סקין Phenomenal - הפרויקט הבא שלי

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Shahar75
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264

שליחה

הסקין נראה מדהים, אבל שתי שאלות:
1. האם יתאים לכל מערכות ההפעלה עם השחרור וגם לבטא טסטרים (חלונות, אנדרואיד, לינוקס)?
2. בסרטון לא ראיתי אם, כשאעמוד על סרטים, יופיעו תמונות עטיפות הסרטים בגדול על כל המסך או בקטן כמו ב-Transparency! ?

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

1. הסקין מתאים לכל מערכות ההפעלה
2. לא הבנתי כל כך את השאלה, באיזה מסך אתה מדבר? תסביר טוב יותר.

בכל אופן, הסקין עבר שדרוגים משמעותיים מאז הפוסט הזה יצא, אני מעדכן באופן שוטף בפייסבוק, אך אני אמצא זמן ואתן לכם הצצה קצת יותר עדכנית לחידושים נוספים.

Shahar75
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264

שליחה

כשאתה נמצא במסך הבית והסמן שלך על סרטים, כשהמקור מוזן, למשל מנימבורה, בסקין הקודם, עטיפות הסרטים היו קטנות ובצד שמאל.
האם כאן העטיפות תופענה בגדול על כל השטח הפנוי, כמו בסקין טיטאן, למשל?

compman112
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2593

שליחה

מתי אתה מתכוון לשחרר את הסקין לקהל הרחב?

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

הדד ליין זה עד סוף השנה.. שאני אשחרר ככה-או-ככה,
אבל הצפי שלי זה עוד חודש וחצי +-

אני עובד עכשיו על תצוגות חדשות, עדכנתי בפייסבוק..

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

הצצה לתצוגה חדשה:

[imgbig]http://i.imgur.com/tUnzlIu.jpg[/imgbig]

[imgbig]http://i.imgur.com/aYqYz1J.jpg[/imgbig]

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496

שליחה

תומר, ניתן יהיה להשתמש בסקין אבל שכל התפריטים והתקצירים יהיו באנגלית?

משום מה לא מסתדר לי בראש ממשק משתמש בעברית....

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838

שליחה

אפשר יהיה לעשות IMPORT/EXPORT של הפרמטרים כדי לקנפג במחשב אחד - ולסדר שכל האחרים בבית יראו אותו דבר?
כלומר לשים תמונות במחשב מרכזי (NAS) ואז להפנות לשם בשביל התמונות וכאלה? וגם סדר תפריטים?

(כדי לקנפג במחשב ולעשות DEPLOY לכל שאר המכשירים בבית)

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287

שליחה

לא הייתי הרבה זמן בפורום הזה ועכשיו אני מחכה בקוצר רוח לשחרור הסקין
נראה ממש מדהים ואם ניתן להגדיר כל כפתור וכפתור ולייצר למשל כפתור להרחבה ספציפית וכו' נשמע מדהים...

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן

שליחה

תומר שלום,
נכנסתי לסקין אתמול לאחר הרבה זמן שלא ראיתי התפתחויות ומאוד אהבתי את התוספות ואפשרויות ההגדרה החדשות (Y) מתחיל באמת להראות כמו סקין מיוחד ומושקע (f)

הערה: לעיתים נראה שהפונט/אייקונים לא ברורים מספיק. לדעתי צריך להוסיף להם הצללה, מכוון שעל רקע באותו גוון קשה לראות אותם או לא נראים כלל.
לדוגמה בהגדרות כאשר בוחרים צבע. אם הצבע הוא לבן, כוכב הסימון לא נראה עליו כלל ולא ברור איפה הוא :?
כמו כן, כדאי להוסיף אפשרות של הגדלת הפונוט והאייקונים, לפחות במסך הראשי, למתקשי ראייה...

דבר אחרון: התצוגה החדשה שפרסמת, האם היא זמינה או שזה משהו עתידי? לא הצלחתי להפעיל אותה.

תודה על הכל, שי

gmb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874

שליחה

נראה מדהים תומר!
כל הכבוד על העבודה הקשה והמאמצים שאתה משקיע בזה

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

תצוגת SHOWCASE בפיתוח, אני מנסה לשלב כמה דברים יפים שראיתי בסקינים אחרים לכדי תצוגה אחת של SHOWCASE כדי שהיא תענה על רוב הצרכים של המשתמשים שאוהבים אותה
[imgbig]http://i.imgur.com/4HybT2b.jpg[/imgbig]

אגב orir' ודאי שאפשר להשתמש באנגלית..
בסיום הפיתוח אני אפילו אוציא גירסת LTR מלאה כדי שהסקין ייכנס לריפו הרישמי של קודי
(אני יכול להכניס אותו גם עכשיו, פשוט הוא RTL וזה לא כל כך מקצועי, רוב המשתמשים הם מחול וירצו יישור לשמאל)

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

תומר הסקין נראה ממש פנטסטי
יישר כח על ההשקעה הכבירה (f)

ליקר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1084

שליחה

אהלן אנשים
הסקין תומך בOpenELEC ?.

יש לי גירסה 14.1 מותקנת (במידה ולא איך אפשר לשדרג)

תודה
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!

אופיר28
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1091

שליחה

הסקין נתמך מגירסה 15

אם זה OPENELEC פשוט תוריד את קובץ העדכון האחרון באתר שלהם (קובץ TAR) ,תכניס אותו לספריית UPDATE ותרסט את המכשיר.

PolarBear1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468

שליחה

אופיר28 כתב:הסקין נתמך מגירסה 15

אם זה OPENELEC פשוט תוריד את קובץ העדכון האחרון באתר שלהם (קובץ TAR) ,תכניס אותו לספריית UPDATE ותרסט את המכשיר.
...
לא מומלץ. קובץ העדכון האחרון שלהם עדיין בגירסת ביטא. התקנתי אותו על הקוביה שלי (בעיקר בשביל להנות מהסקין הזה) והוא גרם למכשיר לקפוא כל חצי שעה. אי אפשר היה אפילו לראות סרט בודד אחד כמו שצריך. נאלצתי להסיר את העדכון ולחזור לגירסה היציבה הקודמת.

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

SAVE THE DATE 11\11

[imgbig]http://i.imgur.com/rc4uxQe.jpg[/imgbig]

חברים יקרים, לאחר שהסקין היה סגור לטסטרים בלבד, אני נרגש לתת לכם את התאריך שבו הסקין יופץ לכלל המשתמשים בקודי.
פנומנל הוא הסקין העברי הראשון שנכתב מ-0, והותאם ב-100 אחוז לצרכים של הקהילה, תוך שהוא נבנה על פי דרישות התורמים והמפתחים.
ברגעים אלו, עומד פיתוח הסקין על 90 אחוז בערך, ה-10 אחוז החסרים הם לא מעט עבודה, אך גם במידה ולא אסיים אותם בזמן, החלטתי לשחרר את הסקין במעמד של גירסת ניסיון לציבור הרחב, כדי שאתם המשתמשים תתחילו להתרגל לסקין הבא שלכם.

תצוגה חדשה:
בהזדמנות חגיגית זאת, אני רוצה להציג לכם את תצוגת ה-שואוקייס החדשה של הסקין, הסרטון מדגים זאת בצורה הטובה ביותר

על התצוגה מגיע קרדיט רב ל-
mikesilvo164
, אשר ממנו לקחתי את הקוד שאחראי על המוד הנ"ל (בהסכמה כמובן). בוצעו שינויים והתאמות כדי לנסות להביא לכם את התצוגה הכי חדשנית ויפה שקיימת היום.
התצוגה זמינה כרגע אצלי בלבד ותיכנס לתורמים בעדכון הבא.

חג שמח!

PolarBear1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468

שליחה

@tomer953
תומר, תודה רבה על העבודה הטובה. אבל חבל שאני לא יכול להינות ממנה, למרות שתרמתי לך.
החידושים האחרונים בסקין עובדים רק על גירסת קודי האחרונה. אבל משתמשי Openelec תקועים כבר הרבה זמן עם קודי ישן. עידכונים של הסקין שלך לא עובדים עם גירסת קודי ישנה, ולכן אני נאלץ להשתמש בגירסה ישנה של הסקין. חשבתי שצוות המפתחים של Openelec ישחררו עדכון במהירות, אבל אני רואה שהם לא ממהרים לשום מקום. ניסיתי להתקין גירסת ביטא של Openelec רק בשביל הסקין הזה, אבל היא היתה זוועה ונתקעה כל הזמן, אז מהר מאוד חזרתי לגירסה הרישמית היציבה.
האם תוכל לעשות משהו גם בשביל כל אלה שבעל-כורחם לא יכולים לעדכן גירסה של קודי?

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

לצערי לא, כמפתח אני מחויב לעבוד על הגירסה היציבה של קודי, ועל גירסאות עתידיות, אך בשום פנים ואופן לא על גירסאות קודמות,
כל הסקריפטים,ההרחבות, המודלים, וכל הליבה של קודי מחייבת אותי להשתמש בגירסה 15 לפחות על מנת להמשיך לפתח, ולכן איני מסוגל ליצור התאמה אחורנית, אלא על-ידי יצירה של 2 פרויקטים במקביל, דבר שהוא לא אפשרי בדמות מפתח בודד, בטח לא כאשר הכל נעשה בזמני החופשי והמוגבל...
אני יכול לומר לך שאני התקנתי את הסקין על CUBOX למעלה מל-10 אנשים, ועל PI2 אצלי בבית, אני על גירסה 5.95.5 של OPENELEC (הביטא האחרונה)
והכל עובד בסדר גמור...
הייתי מציע לך לנסות צריבה מחודשת של הכרטיס שלך עם הביטא האחרונה, ולנסות את מזלך...
לא ברור לי בכלל למה OE מתעכבת זמן ממושך כל כך בשחרור של קודי 15, שכאשר כבר משוחררות גירסאות מתקדמות לקודי 16 למפתחים

dovi17
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57

שליחה

OE (בפורומים) מבטיחים כבר כחודש וחצי שהם אוטוטו מוציאים גירסה רשמית.
הסקין נראה נהדר, מסיר בפניך את הכובע.

האם ניתן להוסיף לתת-תפריט תיקיית רשת?
כלומר, יש לי תיקייה ב NAS עם סרטי ילדים.
בכל הסקינים ניתן להוסיף תיקיה זו כמקור, אבל לא בכולם ניתן לגשת אליה דרך תת תפריט (של סרטים או ילדים למשל), אלא רק דרך מנהל הקבצים.

האם ניתן יהיה להוסיף את התיקיה כתת תפריט (תחת "ילדים")?
האם יהיה ניתן להגדיר את התוכן שלה כ"סרטים" כדי לבצע סריקה ולקבל נתוני IMDB למשל?

האם יש סקין שמאפשר את הנ"ל?

תודה.

חזור אל “תוכנה - KODI”