הגיע Pioneer VSX-924-K מאמזון :)
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·לא נראה לי שמישהו כאן יצליח לנחש מה הבעיה בהזמנה שלך, אם לא תתאר אותה... תבדוק את הכתובת משלוח, שלא הכנסת תיבת דואר או משהו כזה... מישהו ניסה כבר להזמין כך לא מזמןshalit100 כתב:בינתיים, גם כשאמזון הם המוכרים, אני לא מצליח להזמין.
רעיונות מישהו?...
כבר הועלה בעבר, אבל הנה שוב, למקרה שמישהו יכול לעזור:dima_vy כתב:·לא נראה לי שמישהו כאן יצליח לנחש מה הבעיה בהזמנה שלך, אם לא תתאר אותה... תבדוק את הכתובת משלוח, שלא הכנסת תיבת דואר או משהו כזה... מישהו ניסה כבר להזמין כך לא מזמן.........
·
בקצרה, הבעיה שאמזון רושמים היא שאי אפשר לשלוח לישראל. ללא פירוט.
[עריכה: יצירת כתובת משתמש חדשה באמזון פתרה את הבעיה של המשלוח. אפשר לשלוח לישראל, אבל כרגע אין את הפריט תחת מכירה של 'אמזון' עצמה, אלא רק של ספקים שלה - לדוגמת NET-N-BUY. נחכה שהם ימכרו את זה שוב]
לגבי אמזון איטליה, לפי מה שאני ראיתי, הבנתי, בדקתי, הדגם האיטלקי, לעומת הגרמני, מגיע בלי חיבור ה-WIFI (נראה לי שעם ה-BT). אם מישהו יודע אחרת (יודע=הזמין וקיבל), תעדכנו.
[עריכה: יצירת כתובת משתמש חדשה באמזון פתרה את הבעיה של המשלוח. אפשר לשלוח לישראל, אבל כרגע אין את הפריט תחת מכירה של 'אמזון' עצמה, אלא רק של ספקים שלה - לדוגמת NET-N-BUY. נחכה שהם ימכרו את זה שוב]
לגבי אמזון איטליה, לפי מה שאני ראיתי, הבנתי, בדקתי, הדגם האיטלקי, לעומת הגרמני, מגיע בלי חיבור ה-WIFI (נראה לי שעם ה-BT). אם מישהו יודע אחרת (יודע=הזמין וקיבל), תעדכנו.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

@shalit100
·הדגמים הם זהים נראה לי, מה שכן, בדגם הזה צריך להיות מתאם WLAN בערכה:
http://www.pioneer.eu/uk/products/42/98 ... specs.html
·הדגמים הם זהים נראה לי, מה שכן, בדגם הזה צריך להיות מתאם WLAN בערכה:
http://www.pioneer.eu/uk/products/42/98 ... specs.html
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

בהזמנה מאנגליה חייב מתאם לתקע, מבריטי לישראלי. אם יש לך תקלה שהיא באחריות, המוצר נשלח לאמזון על חשבונם. תקופה האחריות שונה ממוצר למוצר. צריך לבדוק לפני הקניהArbelLevy כתב:האם ישנה איזו "סכנה" בהזמנה מאמאזון אנגליה\איטליה? חיבורים לא מתאימים? מתח לא מתאים?
מה עושים במידה ויש צורך בתיקון כלשהוא?...
·
- steveh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
- שם מלא: סטיב הרדר
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מחליפים את הכבל שמגיע עם כבל קומקום ישראלי.dima_vy כתב:בהזמנה מאנגליה חייב מתאם לתקע, מבריטי לישראלי. אם יש לך תקלה שהיא באחריות, המוצר נשלח לאמזון על חשבונם. תקופה האחריות שונה ממוצר למוצר. צריך לבדוק לפני הקניה......
·...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא חייב. הרסיברים של אונקיו מגיעים מאנגליה עם מתאם על התקע מאירופאי לאנגלי. אפשר להוריד את המתאם עם מברג בעשר שניות ויש לך תקע אירופאי שתואם לישראל (אם כי לא בהכרח מבחינת הארקה, ואז שווה לשקול החלפת הכבל או הראש שלו...)dima_vy כתב:בהזמנה מאנגליה חייב מתאם לתקע, מבריטי לישראלי. אם יש לך תקלה שהיא באחריות, המוצר נשלח לאמזון על חשבונם. תקופה האחריות שונה ממוצר למוצר. צריך לבדוק לפני הקניה.........
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14363
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·ArbelLevy כתב:יכולה להיות בעיה לחבר אליו רמקולים עם התנגדות 8 אוהם?...
ממש לא. 8 אום זה בדרך כלל רמקול סטנדרטי.
הרסיבר הזה תומך גם 6 אום.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14363
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·epony כתב:לא חייב. הרסיברים של אונקיו מגיעים מאנגליה עם מתאם על התקע מאירופאי לאנגלי. אפשר להוריד את המתאם עם מברג בעשר שניות ויש לך תקע אירופאי שתואם לישראל (אם כי לא בהכרח מבחינת הארקה, ואז שווה לשקול החלפת הכבל או הראש שלו...).........
אין צורך. שמים כבל קומקום וזהו.
גם כתבתי בביקורת שיש לו כניסה לכבל נתיק.
·כנ"ל, היום קיבלתי החזר:avioren כתב:נחמד לקבל הודעה כזאת מאמזון חודשיים אחרי רכישת הרסיבר המדובר:
Good day,
Amazon.de informed about your credit.
We confirm the refund was made today by ₪ 316.23 for your order XXXX-XXXX-XX.
The refund applies to the following article (s):
Article: Pioneer VSX-924-K 7.2 network AV receiver (150 watts per channel, Airplay, app control, Internet Radio, Spotify Connect, gapless playback, Bluetooth.
Quantity: 1
ASIN: B00KFZWLEI
Due to the refund exports reduced fee
And so the refund is composed:
Export Charge Refund: ₪ 316.23...
Import Fee Deposit Refund: ILS321.66
-
ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
בדיוק קיבלתי מאמזון מייל על החזר של 67 יורו:
Good day,
We confirm the refund was made today by € 67.63 for your order XXXXXXXX
Article: Pioneer VSX-924-K 7.2 network AV receiver (150 watts per channel, Airplay, app control, Internet Radio, Spotify Connect, gapless playback, Bluetooth.
Export Charge Refund: € 67.63
The refund will be always on the payment method used in the order:
* Your XXXX -Credit card with the Kontoendziffern XXXX: € 67.6
יצא שהם החזירו לי את העלות של המיסים שהם גבו בהתחלה 67.63 ככה שהרסיבר עלה 293 + 82 שזה 375 יורו סה"כ 1614 ש"ח.
במחיר הזה באמת שאין סיבה לקנות במחירים החזיריים שמוכרים אותו בארץ, פשוט תזמינו מאחד האמזונים תקבלו שירות מעולה ומחיר ללא תחרות.
Good day,
We confirm the refund was made today by € 67.63 for your order XXXXXXXX
Export Charge Refund: € 67.63
The refund will be always on the payment method used in the order:
* Your XXXX -Credit card with the Kontoendziffern XXXX: € 67.6
יצא שהם החזירו לי את העלות של המיסים שהם גבו בהתחלה 67.63 ככה שהרסיבר עלה 293 + 82 שזה 375 יורו סה"כ 1614 ש"ח.
במחיר הזה באמת שאין סיבה לקנות במחירים החזיריים שמוכרים אותו בארץ, פשוט תזמינו מאחד האמזונים תקבלו שירות מעולה ומחיר ללא תחרות.