גיל אף אחד (גם לא אני) לא ניסה להמציא את הגלגל מחדש..
כמה מאיתנו שמעו על סיטואציה שרמקול "לא רע" נשמע "רע" בסביבה מסויימת או ב SETUP מסוים?
כולנו יודעים שבסופו של יום, צריכה להיות התאמה וסינרגיה בן חלקי המערכת וסימביוזה עם האקוסטיקה בחדר, שאם לא כן "זה לא זה".
חשבתי שזו הזדמנות ליצור דינמיקה מעבר למילים במיוחד במקום שאפשר לנצל את ניסיונם של אחרים (וניסיון לא מבוטל דרך אגב).
אף אחד מהדברים שנכתבים פה הוא לא ציטוט מהתנך, גם דבריך שלך אינם כאלה..
גם נסיונך העשיר שאינו מבוטל, אינו "דברי אלוהים חיים" ומותר לחלוק עליו. - וזו בדיוק הייתה הכוונה.
האתגר היה ונשאר לעשות זאת באופן מכובד ולא בניסיון לשלול דברים בהבל פה,
לבצע בדיקה תוך הוכחת התיאוריה באופן פשוט ולא יקר.. אתגר שגם מחבר אנשים לעשייה משותפת וליכולת להסיק מסקנות משותפות.
הנה, גם אתה מצאת אחרי דרך ארוכה שצריך לחבר מוניטור קטן של רוג'רס למגבר 200 וואט כדי שישמע טוב (וזאת אחרי שאתה הגדרת אותו כ"מעוט וואטים"!) גם כאן לא היית הראשון שעשה זאת! מישהו שאני מכיר, הפעיל זוג כזה עם בולדוזר של "בולדר"!!! (אכן נשמע טוב ולא בכדי).
לתומי חשבתי, שתעדיף להצטרף ולתרום ליוזמה כזו מאשר להיות זה שמספר שזה "לא יעבוד".
גבירותי ורבותי, שבוע טוב!
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
לא ירדת לסוף דעתי.
לא התכוונתי לנסיון שלי, אתה יודע שאני לא מבין כלום טכנית וגם מתרחק מזה.
התכוונתי לנסיון שיש לחברות ייצור רמקולים וזה לא קשור לסינרגיה.
ואני חוזר וכותב,
לא סתם יש מאות רמקולים עם B200, B139 בתיבות פתוחות וסגורות, קטנות וגדולות.
ו B110 רק סגור וקטן, לי ידוע על רמקול וחצי של קמברידג' ושל סינטרוניק שלא בדיוק מכרו עם B110 פתוח,
וה- B110 היה דרייבר שכיח ביותר. אז למה להשקיע אנרגיה סתם?
ודרך אגב,
מה שכתבתי על הקרל היה כדי להמחיש לך שהוא לא מחרחר בגלל מגבר חזק, אלא בגלל המבנה שלו.
הוא ממש לא צריך מגבר חזק, עם הרדפורד הוא נשמע יותר טוב.
כשכתבתי "מנסיוני" התכוונתי שבעברי ניסיתי כבר להמציא את הגלגל באודיו ובלשון המעטה, לא בדיוק הצלחתי.
לדוגמה בשידוך רדפורד ודיינקו למגנה פלנר 12,או בגישור דיינקו 70 למונובלוקים,
ובמקרה גם חיבור B110 לתיבה קטנה על פורט שנשמע זוועה. ובטח עוד כמה שטויות.
לא סתם בעלי מגנה פלנר 12 לא מחברים אותו למגבר מנורות סטנדרטי,
ולא סתם חובבי דיינקו לא מגשרים דיינקו 70.
ולא סתם אין B110 בתיבות פתוחות.
אבל בטוח שאפשר למצוא באיזה פורום
איזה סתום עם בעיות שמיעה, המחבר מגבר מנורות מיני למגנה פלנר 12, כותב שהוא מתענג ומטעה קוראים.
לא התכוונתי לנסיון שלי, אתה יודע שאני לא מבין כלום טכנית וגם מתרחק מזה.
התכוונתי לנסיון שיש לחברות ייצור רמקולים וזה לא קשור לסינרגיה.
ואני חוזר וכותב,
לא סתם יש מאות רמקולים עם B200, B139 בתיבות פתוחות וסגורות, קטנות וגדולות.
ו B110 רק סגור וקטן, לי ידוע על רמקול וחצי של קמברידג' ושל סינטרוניק שלא בדיוק מכרו עם B110 פתוח,
וה- B110 היה דרייבר שכיח ביותר. אז למה להשקיע אנרגיה סתם?
ודרך אגב,
מה שכתבתי על הקרל היה כדי להמחיש לך שהוא לא מחרחר בגלל מגבר חזק, אלא בגלל המבנה שלו.
הוא ממש לא צריך מגבר חזק, עם הרדפורד הוא נשמע יותר טוב.
כשכתבתי "מנסיוני" התכוונתי שבעברי ניסיתי כבר להמציא את הגלגל באודיו ובלשון המעטה, לא בדיוק הצלחתי.
לדוגמה בשידוך רדפורד ודיינקו למגנה פלנר 12,או בגישור דיינקו 70 למונובלוקים,
ובמקרה גם חיבור B110 לתיבה קטנה על פורט שנשמע זוועה. ובטח עוד כמה שטויות.
לא סתם בעלי מגנה פלנר 12 לא מחברים אותו למגבר מנורות סטנדרטי,
ולא סתם חובבי דיינקו לא מגשרים דיינקו 70.
ולא סתם אין B110 בתיבות פתוחות.
אבל בטוח שאפשר למצוא באיזה פורום
איזה סתום עם בעיות שמיעה, המחבר מגבר מנורות מיני למגנה פלנר 12, כותב שהוא מתענג ומטעה קוראים.
עדיין לא מוצא את ה"דיליין"שאני דיברתי עליו,איכשהוא מבין גם שהמטרה היא בעצם להנות ממוסיקה ויכולתי כבר להתחיל ולסיים לפחות פרוייקט רמקולים אחד לפחות
, עדיין לא מאוחר,אף פעם לא:lol: .grafitis הבנתי את ההסבר הנחוש שלך לגבי שילובו של b110 בתיבה סגורה אבל מה אתה מתפלא?הרי ים יחידות מיד נמצאות בתוך "תיבה" משלהם אז זה לא כול כך שונה.דווקא יחידה לא רעה.הb200 יחידה לא רעה גם כן אני מתעניין באיך לתקן סליל מרשרש בתוך אחת כזו.יש לציין שהיחידה התקינה נשמעת באמת טוב צלול in your face לדעתי יופי של דרייבר למוניטור.את שניהם חיברתי לxover של b&w dm110 ללא תיבות (חוץ מלחבר אותם לקרוס שלהם כמובן)והם,כול אחד בתורו נשמע טוב בהחלט.
, עדיין לא מאוחר,אף פעם לא:lol: .grafitis הבנתי את ההסבר הנחוש שלך לגבי שילובו של b110 בתיבה סגורה אבל מה אתה מתפלא?הרי ים יחידות מיד נמצאות בתוך "תיבה" משלהם אז זה לא כול כך שונה.דווקא יחידה לא רעה.הb200 יחידה לא רעה גם כן אני מתעניין באיך לתקן סליל מרשרש בתוך אחת כזו.יש לציין שהיחידה התקינה נשמעת באמת טוב צלול in your face לדעתי יופי של דרייבר למוניטור.את שניהם חיברתי לxover של b&w dm110 ללא תיבות (חוץ מלחבר אותם לקרוס שלהם כמובן)והם,כול אחד בתורו נשמע טוב בהחלט.