התחדשתי במסך 55H6400 המנצח בגדול את הפנסוניק 55AS670 שהיה ברשותי.+תמונות
Re: איפה ניתן להשיג את הדיסק המדובר?
כאן באתר יש לך איך לכייל טלויזיהYom333 כתב:יש לו מדריך מצורף?...
כנס לכיולים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: עושר צבעים מדהים ב55H6400
תמונה עם עומק וצבעים עשיריםSONYES כתב:במהלך הזמן הקרוב העלה תמונות עם עושר צבעים מדהים
מה ה55H6400 מסוגלת לעשות
הפנל AS01...
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000ES9000es כתב:תמונה עם עומק וצבעים עשירים......![]()
·...
תענוג לשבת מול המסך H6400 ולראות סרטים עם שחור מוחלט ברקע ,במונחים של LED זה מדהים
החושך בסרט מתמזג היטב עם הפסים השחורים למעלה ולמטה - מה יש עוד לבקש מטלויזיה זולה ב2.5K מפנסוניק שהיתה קודם AS670
-אין מה להשוות בכלל בכלום באיכות התמונה .-חדות ,עומק צבעים, שחור מדהים בין-55H6400,לבין האפור חוסר חדות וצבעים חלשים כמו בAS670 של פנסוניק .
פינוקי סמרט8)
הכי חשוב רבותי -
תמונה .תמונה .תמונה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
תעלה כמה תמונות שנוכל להתרשםSONYES כתב:9000ES......
תענוג לשבת מול המסך H6400 ולראות סרטים עם שחור מוחלט ברקע ,במונחים של LED זה מדהים
החושך בסרט מתמזג היטב עם הפסים השחורים למעלה ולמטה - מה יש עוד לבקש מטלויזיה זולה ב2.5K מפנסוניק שהיתה קודם AS670
-אין מה להשוות בכלל בכלום באיכות התמונה .-חדות ,עומק צבעים, שחור מדהים בין-55H6400,לבין האפור חוסר חדות וצבעים חלשים כמו בAS670 של פנסוניק .
פינוקי סמרט8)
הכי חשוב רבותי -
תמונה .תמונה .תמונה:!::!:
...
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
כמובן9000es כתב:
תעלה כמה תמונות שנוכל להתרשם......![]()
·...
יש תמונה עם הפנסוניק ועם הסמסונג מיד רואים בהבדל {שנהם מכוילים עם דיסק בדיקה +OPPO105D]
ויש לי מצלמה די ישנה והיא לא יכולה להעביר את עוצמת התמונה וחוייה
אם היה לי מצלמה איכותית אוי יו יויי
אין כמו חויה עם עין אנושית -למות מאיכות התמונה - רק מי שיש לו קורו או באמת טלויזה איכותית סמסונג יודע על מה אני מדבר
מדהים
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תשמע, אני באמת שמח לשמוע שאתה נהנה מה- H6400, אבל הייתי אומר שקצת נספחת עם ההשוואה לקורו..
ובלי קשר - בניגוד להרבה אחרים כאן בפורום - אני גם לא מבין מה הפואנטה של כל התמונות האלה של המסך? מה בכלל מבינים מהן? הן חסרות משמעות. הסיבה היחידה ששמים למשל תמונות בביקורות ובמאמרים היא פשוט כדי לתת צבע. אי אפשר להעביר דרכן שום דבר הלאה אל הקורא. אני יכול להבטיח לך שאין שום קשר בין התמונות שמצלמים לבין המציאות. גם מסך של איזו חברת שקר יכול להראות מדהים בתמונה..
ובלי קשר - בניגוד להרבה אחרים כאן בפורום - אני גם לא מבין מה הפואנטה של כל התמונות האלה של המסך? מה בכלל מבינים מהן? הן חסרות משמעות. הסיבה היחידה ששמים למשל תמונות בביקורות ובמאמרים היא פשוט כדי לתת צבע. אי אפשר להעביר דרכן שום דבר הלאה אל הקורא. אני יכול להבטיח לך שאין שום קשר בין התמונות שמצלמים לבין המציאות. גם מסך של איזו חברת שקר יכול להראות מדהים בתמונה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·חס ושלוםjacko-il כתב:תשמע, אני באמת שמח לשמוע שאתה נהנה מה- H6400, אבל הייתי אומר שקצת נספחת עם ההשוואה לקורו..![]()
ובלי קשר - בניגוד להרבה אחרים כאן בפורום - אני גם לא מבין מה הפואנטה של כל התמונות האלה של המסך? מה בכלל מבינים מהן? הן חסרות משמעות. הסיבה היחידה ששמים למשל תמונות בביקורות ובמאמרים היא פשוט כדי לתת צבע. אי אפשר להעביר דרכן שום דבר הלאה אל הקורא. אני יכול להבטיח לך שאין שום קשר בין התמונות שמצלמים לבין המציאות. גם מסך של איזו חברת שקר יכול להראות מדהים בתמונה.....
לא השוואתי לקורו .אמרתי מי שיש לו קורו יודע להעריך עומק צבעים ושחורים -
התמונות למרות המצלמה ישנה יחסית מיד וכל להבין בעננות וזליגות אור בין פנסוניק לסמסונג מיד מבחינים
ומה גם עושר הצבעים בסממסונג רחוקה שנות אור מהפנסוניק -נראת חסרת חיים ואפרורית עד כאן לא אמשיך מה באמת אני חושב עליה AS670
ויש לי את שנהם -כן כן
פשוט פנסוניק נמכרת בעוד 2.5 K שלא מצדיק את המחיר
כמו חבר שלי אומר
הסמסונג אוכלת את הפנסוניק לארוחת בוקר -
התמונה עם האור ירוק בצד שמאל היא הפנסוניק AS670
התמונה השניה היא סמסונג תוכלו לראות עומק הרקע השחור
המצלמה לא יכולה לעביר את עומק החויה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כן אני יודע שיש לך את שניהם ועדיין מבואס בשבילך שנאלצת לקנות סתם מסך ולגלות שהוא לא לטעמך. אני מכיר את זה טוב טוב על בשרי, תאמין לי. אני עדיין חי עם מסך שקניתי לפני שנה בדיוק ואני לא אוהב אותו בערך מהיום הראשון. בניגוד אליך, החלטתי שאין לי מה לחפש עם מסכים אחרים כרגע ובחרתי להמתין עם ההחלפה שלו איזה שנתיים בערך עד שאמצא לי מסך שבאמת יהיה "WOW".
חלק מהבעיות שיש לך עם הפנסוניק מזכירות לי את הבעיות שיש לי עם המסך שלי. אנחנו פשוט פרקטציוניסטים ששמים לב לכל פרט וגורם משפיע בתמונה ולכן סובלים יותר מרוב האנשים. תאמין לי, יש לי חברים שאמרתי להם שאני עוד שניה זורק את המסך כמו שהוא לפח למטה וכשהם הגיעו אליי לראות על אילו בעיות אני מדבר הם בכלל לא ראו אותן..
בכל מקרה, תהנה מהמסך החדש שלך.
תחזיר את הפנסוניק לקופסא, פרסם ביד 2 ותמשיך הלאה.. 
חלק מהבעיות שיש לך עם הפנסוניק מזכירות לי את הבעיות שיש לי עם המסך שלי. אנחנו פשוט פרקטציוניסטים ששמים לב לכל פרט וגורם משפיע בתמונה ולכן סובלים יותר מרוב האנשים. תאמין לי, יש לי חברים שאמרתי להם שאני עוד שניה זורק את המסך כמו שהוא לפח למטה וכשהם הגיעו אליי לראות על אילו בעיות אני מדבר הם בכלל לא ראו אותן..
בכל מקרה, תהנה מהמסך החדש שלך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
ממש ככהjacko-il כתב:כן אני יודע שיש לך את שניהם ועדיין מבואס בשבילך שנאלצת לקנות סתם מסך ולגלות שהוא לא לטעמך. אני מכיר את זה טוב טוב על בשרי, תאמין לי. אני עדיין חי עם מסך שקניתי לפני שנה בדיוק ואני לא אוהב אותו בערך מהיום הראשון. בניגוד אליך, החלטתי שאין לי מה לחפש עם מסכים אחרים כרגע ובחרתי להמתין עם ההחלפה שלו איזה שנתיים בערך עד שאמצא לי מסך שבאמת יהיה "WOW".
חלק מהבעיות שיש לך עם הפנסוניק מזכירות לי את הבעיות שיש לי עם המסך שלי. אנחנו פשוט פרקטציוניסטים ששמים לב לכל פרט וגורם משפיע בתמונה ולכן סובלים יותר מרוב האנשים. תאמין לי, יש לי חברים שאמרתי להם שאני עוד שניה זורק את המסך כמו שהוא לפח למטה וכשהם הגיעו אליי לראות על אילו בעיות אני מדבר הם בכלל לא ראו אותן..![]()
בכל מקרה, תהנה מהמסך החדש שלך.תחזיר את הפנסוניק לקופסא, פרסם ביד 2 ותמשיך הלאה..
...
אני ואתה פרפקטו- וחברים כאן בפורום
נכון גם הראתי אותה ל אנשים נוספים מוזר לא ראו כלום לא מבנים מה אני רוצה מהם
{לא מדבר על פינות חשוכות זה+DSE+ או ורטיגל בנגדיג - זה בעיות בתיכנון ושום מותג לא נקי מהם -זאת לא התלונה }
אבל דלות בשחורים =אפורים צבעים חלשים אין עומק זליגות אור מחפירות ואמרו לי ביורוקום -מאפני מסך ואם אזמין אותם
וזה לא תקלה לפי הבנתם- אחוייב בכסף
וזליגת אור זה לא תקלה - ממש נהדר יורוקום
מוזר גם לי העלתה לי את הסעיף בכל פעם שצפיתי ב-AS670 אמרתי לחבר הפורום שבא לי לזרוק אותה בפח לצלם את זה ולשלוח לפנסוניק העולמית + יורוקום . לעלות ליו טיוב -להרגע
אני לא מוצא את הכסך על העצים -חשבתי המחיר נשכח אחכ אתה נשאר עם מוצר מעצבן ברמות
מה זה התבעסתי
במחיר של שנהם יכולתי לקנות 65H6400
עולה לי בבריאות ולא שווה את הכסף ועצבים
הלכתי וקניתי חדשה:)
פ
·
כמה תמונות - מהזרמה ישירה ממחשב דרך רשת ביתית
סהכ קובץ קטן ביותר
תראו איזה עוצמה יש בסמסונג
בחושך ומעט מהצבעים
בהמשך תראו יותר
תראו איזה עוצמה יש בסמסונג
בחושך ומעט מהצבעים
בהמשך תראו יותר
Re: איפה ניתן להשיג את הדיסק המדובר?
·כאןursh כתב:@SONYES
·...
http://www.avsforum.com/forum/139-displ ... ation.html
להוריד או MP-4 / AVCHD .EXE
לצרוב על DVD-R
או להוריד לדיסק און קי מספיק גדול 8 גג לפחות
הצילומים נעשו על הפנסוניק המדוברת -מופיע גם דרבי זה שייך לאופו 105-בכיולים היו ללא דארבי
Re: האם מדריך הוידאו של האתר +הדיסק שהמלצת מספק או
שלום לךursh כתב:שצריך לעבור על המדריך הכתוב?...
כדי לכייל צריך לעבור כמה שלבים -
וגם הרבה נסיון זה הבסיס -וקצת ידע יש לך אחלה כיול