shiki כתב:תנסה לבדוק איתם אם הם מוכנים לתת לך את ה 8708 למרות שזה הימור די גדול שהיא תגיע חפה מתקלות.
...
ה-8708 היא 60", הדגם שלו 46".
ובכל מקרה זה שעמית פה קיבל דגם חף מתקלות ֿ(lucky him), זה לא אומר שהדגם הזה מושלם, אתה בעצמך קיבלת 8708 עם פיקסלים שרופים לא ?
ה-8708 היא 60", הדגם שלו 46".
ובכל מקרה זה שעמית פה קיבל דגם חף מתקלות ֿ(lucky him), זה לא אומר שהדגם הזה מושלם, אתה בעצמך קיבלת 8708 עם פיקסלים שרופים לא ?
...
אכן כן
לגבי גודל המסך - צודקת, טעות שלי . מרוב שרשורים על תקלות בפיליפס חשבתי שמדובר על 55 אינץ
לדעתי ל 8708 אין זליגות ועננות, אבל כמובן אין לזה guaranty. פקסלים שרופים היו גם למסך הזה ללא מעט אנשים.
אם היו מאפשרים לו לראות את המסך כמו שאתה ראית בישפאר ולקחת אותו, אולי זה היה פותר הבעיה.
חברות בחול כבר מזמן היו משדרגות ללא עלות למסך תקין כאשר היו מבינות שלמוצר ספציפי יש בעיה.
אין ספק שה 8008 מסך לא תקין וגם אם יחילפו עוד 100 פעם, כנראה יקבל מסך לא תקין.
amitgv1 כתב:לדעתי ל 8708 אין זליגות ועננות, אבל כמובן אין לזה guaranty. פקסלים שרופים היו גם למסך הזה ללא מעט אנשים.
אם היו מאפשרים לו לראות את המסך כמו שאתה ראית בישפאר ולקחת אותו, אולי זה היה פותר הבעיה.
חברות בחול כבר מזמן היו משדרגות ללא עלות למסך תקין כאשר היו מבינות שלמוצר ספציפי יש בעיה.
אין ספק שה 8008 מסך לא תקין וגם אם יחילפו עוד 100 פעם, כנראה יקבל מסך לא תקין.
...
זה כאילו עשית copy paste מהראש שלי!
היית לי שיחה לא נעימה עם אבי אני מאמין שגם לו בה כל אחד הבהיר לצד השני את הדברים וכמובן שבסוף הוחלט באופן חד צדדי מהכיוון של אלקטרה שאקבל את כספי חזרה.
עוד אמרתי לו שלמרות כל עוגמת הנפש והכעס עדיין אני מעוניין בטלוויזיה של פיליפס (למרות שבנאדם ממוצע היה לוקח את הכסף ובורח) לא סתם עשיתי מחקר שנערך קרוב לחצי שנה בה הגעתי למסקנה שפיליפס טלוויזיה איכותית ולמרות ששמעתי וקראתי שחטיבת המסכים שלה הועברה ל TPvision החלטתי לקנות את המסך.
חבל שאלו הם פני הדברים ובמקום להבין שעומד מולם אדם רציני הם מעדיפים לפוצץ את העסקה.
ולסיכום רוב האנשים הנמצאים בפורום הזה הם אנשים המבינים עניין, אומנם הם פלח קטן בשוק הטלוויזיות האיכותיות אבל שוק שמשלם הרבה כסף למוצרי יוקרה ואין ספק שלהם צריך להקשיב וחבל שאלקטרה לא נתנה פה נוכחות יותר משמעותית.
כל הזמן רובצת בי המחשבה שהם אומרים לעצמם נלך עם הקהל הנוח... זה שקונה דגמים מהסדרות הנמוכות זה שלא מבין עניין אחד שמספיק לו לראות ערוץ אחד ולא שם לב שהצבעים מכוונים על vivid כשמנגד מי שקונה טלוויזיה מהסדרות הגבוהות זה שחשובה לו מין הסתם האיכות אחד שעושה טוב טוב את המחקר במשך שבועות ואפילו חודשים בעצם מוזנח. חבל... חבל.. חבל...
פיליפס טלוויזיה איכותית ולמרות ששמעתי וקראתי שחטיבת המסכים שלה הועברה ל TPvision החלטתי לקנות את המסך.
...
זה בהחלט מתחיל להראות שהיא הפכה לפחות איכותית מאז שעברה לTPvision.
ככה זה שחברה מתחילה לקצץ ולחסוך בעלויות יצור ובקרת איכות. אין ארוחות חינם או קיצורי דרך....
MovieO כתב:
אני מעוניין בטלוויזיה של פיליפס למרות שבנאדם ממוצע היה לוקח את הכסף ובורח
...
אחי קח את הכסף ותברח ,
מספיק כאב ראש קיבלת מכל הסיפור הזה
תיהיה לך טלוויזיה טיפה פחות איכותית , לא בדיוק כמו שרצית
אבל לפחות היא תעבוד כמו שצריך בלי התעסקויות מיותרות .
אחי קח את הכסף ותברח ,
מספיק כאב ראש קיבלת מכל הסיפור הזה
תיהיה לך טלוויזיה טיפה פחות איכותית , לא בדיוק כמו שרצית
אבל לפחות היא תעבוד כמו שצריך בלי התעסקויות מיותרות .
עצוב לשמוע (במיוחד לאור העובדה שהתעסקת עם זה כ"כ הרבה) - אבל ההפסד הוא כולו שלהם. אני מניח שחוץ ממך הם הפסידו עוד כל מיני לקוחות פרימיום שמשוטטים כאן בפורום (אני בדיוק עכשיו רכשתי פיליפס 6008, ועם זאת יכול לומר שאחרי השרשור הזה הייתי חושב יותר מפעמיים אם הייתי מתכוונן אל ה8008...)
גם אצלי ב 7108 הייתה סוג של עננות וזליגת אור. לא משהו בלתי נסבל שלא נעלם עם הפעלת תאורה דינמית אבל עדיין מעצבן. בשבוע-שבועיים הראשונים חשבתי גם אני להחליף/להחזיר. בסוף זה סוג של נפתר: עשיתי למסך עיסוי, יישרתי אותו פלס (שיפר את זה שהייתה זליגה משמעותית יותר מצד אחד) וחיכיתי. עם הזמן המצב השתפר מעט.
בלי קשר למצב שלך, אני שמח שהם שיפרו את התאורה הדינמית עם עדכוני ה firmware אבל העובדה שצריך להשתמש בפיצ'ר הזה כדי לקבל שחור ללא עננות מבאסת כי לפעמים אפשר להבחין בשינויים בתאורה וזה מוריד מחווית הצפייה. גם צריך לציין שהפיצ'ר הזה עובד ממש טוב רק כשמפיעילים גם את חיישן האור.
MovieO, בתמונות שהעלת עם תאורה דינמית זה לא נראה תקין אחרי ההחלפה ואולי דווקא בפאנל הקודם עם תאורה דינמית דולקת זה היה פחות גרוע, אולי זה המצב התקין של המסך הזה (מה שהיה בהתחלה)...
מה שהכי מפתיע שהביקורות של דגמי ה 55" של 8008 נתקלו בפחות זליגות אור מאלה שעשו ביקורת על דגם ה 46" באופן די קונסיסטנטי.
freedom_il כתב:גם אצלי ב 7108 הייתה סוג של עננות וזליגת אור. לא משהו בלתי נסבל שלא נעלם עם הפעלת תאורה דינמית אבל עדיין מעצבן. בשבוע-שבועיים הראשונים חשבתי גם אני להחליף/להחזיר. בסוף זה סוג של נפתר: עשיתי למסך עיסוי, יישרתי אותו פלס (שיפר את זה שהייתה זליגה משמעותית יותר מצד אחד) וחיכיתי. עם הזמן המצב השתפר מעט.
בלי קשר למצב שלך, אני שמח שהם שיפרו את התאורה הדינמית עם עדכוני ה firmware אבל העובדה שצריך להשתמש בפיצ'ר הזה כדי לקבל שחור ללא עננות מבאסת כי לפעמים אפשר להבחין בשינויים בתאורה וזה מוריד מחווית הצפייה. גם צריך לציין שהפיצ'ר הזה עובד ממש טוב רק כשמפיעילים גם את חיישן האור.
MovieO, בתמונות שהעלת עם תאורה דינמית זה לא נראה תקין אחרי ההחלפה ואולי דווקא בפאנל הקודם עם תאורה דינמית דולקת זה היה פחות גרוע, אולי זה המצב התקין של המסך הזה (מה שהיה בהתחלה)...
מה שהכי מפתיע שהביקורות של דגמי ה 55" של 8008 נתקלו בפחות זליגות אור מאלה שעשו ביקורת על דגם ה 46" באופן די קונסיסטנטי.
...
-עיסויי למסך
-ישור המסך עם פלס
-עדכוני הfireware
אתה אמיתי??? וכל זה בתקווה שעם הזמן אולי יקרה משהו?!
עזוב אותך בחייאת לאן הגענו סה"כ אתה צריך להשען אחורה על הספה ולראות טלוויזיה מה שכן אני לא אשכח את החוויה הרעה שעברתי איתם.
העסקה בוטלה עם המון עוגמת נפש של 7 חודשים שהגיעו אתמול והיום לשיא השיאים של החוצפה אבל לפחות הסתיימו!
אתה אמיתי??? וכל זה בתקווה שעם הזמן אולי יקרה משהו?!
עזוב אותך בחייאת לאן הגענו סה"כ אתה צריך להשען אחורה על הספה ולראות טלוויזיה מה שכן אני לא אשכח את החוויה הרעה שעברתי איתם.
העסקה בוטלה עם המון עוגמת נפש של 7 חודשים שהגיעו אתמול והיום לשיא השיאים של החוצפה אבל לפחות הסתיימו!
שבת שלום...
...
לא אמרתי שאתה לא צודק... אני אומר שאני הייתי צריך "להתאמץ" כדי להוריד את העננות וזה לא תקין גם מבחינתי אבל הגעתי למצב סביר שמאפשר לי להנות מהמסך. אם לא אפשרי להגיע למצב סביר אז לבטל את העסקה זו החלטה טובה.
אני מצטער בשבילך ומבין שאתה כועס, רק אל תוציא את זה עלי.
לא אמרתי שאתה לא צודק... אני אומר שאני הייתי צריך "להתאמץ" כדי להוריד את העננות וזה לא תקין גם מבחינתי אבל הגעתי למצב סביר שמאפשר לי להנות מהמסך. אם לא אפשרי להגיע למצב סביר אז לבטל את העסקה זו החלטה טובה.
אני מצטער בשבילך ומבין שאתה כועס, רק אל תוציא את זה עלי.
...
רחוק מלכעוס אני מצטער שאתה חושב ככה
לאן הגענו שאנחנו צריכים להתאמץ העיסוי היחידי שאני אעשה זה לבחורה לא לטלוויזיה