טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
בושה.
טופ אודיו ממש מתנהלים כמו באסטה.
אם אכן הפניות מאונקיו התקיימו.
אולי אם ממש לא מחויבים לאונקיו, אז סבבה. שלא יתקנו.
יש עוד מעבדות
אבל למה הם מסובבים אותך
טופ אודיו ממש מתנהלים כמו באסטה.
אם אכן הפניות מאונקיו התקיימו.
אולי אם ממש לא מחויבים לאונקיו, אז סבבה. שלא יתקנו.
יש עוד מעבדות
אבל למה הם מסובבים אותך
העם דורש..... כל מיני דברים
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
מעניין מה יהיה התירוץ הפעם של טופ אודיו...
הכלב אכל את הפתקית של המספר טלפון לכן לא הצלחנו לתקשר איתך
הכלב אכל את הפתקית של המספר טלפון לכן לא הצלחנו לתקשר איתך
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
מה שקורה עם הכרטיסי HDMI במכשירים של אונקיו זה פשוט הזוי,אלפי לקוחות שקנו רסיברים/פרוססורים שלהם נפגעו מהם.
אני נאלצתי לשלם לטופ אודיו 2450 ש"ח על החלפת כרטיס HDMI בפרוססור של אינטגרה שנקנה בארה"ב והיה עדיין במסגרת האחריות .
מוזר ותמוה שחברה כמו אונקיו מודעת לכשל בייצור הכרטיסים ואינה עושה כלום בנדון.
מציע לאנשים להתרחק מאונקיו ומטופ אודיו!!!
אני נאלצתי לשלם לטופ אודיו 2450 ש"ח על החלפת כרטיס HDMI בפרוססור של אינטגרה שנקנה בארה"ב והיה עדיין במסגרת האחריות .
מוזר ותמוה שחברה כמו אונקיו מודעת לכשל בייצור הכרטיסים ואינה עושה כלום בנדון.
מציע לאנשים להתרחק מאונקיו ומטופ אודיו!!!
- of1978
-
- חבר ותיק

·אמרת נכון... מילת המפתח היא סבלנות.Newboy כתב:@of1978
·
יש לי הרבה סבלנות, אחרי כל מה שעברתי ..... כמו שאמרתי...ממתין
הכדור בידיים שלהם. מקווה שיסתיים בטוב...
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אני בזמנו רכשתי את האונקיו 809 דרך אמזון ארה"ב ושבוע אחרי שנגמרה האחריות נסרף הכרטיס hdmi ופניתי לאונקיו שאמרו לי שלמרות שהאחריות הסתיימה הם יתקנו את המכשיר אבל עליי לשלוח אותו לארה"ב.
כי העלות היתה גבוה ביקשתי לתקן בארץ אבל לא יכלו לעזור לי בזה.
בטופ אודיו לקחו כמה מאות שקלים על בדיקה ורצו כ-2300 על תיקון אחרי שאמרו שהבעיה היא בכרטיס.
אמרתי להם תודה ולקחתי את הרסיבר ללא התיקון.
בזמן שבעולם כל יצרן ראה את המוצר שלו בצורה עולמית טופ אודיו רואים רק את הכיס שלהם ולא באמת מעניין אותם שרות וכו...
לכן בשנה האחרונה הוזמנו מאות רסיברים של אונקיו ולאאאאא מהיבואן.... החזירות בנושא הרסיברים של אונקיו והמחיר שלהם ירדו בכ-30 % ועדיין הלקוחות זוכרים להם את היחס ומזמנים מחול.
בקרוב אמזון גם ישלחו מסכי פיליפס לארץ ואז גם החזירות הזאת תירד משמעותית...
בטופ אודיו לקחו כמה מאות שקלים על בדיקה ורצו כ-2300 על תיקון אחרי שאמרו שהבעיה היא בכרטיס.
בזמן שבעולם כל יצרן ראה את המוצר שלו בצורה עולמית טופ אודיו רואים רק את הכיס שלהם ולא באמת מעניין אותם שרות וכו...
לכן בשנה האחרונה הוזמנו מאות רסיברים של אונקיו ולאאאאא מהיבואן.... החזירות בנושא הרסיברים של אונקיו והמחיר שלהם ירדו בכ-30 % ועדיין הלקוחות זוכרים להם את היחס ומזמנים מחול.
בקרוב אמזון גם ישלחו מסכי פיליפס לארץ ואז גם החזירות הזאת תירד משמעותית...
טופ אודיו עושים פה טעות רצינית, היצרן נותן להם הוראה, מבטיח ללקוח והם פשוט מתעלמים? שיזהרו שבגלל מקרים כאלה היצרן יחליט שהוא מוריד מהם את ה"יבואן רשמי" ומחפש מישהו אחר שלא עושה לו כאבי ראש.
מעניין לאן זה יתפתח.
מעניין לאן זה יתפתח.
- of1978
-
- חבר ותיק

·מאיפה הידיעה שאמזון תתחיל לשלוח מסכי פיליפס ?claudia5 כתב:אני בזמנו רכשתי את האונקיו 809 דרך אמזון ארה"ב ושבוע אחרי שנגמרה האחריות נסרף הכרטיס hdmi ופניתי לאונקיו שאמרו לי שלמרות שהאחריות הסתיימה הם יתקנו את המכשיר אבל עליי לשלוח אותו לארה"ב.
בקרוב אמזון גם ישלחו מסכי פיליפס לארץ ואז גם החזירות הזאת תירד משמעותית......
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·ariel-ro כתב:טופ אודיו עושים פה טעות רצינית, היצרן נותן להם הוראה, מבטיח ללקוח והם פשוט מתעלמים? שיזהרו שבגלל מקרים כאלה היצרן יחליט שהוא מוריד מהם את ה"יבואן רשמי" ומחפש מישהו אחר שלא עושה לו כאבי ראש.
מעניין לאן זה יתפתח....
יכול להיות שהיצרן לא יכול לחייב אותם. אני לא עורך דין אבל אף אחד פה לא מכיר את החוזה שיש ליבואן מול היצרן.
אני מניח שנושא הבלעדיות מצויין בחוזה בצורה כזו או אחרת ויש סעיפים שמחייבים את שני הצדדים לאכוף אותו.
נראה לי שפותח השרשור נפל בין הכסאות שכן כל אחד מהצדדים כנראה מפרש את החוזה כפי שנוח לו.
האם אתה יכול לשלוח מייל לאונקיו ולבקש מהם לשלוח את החלק כאשר ההחלפה תהיה במעבדה חיצונית על חשבונך ? ( כמה זה כבר יכול לעלות ? ) או לחילופין להחליף לבד ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- of1978
-
- חבר ותיק

אתה חושב שטופ אודיו עושים טובה לאונקיו שהם מייצגים אותם בארץ ?Lior_M כתב:·......
יכול להיות שהיצרן לא יכול לחייב אותם. אני לא עורך דין אבל אף אחד פה לא מכיר את החוזה שיש ליבואן מול היצרן.
אני מניח שנושא הבלעדיות מצויין בחוזה בצורה כזו או אחרת ויש סעיפים שמחייבים את שני הצדדים לאכוף אותו.
נראה לי שפותח השרשור נפל בין הכסאות שכן כל אחד מהצדדים כנראה מפרש את החוזה כפי שנוח לו.
האם אתה יכול לשלוח מייל לאונקיו ולבקש מהם לשלוח את החלק כאשר ההחלפה תהיה במעבדה חיצונית על חשבונך ? ( כמה זה כבר יכול לעלות ? ) או לחילופין להחליף לבד ?...
טופ אודיו צריכים לעמוד בסטנדרים בשביל להיות ראויים לייצג את אונקיו.
וזה נכון שהיבואן לא אמור לעשות את זה על חשבונו אבל במקרה הנ"ל אונקיו אמרו לטופ אודיו לתקן את המוצר ואני מאמין שהחלק יהיה על חשבון אונקיו, העניין הוא שטופ אודיו בכוונה גוררים רגליים במקרה הזה. מול אונקיו העולמית זה ממש לא ניראה טוב.
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·of1978 כתב:אתה חושב שטופ אודיו עושים טובה לאונקיו שהם מייצגים אותם בארץ ?......
טופ אודיו צריכים לעמוד בסטנדרים בשביל להיות ראויים לייצג את אונקיו.
וזה נכון שהיבואן לא אמור לעשות את זה על חשבונו אבל במקרה הנ"ל אונקיו אמרו לטופ אודיו לתקן את המוצר ואני מאמין שהחלק יהיה על חשבון אונקיו, העניין הוא שטופ אודיו בכוונה גוררים רגליים במקרה הזה. מול אונקיו העולמית זה ממש לא ניראה טוב....
לא אמרתי שמה שהם עושים זה בסדר. יש פה גם כאלה שלא היו מרוצים מהשרות של טופ-אודיו עבור מכשיר שנרכש בארץ ויש גם אחד שאם אני זוכר נכון קיבל איומים שלא יטרח להגיע עם אותה תקלה שוב ( גם לא במסגרת האחריות ).
התיחסתי לאמירה "היצרן אמר להם להחליף״. ובכן היצרן אמר, כנראה ש״אמר״ במקרה הזה זה לא מספיק ומכיוון שאין לי את החוזה מולי וגם אם היה לי לא היתי יודע לפרש אותו, יתכן שההתנהגות של היבואן למרות שהיא מגעילה, חוקית לחלוטין מבחינה חוזית. מצד שני יתכן שלא. אין לי מושג.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
האמת שטופ אודיו בבעיה.
יבוא אישי מחו"ל עולה כחצי מחיר מהארץ... והתירוץ היחיד שעוד נשאר הוא נושא האחריות המקומית.
אם יצרו תקדים ביחוד תקדים פומבי כמו בשרשור הזה, הם בבעיה כפולה.
גם אלו שהיו מוכנים לשלם את הפרמיה עבור אחריות מקומית.. ידירו רגלם לקניה מחו"ל.
אם לא יסכימו, הם בבעיה מול היצרן ומול תודעת השירות המחפירה שהם מציגים כאן.
לא מקנא בהם אבל גם לא מרחם על כאלו שנוהגים לגזור קופון שמן מידי וע"י כך מניעים בעצמם את גלגל היבוא האישי.
יבוא אישי מחו"ל עולה כחצי מחיר מהארץ... והתירוץ היחיד שעוד נשאר הוא נושא האחריות המקומית.
אם יצרו תקדים ביחוד תקדים פומבי כמו בשרשור הזה, הם בבעיה כפולה.
גם אלו שהיו מוכנים לשלם את הפרמיה עבור אחריות מקומית.. ידירו רגלם לקניה מחו"ל.
אם לא יסכימו, הם בבעיה מול היצרן ומול תודעת השירות המחפירה שהם מציגים כאן.
לא מקנא בהם אבל גם לא מרחם על כאלו שנוהגים לגזור קופון שמן מידי וע"י כך מניעים בעצמם את גלגל היבוא האישי.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אאא
לא ידיעה ,תקווה...of1978 כתב:·מאיפה הידיעה שאמזון תתחיל לשלוח מסכי פיליפס ?.........
הבדל המחירים כן מצדיק
אני לא מופתע מהשרות שקיבל פותח השרשור. השירות "הטוב" של טופ אודיו ידוע בארץ . טופ אודיו קנו לעצם שם לא בזכות עצמם אלה בעמלה שמנה ונדיבה שהם משלמים לאדריכלים שיכניסו אותם לפרוייקטים. כי אלמלא כך מזמן כבר היינו רואים את טופ אודיו עפה מהשוק הישראלי .
את טוופ אודיו לא מעניין הלוקח לאחר רכישה כי זו צורת התנהלות החברה
זה רק מחזק את דבריי בעניין השרשור על מסכים מרומניה, שהדרך להביא את היבואנים להוריד מחיר ולתת שרות זה להתחיל להביא מחו"ל באופן עצמאי וליצור מודעות בקרב הציבור שהשד לא כזה נורא . בנוסף ליצור פירסום שלילי כמה שיותר נרחב על חנות /יבואן שחורג מהסטאנדרטים של שירות כמו במקרה של טופ אודיו רק כך נוכל להכניס שינוי בתודעת שירות ומחיר ובהצלחה לפותח השרשור
את טוופ אודיו לא מעניין הלוקח לאחר רכישה כי זו צורת התנהלות החברה
זה רק מחזק את דבריי בעניין השרשור על מסכים מרומניה, שהדרך להביא את היבואנים להוריד מחיר ולתת שרות זה להתחיל להביא מחו"ל באופן עצמאי וליצור מודעות בקרב הציבור שהשד לא כזה נורא . בנוסף ליצור פירסום שלילי כמה שיותר נרחב על חנות /יבואן שחורג מהסטאנדרטים של שירות כמו במקרה של טופ אודיו רק כך נוכל להכניס שינוי בתודעת שירות ומחיר ובהצלחה לפותח השרשור
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.