XBOX ONE או PS4
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
הבנתי. המחירים שם דומים לאלו של דיסקים פיסיים או שיש איזו הנחה?
- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- sagioto
-
- חבר ותיק

תתחדש ותהנה!!LinkMattan כתב:בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הפס4 אתמול - דרך מאסטופ.המשלוח יצא מאמזון ביום רביעי שעבר, והגיע ביום שישי בבוקר אל מאסטופ. באופן קצת מאכזב, המכשיר נשלח רק ביום שני לארץ ממאסטופ. אבל DHL לא מאכזבים, וכבר אתמול בבוקר המכשיר היה אצלי.
עלויות:
1. 400 דולר + 28 דולר מיסים מקומיים על המכשיר מאמזון.
2. 77 דולר משלוח (אחרי הנחה של 10 דולר על חבילות אמאזון) של מאסטופ.
3. 147 דולר, שמהווים קצת יותר מ-33 אחוז, מכס ומע"מ.
סה"כ: 648 דולר = 2300 שקלים. 700 שקל פחות מהמחיר הכי זול שראיתי עד כה, וגם אני בין הראשונים שקיבלתי את המכשיר
אז כמה דברים לכל שמתעניין:
1. אין צורך בממיר מתח. אפשר פשוט לחבר כבל של פס3, או להשתשמש במתאם מחיבור אמרקאי לישראלי.
2. המכשיר עובד נפלא, טפו טפו טפו הוא לא תקול.
3. פתחתי חשבון אמריקאי ב-PSN. לא הזמנתי עם המכשיר משחקים (כדי לא להוסיף עוד מיסים), אז קניתי אותם דרך החנות המקוונת. לצערי PSN לא מאפשרים שימוש בכרטיס ישראלי בחנות, אך למזלנו אמאזון מוכרים קופונים של 10,20,50 דולרים של PSN ומציגים את הקוד מיד אחרי הקניה. כל התהליך מאד נח, ואפילו יש לסוני ממשק רשת שמשם אפשר לפדות את הקופונים.
4. מערכת ההפעלה מהירה ונחה. הכל מתבצע ברקע, ההורדות לא מורגשות. התחלתי לשחק באטלפילד 4 כעבור שעה, למרות שירדו רק 25 אחוזים מהמשחק.
5. הבקר מרגיש נח ואיכותי.
6. האכזבה היחידה היא הערכת דיבור רשת שמגיעה עם המכשיר, או בשמה השני: אוזניה בדולר מדיל אקסטרים. פשוט פיסת פלסטיק מיותרת.
7. נקודה אחרונה - המכשיר מגיע עם כבל HDMI! סוף סוף.
זהו! אם למישהו יש שאלות, תשאלו בכיף. אני מאד ממליץ על קניה דרך חו"ל (למרות שקצת התאכזבתי ממהירות המשלוח של מאסטופ). תוך שבוע מרגע שליחת החבילה מאמזון המכשיר היה אצלי, הרבה יותר זול מכל מקום אחר בארץ, ונח לא פחות....
האמת שהקטע עם לקנות כרטיס באמאזון הפך למיותר עכשיו שאפשר לשלם באמצעות פייפל אם יש לך
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
בכיף! השם משתמש שלי הוא mattanEpsilon.ViruzZ כתב:LinkMattan כתב:...
מה השם משתמש שלך? כרגע יש לי קילזון, AC4 ו מגיע NFS RIVALS
אפשר לשחק ברשת
אני את שלי לא זוכר כך שאם תשלך לי את שלך אני הוסיף אותך...
כרגע יש לי באטלפילד 4 ואססינס קריד (וגם המשחק הארקיידי המגניב הזה שחברי PSN PLUS מקבלים). אני שוקל קילזון ")
אני לא מצליח לשלם עם פייפל. זה דורש פייפל עם כתובת אמריקאית. אתה הצלחת?תתחדש ותהנה!!
האמת שהקטע עם לקנות כרטיס באמאזון הפך למיותר עכשיו שאפשר לשלם באמצעות פייפל אם יש לך...
- mcaviel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
LinkMattan כתב: 3. פתחתי חשבון אמריקאי ב-PSN. לא הזמנתי עם המכשיר משחקים (כדי לא להוסיף עוד מיסים), אז קניתי אותם דרך החנות המקוונת. לצערי PSN לא מאפשרים שימוש בכרטיס ישראלי בחנות, אך למזלנו אמאזון מוכרים קופונים של 10,20,50 דולרים של PSN ומציגים את הקוד מיד אחרי הקניה. כל התהליך מאד נח, ואפילו יש לסוני ממשק רשת שמשם אפשר לפדות את הקופונים....
אתה יכול בבקשה להסביר איך פתחת חשבון אמריקאי ב PSN - נתת סתם כתובת אמריקאית פיקטיבית?
תתחדש.
-
d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 522
כי אז יש סיכון לבאן ?... אני שואל אני לא יודע.ViruzZ כתב:מה הבעיה להשתמש בחשבון אמריקאי או אנגלי?d2idan כתב:אם אנשים עדיין קונים אקס בוקס למרות שאין תמיכה באונליין בישראל?......
-
d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

תתחדש !!!LinkMattan כתב:בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הפס4 אתמול - דרך מאסטופ.המשלוח יצא מאמזון ביום רביעי שעבר, והגיע ביום שישי בבוקר אל מאסטופ. באופן קצת מאכזב, המכשיר נשלח רק ביום שני לארץ ממאסטופ. אבל DHL לא מאכזבים, וכבר אתמול בבוקר המכשיר היה אצלי.
עלויות:
1. 400 דולר + 28 דולר מיסים מקומיים על המכשיר מאמזון.
2. 77 דולר משלוח (אחרי הנחה של 10 דולר על חבילות אמאזון) של מאסטופ.
3. 147 דולר, שמהווים קצת יותר מ-33 אחוז, מכס ומע"מ.
סה"כ: 648 דולר = 2300 שקלים. 700 שקל פחות מהמחיר הכי זול שראיתי עד כה, וגם אני בין הראשונים שקיבלתי את המכשיר
אז כמה דברים לכל שמתעניין:
1. אין צורך בממיר מתח. אפשר פשוט לחבר כבל של פס3, או להשתשמש במתאם מחיבור אמרקאי לישראלי.
2. המכשיר עובד נפלא, טפו טפו טפו הוא לא תקול.
3. פתחתי חשבון אמריקאי ב-PSN. לא הזמנתי עם המכשיר משחקים (כדי לא להוסיף עוד מיסים), אז קניתי אותם דרך החנות המקוונת. לצערי PSN לא מאפשרים שימוש בכרטיס ישראלי בחנות, אך למזלנו אמאזון מוכרים קופונים של 10,20,50 דולרים של PSN ומציגים את הקוד מיד אחרי הקניה. כל התהליך מאד נח, ואפילו יש לסוני ממשק רשת שמשם אפשר לפדות את הקופונים.
4. מערכת ההפעלה מהירה ונחה. הכל מתבצע ברקע, ההורדות לא מורגשות. התחלתי לשחק באטלפילד 4 כעבור שעה, למרות שירדו רק 25 אחוזים מהמשחק.
5. הבקר מרגיש נח ואיכותי.
6. האכזבה היחידה היא הערכת דיבור רשת שמגיעה עם המכשיר, או בשמה השני: אוזניה בדולר מדיל אקסטרים. פשוט פיסת פלסטיק מיותרת.
7. נקודה אחרונה - המכשיר מגיע עם כבל HDMI! סוף סוף.
זהו! אם למישהו יש שאלות, תשאלו בכיף. אני מאד ממליץ על קניה דרך חו"ל (למרות שקצת התאכזבתי ממהירות המשלוח של מאסטופ). תוך שבוע מרגע שליחת החבילה מאמזון המכשיר היה אצלי, הרבה יותר זול מכל מקום אחר בארץ, ונח לא פחות....
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

עם הפס3 אני כבר שש שנים עם חשבון אמריקאי, אין באן. אני בטוח שהם מודעים לזה, אבל לא באמת אכפת להם.d2idan כתב:כי אז יש סיכון לבאן ?... אני שואל אני לא יודע.ViruzZ כתב:מה הבעיה להשתמש בחשבון אמריקאי או אנגלי?d2idan כתב:אם אנשים עדיין קונים אקס בוקס למרות שאין תמיכה באונליין בישראל?.........
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. כן, תן כתובת. אפילו את הכתובת שמאסטופ נותנים לך, או שתחפש כתובת של סניף מקדונלדס או משהו בניו יורק.mcaviel כתב:LinkMattan כתב: 3. פתחתי חשבון אמריקאי ב-PSN. לא הזמנתי עם המכשיר משחקים (כדי לא להוסיף עוד מיסים), אז קניתי אותם דרך החנות המקוונת. לצערי PSN לא מאפשרים שימוש בכרטיס ישראלי בחנות, אך למזלנו אמאזון מוכרים קופונים של 10,20,50 דולרים של PSN ומציגים את הקוד מיד אחרי הקניה. כל התהליך מאד נח, ואפילו יש לסוני ממשק רשת שמשם אפשר לפדות את הקופונים....
אתה יכול בבקשה להסביר איך פתחת חשבון אמריקאי ב PSN - נתת סתם כתובת אמריקאית פיקטיבית?
תתחדש....
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
שלחתי.LinkMattan כתב:בכיף! השם משתמש שלי הוא mattanEpsilon.ViruzZ כתב:LinkMattan כתב:...
מה השם משתמש שלך? כרגע יש לי קילזון, AC4 ו מגיע NFS RIVALS
אפשר לשחק ברשת
אני את שלי לא זוכר כך שאם תשלך לי את שלך אני הוסיף אותך...
כרגע יש לי באטלפילד 4 ואססינס קריד (וגם המשחק הארקיידי המגניב הזה שחברי PSN PLUS מקבלים). אני שוקל קילזון ")
אני לא מצליח לשלם עם פייפל. זה דורש פייפל עם כתובת אמריקאית. אתה הצלחת?תתחדש ותהנה!!
האמת שהקטע עם לקנות כרטיס באמאזון הפך למיותר עכשיו שאפשר לשלם באמצעות פייפל אם יש לך......
יש 2 משחקים חינם ל PSNPLUS
המשחק השני גם שווה , אתה יכול לכנס לתוך הצל שלך על הקיר, קשה להסביר צריך לראות
-
d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

איך ה PSN PLUS ? למשל ב call of duty . הממשק שם נוח כמו ב xbox live ?
- sagioto
-
- חבר ותיק

http://www.engadget.com/2013/11/22/play ... -xbox-one/
ב engadget חושבים שגם עבור אמריקאים לא משתלם כרגע לקנות xbone...
ב engadget חושבים שגם עבור אמריקאים לא משתלם כרגע לקנות xbone...
-
d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

כדי לשחק ב PSN אני חייב חשבון שהוא לא ישראלי ? סתם כתובת מפוברקת וזהו ? בלי שינוי IP ודברים מסובכים יותר ?
חשבתי רק באקס בוקס זה ככה....
חשבתי רק באקס בוקס זה ככה....
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

כן, לא צריך שום דבר, ואחרי 29 לחודש תוכל גם ליצור חשבון ב PSN ישראלי אם כתובת מקומית ולקנות משחקים בשקליםd2idan כתב:כדי לשחק ב PSN אני חייב חשבון שהוא לא ישראלי ? סתם כתובת מפוברקת וזהו ? בלי שינוי IP ודברים מסובכים יותר ?
חשבתי רק באקס בוקס זה ככה.......
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא חושב שיש דבר כזה משתלם או לא, אם אתה יכול לקנות אז תקנה אם לא אז לא זה הכול תלוי במצב הכספי שלך.sagioto כתב:http://www.engadget.com/2013/11/22/play ... -xbox-one/
ב engadget חושבים שגם עבור אמריקאים לא משתלם כרגע לקנות xbone......
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
כתוב במסקנה של המאמר הזה שהסוני היא נטו למשחקים ואילו האקס בוקס היא ערכה בידורית כוללת לכל המשפחה.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

לזה לא רלוונתי לארץ. בארץ שתיהם רק למשחקים ובלוריי וכרגע אפילו בלי בלוריי 3Dtoxin כתב:כתוב במסקנה של המאמר הזה שהסוני היא נטו למשחקים ואילו האקס בוקס היא ערכה בידורית כוללת לכל המשפחה....
אם אתה קונה רק אחד אז כדי שתקנה PS4, עובדה שהיא חזקה יותר ומשחקים רצים טוב יותר
Assassin's Creed 4
900p @ 30fps Xbox 1
1080p @ 30fps PS4
Battlefield 4
720p @ 60fps Xbox 1
900p @ 60fps PS4
Call of Duty: Ghosts
720p @ 60fps Xbox 1
1080p @ 60fps PS4
רוב המשחקים של PS4 עובדים ב HD מלה,
רוב המשחקים של X1 עובדים ב 720P וכמה עובדים ב HD מלה
- adir31
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
לכל אלו שקונים מחו"ל, זאת אופציה מעולה וזולה, אני מזמין המון מכשירים אלקטרונים מחו"ל אך יש בעיה אחת גדולה והיא אחריות. אם מחר מחרתיים הPS4 שלכם חס וחלילה מתקלקל, מה אתם עושים? אתם חושבים שישפאר יקבלו את המכשיר שלכם, יתקנו לכם אותו ויתנו לכם חיבוק? לא, אתם תשימו אלף שקל על תיקון למרות שאם הוא מתקלקל רוב הסיכויים שזה כשל בחומרה ואז תזרקו את המכשיר לפח כמו שעשיתי עם האקסבוקס 360 הראשון שלי.
למיטב ידיעתי אין אחריות בינלאומית לקונסולות שמזמינים מחו"ל ואני אישית קונה קונסולות רק בארץ(מהסיבה שאלו הם מוצרים שנוטים להתקלקל בעיקר בגרסא הראשונית שלהם בהשקה) אני מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולישון בראש שקט עם אחריות, אבל זה רק אני. כמובן שמצד שני האחריות היא בד"כ רק ל 12 חודשים ככה שכל אחד עושה את החישוב שלו
לגבי הנושא המרכזי בדיון הזה,XBOX או PS4?
קודם כל תראו את ההשוואות של הגרפיקה בכל המשחקים ש Viruzz רשם בדיון, אפשר לראות ביוטיוב, בחלק מהם XBOX ONE נראה יותר טוב ובחלק ה PS4 וכמובן זה אינדוידואלי אני אישית לא מרגיש הבדל ואם אני מרגיש, זה פעם לטובת האקסבוקס ופעם לטובת סוני.
אז עצתי לפותח הדיון, השיקול בבחירת קונסולות NEXT GEN הוא לא למי יש עוד 2 אחוז כוח עיבוד,אלא מי מהם מרגישה יותר NEXT GEN, אתה צריך להתחבר לקונסולה, לממשק, למערכת ההפעלה, לשלט(שניהם מאוד שונים), לתכונות המיוחדות, למשחקים האקסקלוסיבים ובעיקר תלך עם הלב שלך, אני אישית קונה את שתי הקונסולות ואני מוכן להשקיע עבור שתיהן. אך הלב שלי הוא עם אקסבוקס, ממליץ לך לשבת על כל קונסולה כמה שעות, להתעסק את הממשק, להרגיש את השלט והמשחקים הבולטים שלה ואז תחליט, שאף אחד לא ימכור לך שסוני יותר חזקה מאקסבוקס כי גם אם זה נכון לא מרגישים הבדל, לאף אחד פה אין עייני נץ.
תסתכל על אקסקלוסיבים של האקסבוקס כמו: Ryse: son of rome, Forza 5, Fable legends, Dead rising 3, Titanfall , כל אלה משחקים שכבר קיימים או שיצאו בחודשים הקרובים.
לאחר מכן תסתכל על האקסקלוסיבים של הסוני כמו:,Killzone, Flower, Driveclub, Knack, Warframe, The Order: 1886, משחקים מצויינים שחלקם יצאו וחלקם יוצאים בחודשים הקרובים.
כי לא משנה כמה השוואות טכניות נעשה, הכל מסתכם במשחקים, לא ?

למיטב ידיעתי אין אחריות בינלאומית לקונסולות שמזמינים מחו"ל ואני אישית קונה קונסולות רק בארץ(מהסיבה שאלו הם מוצרים שנוטים להתקלקל בעיקר בגרסא הראשונית שלהם בהשקה) אני מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולישון בראש שקט עם אחריות, אבל זה רק אני. כמובן שמצד שני האחריות היא בד"כ רק ל 12 חודשים ככה שכל אחד עושה את החישוב שלו
קודם כל תראו את ההשוואות של הגרפיקה בכל המשחקים ש Viruzz רשם בדיון, אפשר לראות ביוטיוב, בחלק מהם XBOX ONE נראה יותר טוב ובחלק ה PS4 וכמובן זה אינדוידואלי אני אישית לא מרגיש הבדל ואם אני מרגיש, זה פעם לטובת האקסבוקס ופעם לטובת סוני.
אז עצתי לפותח הדיון, השיקול בבחירת קונסולות NEXT GEN הוא לא למי יש עוד 2 אחוז כוח עיבוד,אלא מי מהם מרגישה יותר NEXT GEN, אתה צריך להתחבר לקונסולה, לממשק, למערכת ההפעלה, לשלט(שניהם מאוד שונים), לתכונות המיוחדות, למשחקים האקסקלוסיבים ובעיקר תלך עם הלב שלך, אני אישית קונה את שתי הקונסולות ואני מוכן להשקיע עבור שתיהן. אך הלב שלי הוא עם אקסבוקס, ממליץ לך לשבת על כל קונסולה כמה שעות, להתעסק את הממשק, להרגיש את השלט והמשחקים הבולטים שלה ואז תחליט, שאף אחד לא ימכור לך שסוני יותר חזקה מאקסבוקס כי גם אם זה נכון לא מרגישים הבדל, לאף אחד פה אין עייני נץ.
תסתכל על אקסקלוסיבים של האקסבוקס כמו: Ryse: son of rome, Forza 5, Fable legends, Dead rising 3, Titanfall , כל אלה משחקים שכבר קיימים או שיצאו בחודשים הקרובים.
לאחר מכן תסתכל על האקסקלוסיבים של הסוני כמו:,Killzone, Flower, Driveclub, Knack, Warframe, The Order: 1886, משחקים מצויינים שחלקם יצאו וחלקם יוצאים בחודשים הקרובים.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

ל PS4 יש מעבד גרפי חזק ב 50% זאת עובדה טכנית, גם כן הזכרון GDDR5 הרבא יותר מהיר מ DDR3adir31 כתב:לכל אלו שקונים מחו"ל, זאת אופציה מעולה וזולה, אני מזמין המון מכשירים אלקטרונים מחו"ל אך יש בעיה אחת גדולה והיא אחריות. אם מחר מחרתיים הPS4 שלכם חס וחלילה מתקלקל, מה אתם עושים? אתם חושבים שישפאר יקבלו את המכשיר שלכם, יתקנו לכם אותו ויתנו לכם חיבוק? לא, אתם תשימו אלף שקל על תיקון למרות שאם הוא מתקלקל רוב הסיכויים שזה כשל בחומרה ואז תזרקו את המכשיר לפח כמו שעשיתי עם האקסבוקס 360 הראשון שלי.
...
זה שאתה לא רואה הבדל ברזולוציה או שמחליט שמשחק ברזולוציה נמוכה יותר נראה יותר טוב כנראה שיש לך בעיה
- adir31
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
לא היית צריך לצוטט את כל ההודעה שלי ולהאריך את השרשור בשביל 2 שורות.
ההבדלים בזכרון 8 גיגה DDR3 או DDR 5 הם זניחים אפילו זניחים ביותר, לגבי הרזולוציה, RYSE עובד על 900 P ונבחר למשחק הכי יפה שיצא אי פעם לקונסולות. אם אתה באמת מבין בנושאים האלה אתה יודע שזה שטויות ובשביל הרקורד יש גם לאקסבוקס משחקים שעובדים על 1080 P ומה שלא עובד על 1080 P יוציאו פאץ', כי לאקסבוקס יש מספיק כוח להריץ 1080P, אני מבטיח לך שמיקרוסופט לא פראיירים חביבי.
אני מבין שרוב הישאלים אוהבים PS כי זה מה שהם מכירים וזה מה שנפוץ בארץ, אבל מה שאמרת פשוט לא נכון ואני לא רוצה להתחיל פה מלחמה על הקונסולה היותר טובה. אתה יכול להעלות לפה השוואות בגרפיקות ב AC4 ובאטלפילד, אני רוצה לשמוע את תגובות האנשים, אני רוצה לראות מי קם ואומר BF4 יותר יפה ב 50% בסוני. כל הנתונים היבשים על הנייר לא אומרים הרבה, להזכירך ה PS3 יצאה שנה אחרי ה 360 עם יכולות טכניות הרבה יותר חזקות משל ה 360 וזה לא כל כך עזר לה, אפילו זיכרון לפארטי צ'ט לא היה לה, הדבר הכי בסיסי והכי שימושי שיש בקונסולה.
ובחירת קונסולה תחת שיקול של כוח עיבוד טיפה יותר גבוה זה טיפשי לחלוטין, בעיקר ששנינו יודעים (אם אתה באמת גיימר ותיק) שאם ויהיו הבדלים גרפיים נוכל לראות אותם במשחקים של עוד 4-6 שנים.
אני מחכה לסרטוני ההשוואות הגרפיות
ההבדלים בזכרון 8 גיגה DDR3 או DDR 5 הם זניחים אפילו זניחים ביותר, לגבי הרזולוציה, RYSE עובד על 900 P ונבחר למשחק הכי יפה שיצא אי פעם לקונסולות. אם אתה באמת מבין בנושאים האלה אתה יודע שזה שטויות ובשביל הרקורד יש גם לאקסבוקס משחקים שעובדים על 1080 P ומה שלא עובד על 1080 P יוציאו פאץ', כי לאקסבוקס יש מספיק כוח להריץ 1080P, אני מבטיח לך שמיקרוסופט לא פראיירים חביבי.
אני מבין שרוב הישאלים אוהבים PS כי זה מה שהם מכירים וזה מה שנפוץ בארץ, אבל מה שאמרת פשוט לא נכון ואני לא רוצה להתחיל פה מלחמה על הקונסולה היותר טובה. אתה יכול להעלות לפה השוואות בגרפיקות ב AC4 ובאטלפילד, אני רוצה לשמוע את תגובות האנשים, אני רוצה לראות מי קם ואומר BF4 יותר יפה ב 50% בסוני. כל הנתונים היבשים על הנייר לא אומרים הרבה, להזכירך ה PS3 יצאה שנה אחרי ה 360 עם יכולות טכניות הרבה יותר חזקות משל ה 360 וזה לא כל כך עזר לה, אפילו זיכרון לפארטי צ'ט לא היה לה, הדבר הכי בסיסי והכי שימושי שיש בקונסולה.
ובחירת קונסולה תחת שיקול של כוח עיבוד טיפה יותר גבוה זה טיפשי לחלוטין, בעיקר ששנינו יודעים (אם אתה באמת גיימר ותיק) שאם ויהיו הבדלים גרפיים נוכל לראות אותם במשחקים של עוד 4-6 שנים.
אני מחכה לסרטוני ההשוואות הגרפיות