כרגיל עיכובים בקליטת חבילות ב buy2usa

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Netanel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144

שליחה

גם אצלי אותו הדבר.
חבילה שהגיעה ביום חמישי אך עדין לא נקלטה.

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587

שליחה

האמת שקראתי קצת בעמוד הפייסבוק שלהם תגובות של לקוחות, מה שהולך שם זה קטסטרופה, לוקח לחבילות ימים להקלט ועוד ימים להשלח, ממתינים יותר מ- 40 דקות בטלפון לשירות לקוחות, הנציגים לא עוזרים/פותרים בעיות, לקוחות מקבלים חבילות שלא שלהם, מחוייבים מעל הצפוי, חלק מהקופונים של BF כבר לא עובדים (עברו את המספר המקסימלי המוצע) ועוד...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

ישראלים, אין סבלנות, אין הבנה, רק גישה של ״דופקים אותי״ זו התוצאה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

אין שום קשר ל"ישראלים ", תחשוב שאתה לקוח חדש בחברה, עקב פרסומים והמלצות מבצע הזמנה אל b2u, החבילה מגיעה אבל לא נקלטת או בעיה נפוצה אחרת. אתה מתקשר לשירות לקוחות ונאלץ להמתין 40 דק לקבלת מענה, אחר כך מקבל תשובה אנמית / לקונית מהנציג. לא תהיה ממורמר?
רוב הלקוחות בבלק פריידי הם כאלו ששמעו על השירות לראשונה דרך המדיה והאינטרנט. אפשר להבין את זה מדף הפייסבוק שלהם.
לא כולם הם לקוחות קבועים שמבינים את כל נדבכי הזמנת מוצרים מחול דרך האינטרנט

תפסיק להגן עליהם בחירוף נפש, הם מפשלים פה בצורה שעולה להם בהרבה לקוחות. 40 דק המתנה לנציג? אפילו בהוט זה כבר התקצר ל10, המתנה של ימים כדי שיחזרו אליך במידה ואתה לא מעוניין לחכות בטלפון.
קליטת חבילות באיחור של 3 ימים (חצי שבוע )
איחוד חבילות שלוקח 3 ימים נוספים, ולאחר מכן המתנה של עוד 3 ימים בערך מרגע התשלום עד המשלוח.
אחר כך עוד כמה ימים במכס (שלי הייתה 5 ימים עד ששוחררה ) ועוד יום יומיים עד המסירה.
תוסיף באמצע סופי שבוע וקיבלת חבילה באיחור של כשבועיים ממה שהיית יכול לקבל בפועל.
אני בטוח שאם היית מקבל שירות כזה מחברה ישראלית כגון סלקום או הוט לא היית מדבר ככה

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

תחשוב על זה שאתה יוצא למסעדה בערב שישי, מגיע למסעדה אבל היא מפוצצת.
צריך להמתין 40 דק למארחת כדי שתושיב אותך בשולחן. אחא כך עוד שעה עד שלוקחים הזמנה ועוד שעתיים עד שמגיע האוכל.
היית טוען את אותו הטיעון אז? אני מניח שזה תלוי בכמה אתה רעב.

או, שהיית מתעצבן, מבקש לדבר עם המנהל ומביע את זעמך. לא היית טוען שהם היו צריכים לחזק את צוות העובדים בשביל לעמוד בלחץ ולספק שירות ראוי?
היית חוזר למסעדה הזאת בעתיד?

מן הסתם, אם אתה לקוח קבוע שמכיר את המסעדה מביקורים קודמים היית חוזר מתי שפחות לחוץ. אבל בתור לקוח חדש היית בורח ולא מסתכל אחורה.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

shuali
אין כאן הגנה בחירוף נפש, אם זה היה מצב רגיל כולכם צודקים.
אבל שיש מבול מטורף בBf שאף אחד לא יכול לחזות את הגודל שלו, אז זו בעיה.

אני לא אומר שהם מושלמים, אין ספק שצריך לבוא משהו מהצד שלהם, פיצוי, הורדה במחיר וכו.
אבל אל תהפכו את זה למשהו מפוצץ.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

תהיה בטוח שלא יהיה שום פיצוי ושום הנחה..בדיוק כמו שנה שעברה. היית מצפה שהם ילמדו להבא, נחכה לשנה הבאה ונראה
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093

שליחה

אני מסכים וטוען כי ישראלים בבסיסם לא ינסו להבין אף פעם את הצד השני והכל מגיע וכ'ו וכ'ו...
אך במקרה דנן - Buy2usa פישלו.
אני מניח שחברות אמאזון\6pm\מוכרים באיביי וכ'ו לא מפשלים הרבה מעבר לאותו אחוז של איחורים האספקה או המתנה לשירות.

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655

שליחה

mp3lll כתב:shuali
אין כאן הגנה בחירוף נפש, אם זה היה מצב רגיל כולכם צודקים.
אבל שיש מבול מטורף בBf שאף אחד לא יכול לחזות את הגודל שלו, אז זו בעיה.

אני לא אומר שהם מושלמים, אין ספק שצריך לבוא משהו מהצד שלהם, פיצוי, הורדה במחיר וכו.
אבל אל תהפכו את זה למשהו מפוצץ.
...
·+1

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1242

שליחה

דבר אחד אני יכול להבטיח לכל מי שמתלונן כאן היום.
שנה הבאה יהיה בדיוק אותו דבר.

וזה לא ימנע מכל המתלוננים כאן להזמין דרכם :lol:
אפילו shuali.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960

שליחה

אכן, זה חוזר על עצמו כל שנה, אני כבר לוקח בחשבון את העיקובים.
לגבי ההנחות, יש את הנחת בלאק פריידי, שלחתי כמה דברים שלא הייתי שולח ללא ההנחה.

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587

שליחה

אני מוכן לקבל איחורים בגלל הלחץ של התקופה, אני מוכן לחכות יותר זמן לקבלת מענה טלפוני. אני לא מוכן לקבל את חוסר האחריות על החבילות שלנו, אני לא מוכן לקבל את זה שהמחירים כמעט תמיד יותר יקרים מהערכה שלהם (עוד לא נתקלתי במקרה שהמחיר היה נמוך מהערכה, ואני לא מדבר על המקרים שאמזון שולחים כרטיסי זיכרון בקרטונים של מקרר) לפעמים בהפרש שהופך את הקנייה לא כדאית, יש לי רגשות מעורבים לגבי המבצעים שלהם, אנשים בנו עליהם ואז הסתבר להם "שנגמרו" הקופונים (איך בכלל ניתן לעקוב אחרי זה, רק להאמין לדברי החברה). אני לא מוכן לקבל את הטעויות שלהם במסירת החבילות (יותר מידי טעויות). אני לא מוכן לקבל את אי לקיחת האחריות בעת שימוש בקונים עבורך (אתה שבוי בתנאים שלהם, כי הם אלו שהאחריות על שמם).

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

חשבתי שרק אני נכוויתי מהם ב BF האחרון עד שראיתי את השרשור הזה.
באותו יום הזמנתי ארבעה פריטים זהים מחנות בארה"ב ופיצלתי את המשלוח לשניים: שני פריטים למאסטופ ושני פריטים לBUY2USA. אפשר להניח שגם החבילות בגודל זהה, לא?
BUY2USA חייבו אותי ב 50% יותר על המשלוח (280 ש"ח לעומת 140 ש"ח) והחבילה שלהם עוד לא הגיעה בזמן שהחבילה של מאסטופ כבר אצלי בבית מיום חמישי.
וזה רק במקרה שהייתה לי חבילה זהה להשוות מולה. גם בחבילות אחרות ששלחתי דרכם קיבלתי דרישות מחיר גבוהות בהרבה ממה שציפיתי לשלם ולמעשה כמעט כל הנחת המבצע התנדפה.
אני לא מאמין שאני אחזור להשתמש בשירות שלהם בעתיד.

d30DK
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867

שליחה

בדקת את גודל / נפח החבילות אצל מאסטופ ו-BUY2USA לראות שאכן מדובר באותו גודל?

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

d30DK,
לפי החשבוניות באתרים, יש הבדל של כמה ס"מ בין שתי החבילות. קשה לי להאמין שאותו ספק שלח שתי חבילות בתכולה זהה שיהיו שונות מהותית במידות, אולי מדובר "בעיגול" כלפי מטה או מעלה. בכל מקרה שמרתי את האריזה של מאסטופ כדי להשוות עם החבילה מ BUY2USA כשתגיע.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

תעדכן
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 906

שליחה

חבילה 1 הגיעה לBUY2 ביום חמישי האחרון,חבילה שנייה הגיעה למסטופ למחורת בשישי.
החבילה שהגיעה למסטופ נקלטה עוד באותו יום, החבילה בBUY2 עדיין לא נקלטה.

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762

שליחה

אצלי נעליים הגיעו אחרי עיכוב של 4 ימים במכס באריזת נעליים לא מקורית. הם פתחו את הקופסה כנראה כדי לוודא חשבונית והעבירו לאריזה שלהם.
מעיל שהזמנתי באותו יום נתקע יותר משבוע אצלהם במחסן ורק לאחר כמה פוסטים זועמים בקיר שלהם נראה שמשהו זז. עדיין לא הגיע.
72o

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

איך יכול להיות שמשהו שהוזמן ב-"קונים עבורך" באמזון לוקח לו 3 שבועות להגיע ל-"מרכז הלוגיסטי" בארה"ב?

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762

שליחה

אני באמת שמיציתי איתם. ה (חוסר) שירות שאני מקבל עם חבילה שמתעכבת מעל שבועיים והרצון להצטדק ולגלגל אשמה מראים שכנראה יש לנו עו הרבה מה ללמוד לגבי מתן שירות.
אני לא אקנה מהם יותר אלא בלית ברירה.
72o

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”