אי חשיפת מחירים וחנויות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
asafibe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #81 

למה לא לשתף אקסל ולהעלות שם מוצר ומחיר באופן אנונימי?

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #82 

מכירה אמיתית בחנות מתמחה היא כמעט אף פעם לא פונקציה של מחיר נטו, אלא יותר של קשר אישי, היכרות ושירות טוב. למעשה, טקטיקת מכירה שאני אישית מחבב היא להבטיח ללקוח חד משמעית שהוא לא הולך לקבל את המחיר הכי זול, ושאם זה מה שהוא מחפש הוא במקום הלא נכון.
...
אני ממש לא הולך לחפש חברים בחנות מתמחה
תגיד לי מה אני הולך להתחתן עם בעל החנות ?

אני לא מתבייש להגיד שאני רוצה לקבל מחיר הכי נמוך והכי משתלם לי ולא הכי משתלם לבעל החנות כל עוד זו חנות שקונה מהיבואן...
אין הגדרה של חנות מתמחה או לא כל עוד שתי החנויות קונות מאותו יבואן שתיהן צריכות לתת לי שירות הוגן בהתאם לחוזה שלהם מול היבואן.
האחריות של אחד שקונה "במחסני משה" או "בחנות מתמחה אריק" צריכה להיות בדיוק אותו דבר
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

Roy_LF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 379
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #83 

asafibe כתב:למה לא לשתף אקסל ולהעלות שם מוצר ומחיר באופן אנונימי?
...
כי האמינות של המחירים שיפורסמו שם תשאף ל - 0. כל עוד לא יצלמו חשבוניות לא תהיה שום אמינות, ואף אחד לא יצלם חשבוניות גם כי זו יותר מידי טירחה וגם כדי לא להרגיש פראייר כשיגלה בדיעבד שמישהו קיבל יותר בזול.

Roy_LF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #84 

טעות, נערך
נערך לאחרונה על ידי Roy_LF ב 14/06/2014 14:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

Roy_LF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #85 

of1978 כתב:
...
...
אני ממש לא הולך לחפש חברים בחנות מתמחה
תגיד לי מה אני הולך להתחתן עם בעל החנות ?

אני לא מתבייש להגיד שאני רוצה לקבל מחיר הכי נמוך והכי משתלם לי ולא הכי משתלם לבעל החנות כל עוד זו חנות שקונה מהיבואן...
אין הגדרה של חנות מתמחה או לא כל עוד שתי החנויות קונות מאותו יבואן שתיהן צריכות לתת לי שירות הוגן בהתאם לחוזה שלהם מול היבואן.
האחריות של אחד שקונה "במחסני משה" או "בחנות מתמחה אריק" צריכה להיות בדיוק אותו דבר
...
הכל נכון וזכותך לרצות את המחיר הכי נמוך. אתה גם לא צריך להתחתן עם בעל החנות.
ועדיין, אם תבוא רק לברר מחירים תזכה לשיתוף פעולה אפסי מהמוכר, בצדק מבחינתו משום שההסתברות שזה יביא לכדי מכירה כמעט לא קיימת. נסה ותיווכח, מהיכרות עמוקה עם הדינמיקה של מכירות. מכל מקום, בפועל מכירה לעיתים נדירות מתבצעת על בסיס מחיר בלבד.

asafibe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #86 

Roy_LF כתב:
...
...
כי האמינות של המחירים שיפורסמו שם תשאף ל - 0. כל עוד לא יצלמו חשבוניות לא תהיה שום אמינות, ואף אחד לא יצלם חשבוניות גם כי זו יותר מידי טירחה וגם כדי לא להרגיש פראייר כשיגלה בדיעבד שמישהו קיבל יותר בזול.
...
·אני חושב שזו נקודת התחלה טובה בפורום כזה, יכול לעורר דיון ויאפשר לעשות שיקולים גם אם תפקפק באמינות

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

תראו

שליחה #87 

זה נכון שהיכרות עם המוכר/חנות יכולה לשפר את המצב. זה גם נכון שאם יודעים איך להתמקח אז החיים יפים יותר.
ובכל זאת - לדעתי זה חשוב לפרסם מחירים. לא באקסל אבל בפורום אפשר. גם אם אותו בנאדם לא קיבל את המחיר הכי נמוך אין בעיה - זו לפחות נק' ייחוס שאפשר לשפוט על פיה מה ניתן לקבל בפועל.
כל עוד אין אפילו נק' ייחוס, כלשהי, אנשים חיים בלהלה-לנד וצריכים לעשות סקר שוק מקיף, ללכת להרבה חנויות, לשאול מלא שאלות ולנסות להתמקח כדי להבין מה בערך צריך להיות מחיר נורמלי לקניה.

עברית כמובן נכנסת לשיקולים גם כן. עוד נעלם גדול כי אין לנו שום ידע כמעט ממקור ראשון של אנשים שקנו.

זו לא טרחה גדולה להעלות חשבונית, זה אפילו קל, אבל ברור לי שאנשים יתעצלו להשקיע בזה זמן. ובכל זאת, גם בלי זה מספרים הם נק' ייחוס טובה.

אם יש לדירות ולמכוניות, למה לא למוצרי חשמל?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #88 

רכשתי בארץ דנון x4000 ב7400 שקל

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #89 

(Y)
נערך לאחרונה על ידי of1978 ב 14/09/2014 14:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #90 

קרוב משפחה קנה סוני 855 בגודל 60״ כולל סאונד בר, זוג משקפיים נוסף מתנה, הובלה והתקנה ב12,900 בשקם אלקטריק. המחיר לאחר מיקוח וקניית זוג יחידות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”