פיוניר, ימהה , מרנטץ ודנון ראש בראש (תוצאות)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #61 

אריאל
בוקר טוב ידידי

Itay_Pollak
נגע במשהו מעניין...
גם כאשר אתה עובר למצב PURE DIRECT, עדיין ה-רסיבר לא מעניק לך stream ניטראלי ונאמן למקור...? :מבולבל:

ממה שאני מבין במידה וזה נכון לפי דבריך וממה שאיתי פולק הוסיף ושאל:
ש-הרסיברים "העדכניים" של היום, לא יודעים לתת "נאמנות" למקור וממשיכים לעבד את הסיגנל ולהוסיף לך מטריצה לערוצים נוספים אפילו שההקלטה המקורית היא 5.1 (לדוגמא)...כל זאת במצב הכי "ישיר" שאפשר...:?:

מעניין... 8O

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #62 

זמר כתב:
RanMoyal כתב:אכן מתמודד ראוי ולכן פניתי ליבואן לקבל אותו לבדיקה.
נאמר לי שאין אותם בארץ והם יגיעו רק לקראת אפריל.

לא הסכים לתת את ה-700 או ה-500 לבדיקה, הציע שאני אלך לשמוע אותו בסטריאוסטאר...שזו כמובן הצעה שלא ממש מקדמת אותי...

ניסיתי. סירב. לגיטימי.

רן
...
רן היקר מי היבואן של אנטים בארץ אם אפשר קישור טל אתר אני מחפס אחר הפווארים שלהם
...
היבואן של אנטם הוא משה לוי
0548039031

זמר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1357
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #63 

istarmini כתב:
זמר כתב:
RanMoyal כתב:אכן מתמודד ראוי ולכן פניתי ליבואן לקבל אותו לבדיקה.
נאמר לי שאין אותם בארץ והם יגיעו רק לקראת אפריל.

לא הסכים לתת את ה-700 או ה-500 לבדיקה, הציע שאני אלך לשמוע אותו בסטריאוסטאר...שזו כמובן הצעה שלא ממש מקדמת אותי...

ניסיתי. סירב. לגיטימי.

רן
...
רן היקר מי היבואן של אנטים בארץ אם אפשר קישור טל אתר אני מחפס אחר הפווארים שלהם
...
היבואן של אנטם הוא משה לוי
0548039031
...
תודה יואב היקר אני עוד בחיפוסים לאט לאט :lol:

Arieldr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #64 

itay123 כתב:אריאל
בוקר טוב ידידי

Itay_Pollak
נגע במשהו מעניין...
גם כאשר אתה עובר למצב PURE DIRECT, עדיין ה-רסיבר לא מעניק לך stream ניטראלי ונאמן למקור...? :מבולבל:

ש-הרסיברים "העדכניים" של היום, לא יודעים לתת "נאמנות" למקור וממשיכים לעבד את הסיגנל ולהוסיף לך מטריצה לערוצים נוספים אפילו שההקלטה המקורית היא 5.1 (לדוגמא)...כל זאת במצב הכי "ישיר" שאפשר...:?:

מעניין... 8O
...
בוקר טוב,

מפתיע ככל שזה ישמע גם במצבי ה pure מתבצעת ההמרה, לדברי DTS זה פיענוח שמבוצע ב ציפ עצמו ולא מצב סראונד כזה או אחר שיש לרסיבר. מעניין מה יהיה בסט-אפ של 9.1 או 11.1 האם גם שם תמיד כל הרמקולים ינגנו ???

שהתכתבתי עם היצרנים לגבי העניין הם לא הצליחו להבין מדוע אני מעדיף לשמוע ב 5.1 כאשר יש לי 7.1 כלומר מנקודת המבט שלהם ברור שתמיד משתמש קצה ישאף לשמוע סאונד מכול הרמקולים שבסט אפ שלו...

לפי דיווח שקראתי ב AVS עד לא מזמן, הצדיקים היחידים היו דנון. לדוגמה בדגם 4311 היה אפשר לכבות את הזה אולם בדגם 4520 האופציה נעלמה...

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #65 

Arieldr כתב:
itay123 כתב:אריאל
בוקר טוב ידידי

Itay_Pollak
נגע במשהו מעניין...

מעניין... 8O
...
בוקר טוב,

מפתיע ככל שזה ישמע גם במצבי ה pure מתבצעת ההמרה, לדברי DTS זה פיענוח שמבוצע ב ציפ עצמו ולא מצב סראונד כזה או אחר שיש לרסיבר. מעניין מה יהיה בסט-אפ של 9.1 או 11.1 האם גם שם תמיד כל הרמקולים ינגנו ???

שהתכתבתי עם היצרנים לגבי העניין הם לא הצליחו להבין מדוע אני מעדיף לשמוע ב 5.1 כאשר יש לי 7.1 כלומר מנקודת המבט שלהם ברור שתמיד משתמש קצה ישאף לשמוע סאונד מכול הרמקולים שבסט אפ שלו...

לפי דיווח שקראתי ב AVS עד לא מזמן, הצדיקים היחידים היו דנון. לדוגמה בדגם 4311 היה אפשר לכבות את הזה אולם בדגם 4520 האופציה נעלמה...
...
באמת הזוי
שזו החלטה שהגיע מ-DTS עצמה...
זו בהחלט המרה ויצירת מטריצה (חכמה ככל שתהיה עדיין מטריצה ויכולת "להוציא" ערוצי סאונד נוספים שלא קיימים...

כאשר אתה שומע ב-PURE האם מופיע לך DTS NEO X...? או שמצב ה-NEO X הוא mode DSP...?

אולי מדובר בפורמט בפני עצמו שהחברה הוציאה ...
עדיין לדעתי היה יכול להיות מעולה אם היה בשלט/מכשיר אופצייה שאתה יכול "לטייל" בין הערוצים בקונפיגורציה של 11.2...
מעבר מ-11.2 ל-9.1 ומשם ל-7.1 ומשם ל-5.1 (כאשר ההקלטה היא 5.1 או 7.1)...

ניראה שכך "קבעו" למשתמש וזה ניראה לי הזוי 8O

זכור לי כאשר הייתי מקונפג 9.1
יצאתי בהנחה לאחר מספר השמעות שהקונפיגורציה של ה-HIGHT מתחילה להפריע מאשר להועיל...
התוצאה בתחילה מלהיבה ומאוד התלהבתי ששמעתי ערך מוסף שהתווסף לחוויה...יחד עם זאת הרגשתי סוג של קולרציה וערבול בסאונד...עד שבפרמטרים הייתי נע בין 0 ל-1 מבחינת התערבות...עד שהעתי למסקנה שכאשר ביטלתי, היה לי יותר במה קדמית חזקה ודומיננטית ופחות ערבול...
לפחות כך זה נשמע לי בהמשך הדרך... :עצוב:

אם DTS מחייבים אותך כדרך קבע להשתמש בכל עת ב-HIGHT או ב-WIDE ניראה לי מוזר ביותר...

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #66 

רן-רובנו אוהבים לשמוע סיפורים של מסע רכישה ועל כך תודה לך.
אני שמח מאוד שמישהו מעלה ומזכיר-שיש הבדלים גדולים בסאונד בכל רסיבר.
זה לא פחות חשוב מבחירת הרמקול-שיהיו מתאימים אחד לשני.
מחכה להמשך ...
תודה.
כיף חיים.

HDMI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #67 

יש הכרעה ?