״זכיתי במתנה״ מה- Onkyo TX-NR809 שלי
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
חימום לאורך זמן יגרום לנזק לרכיב. ככל שיחלוף הזמן יעילות הטיפול שלך תלך ותפחת.
אם אתה מזהה את הציפ התקול חפש מקום שיודע לפרק ולהלחים מחדש וזה יפתור לך את הבעיה לצמיתות וגם בזול.
בכל מקרה, לאחר תיקון התקלה, ממליץ לך להתקין מאוורר שקט במצב אנכי שיפנה את האוויר החם שנפלט מחלקו העליון של המכשיר. זה מאוד יעיל וללא ספק מאריך את חיי המוצר.
אם אתה מזהה את הציפ התקול חפש מקום שיודע לפרק ולהלחים מחדש וזה יפתור לך את הבעיה לצמיתות וגם בזול.
בכל מקרה, לאחר תיקון התקלה, ממליץ לך להתקין מאוורר שקט במצב אנכי שיפנה את האוויר החם שנפלט מחלקו העליון של המכשיר. זה מאוד יעיל וללא ספק מאריך את חיי המוצר.
-
teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 787
היי אבי,
תודה על תגובתך.
האמת שלא מצאתי מקום שיודע לעשות reballing לצ׳יפ. אם הייתי מוצא, אז אפילו מצאתי מקום שמוכר את הצ׳יפ הספציפי בעלות של כ-70$, כך שניתן לקנות spare.
אני עדיין מקווה שהלוח החליפי יגיע מתישהו...
תודה על תגובתך.
האמת שלא מצאתי מקום שיודע לעשות reballing לצ׳יפ. אם הייתי מוצא, אז אפילו מצאתי מקום שמוכר את הצ׳יפ הספציפי בעלות של כ-70$, כך שניתן לקנות spare.
אני עדיין מקווה שהלוח החליפי יגיע מתישהו...
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

אני באמת לא יודע איפה אפשר בישראל, תנסה במקומות שמתקנים XBOX ומחשבים ניידים, דווקא להם יש ציוד שכזה.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
·ahersko כתב:אני באמת לא יודע איפה אפשר בישראל, תנסה במקומות שמתקנים XBOX ומחשבים ניידים, דווקא להם יש ציוד שכזה....
אתה מוזמן ליצור איתי קשר בהודה פרטית עם טלפון וכו'..
יש לי מכונה מיוחדת ואוכל לעזור לך (כמובן ללא עלות) .
-
teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

המון תודה movieman - אעשה זאת בשמחה אחרי שיגיע הלוח השני - שיהיה לי spare...
עשית כבר reballing?
עשית כבר reballing?
- בועזון
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
קולולולולו!!! גם אני הצטרפתי למועדון
(
מה עושים עכשיו?
מישהו הבין מטופ-אודיו כמה יעלה לתקן?
מה עושים עכשיו?
מישהו הבין מטופ-אודיו כמה יעלה לתקן?
- בועזון
-
- חבר פעיל במיוחד

עדכון מהיר:
הצלחתי להחזיר את הרסיבר לחיים אחרי פן יסודי עם מייבש שיער (לא פירקתי את המכסה - הצמדתי את הפיה של המייבש שיער לגריל מעל כרטיס ה-HDMI.
למישהו יש הצעה איך אני מונע מזה לחזור?
האם כשהמכשיר על MUTE הוא עדיין מתחמם מספיק כדי להתיך מחדש שם את העניינים (אני חושב להשאיר אותו עובד יום-יומיים)?
תודה וערב טוב.
הצלחתי להחזיר את הרסיבר לחיים אחרי פן יסודי עם מייבש שיער (לא פירקתי את המכסה - הצמדתי את הפיה של המייבש שיער לגריל מעל כרטיס ה-HDMI.
למישהו יש הצעה איך אני מונע מזה לחזור?
האם כשהמכשיר על MUTE הוא עדיין מתחמם מספיק כדי להתיך מחדש שם את העניינים (אני חושב להשאיר אותו עובד יום-יומיים)?
תודה וערב טוב.
-
teenet
-
- חבר פעיל במיוחד

היי בועזון,
ממליץ לך להשתמש בשיטת החימום כמו שאני עשיתי או לחפש לוח חלופי בחו״ל...
ממליץ לך להשתמש בשיטת החימום כמו שאני עשיתי או לחפש לוח חלופי בחו״ל...
- בועזון
-
- חבר פעיל במיוחד

איפה מצאת את הלוח? הכל עובד כשורה עכשיו?
- בועזון
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב, אחרי שהטיפול הבסיסי עם מייבש שיער דרך הגריל לא החזיק מעמד, פתחתי את המכשיר, וחיממתי שוב, בעזרת המייבש שיער, נקודתית ולאורך זמן ישירות על הצ'יפ DSP. המכשיר חזר שוב לחיים.
כדי לנסות ולהמנע משניות של הבעיה כמה שיותר זמן (למרות שאין לי ספק שזה יחזור, כי זה לא תחילף ל-reballing), קדחתי שני חורים נוספים בגב בשידה לאוורור, והצמדתי מאוורר (חשמל דרך USB), שיתפוס את האויר החם שעולה מהרסיבר באזור הצ'יפ ויעיף אותו החוצה, כדי ליצור אפקט "ארובה" לזרימת האויר החם.
חבל שמכשיר ששוויו אלפי שקלים זקוק לכאלו אלתורים לאחר פחות מ-4 שנות עבודה לא מאומצת בכלל.
יגרום לו לחשוב שוב עם איזו מותג ללכת בשדרוג הבא.
שלושה ימים מהטיפול והאלתור - עם מספר שעות עבודה בכל יום, והתקלה לא חזרה עדיין. טפו טפו טפו.
כדי לנסות ולהמנע משניות של הבעיה כמה שיותר זמן (למרות שאין לי ספק שזה יחזור, כי זה לא תחילף ל-reballing), קדחתי שני חורים נוספים בגב בשידה לאוורור, והצמדתי מאוורר (חשמל דרך USB), שיתפוס את האויר החם שעולה מהרסיבר באזור הצ'יפ ויעיף אותו החוצה, כדי ליצור אפקט "ארובה" לזרימת האויר החם.
חבל שמכשיר ששוויו אלפי שקלים זקוק לכאלו אלתורים לאחר פחות מ-4 שנות עבודה לא מאומצת בכלל.
יגרום לו לחשוב שוב עם איזו מותג ללכת בשדרוג הבא.
שלושה ימים מהטיפול והאלתור - עם מספר שעות עבודה בכל יום, והתקלה לא חזרה עדיין. טפו טפו טפו.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
האמת שאני לא מבין למה כל בעלי הרסיברים שנרכשו מארה"ב רוטנים .
רכשתם מוצר מארה"ב מתוך ידיעה שאין אחריות על המוצר, ומשיקול כלכלי נטו תוך לקיחת סיכון שבמידה והמכשיר יתקלקל, זה יעלה לכם במקרה הטוב בתיקון יקר, ובמקרה הרע בהחלפת רסיבר.
רוצים שקט בפעם הבאה ?! תרכשו בארץ או לפחות מאמזון גרמניה/אנגליה, שם לפחות הרסיברים תואמים לארץ ויש סיכוי שתקבלו כאן שירות.
רכשתם מוצר מארה"ב מתוך ידיעה שאין אחריות על המוצר, ומשיקול כלכלי נטו תוך לקיחת סיכון שבמידה והמכשיר יתקלקל, זה יעלה לכם במקרה הטוב בתיקון יקר, ובמקרה הרע בהחלפת רסיבר.
רוצים שקט בפעם הבאה ?! תרכשו בארץ או לפחות מאמזון גרמניה/אנגליה, שם לפחות הרסיברים תואמים לארץ ויש סיכוי שתקבלו כאן שירות.
- בועזון
-
- חבר פעיל במיוחד

רטנתי על אחריות?
ברור שכשאני אני קונה מחו"ל בכלל ומארה"ב בפרט אני לוקח סיכון לגבי האפשרות של ניצול אחריות. ההפרשים במכירים, עבורי , שווים את הסיכון. אין לי חרטה ולו לרגע שקניתי בארה"ב (פחות מ-700$, לעומת 7-8 אלף ש"ח כאן בארץ, בזמנו).
מה שמרגיז אותי זו בקרת האיכות של מוצרי אלקטרוניקה חדשים. על כך שבמכשיר מיד-אנד (אולי אפילו יותר, שכן זו אחת הסדרות הגבוהות) מחברה רצינית ובייצור סדרתי, יש בעיה כזו. זה מה שמטריד אותי.
ברור שכשאני אני קונה מחו"ל בכלל ומארה"ב בפרט אני לוקח סיכון לגבי האפשרות של ניצול אחריות. ההפרשים במכירים, עבורי , שווים את הסיכון. אין לי חרטה ולו לרגע שקניתי בארה"ב (פחות מ-700$, לעומת 7-8 אלף ש"ח כאן בארץ, בזמנו).
מה שמרגיז אותי זו בקרת האיכות של מוצרי אלקטרוניקה חדשים. על כך שבמכשיר מיד-אנד (אולי אפילו יותר, שכן זו אחת הסדרות הגבוהות) מחברה רצינית ובייצור סדרתי, יש בעיה כזו. זה מה שמטריד אותי.
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
לא באתי בטענה ישירה אליך, אלא באופן כללי להלך הרוח של אלה שרכשו מארה"ב.
בכל מוצר אלקטרוני יתכנו בעיות, כולל בעיות סידרתיות (כך לדוגמה מכוניות שאמורות להבדק באופן מחמיר יותר מרסיברים, ועדיין לא מעט פעמים מבעים להם recall).
כשרוכשים מחו"ל צריך לקחת הכל בחשבון.
המחיר הזול בא על חשבון הסיכון שבחוסר אחריות.
בכל מוצר אלקטרוני יתכנו בעיות, כולל בעיות סידרתיות (כך לדוגמה מכוניות שאמורות להבדק באופן מחמיר יותר מרסיברים, ועדיין לא מעט פעמים מבעים להם recall).
כשרוכשים מחו"ל צריך לקחת הכל בחשבון.
המחיר הזול בא על חשבון הסיכון שבחוסר אחריות.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
·movieman כתב:·......
אתה מוזמן ליצור איתי קשר בהודה פרטית עם טלפון וכו'..
יש לי מכונה מיוחדת ואוכל לעזור לך (כמובן ללא עלות) ....
ראשית כדי לעשות מעט סדר במינוחים......צריך לעשות לרכיב REWORK ולא REBALLING.
שנית כל הכבוד ל movieman על הצעתו לעזרה .....באמת יש לו את המכונה הכי טובה בעולם בתחום של REWORK!!
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
איזו בעיה? שאחרי 4 שנים נתקלת בכשל שכנראה קשור לטמפרטורה? חבל על העצבים שלך...בועזון כתב:מה שמרגיז אותי זו בקרת האיכות של מוצרי אלקטרוניקה חדשים. על כך שבמכשיר מיד-אנד (אולי אפילו יותר, שכן זו אחת הסדרות הגבוהות) מחברה רצינית ובייצור סדרתי, יש בעיה כזו. זה מה שמטריד אותי....
נ.ב. מעל ה-8xx שלך יש עוד 3 דגמים, כך שלקרוא לו "סדרה גבוהה" זה סטרץ', וגם אם כך היה הדבר להסיק מאנקדוטה בודדת של כשל אחרי 4 שנים על תהליכי בקרת האיכות של החברה זה קצת הזוי.
- בועזון
-
- חבר פעיל במיוחד

Sufgi - מסכים אתך לחלוטין. עדיין לא מתחרט על הרכישה מארה"ב (אגב, אז שילוחים מאמאזון אירופה לא היו נוחים כמו היום. את הרסיבר הבאתי איתי ככבודה בנסיעה לארה"ב)
Eponi - אין יותר מדי עצבים. נקווה שהתקלה לא תחזור, ואם תחזור נתקן או נחליף. לדעתי דווקא עניינים של בעיות שנובעות מטמפרוטורה הם כשל תכנוני ידוע מראש (אפילו במניואל כתוב לא להבהל מהטמפרטורה הגבוהה של המכשיר, ושזו טמפרטורת העבודה התקינה....כנראה שלא
)
Eponi - אין יותר מדי עצבים. נקווה שהתקלה לא תחזור, ואם תחזור נתקן או נחליף. לדעתי דווקא עניינים של בעיות שנובעות מטמפרוטורה הם כשל תכנוני ידוע מראש (אפילו במניואל כתוב לא להבהל מהטמפרטורה הגבוהה של המכשיר, ושזו טמפרטורת העבודה התקינה....כנראה שלא
- epony
-
- חבר במועדון 10K

דווקא עניינים של בעיות שנובעות מטמפרטורה הם לרוב בשל אחזקה לא תקינה של המשתמש - בעיקר איוורור ואיבוק.בועזון כתב:לדעתי דווקא עניינים של בעיות שנובעות מטמפרוטורה הם כשל תכנוני ידוע מראש (אפילו במניואל כתוב לא להבהל מהטמפרטורה הגבוהה של המכשיר, ושזו טמפרטורת העבודה התקינה....כנראה שלא)
...
אם טמפרטורת העבודה לא הייתה תקינה באופן קיצוני, הכשל היה בא קצת לפני יומולדת 4 של המכשיר...
- בועזון
-
- חבר פעיל במיוחד

הרסיבר מוקם לפי הנחיות היצרן (עם ספיירים).
אבק נוקה בערך כל שנה.
למה זה לא נכון לצפות ממכשיר אלקטרוני שעובד גג 3 שעות ביום להחזיק יותר מ-4 שנים? ייתכן ואתה נותן ליצרנים להרגיל אותך לדרעק שהם מוכרים עם תאריך תפוגה?
אבק נוקה בערך כל שנה.
למה זה לא נכון לצפות ממכשיר אלקטרוני שעובד גג 3 שעות ביום להחזיק יותר מ-4 שנים? ייתכן ואתה נותן ליצרנים להרגיל אותך לדרעק שהם מוכרים עם תאריך תפוגה?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

לא נותן שום דבר לאף אחד. היו לי שני רסיברים של אונקיו שהם כיום בני 7 ו-13 והם עובדים עד עצם היום הזה. זה לא אומר שכל המכשירים שלהם מחזיקים לנצח, בדיוק כמו שזה ששלך כשל אחרי 4 שנים אומר שזו חברה שלא משקיעה בבקרת איכות...
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

כמו שאני מבין את זה התקלות היו בעיקר בדגמים הראשונים שהכילו כרטיסי HDMI שהתחממו ולא שרדו לאורך זמן.
דגמים ישנים מאוד, בלי HDMI היו אמינים, כמו הדגמים החדשים.
יש מספר סדרות שחד משמעית היו לא אמינות והאינטרנט מלא בתלונות עליהם.
דגמים ישנים מאוד, בלי HDMI היו אמינים, כמו הדגמים החדשים.
יש מספר סדרות שחד משמעית היו לא אמינות והאינטרנט מלא בתלונות עליהם.