ziv_r כתב:@Lior_M,
השיחה בעמודים האחרונים משום מה נדמה שהיא חוזרת על הדברים כאשר הם מאוד ברורים.
אם הבנתי נכון, אתה טוען כי תמיד 2 סאבים עדיפים על אחד. @HazooM הדגים כיצד הטענה הזו לא נכונה והציג מקרה פרטי לכך. מאוד הגיוני לחשוב כי המקרה הפרטי הזה איננו כל כך יוצא דופן בשל הדימיון שלו לשאר הסלונים שיש בבתי האב בישראל, ולפיכך התוצאות הללו יכולות לחזור על עצמן, אז מה יש עוד לריב? העלאת קישורים נוספים שמעלים טענה כי 2 סאבים עדיפים מאחד איננה תורמת כי כאמור כבר הוצגה הוכחה נגדית.
בנוסף, אתה כל הזמן טוען כי @HazooM נגד 2 סאבים, כאשר בכל פעם הוא אומר בפירוש שלא, כל מקרה לגופו.
...
·
זיו,
כבר טענתי שאין ויכוח משום שההדגמה שלו היא מקרה פרטי ולצורך הדיון זה לא ממש משנה כמה מקרים פרטיים כאלה יש. כמו כן צינתי יותר מפעם אחת שעבור נקודת האזנה אחת אפשר להגיע לתוצאות מצוינות עם סאב אחד ( זה רק יקח יותר זמן להגיע לשם ). הבעיה מתחילה כשאתה מנסה ליצר אחידות על פני מספר מקומות בחדר.
ציינתי ואני עומד מאחורי הדברים שב
חדר סגור מלבני שני סאבים או יותר ובתנאי שהמספר זוגי עדיפים על אחד מכיוון שאז השונות בין המקומות בחדר קטנה מאוד. למעשה סאב שני זו מלכודת הבאס הטובה ביותר.
חזום מנסה להסביר לי שאני טועה ומביא את המדידות שלו כדוגמא. ובכן, הדוגמא שלו לא רלוונטית לטענה שלי מכיוון שהמדידות שלו לא בוצעו בחדר סגור ולא בוצעו בחדר מלבני ואולי גם לא בוצעו נכון - לא יודע.
למעשה לשים סאב נוסף בחדר כזה ולטעון שהוא לא אפקטיבי, זה כמו לשים מיכל דלק נוסף ברכב ולתהות למה הוא לא נוסע יותר טוב.
יתרה מכך, אתה נופל למלכודת כשאתה אומר שהחדר שלו מייצג סלון ישראלי ממוצע ולכן המדידות שלו רלוונטיות לשאר האנשים עם "סלון ישראלי ממוצע". אח"כ אתה עושה עוד טעות ומסיק מכך שסאב שני לא יתרום או לא יגרע מהתוצאה,
בלשון המעטה זו טענה מאוד לא מדוייקת ואני מנסה להיות עדין פה. היא יכולה להיות נכונה באותה המידה שהיא יכולה להיות לא נכונה.
אני עומד על כך ומוכן להזמין את חזום לכוס קפה ו session מדידות אצלי בסלון ( שהוא כנראה סלון ממוצע ) ולהיווכח יחד שהמדידות שונות בין החדרים. ( שים לב, אני לא טוען שסאב שני יעזור או לא, רק אומר שהמדידות יראו משהו אחר ) ואז המקרה הפרטי שלו באמת יהפוך לפרטי. אחרי שנוכיח את זה, אני אשמח לעלות איתו למעלה ולהוכיח לו ששני סאבים בחדר סגור יתנו באופן חד משמעי תוצאה אחידה יותר כלומר על פני מספר מדידות במקומות שונים בחדר, השונות בין התוצאות תהיה קטנה יותר.
ליאור