הוט מתכוונת להשיק ממיר חדש שייקרא לה בוקס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה

sh7ai כתב:
Bonanja כתב:אולי משה קצת מגזים אבל בגדול הוא צודק, יכול להגיד שאחרי שנתיים עם הוט אני מקבל הרבה יותר ומשלם הרבה פחות מבזק ויס.
VOD מעולה.
START OVER - באמת שזה דבר ענק.
ערוץ דיסקבורי בHD - ערוץ פשוט מעולה.
טלפון ואינטרנט(100 מגה) באמת מעולים, נפל אצלי בשנתיים אולי פעמיים וגם זה היה באמצע הלילה(עקב שדרוג מתוכנן באזור).
שישה ממירי HD בבית, כמה זה עולה ביס?(שלושה מקליטים) שמאז העדכון האחרון מתפקדים די טוב.
כל הערוצים פתוחים, כולל הספורט.
כמה עולה לי? 420 שקל והיו לי חודשים שגם פחות.

בכל מקרה, לא חושב שזה ממיר שאמור להיכנס לכל בית והוא בטח גם יעלה בהתאם, אבל אולי אני טועה.

אגב, משה, אם תכתוב בלי להתלהם ומסודר אולי גם יקחו אותך ברצינות.
...

לדעתי אחי
VOD כן הוא מעולה והוא יותר טוב משל יס אבל לא אהבתי את הסגנון של המחירים של התכנים וגם הוא יקר לדעתי 25 שקל זה ממש ממש יקר, אני אצלי הוא בחינם אבל אם מישהו אחר צריך לשלם עליו 25 שקלים בחודש זה ממש יקר כי התכנים בחינם לא כל כך שווים את זה, זה יותר עניין של שירות זמין מאשר אייכות התכנים.
הSTAROVER באמת זה דבר חזק וענק מסכים איתך
הטלפון פצצה במיוחד שזה ללא הגבלה אבל הבאסה הקטנה פה(ותמיד אנחנו אוהבים למצוא את הקטנות) זה שהוא
תלוי אצלי בהוט בוקס ולפעמים יש ניתוקים פה ושם אבל לומדים לחיות עם זה
לגבי האינטרנט כן זה 100 מגה נכון אבל זה שמיים וארץ מבזק, בזק בהרבה יותר אייכותי, ואני מדבר על זה שבבזק אתה מקבל קו חלק של זרימה של אינטרנט ללא שום פגיעה וירידה(אני משחק בPS3 ויש הרבה מצבים שפשוט מתנתק לי האינטרנט לכמה שניות וחוזר, לא יציב 100% אבל עדיין המחיר עושה את שלו וזה שווה.
...
גם אצלי הVOD בחינם, צריך לדעת להתמקח ולהוציא מחיר טוב.
לגבי הניתוקים, אני משתמש בהוטבוקס כמודם בצירוף של ראוטר פרטי(כמו הרבה חבר'ה בפורום), אני משחק בPS3 די הרבה ואין לי ניתוקים בכלל.

לגבי מה שאתה אומר על בזק, זה לא נכון, יש הרבה מקומות שיש להם תשתית על הפנים, זה תלוי באיזור שלך.

עצם זה שאנשים משלמים 300 ו400 שקל בחודש נטו על טלויזיה זה טעות(צרכנית) לדעתי אלא אם כן באמת סבלו בהוט בצורה נוראית\התשתית שלהם באיזור ***.

רוב מי שפה מוריד את התכנים שלו ואם נהיה כנים, הרבה יותר נוח להוריד סדרה ולצפות בה מהמחשב, גם יותר איכותי וגם יותר נוח ככה שעניין התכנים לפחות מבחינתי הוא שטויות ואני מוצא הרבה מה לראות בהוט אם כי אני לא צופה שם בסדרות כמעט בלייב(מדי פעם מתיישב על מיני סדרה בVOD).

RefaelMantsur
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 320
שם מלא: Refael Mantsur

שליחה

אני חושב שב HD ובאיכות קול ,HOT מנצחת .
ושלא תבינו לא נכון ,יש לי בכל הבית YES -ההורים אוהבים .
באינטרנט ובטלפוניה HOTBOX .
ובחדר HOT MAGIC HD .
הממיר עובד ממש מצויין .לא נתקע לי בכלל עם הגרסה האחרונה 451 .
מקליט עושה את העבודה.
איכות הסדרות ב VOD ובערוצים גבוהה מאוד ,ולא כמו YES מגורענת ומרוחה .
איכות הסאונד ממש מצויינת ,נשמע חי .אני מחובר עם HDMI ,טלוויזית HAIER פשוטה .
אני עומד בווליום אני 26 אחוזים וזה ממש גבוה .
בקיצור אני באמת לא יודע מה מתלוננים ורוצים מהממיר הזה .
היום הוא מצויין .אולי ב 2011 הוא היה גרוע
ואני לא עובד שם .ממש לא .
ואני לא מדבר על השירות הייחודי START OVER .
עכשיו אני בערוץ HD GOLD ,באמצע סרט "נערה ושמה דרקון" .הרצתי מהתחלה ואני רואה .
זה מדהים!
:D
תמונה
רפאל מנצור

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

(Y)
שמח בשבילך.
כלומר יש לך את הוט ויס בבית יחד?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

RefaelMantsur
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

כן .
לקחתי את הטריפל של 352 ש"ח .
יש לי טלוויזיה בחדר עם HOT
בשאר הבית אינטרנט 100 מגה וטלפון ללא הגבלה .
בסלון ובחדר של אמא שלי יש YES .
הטכנאי היה מאוד מקצועי ,אדיב .
וגם השירות בפייסבוק ,ומכירות/שירות לקוחות עוזר.
אני אוהב לפנות בפייסבוק,תמיד מטפלים שם בהכל.
ניוד קו עשו לי תוך חצי שעה אחרי שליחת הפקס המודיע על ניוד.
תמונה
רפאל מנצור

moshebi
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 62

שליחה

ראשית דור 8 אני לא ילד מתלהב כמוך שכל שלט שיוצא אני רץ למחרת לעמוד בתור :wink: .

לגבי HOTBOX אין ניתוקים ב HOTBOX.

ניתוקים ב HOTBOX נובעים או מקצר ,כלומר מרימים טלפון ואז זה נופל ואז יודעים שיש משהו שמקצר !!!

או שעוצמות חלשות כתוצאה מחיבור רופף בדרך . לי אין בכלל ניתוקים .

אם רפאל מנצור אמר שרואים ב HOT טוב יותר , תאמינו לו ,לדעתי זה בגלל סוג הממיר כבר אמרתי את זה

לפני 4 שנים !!! ,אני חוזר שוב לפני 4 שנים !!!

יש בהוט ממיר ADB כמו ב YES , ממיר רגיל SD וראו גרוע נקודה ,היה לי אחד כזה ADB ולא יכולתי לסבול אותו

החזרתי אותו אחרי חודשיים,פשוט קראתי לטכנאי והמצאתי תקלה ,אי אפשר לברוח מזה ,הוא לא נותן תמונה

טובה (מגורענת) וב HD אין לו 1080P כמו בממיר של HD של HOT שנותן 1080P .

רפאל מנצור

יש לך DD דולבי דיגיטל ב HOTGOLD נצל את זה ,לא חייב מערכת ,אפשר גם עם בטלוויזיה שלך אם יש מקודד דולבי .

RefaelMantsur
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

אכן לא חייב רסיבר כדי להנות מ DD ,יש טלוויזיות שתומכות בDD ,והערוץ משדר לבד DD
הגדרתי לו פעם אחת בהגדרות וזה נשאר קבוע .
ורק הממיר של HOT המג'יק HD נותן 1080P שזה דבר יותר חזק ויתרון עצום ל YES שמוציא רק 1080I
לפי דברי הוט בפייסבוק הולכות להיות עוד גרסאות ל MAGIC HD (ז"א זה לא סוף דבר של הממיר ,ימשיכו לתחזק אותו,במקביל להוצאת מוצרים חדשים)
וזה מה שהכי חשוב .
ואין ניתוקים ב HOTBOX.לפחות אצלי .וגם בתור ראוטר הוא עובד בסדר ,כמובן שיש בסלון ראוטר נוסף שמחובר אליו קווית .והוא משמש כ AP .
תמונה
רפאל מנצור

lieli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460

שליחה

אני חייב להודות
גם אני מרוצה מאוד
מהוט בזמן האחרון!!

RefaelMantsur
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

כל הבעיות שירות שהיו בזמן האחרון והשירות ''המחורבן'' לדעתי הסתיימו ,ברגע שנגמרו השביתות
כל המערך הטכני עבר לחברות המתמחות .
עכשיו אני לא חושב שאם הם רוצים להביא פרנסה הביתה לא יהיה להם אינטרס להשבית את הפעילות שלהם
במיוחד שיש להם אותם תנאים כמו בהוט (אותה משכורת,וותק,אותם כמויות של קריאות).
שימו לב שיש כמה חברות שעובדות עם הוט בנושא הזה ,ואלו הן ''יורוקום'' ו'ת.א טלקום' על האחרונה שמענו בגלל השביתות ..
נציגת המכירות איתה סגרתי את העסקה (נתנה לי את המספר האישי שלה,שתמיד אתקשר אליה במקרה של בעיה) ,
הודיעה לי שבגלל השביתות שהיו אז היה להם בעייה ביומנים ,אבל עכשיו זה מסתדר.
תמונה
רפאל מנצור

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

moshebi כתב:ראשית דור 8 אני לא ילד מתלהב כמוך שכל שלט שיוצא אני רץ למחרת לעמוד בתור :wink: .

לגבי HOTBOX אין ניתוקים ב HOTBOX.

ניתוקים ב HOTBOX נובעים או מקצר ,כלומר מרימים טלפון ואז זה נופל ואז יודעים שיש משהו שמקצר !!!

או שעוצמות חלשות כתוצאה מחיבור רופף בדרך . לי אין בכלל ניתוקים .

אם רפאל מנצור אמר שרואים ב HOT טוב יותר , תאמינו לו ,לדעתי זה בגלל סוג הממיר כבר אמרתי את זה

לפני 4 שנים !!! ,אני חוזר שוב לפני 4 שנים !!!

יש בהוט ממיר ADB כמו ב YES , ממיר רגיל SD וראו גרוע נקודה ,היה לי אחד כזה ADB ולא יכולתי לסבול אותו

החזרתי אותו אחרי חודשיים,פשוט קראתי לטכנאי והמצאתי תקלה ,אי אפשר לברוח מזה ,הוא לא נותן תמונה

טובה (מגורענת) וב HD אין לו 1080P כמו בממיר של HD של HOT שנותן 1080P .

רפאל מנצור

יש לך DD דולבי דיגיטל ב HOTGOLD נצל את זה ,לא חייב מערכת ,אפשר גם עם בטלוויזיה שלך אם יש מקודד דולבי .
...
מה שלומך "moshebi " הידוע בכינוי "NEW WAVE,"
חזרת כמו מנטרה על אותם מוטיבים כמו לפני 4 שנים.?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

RefaelMantsur כתב:כל הבעיות שירות שהיו בזמן האחרון והשירות ''המחורבן'' לדעתי הסתיימו ,ברגע שנגמרו השביתות
כל המערך הטכני עבר לחברות המתמחות .
עכשיו אני לא חושב שאם הם רוצים להביא פרנסה הביתה לא יהיה להם אינטרס להשבית את הפעילות שלהם
במיוחד שיש להם אותם תנאים כמו בהוט (אותה משכורת,וותק,אותם כמויות של קריאות).
שימו לב שיש כמה חברות שעובדות עם הוט בנושא הזה ,ואלו הן ''יורוקום'' ו'ת.א טלקום' על האחרונה שמענו בגלל השביתות ..
נציגת המכירות איתה סגרתי את העסקה (נתנה לי את המספר האישי שלה,שתמיד אתקשר אליה במקרה של בעיה) ,
הודיעה לי שבגלל השביתות שהיו אז היה להם בעייה ביומנים ,אבל עכשיו זה מסתדר.
...
אסטה מנושא השרשור על מנת לכתוב תגובה:
א. לא כל המערך הטכני עבר לחברות המתמחות, או כפי שנקראו בפי בית המשפט - חברות קבלן. יש כאלו שלא המשיכו.
ב. המשכורת חד משמעית לא זהה לזו ששולמה להם בהוט. לא יודע מאיפה הנתונים שלך. המשכורת נמוכה בקרוב ל20 אחוזים (אחרת אי אפשר לתת להוט מחיר טוב להתקנות/תיקונים). הרכב הוא רכב חברה, אין קרן השתלמות ואין בונוסים על כלום.
ג. ת.א.ט גם התאגדה עם כוח לעובד ומשם יתחילו לא מעט בעיות בזמן הקרוב.
אם בכלל אכפת לך ממי שעבד שם אז תדע את זה: בשניה שהלחץ יירד - "החברות המתמחות" יתחילו לפטר עודף כוח אדם.
אני מכיר שני אנשים שעבדו בהוט ומשניהם ראיתי את ההצעה בכתב למעבר לחברת קבלן. מעניין אותי מאיפה הנתונים שלך.

RefaelMantsur
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

תראה אולי כל הבלאגן מדבר על "ת.א טלקום " באשדוד ,כי הכל בסדר ב''יורוקום'' ,לא היה שום בעיות עם הטכנאי
והכל היה בסדר.
המידע שלי לא מבוסס מאנשים שעובדים שם לצערי ,יכול להיות שאתה צודק.
תמונה
רפאל מנצור

RUJI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816

שליחה

אני יכול לתת את החוויה האישית שלי מהוט.

מבחינת אינטרנט, אין מה לומר אני מרוצה עד השמיים. גם במחיר וגם מהמהירות.
מבחינת טלפוניה, כל עוד אין הפסקת חשמל הכל טוב. ושוב המחיר פשוט משתלם. (אנחנו לא מדינת עולם 3 - החשמל מאוד יציב כאן).
מבחינת טלויזיה - גועל נפש. ככה שאני גאה להיות ב Yes. משתמש המון ב VOD החדש שלהם ועם ה Multiroom לדעתי זה אדיר ובאמת התכנים שם חוסכים לי לפעמים את העצבים להוריד מהאינטרנט ולראות בלי תרגום. ואפילו להכיר סדרות שחשבתי שלא אוהב לדוגמא: אימפריית הפשע והעוקץ. (סדרות ענקיות!).

את התכנים הבלעדיים של הוט כגון: "הבורר". אני משלים מהאינטרנט :) :) :)

moshe44
טרול
טרול
תגובות: 3

שליחה

שלומי המכונה זורו 44 ולירן המכונה smallville4r אתם ההוכחה שאין מה לראות ב YES :lol:

אתם כל היום עוקבים אחרי אנשים , הרי אם היה לכם VOD תקין או מה לראות עכשיו ,

לא הייתם שוחים 24 שעות בפורום ועושים מעקבים ,ראיתם פעם מקרה הפוך של לקוחות הוט

בפורם עושים מעקב אחר לקוח YES , אין כזה דבר ,כי מה יש לראHOT (i) . חפשו לכם חיים.

תאמינו לי אתם עושים צחוק מעצמכם .

:lol: :lol: :lol:

theoldman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117

שליחה

..
נערך לאחרונה על ידי theoldman ב 16/05/2017 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

asaf1319
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295

שליחה

במקום להשיק ממיר חדש ולהתמודד עם עוד ממשק שמצריך תמיכה לא קטנה שיתרכזו בממיר הדגל הנוכחי שיש איתו יותר מידי בעיות עדיין למרות כל העדכונים. ליס יש כרגע ארבע סוגים של ממירים שפועלים היטב (למעט הדור הראשון של היס מקס טוטאל שהבינו כי מדובר בחומרה לא טובה מספיק ולכן הביאו דור 2 עם חומרה משופרת)

asaf1319
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295

שליחה

moshe44 כתב:מוזר אסף אבל 3-4 לקוחות אומרים שזה בסדר ,דפדף 2-3 עמודים אחורה והם זה לא אני .

מצטער שאני חוזר על עצמי

לקוחות YES לא מפסיקים לאכזב אותי ,עוד ועוד נכנסים לספר לנו כמה "טוב" לנו לקוחות הוט ,מעניין למה

זה כנראה כואב להם :lol: :lol: :lol: .

אז אסף, בוא גם אני אספר לך כמה טוב הממירים של YES רואים "נפלא" בלי קוביות וריצודים ,ובכלל אין בעיות

במולטי רום ,רק שבחים ,תקרא בעצמך.. בשרשור הראשון שנקרא דביק בפרום זה .
...
אני לא אמרתי שאני מרוצה מאיכות המסך אהל לאן שלא תסתכל לדעתי לא תיהיה מרוצה. אני קיבלתי ממיר מקס טוטאל חינם ללא עלות נוספת ומרבית הערוצים שאני רואה תומכים בhd ככה שאני יכול להגיד שאני מאושר בחלקי ולכן אני לא מנסה למכור לאף אחד כלום.
בנוסף לזה כלל וכלל לא אמרתי דבר רע על הוט אלא אמרתי שיש מה ללמוד מיס. העברתי ביקורת בונה על הוט כי לדעתי זה צעד נחמד לבוא ולהביא הרבה ממירים שכל אחד יותר טוב מהשני אבל מה עם הדאגה לממירים הישנים והפחות יציבים שלה?

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267

שליחה

eyal8a כתב:משה..
כסף או נבחרת ??
זה ממש נראה כמו התוכנית "אחד נגד מאה"
לדעתי היה צריך לסגור את השרשור ההזוי הזה מזמן
אחד (עם אג'נדה ברורה) פותח שרשור עם ידיעה שכנראה כוזבת על מנת להלל את הוט וללעוג למאה מאושרי יס
מעבר לשעשוע שבאי התייאשות והנחישות של פותח השרשור, פשוט מיותר והזוי וחבל בכלל שנותנים במה לסאגה הזו.
...
זה לא כוזב כי זה ידיעה מדה מארקר
וראול משתלט על כל נושא, פשוט זה הכי קל לו..

LexRio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469

שליחה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011

שליחה

יש מידע איך יפעלו ואילו אפליקציות ושירותים מדובר?

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”