כן ברור..avilior כתב:הוזמנו, תודה על עדכון המחיר![]()
אפשר לחבר אותן עם טלפון נייד, נכון?...
איך אתם מזמינים חברים ?
אני שובר ת'ראש

כן ברור..avilior כתב:הוזמנו, תודה על עדכון המחיר![]()
אפשר לחבר אותן עם טלפון נייד, נכון?...

מקווה שהגלקסי 4 יוכל גם לנגן כמו שצריך, הבנתי שבעלי אייפון נהנים יותר מאיכות הסאונד.GiyoraYosefshvili כתב:כן ברור........
איך אתם מזמינים חברים ?
אני שובר ת'ראש...

לפי מה שידוע לי המגבר של האייפון יותר חזק, לגבי איכות אין לי מושגavilior כתב:מקווה שהגלקסי 4 יוכל גם לנגן כמו שצריך, הבנתי שבעלי אייפון נהנים יותר מאיכות הסאונד.......
לגבי ההזמנה, הזמנתי דרך פייפל עם משלוח באמצעות BUY2USA וגם לי לא הלך בהתחלה. אז שיניתי את כתובת המשלוח וגם את הטלפון לאלה שמקבלים מ-BUY2USA וזה הסתדר.
בהצלחה....

לא צריך.GiyoraYosefshvili כתב:This recipient does not accept payments from non-U.S. PayPal accounts.
זאת התשובה שאני מקבל כשאני בא להזמין
כנראה שצריך לפתוח פייפאל עם חשבון אמריקאי...

Nir1 כתב:כן, הכבל ארוך, בדיוק כמו שרציתי. אבל היה צריך לעשות לו קצת מודינג לראש (בצד אחד) בכדי שיתאים לחיבור של האוזניות. התוצאה מדהימה.......
רכשתי באמאזון ושלחתי לחבר שביקר בארה"ב....
תלוי איזה כבל. אם הכבל צר מספיק אולי ייתכן ולא תצטרך לשפצר את הראש, אבל אם הכבל טיפה עבה אז יכול להיות שתיאלץ להצר את ההיקפים. בכל מקרה, תוודא שראש הכבל עשוי מחומרים שמאפשרים לשייף ולחתוך בקלות.ra כתב:עכשיו אחרי שמביאים לי כבל אתה אומר שצריך מודינג ?
![]()
השקע צר מידי ?
.........

שמח לשמוע שקיבלת את האוזניות ושאתה מרוצה מהן. תתחדש ותהנהsam22 כתב:טוב הגיעו.
לא יכול אלא לאשר כל מה שכתב ניר על האוזניות.
בנוסף,
הפער בין ישר מהקופסא לאחר שעתיים(כן, שעתיים) הוא משמעותי
אכן ממליצים על 15 שעות עבודה.
אז על סאונד אין מה להוסיף
הנוחות... בהתחלה הופתעתי מהאחיזה החזקה שלהם
אבל מתרגלים מהר וזה מה שנותן איטום מדהים כמעט כמו IE, רק בלי לדחוף כלום לאוזן![]()
זה ממש וואקום הדבר הזה
לא נתקלתי באוזניות אובר כאלו אוטמות
קיצור, נשמע מצוין, נראה מעולה, יישמע עוד יותר טוב
ורק נבדק מחובר לאייפד
ותודה ניר, על ההמלצה...