלוש דקות
דוד גדול יותר =יותר קיטור שמצטבר בפנים
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
דומה מבחינת כוח ? לא. (אבל יש מספיק קיטור אל תדאג)
דומה מבחינת צורת עבודה ? כמובן. לדעתי היא אפילו יותר נוחה מאחר ולוקח לה עוד 20-30 שניות. יותר זמן ללמוד ולתקן טעויות הקצפה.
למיטב ידיעתי בסילביה הדוד מגיע עם אלמנט, ככה שזה הכל ביחד. בארה״ב זה עולה כ 650 ש״ח אבל זה 110v.
תקפוץ לתבור סחר תשאל כמה זה יעלה ע״פ מספר החלק.
ייתכן מאוד שהבעיה שלך תיפטר עם החלפת הדוד, האלמנט אולי יוצר את הבעיה.
תתחדש, אחלה מחיר וגם אתגר ותעסוקה.
דומה מבחינת צורת עבודה ? כמובן. לדעתי היא אפילו יותר נוחה מאחר ולוקח לה עוד 20-30 שניות. יותר זמן ללמוד ולתקן טעויות הקצפה.
למיטב ידיעתי בסילביה הדוד מגיע עם אלמנט, ככה שזה הכל ביחד. בארה״ב זה עולה כ 650 ש״ח אבל זה 110v.
תקפוץ לתבור סחר תשאל כמה זה יעלה ע״פ מספר החלק.
ייתכן מאוד שהבעיה שלך תיפטר עם החלפת הדוד, האלמנט אולי יוצר את הבעיה.
תתחדש, אחלה מחיר וגם אתגר ותעסוקה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
אבל אני מתכוונן לE61 ראיתי כמה דגמים (יד שניה - אין תקציב לחדשה)
Izzo Vivi ב3000
Fiorenzato Bricoletta ב3500
quick mill anita אחד מוכר ב4700 אחד מוכר ב3500 האם זה שמוכר ב4700 מחיר מופקע למדיי, לא?!
רוצה E61 בכדי להגיע לנחלה שלי ולא להחליף כול יומיים...
על אילו מהדגמים עדיף ללכת? וכמה המקסימום ששווה לי לשלם בשביל E61 יד שניה? וכיצד אני יודע מה מצבה של המכונה? (לא לקנות חתול בשק) ?
קבלתי הצעה לBEZZERA BZ07 עם PID ואחריות לשנה ב4000
והצעה על Izzo Vivi אחריות לשנה ב4000
מה אתם ממליצים? האם הBEZZERA BZ07 זה ראש E61?
Izzo Vivi ב3000
quick mill anita אחד מוכר ב4700 אחד מוכר ב3500 האם זה שמוכר ב4700 מחיר מופקע למדיי, לא?!
על אילו מהדגמים עדיף ללכת? וכמה המקסימום ששווה לי לשלם בשביל E61 יד שניה? וכיצד אני יודע מה מצבה של המכונה? (לא לקנות חתול בשק) ?
מה אתם ממליצים? האם הBEZZERA BZ07 זה ראש E61?
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני לא מבין גדול אבל ב bz07 הראש חליטה נראה משהו דמוי e61.
למרות שהיא נראית לי אידאלית לצרכים שלך ו4K זה סה"כ מחיר מצוין( אני מניח שהיא לא חדשה).
למרות שהיא נראית לי אידאלית לצרכים שלך ו4K זה סה"כ מחיר מצוין( אני מניח שהיא לא חדשה).
·אני זה שמוכר את האניטה ב 1200 שקל יותר, הסיבות לכך הם מכונה בת שנתיים ולא 6 שנים. המון תוספות שלא נמצאות בדור הישן של האניטה, אתה יותר ממוזמן לעשות קצת מחקר ולבדוק, אין מה לעשות הדברים האלו עולים כסף ולא מעט. כמו שאמרתי לך היום בטלפון - שיהיה בהצלחה!rx77 כתב:אבל אני מתכוונן לE61 ראיתי כמה דגמים (יד שניה - אין תקציב לחדשה)
Izzo Vivi ב3000
מה אתם ממליצים? האם הBEZZERA BZ07 זה ראש E61?...
אגב אמרת לי בטלפון שהויוי עם האחראיות לשנה ב- 3500... עלה המחיר?
@SnirBurkush
·
תראה, אני מבין מה שאתה אומר.
התוספות הללו עולות כסף, אבל אין מה לעשות, אף אחד לא ישלם יותר על תוספות קוסמטיות.
אם מכונות יד 2 (בנות 4-6) נמכרות ב 3500, ומכונה חדשה עולה נניח 6500, אז 4700 זה מחיר שקשה לשלם אותו.
אתה מנסה למכור כבר הרבה זמן, ולדעתי אם המחיר היה סביר היית מוכר תוך יומיים.
הפתח בחלק העליון של המיכל וברזי קיטור ומים שהחלפת אולי עולות הרבה אצל כריס, אבל פחות רלוונטיות למי שמחפש מכונה בתקציב, והוא בטח שלא ישלם על השדרוגים הללו. על גומית סיליקון אין מה לבקש אקסטרה, וגם לא על סט חרירי הקצפה. סקרין IMS לא מדבר למי שלא התנסה מעולם עם הסקרין הרגיל (וביננו יותר אלמנט פסיכולוגי), וספק אם ה VST 22g תהיה אי פעם בשימוש אצל מישהו שנכנס חדש לתחום.
האלמנט היחידי שבאמת משדרג הוא ידיות NO BURN, שגם זה חשוב לחלקנו..
בשורה תחתונה, אתה רוצה לשדרג? מעולה! אבל תמכור את היפיפייה הזאת במחיר ריאלי. אם זה היה קורה היא היתה עוברת הלאה מזמן.
בסופו של יום, הערך של חפץ נקבע לפי כמה שמוכנים לשלם עליו. לדעתי 4200 זה מחיר ריאלי לחבילה כזו.
אופיר
·
התוספות הללו עולות כסף, אבל אין מה לעשות, אף אחד לא ישלם יותר על תוספות קוסמטיות.
אם מכונות יד 2 (בנות 4-6) נמכרות ב 3500, ומכונה חדשה עולה נניח 6500, אז 4700 זה מחיר שקשה לשלם אותו.
הפתח בחלק העליון של המיכל וברזי קיטור ומים שהחלפת אולי עולות הרבה אצל כריס, אבל פחות רלוונטיות למי שמחפש מכונה בתקציב, והוא בטח שלא ישלם על השדרוגים הללו. על גומית סיליקון אין מה לבקש אקסטרה, וגם לא על סט חרירי הקצפה. סקרין IMS לא מדבר למי שלא התנסה מעולם עם הסקרין הרגיל (וביננו יותר אלמנט פסיכולוגי), וספק אם ה VST 22g תהיה אי פעם בשימוש אצל מישהו שנכנס חדש לתחום.
בשורה תחתונה, אתה רוצה לשדרג? מעולה! אבל תמכור את היפיפייה הזאת במחיר ריאלי. אם זה היה קורה היא היתה עוברת הלאה מזמן.
בסופו של יום, הערך של חפץ נקבע לפי כמה שמוכנים לשלם עליו. לדעתי 4200 זה מחיר ריאלי לחבילה כזו.
אופיר
· נתחיל מהסוף, המחיר שאני דורש הוא 4700 שהוא 500 מעל "מחיר ריאלי" לדעתך, וזה עוד לפני מיקוח כן? איזה ישראלי יקנה ממך משהו לפני שתחתוך כמה מאות שקלים במחיר? כבר אתה מבין שאנחנו באותו ראש... נמשיך? למי שהתקשר אמרתי שיקבל גם בנוסף בוטמלס פילטר, מערכת סינון מים.. ו... לא חישבתי את המחיר עם הגומיות סיליקון, אתה יכול להיות רגוע.ozeltzex כתב:@SnirBurkush
·
אופיר...
אני לא בא ממקום רע. להיפך.
אני מסכים שכל מחיר בארצינו הוא התחלה למיקוח, אבל לפעמים המחיר 'דורש את זה'.
לצורך העניין, אם היית מציע מראש ב 4200, שהוא מחיר הוגן מראש, אני בטוח שהיית מוכר כבר ובלי הרבה מיקוחים.
בזמנו קניתי את האניטה של מוטי פה מהפורום. הוא כתב 4000 וקיבל 4000. לא היה למה להתמקח כי המחיר היה הוגן מראש.
לתת מחיר גבוה רק מאכיל את היצר להתמקח עוד לפני שאומרים שלום.
תפרסם בפחות, מי שלא רוצה, שלא יקח. המכונה שווה 4200 בודאות, ואת הסינון מים וכיוצ"ב תמכור כאקסטרה למי שירצה.
חומר למחשבה, ושוב, ממש לא ממקום רע.
לצורך העניין, אם היית מציע מראש ב 4200, שהוא מחיר הוגן מראש, אני בטוח שהיית מוכר כבר ובלי הרבה מיקוחים.
בזמנו קניתי את האניטה של מוטי פה מהפורום. הוא כתב 4000 וקיבל 4000. לא היה למה להתמקח כי המחיר היה הוגן מראש.
תפרסם בפחות, מי שלא רוצה, שלא יקח. המכונה שווה 4200 בודאות, ואת הסינון מים וכיוצ"ב תמכור כאקסטרה למי שירצה.
חומר למחשבה, ושוב, ממש לא ממקום רע.
· אם הבנתי נכון אתה מתמחר מכונה שהייתה בשימוש 5-4 שנים פחות, ידיות no-burn נגיד וזהו.. ב 200 שקלים? אני הייתי מוכן לשלם על הפער הזה הרבה יותר... יכול להיות שאני טועה? מישהו חושב אחרת? אולי אשקול הורדת מחיר לאזור ללא תוספותozeltzex כתב:אני לא בא ממקום רע. להיפך.
חומר למחשבה, ושוב, ממש לא ממקום רע....
טוב אז בשעה טובה התחדשתי באיזו ויוי משומשת + רנצ'ילו רוקי
כמה שאלות:
באילו מים כדאי לי להשתמש (לא רוצה מערכת מסורבלת אלא משהו נייד, פילטר בריטה זה טוב??)
אני לא יודע לבדוק את המכונה
אני רוצה שמישהו יבדוק לי אותה ויעשה לה איפוס (כמו שמכניסים רכב למוסך כשקונים...) לאן כדאי לקחת אותה?
ועוד דבר המקציף חלש אני לא יודע למה.. נדמה שהוא צריך להוציא יותר חזק את הקיטור יחסית למכונה הזו... לקח לי להקציף 300 מ"ל חלב בערך חצי דקה..זה אמור לקחת הרבה פחות.. מה הבעיה? החורים של הסטימר לא סתומים, בדקתי (שני חורים)
ועוד משהו מוזר בקשר למטחנת רוקי.. שמתי את הטחינה על הכי דקה.. ומילאתי את הסלסלה הכפולה בידית של הקפה ודחסתי והקפה יוצא בסדר אבל זה לא מוזר שהוא יוצא על הטחינה הכי דקה? בטחינה הכי דקה הוא לא צריך בכלל לצאת לפי מיטב ידיעתי... אולי יש בעיה במטחנה\בסכינים? מי בודק את זה?
והאם צריך לעשות ראש אפס כול פעם כשאני סוגר את המכונה?
והאם כול פעם כשאני רוצה לשתות קפה אני צריך להוריד מנה "פארש" ואז לשתות במנה השנייה..?
מישהו מכיר את רוני קפה ממושב אחיטוב?
כמה שאלות:
באילו מים כדאי לי להשתמש (לא רוצה מערכת מסורבלת אלא משהו נייד, פילטר בריטה זה טוב??)
אני לא יודע לבדוק את המכונה
אני רוצה שמישהו יבדוק לי אותה ויעשה לה איפוס (כמו שמכניסים רכב למוסך כשקונים...) לאן כדאי לקחת אותה?
ועוד דבר המקציף חלש אני לא יודע למה.. נדמה שהוא צריך להוציא יותר חזק את הקיטור יחסית למכונה הזו... לקח לי להקציף 300 מ"ל חלב בערך חצי דקה..זה אמור לקחת הרבה פחות.. מה הבעיה? החורים של הסטימר לא סתומים, בדקתי (שני חורים)
ועוד משהו מוזר בקשר למטחנת רוקי.. שמתי את הטחינה על הכי דקה.. ומילאתי את הסלסלה הכפולה בידית של הקפה ודחסתי והקפה יוצא בסדר אבל זה לא מוזר שהוא יוצא על הטחינה הכי דקה? בטחינה הכי דקה הוא לא צריך בכלל לצאת לפי מיטב ידיעתי... אולי יש בעיה במטחנה\בסכינים? מי בודק את זה?
והאם צריך לעשות ראש אפס כול פעם כשאני סוגר את המכונה?
והאם כול פעם כשאני רוצה לשתות קפה אני צריך להוריד מנה "פארש" ואז לשתות במנה השנייה..?
מישהו מכיר את רוני קפה ממושב אחיטוב?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פילטר בריטה זה המינימום.
אתה יכול לשלוח את המכונה למעבדה לניקוי אבנית כולל - תלוי כמה הזניחו\טיפלו בה לפניך.
לויוי יש דוד עומד לא גדול אז כח ההקצפה לא קטלני
אתה יכול לשלוח את המכונה למעבדה לניקוי אבנית כולל - תלוי כמה הזניחו\טיפלו בה לפניך.
לויוי יש דוד עומד לא גדול אז כח ההקצפה לא קטלני
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בדגמים הראשונים הישנים היה דוד עומד.
אפשר אולי להחליף פייה ולקבל יותר כח הקצפה אבל לזמן קצר יותר
אפשר אולי להחליף פייה ולקבל יותר כח הקצפה אבל לזמן קצר יותר
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
אני מאמין שרוב המעבדות ברגע שישמעו שרק קנית את המכונה ואתה רוצה לעשות לה טיפול כדי להתחיל בראש שקט יילכו לכיוון אוברול כללי שיכלול ניקוי אבנית והחלפת גומיות בכל מכלולי הראש והצנרת וזה יהיה בסביבות האלפייה.