XBOX ONE או PS4

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

הבנתי. המחירים שם דומים לאלו של דיסקים פיסיים או שיש איזו הנחה?

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444

שליחה

אותם מחירים,
אתה יכול לראות כאן: https://store.sonyentertainmentnetwork. ... home/games

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

LinkMattan כתב:בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הפס4 אתמול - דרך מאסטופ.המשלוח יצא מאמזון ביום רביעי שעבר, והגיע ביום שישי בבוקר אל מאסטופ. באופן קצת מאכזב, המכשיר נשלח רק ביום שני לארץ ממאסטופ. אבל DHL לא מאכזבים, וכבר אתמול בבוקר המכשיר היה אצלי.

עלויות:
1. 400 דולר + 28 דולר מיסים מקומיים על המכשיר מאמזון.
2. 77 דולר משלוח (אחרי הנחה של 10 דולר על חבילות אמאזון) של מאסטופ.
3. 147 דולר, שמהווים קצת יותר מ-33 אחוז, מכס ומע"מ.

סה"כ: 648 דולר = 2300 שקלים. 700 שקל פחות מהמחיר הכי זול שראיתי עד כה, וגם אני בין הראשונים שקיבלתי את המכשיר :)

אז כמה דברים לכל שמתעניין:
1. אין צורך בממיר מתח. אפשר פשוט לחבר כבל של פס3, או להשתשמש במתאם מחיבור אמרקאי לישראלי.
2. המכשיר עובד נפלא, טפו טפו טפו הוא לא תקול.
3. פתחתי חשבון אמריקאי ב-PSN. לא הזמנתי עם המכשיר משחקים (כדי לא להוסיף עוד מיסים), אז קניתי אותם דרך החנות המקוונת. לצערי PSN לא מאפשרים שימוש בכרטיס ישראלי בחנות, אך למזלנו אמאזון מוכרים קופונים של 10,20,50 דולרים של PSN ומציגים את הקוד מיד אחרי הקניה. כל התהליך מאד נח, ואפילו יש לסוני ממשק רשת שמשם אפשר לפדות את הקופונים.
4. מערכת ההפעלה מהירה ונחה. הכל מתבצע ברקע, ההורדות לא מורגשות. התחלתי לשחק באטלפילד 4 כעבור שעה, למרות שירדו רק 25 אחוזים מהמשחק.
5. הבקר מרגיש נח ואיכותי.
6. האכזבה היחידה היא הערכת דיבור רשת שמגיעה עם המכשיר, או בשמה השני: אוזניה בדולר מדיל אקסטרים. פשוט פיסת פלסטיק מיותרת.
7. נקודה אחרונה - המכשיר מגיע עם כבל HDMI! סוף סוף.

זהו! אם למישהו יש שאלות, תשאלו בכיף. אני מאד ממליץ על קניה דרך חו"ל (למרות שקצת התאכזבתי ממהירות המשלוח של מאסטופ). תוך שבוע מרגע שליחת החבילה מאמזון המכשיר היה אצלי, הרבה יותר זול מכל מקום אחר בארץ, ונח לא פחות.
...
תתחדש ותהנה!!
האמת שהקטע עם לקנות כרטיס באמאזון הפך למיותר עכשיו שאפשר לשלם באמצעות פייפל אם יש לך

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

ViruzZ כתב:
LinkMattan כתב:
...

מה השם משתמש שלך? כרגע יש לי קילזון, AC4 ו מגיע NFS RIVALS
אפשר לשחק ברשת

אני את שלי לא זוכר כך שאם תשלך לי את שלך אני הוסיף אותך
...
בכיף! השם משתמש שלי הוא mattanEpsilon.

כרגע יש לי באטלפילד 4 ואססינס קריד (וגם המשחק הארקיידי המגניב הזה שחברי PSN PLUS מקבלים). אני שוקל קילזון ")
תתחדש ותהנה!!
האמת שהקטע עם לקנות כרטיס באמאזון הפך למיותר עכשיו שאפשר לשלם באמצעות פייפל אם יש לך
...
אני לא מצליח לשלם עם פייפל. זה דורש פייפל עם כתובת אמריקאית. אתה הצלחת?

mcaviel
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה

LinkMattan כתב: 3. פתחתי חשבון אמריקאי ב-PSN. לא הזמנתי עם המכשיר משחקים (כדי לא להוסיף עוד מיסים), אז קניתי אותם דרך החנות המקוונת. לצערי PSN לא מאפשרים שימוש בכרטיס ישראלי בחנות, אך למזלנו אמאזון מוכרים קופונים של 10,20,50 דולרים של PSN ומציגים את הקוד מיד אחרי הקניה. כל התהליך מאד נח, ואפילו יש לסוני ממשק רשת שמשם אפשר לפדות את הקופונים.
...

אתה יכול בבקשה להסביר איך פתחת חשבון אמריקאי ב PSN - נתת סתם כתובת אמריקאית פיקטיבית?
תתחדש.

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522

שליחה

ViruzZ כתב:
d2idan כתב:אם אנשים עדיין קונים אקס בוקס למרות שאין תמיכה באונליין בישראל?
...
מה הבעיה להשתמש בחשבון אמריקאי או אנגלי?
...
כי אז יש סיכון לבאן ?... אני שואל אני לא יודע.

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

LinkMattan כתב:בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הפס4 אתמול - דרך מאסטופ.המשלוח יצא מאמזון ביום רביעי שעבר, והגיע ביום שישי בבוקר אל מאסטופ. באופן קצת מאכזב, המכשיר נשלח רק ביום שני לארץ ממאסטופ. אבל DHL לא מאכזבים, וכבר אתמול בבוקר המכשיר היה אצלי.

עלויות:
1. 400 דולר + 28 דולר מיסים מקומיים על המכשיר מאמזון.
2. 77 דולר משלוח (אחרי הנחה של 10 דולר על חבילות אמאזון) של מאסטופ.
3. 147 דולר, שמהווים קצת יותר מ-33 אחוז, מכס ומע"מ.

סה"כ: 648 דולר = 2300 שקלים. 700 שקל פחות מהמחיר הכי זול שראיתי עד כה, וגם אני בין הראשונים שקיבלתי את המכשיר :)

אז כמה דברים לכל שמתעניין:
1. אין צורך בממיר מתח. אפשר פשוט לחבר כבל של פס3, או להשתשמש במתאם מחיבור אמרקאי לישראלי.
2. המכשיר עובד נפלא, טפו טפו טפו הוא לא תקול.
3. פתחתי חשבון אמריקאי ב-PSN. לא הזמנתי עם המכשיר משחקים (כדי לא להוסיף עוד מיסים), אז קניתי אותם דרך החנות המקוונת. לצערי PSN לא מאפשרים שימוש בכרטיס ישראלי בחנות, אך למזלנו אמאזון מוכרים קופונים של 10,20,50 דולרים של PSN ומציגים את הקוד מיד אחרי הקניה. כל התהליך מאד נח, ואפילו יש לסוני ממשק רשת שמשם אפשר לפדות את הקופונים.
4. מערכת ההפעלה מהירה ונחה. הכל מתבצע ברקע, ההורדות לא מורגשות. התחלתי לשחק באטלפילד 4 כעבור שעה, למרות שירדו רק 25 אחוזים מהמשחק.
5. הבקר מרגיש נח ואיכותי.
6. האכזבה היחידה היא הערכת דיבור רשת שמגיעה עם המכשיר, או בשמה השני: אוזניה בדולר מדיל אקסטרים. פשוט פיסת פלסטיק מיותרת.
7. נקודה אחרונה - המכשיר מגיע עם כבל HDMI! סוף סוף.

זהו! אם למישהו יש שאלות, תשאלו בכיף. אני מאד ממליץ על קניה דרך חו"ל (למרות שקצת התאכזבתי ממהירות המשלוח של מאסטופ). תוך שבוע מרגע שליחת החבילה מאמזון המכשיר היה אצלי, הרבה יותר זול מכל מקום אחר בארץ, ונח לא פחות.
...
תתחדש !!!

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

d2idan כתב:
ViruzZ כתב:
d2idan כתב:אם אנשים עדיין קונים אקס בוקס למרות שאין תמיכה באונליין בישראל?
...
מה הבעיה להשתמש בחשבון אמריקאי או אנגלי?
...
כי אז יש סיכון לבאן ?... אני שואל אני לא יודע.
...
עם הפס3 אני כבר שש שנים עם חשבון אמריקאי, אין באן. אני בטוח שהם מודעים לזה, אבל לא באמת אכפת להם.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

mcaviel כתב:
LinkMattan כתב: 3. פתחתי חשבון אמריקאי ב-PSN. לא הזמנתי עם המכשיר משחקים (כדי לא להוסיף עוד מיסים), אז קניתי אותם דרך החנות המקוונת. לצערי PSN לא מאפשרים שימוש בכרטיס ישראלי בחנות, אך למזלנו אמאזון מוכרים קופונים של 10,20,50 דולרים של PSN ומציגים את הקוד מיד אחרי הקניה. כל התהליך מאד נח, ואפילו יש לסוני ממשק רשת שמשם אפשר לפדות את הקופונים.
...

אתה יכול בבקשה להסביר איך פתחת חשבון אמריקאי ב PSN - נתת סתם כתובת אמריקאית פיקטיבית?
תתחדש.
...
תודה. כן, תן כתובת. אפילו את הכתובת שמאסטופ נותנים לך, או שתחפש כתובת של סניף מקדונלדס או משהו בניו יורק.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790

שליחה

LinkMattan כתב:
ViruzZ כתב:
LinkMattan כתב:
...

מה השם משתמש שלך? כרגע יש לי קילזון, AC4 ו מגיע NFS RIVALS
אפשר לשחק ברשת

אני את שלי לא זוכר כך שאם תשלך לי את שלך אני הוסיף אותך
...
בכיף! השם משתמש שלי הוא mattanEpsilon.

כרגע יש לי באטלפילד 4 ואססינס קריד (וגם המשחק הארקיידי המגניב הזה שחברי PSN PLUS מקבלים). אני שוקל קילזון ")
תתחדש ותהנה!!
...
אני לא מצליח לשלם עם פייפל. זה דורש פייפל עם כתובת אמריקאית. אתה הצלחת?
...
שלחתי.
יש 2 משחקים חינם ל PSNPLUS
המשחק השני גם שווה , אתה יכול לכנס לתוך הצל שלך על הקיר, קשה להסביר צריך לראות

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

איך ה PSN PLUS ? למשל ב call of duty . הממשק שם נוח כמו ב xbox live ?

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

http://www.engadget.com/2013/11/22/play ... -xbox-one/

ב engadget חושבים שגם עבור אמריקאים לא משתלם כרגע לקנות xbone...

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

כדי לשחק ב PSN אני חייב חשבון שהוא לא ישראלי ? סתם כתובת מפוברקת וזהו ? בלי שינוי IP ודברים מסובכים יותר ?

חשבתי רק באקס בוקס זה ככה....

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

d2idan כתב:כדי לשחק ב PSN אני חייב חשבון שהוא לא ישראלי ? סתם כתובת מפוברקת וזהו ? בלי שינוי IP ודברים מסובכים יותר ?

חשבתי רק באקס בוקס זה ככה....
...
כן, לא צריך שום דבר, ואחרי 29 לחודש תוכל גם ליצור חשבון ב PSN ישראלי אם כתובת מקומית ולקנות משחקים בשקלים

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

sagioto כתב:http://www.engadget.com/2013/11/22/play ... -xbox-one/

ב engadget חושבים שגם עבור אמריקאים לא משתלם כרגע לקנות xbone...
...
אני לא חושב שיש דבר כזה משתלם או לא, אם אתה יכול לקנות אז תקנה אם לא אז לא זה הכול תלוי במצב הכספי שלך.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

כתוב במסקנה של המאמר הזה שהסוני היא נטו למשחקים ואילו האקס בוקס היא ערכה בידורית כוללת לכל המשפחה.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

toxin כתב:כתוב במסקנה של המאמר הזה שהסוני היא נטו למשחקים ואילו האקס בוקס היא ערכה בידורית כוללת לכל המשפחה.
...
לזה לא רלוונתי לארץ. בארץ שתיהם רק למשחקים ובלוריי וכרגע אפילו בלי בלוריי 3D

אם אתה קונה רק אחד אז כדי שתקנה PS4, עובדה שהיא חזקה יותר ומשחקים רצים טוב יותר

Assassin's Creed 4
900p @ 30fps Xbox 1
1080p @ 30fps PS4

Battlefield 4
720p @ 60fps Xbox 1
900p @ 60fps PS4

Call of Duty: Ghosts
720p @ 60fps Xbox 1
1080p @ 60fps PS4

רוב המשחקים של PS4 עובדים ב HD מלה,
רוב המשחקים של X1 עובדים ב 720P וכמה עובדים ב HD מלה

adir31
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106

שליחה

לכל אלו שקונים מחו"ל, זאת אופציה מעולה וזולה, אני מזמין המון מכשירים אלקטרונים מחו"ל אך יש בעיה אחת גדולה והיא אחריות. אם מחר מחרתיים הPS4 שלכם חס וחלילה מתקלקל, מה אתם עושים? אתם חושבים שישפאר יקבלו את המכשיר שלכם, יתקנו לכם אותו ויתנו לכם חיבוק? לא, אתם תשימו אלף שקל על תיקון למרות שאם הוא מתקלקל רוב הסיכויים שזה כשל בחומרה ואז תזרקו את המכשיר לפח כמו שעשיתי עם האקסבוקס 360 הראשון שלי.
למיטב ידיעתי אין אחריות בינלאומית לקונסולות שמזמינים מחו"ל ואני אישית קונה קונסולות רק בארץ(מהסיבה שאלו הם מוצרים שנוטים להתקלקל בעיקר בגרסא הראשונית שלהם בהשקה) אני מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולישון בראש שקט עם אחריות, אבל זה רק אני. כמובן שמצד שני האחריות היא בד"כ רק ל 12 חודשים ככה שכל אחד עושה את החישוב שלו :)

לגבי הנושא המרכזי בדיון הזה,XBOX או PS4?
קודם כל תראו את ההשוואות של הגרפיקה בכל המשחקים ש Viruzz רשם בדיון, אפשר לראות ביוטיוב, בחלק מהם XBOX ONE נראה יותר טוב ובחלק ה PS4 וכמובן זה אינדוידואלי אני אישית לא מרגיש הבדל ואם אני מרגיש, זה פעם לטובת האקסבוקס ופעם לטובת סוני.
אז עצתי לפותח הדיון, השיקול בבחירת קונסולות NEXT GEN הוא לא למי יש עוד 2 אחוז כוח עיבוד,אלא מי מהם מרגישה יותר NEXT GEN, אתה צריך להתחבר לקונסולה, לממשק, למערכת ההפעלה, לשלט(שניהם מאוד שונים), לתכונות המיוחדות, למשחקים האקסקלוסיבים ובעיקר תלך עם הלב שלך, אני אישית קונה את שתי הקונסולות ואני מוכן להשקיע עבור שתיהן. אך הלב שלי הוא עם אקסבוקס, ממליץ לך לשבת על כל קונסולה כמה שעות, להתעסק את הממשק, להרגיש את השלט והמשחקים הבולטים שלה ואז תחליט, שאף אחד לא ימכור לך שסוני יותר חזקה מאקסבוקס כי גם אם זה נכון לא מרגישים הבדל, לאף אחד פה אין עייני נץ.

תסתכל על אקסקלוסיבים של האקסבוקס כמו: Ryse: son of rome, Forza 5, Fable legends, Dead rising 3, Titanfall , כל אלה משחקים שכבר קיימים או שיצאו בחודשים הקרובים.
לאחר מכן תסתכל על האקסקלוסיבים של הסוני כמו:,Killzone, Flower, Driveclub, Knack, Warframe, The Order: 1886, משחקים מצויינים שחלקם יצאו וחלקם יוצאים בחודשים הקרובים.

כי לא משנה כמה השוואות טכניות נעשה, הכל מסתכם במשחקים, לא ? :wink: 8)

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

adir31 כתב:לכל אלו שקונים מחו"ל, זאת אופציה מעולה וזולה, אני מזמין המון מכשירים אלקטרונים מחו"ל אך יש בעיה אחת גדולה והיא אחריות. אם מחר מחרתיים הPS4 שלכם חס וחלילה מתקלקל, מה אתם עושים? אתם חושבים שישפאר יקבלו את המכשיר שלכם, יתקנו לכם אותו ויתנו לכם חיבוק? לא, אתם תשימו אלף שקל על תיקון למרות שאם הוא מתקלקל רוב הסיכויים שזה כשל בחומרה ואז תזרקו את המכשיר לפח כמו שעשיתי עם האקסבוקס 360 הראשון שלי.
למיטב ידיעתי אין אחריות בינלאומית לקונסולות שמזמינים מחו"ל ואני אישית קונה קונסולות רק בארץ(מהסיבה שאלו הם מוצרים שנוטים להתקלקל בעיקר בגרסא הראשונית שלהם בהשקה) אני מעדיף לשלם עוד כמה גרושים ולישון בראש שקט עם אחריות, אבל זה רק אני. כמובן שמצד שני האחריות היא בד"כ רק ל 12 חודשים ככה שכל אחד עושה את החישוב שלו :)

לגבי הנושא המרכזי בדיון הזה,XBOX או PS4?
קודם כל תראו את ההשוואות של הגרפיקה בכל המשחקים ש Viruzz רשם בדיון, אפשר לראות ביוטיוב, בחלק מהם XBOX ONE נראה יותר טוב ובחלק ה PS4 וכמובן זה אינדוידואלי אני אישית לא מרגיש הבדל ואם אני מרגיש, זה פעם לטובת האקסבוקס ופעם לטובת סוני.
אז עצתי לפותח הדיון, השיקול בבחירת קונסולות NEXT GEN הוא לא למי יש עוד 2 אחוז כוח עיבוד,אלא מי מהם מרגישה יותר NEXT GEN, אתה צריך להתחבר לקונסולה, לממשק, למערכת ההפעלה, לשלט(שניהם מאוד שונים), לתכונות המיוחדות, למשחקים האקסקלוסיבים ובעיקר תלך עם הלב שלך, אני אישית קונה את שתי הקונסולות ואני מוכן להשקיע עבור שתיהן. אך הלב שלי הוא עם אקסבוקס, ממליץ לך לשבת על כל קונסולה כמה שעות, להתעסק את הממשק, להרגיש את השלט והמשחקים הבולטים שלה ואז תחליט, שאף אחד לא ימכור לך שסוני יותר חזקה מאקסבוקס כי גם אם זה נכון לא מרגישים הבדל, לאף אחד פה אין עייני נץ.

תסתכל על אקסקלוסיבים של האקסבוקס כמו: Ryse: son of rome, Forza 5, Fable legends, Dead rising 3, Titanfall , כל אלה משחקים שכבר קיימים או שיצאו בחודשים הקרובים.
לאחר מכן תסתכל על האקסקלוסיבים של הסוני כמו:,Killzone, Flower, Driveclub, Knack, Warframe, The Order: 1886, משחקים מצויינים שחלקם יצאו וחלקם יוצאים בחודשים הקרובים.

כי לא משנה כמה השוואות טכניות נעשה, הכל מסתכם במשחקים, לא ? :wink: 8)
...
ל PS4 יש מעבד גרפי חזק ב 50% זאת עובדה טכנית, גם כן הזכרון GDDR5 הרבא יותר מהיר מ DDR3

זה שאתה לא רואה הבדל ברזולוציה או שמחליט שמשחק ברזולוציה נמוכה יותר נראה יותר טוב כנראה שיש לך בעיה

adir31
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106

שליחה

לא היית צריך לצוטט את כל ההודעה שלי ולהאריך את השרשור בשביל 2 שורות.
ההבדלים בזכרון 8 גיגה DDR3 או DDR 5 הם זניחים אפילו זניחים ביותר, לגבי הרזולוציה, RYSE עובד על 900 P ונבחר למשחק הכי יפה שיצא אי פעם לקונסולות. אם אתה באמת מבין בנושאים האלה אתה יודע שזה שטויות ובשביל הרקורד יש גם לאקסבוקס משחקים שעובדים על 1080 P ומה שלא עובד על 1080 P יוציאו פאץ', כי לאקסבוקס יש מספיק כוח להריץ 1080P, אני מבטיח לך שמיקרוסופט לא פראיירים חביבי.
אני מבין שרוב הישאלים אוהבים PS כי זה מה שהם מכירים וזה מה שנפוץ בארץ, אבל מה שאמרת פשוט לא נכון ואני לא רוצה להתחיל פה מלחמה על הקונסולה היותר טובה. אתה יכול להעלות לפה השוואות בגרפיקות ב AC4 ובאטלפילד, אני רוצה לשמוע את תגובות האנשים, אני רוצה לראות מי קם ואומר BF4 יותר יפה ב 50% בסוני. כל הנתונים היבשים על הנייר לא אומרים הרבה, להזכירך ה PS3 יצאה שנה אחרי ה 360 עם יכולות טכניות הרבה יותר חזקות משל ה 360 וזה לא כל כך עזר לה, אפילו זיכרון לפארטי צ'ט לא היה לה, הדבר הכי בסיסי והכי שימושי שיש בקונסולה.
ובחירת קונסולה תחת שיקול של כוח עיבוד טיפה יותר גבוה זה טיפשי לחלוטין, בעיקר ששנינו יודעים (אם אתה באמת גיימר ותיק) שאם ויהיו הבדלים גרפיים נוכל לראות אותם במשחקים של עוד 4-6 שנים.

אני מחכה לסרטוני ההשוואות הגרפיות

חזור אל “קונסולות”