איתי , תודה רבה.
ה "חשש" שלי שלילדים לא יהיה תכנים בעברית לראות.
הבת מזפזפת בבוקר בערוצי ניק... דיסני.. .(80-85) ורואה ב VOD .
את מה שאני רואה אפשר בקלות לסכם ב ערוץ 2 , 10 ו usenet.
ממה שבדקתי היום... בתוסף kidsil יש בערך עמוד אחד של פרקים לסדרות כמו דורה , אומי זומי וכו'... אולי יש תקלה בתוסף.. אבל בפועל יש הרבה יותר עונות ופרקים.
אשמח לשמוע ממך על תכנים לילדים , כיצד אתה מעסיק אותם (ודואג שיהיו תכנים חדשים... )
·
...
·
היי
ב KIDSIL יש מלא תוכניות שהילדים יכולים לראות.. זה בעצם שיקוף של כל מה שמופיע באתרי האינטרנט השונים..
מעבר לכך תמיד יש את YOUTUBE אם רוצים פתאום לראות משהו שלא קיים...
תקרא לי מיושן..אבל הילדים שלי רואים שלושת המוסקיטרים, בלי סודות ופרפר נחמד...
אחחח התמימות
@TheWiz, טוב לדעת שאם אצטרך משהו מהארכיון שלך אוכל לתת קפיצה להעמיס
[יש לך את "המגדל הבוער" משנת 57'?]
ב KIDSIL יש מלא תוכניות שהילדים יכולים לראות.. זה בעצם שיקוף של כל מה שמופיע באתרי האינטרנט השונים..
מעבר לכך תמיד יש את YOUTUBE אם רוצים פתאום לראות משהו שלא קיים...
תקרא לי מיושן..אבל הילדים שלי רואים שלושת המוסקיטרים, בלי סודות ופרפר נחמד...
אחחח התמימות
@TheWiz, טוב לדעת שאם אצטרך משהו מהארכיון שלך אוכל לתת קפיצה להעמיס
[יש לך את "המגדל הבוער" משנת 57'?]
·החיפוש ביוטיוב מאוד נוח - פעם פעמיים מחפשים ידנית, אבל כל החיפושים שמורים ובפעם הבאה פשוט בוחרים אותם... גם אפשר להוסיף למועדפים ולהכין ביוטיוב רשימות צפייה רק שלך...
אך כמו שאמרו קודמיי - KIDSIL הוא אחד התוספים הכי טובים ומלאים שיש לתוכנה.
נערך לאחרונה על ידי staticx ב 29/12/2014 22:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
שאלה קטנה: קיבלתי את http://www.aliexpress.com/snapshot/6371887560.html
הכל עובד סבבה, חוץ מטלויזיה חיה. היא מקרטעת ומגמגמת.
המכשיר מחובר קווי לסוויץ, שמחובר לעוד סוויץ, שמחובר לעוד סוויץ שהוא מחובר לפייבר.
שלום,
גם אנחנו חושבים להחליף לHTPC, אך יש לי בעיה עם התרגום (כמו לכולם) בנוסף, הבן שלי מאוד אוהב את סמי הכבאי, והתכנים שמצאתי שם לא היו הכי עדכניים, האם יש מקומות נוספים בהם אפשר למצא את סמי הכבאי, בפרקים חדשים?
משהו נוסף....
ראיתי שיש אנטנות שאפשר לחבר למחשב כדי לקלוט עידן פלוס, האם יש תוכנה במחשב שאפשר לבצע הקלטות (גם הקלטות מתוזמנות) של התכנים המשודרים בעידן פלוס?
שלום לכולם אני משתמש חדש קודם כל אני רוצה להודות לאנשים שעומדים מאחורי הקלעים ומבצעים עבודה מדהימה בכל מה שקשור לתכנים וגם להגדרות פשוט עבודה מדהימה שמאפשרת תפעול קל ופשוט אפילו לאחד כמוני שלא בדיוק מסתדר עם מחשבים ברצוני לשאול הפעלתי את ההרחבה israel live איזה מהתוספים הקיימים מאפשר לי צפייה בערוצי הטבע
nemo126 כתב:שלום לכולם אני משתמש חדש קודם כל אני רוצה להודות לאנשים שעומדים מאחורי הקלעים ומבצעים עבודה מדהימה בכל מה שקשור לתכנים וגם להגדרות פשוט עבודה מדהימה שמאפשרת תפעול קל ופשוט אפילו לאחד כמוני שלא בדיוק מסתדר עם מחשבים ברצוני לשאול הפעלתי את ההרחבה israel live איזה מהתוספים הקיימים מאפשר לי צפייה בערוצי הטבע
...
·
israelive מאפשר (פשוט תחפש את ערוצי הטבע). כך בחשבון שאין ערוצי טבע ישראלים באינטרנט כך שאין תרגום. אתה יכול לפצות על זה בחיפוש של סדרות טבע בsdarot.tv (שם כל התוכן מתורגם)
התקנתי גירסת קיטקט 4.4.2 על CX-919 והכל מנגן מושלם.
עד כה בדקתי KODI , SHOWBOX, POPCORN TIME והכל עובד תקין.
הורדתי מ freaktab והגירסה בנויה מ:
pureX_KitKat_V1_cx921a (רום) + התוכנה לביצוע הפלש ודרייברים ל USB מ walter77
kernel_KK_v4.2.5_TVSTICK_AP6210_HD.img בתוך החבילה עבור AP6210 מ d33
בחיבור הדונגל למחשב יש ללחוץ על FN תוך כדי החיבור ולעזוב לאחר הזיהוי.
הדונגל ROOT עם מינימום אפלקציות ועובד מהיר ויציב תחת 1080P.
עכשיו הסתכלתי ונראה שלכל קטגוריה יש כמה פרקים בודדים...
התכנים שם מתחדשים בתדירות גבוהה ?
...
·התוסף של יוטיוב לקודי די טוב, בכללי. חיפושים נשמרים כמובן כמו שאמרו, יש תמיכה מובנית ב-PLAYLISTים של יוטיוב (נניח אם חיפשת שם של אמן מסוים אז יש תת קטגוריה דינמית של רשימות השמעה שלו/שלה). יחד עם זאת, הדבר הכי שווה אולי בתוסף הזה זו היכולת לשלוח לקודי/XBMC תוכן לניגון בתוסף עצמו. כשמותקנת לך תוכנה כמו YATSE לשליטה מרחוק בקודי אתה פשוט נכנס לאפליקצית יוטיוב בסמארטפון/טאבלט, לוחץ SHARE ובוחר לנגן על XBMC. זהו. XBMC מתעורר לחיים ומנגן את מה שביקשת כך שבכל מקרה גם אם אין משהו ואתה רואה שיש אותו ביוטיוב זה בערך שני קליקים לשלוח אותו ל-XBMC.
אני הגדלתי אף יותר וקניתי את הגרסה המלאה של YATSE. זה מאפשר לי להוריד את ה-QUEUE PLUGIN שלו וככה אני יכול לנגן משהו ואז להוסיף דברים נוספים לניגון סדרתי של דברים. אני עושה את זה הרבה עם מוסיקה. לא זוכר מתי בפעם האחרונה שמעתי מוסיקה מהדיסק במחשב... (בד"כ אני שומע MP3 רק בסלולרי עם אוזניות....)