גם אצלי הVOD בחינם, צריך לדעת להתמקח ולהוציא מחיר טוב.sh7ai כתב:Bonanja כתב:אולי משה קצת מגזים אבל בגדול הוא צודק, יכול להגיד שאחרי שנתיים עם הוט אני מקבל הרבה יותר ומשלם הרבה פחות מבזק ויס.
VOD מעולה.
START OVER - באמת שזה דבר ענק.
ערוץ דיסקבורי בHD - ערוץ פשוט מעולה.
טלפון ואינטרנט(100 מגה) באמת מעולים, נפל אצלי בשנתיים אולי פעמיים וגם זה היה באמצע הלילה(עקב שדרוג מתוכנן באזור).
שישה ממירי HD בבית, כמה זה עולה ביס?(שלושה מקליטים) שמאז העדכון האחרון מתפקדים די טוב.
כל הערוצים פתוחים, כולל הספורט.
כמה עולה לי? 420 שקל והיו לי חודשים שגם פחות.
בכל מקרה, לא חושב שזה ממיר שאמור להיכנס לכל בית והוא בטח גם יעלה בהתאם, אבל אולי אני טועה.
אגב, משה, אם תכתוב בלי להתלהם ומסודר אולי גם יקחו אותך ברצינות....
לדעתי אחי
VOD כן הוא מעולה והוא יותר טוב משל יס אבל לא אהבתי את הסגנון של המחירים של התכנים וגם הוא יקר לדעתי 25 שקל זה ממש ממש יקר, אני אצלי הוא בחינם אבל אם מישהו אחר צריך לשלם עליו 25 שקלים בחודש זה ממש יקר כי התכנים בחינם לא כל כך שווים את זה, זה יותר עניין של שירות זמין מאשר אייכות התכנים.
הSTAROVER באמת זה דבר חזק וענק מסכים איתך
הטלפון פצצה במיוחד שזה ללא הגבלה אבל הבאסה הקטנה פה(ותמיד אנחנו אוהבים למצוא את הקטנות) זה שהוא
תלוי אצלי בהוט בוקס ולפעמים יש ניתוקים פה ושם אבל לומדים לחיות עם זה
לגבי האינטרנט כן זה 100 מגה נכון אבל זה שמיים וארץ מבזק, בזק בהרבה יותר אייכותי, ואני מדבר על זה שבבזק אתה מקבל קו חלק של זרימה של אינטרנט ללא שום פגיעה וירידה(אני משחק בPS3 ויש הרבה מצבים שפשוט מתנתק לי האינטרנט לכמה שניות וחוזר, לא יציב 100% אבל עדיין המחיר עושה את שלו וזה שווה....
לגבי הניתוקים, אני משתמש בהוטבוקס כמודם בצירוף של ראוטר פרטי(כמו הרבה חבר'ה בפורום), אני משחק בPS3 די הרבה ואין לי ניתוקים בכלל.
לגבי מה שאתה אומר על בזק, זה לא נכון, יש הרבה מקומות שיש להם תשתית על הפנים, זה תלוי באיזור שלך.
עצם זה שאנשים משלמים 300 ו400 שקל בחודש נטו על טלויזיה זה טעות(צרכנית) לדעתי אלא אם כן באמת סבלו בהוט בצורה נוראית\התשתית שלהם באיזור ***.
רוב מי שפה מוריד את התכנים שלו ואם נהיה כנים, הרבה יותר נוח להוריד סדרה ולצפות בה מהמחשב, גם יותר איכותי וגם יותר נוח ככה שעניין התכנים לפחות מבחינתי הוא שטויות ואני מוצא הרבה מה לראות בהוט אם כי אני לא צופה שם בסדרות כמעט בלייב(מדי פעם מתיישב על מיני סדרה בVOD).