המוד האולטימטיבי לווינטאג' של סנסוי - סוף סוף אפשר לחלוק - F2624 חדש!
- yosiaz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 847
כיף לראות !! כבוד לאומי !
תודה לאנטולי וטומי על המיזם והשיתוף !
תודה לאנטולי וטומי על המיזם והשיתוף !
-
anatoli15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2303
את ה"כל-הכבוד" אני אשמור לטומי, אני מתעסק באלקטרוניקה, כל דבר אחרי זה כבר לא באמת באחריותי - כנ"ל מה שקורה באיביי.
אבל בהחלט נחמד לראות שיש אנשים שמעריכים את העבודה שלנו מספיק כדי לשלם בערך כפול ממה שעולה לקנות לוח מקורי תקין.
בכל מקרה, כפי שטומי רשם שם, זה האחרון שאנחנו נמכור מורכב. הזמן של להרכיב ולבדוק הוא פשוט ארוך מדיי. החלופה תהייה למכור את הבורד הריק (ודיודות חלופיות במידת הצורך), ולפרסם את ה-BOM המלא של הלוח + מידע על איך לבחור רכיבים חלופים כשצריך (גודל של קבלים וכו'). נראה לי שזה שילוב טוב של לא לבזבז את הזמן שלנו מצד אחד, ולאפשר לאנשים להשיג חלופות למגבר שלהם מצד שני.
אבל בהחלט נחמד לראות שיש אנשים שמעריכים את העבודה שלנו מספיק כדי לשלם בערך כפול ממה שעולה לקנות לוח מקורי תקין.
בכל מקרה, כפי שטומי רשם שם, זה האחרון שאנחנו נמכור מורכב. הזמן של להרכיב ולבדוק הוא פשוט ארוך מדיי. החלופה תהייה למכור את הבורד הריק (ודיודות חלופיות במידת הצורך), ולפרסם את ה-BOM המלא של הלוח + מידע על איך לבחור רכיבים חלופים כשצריך (גודל של קבלים וכו'). נראה לי שזה שילוב טוב של לא לבזבז את הזמן שלנו מצד אחד, ולאפשר לאנשים להשיג חלופות למגבר שלהם מצד שני.
- haranza
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 449
ממש מדהים מה שעשיתם פה!
- yosiaz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 847
והמרחק מכאן ועד ל TOLITOM CLONE מתוצרת סין לא רחוק 
- JD9002
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1371
כל הכבוד ! - שיעור מאלף בשיקום מודרני של ציוד וינטאג' למי שרעיונות דומים עלו בראשו כל פעם שראיתי פדים מתרוממים (בעיקר במספר מרנצים ישנים)...
אני גם מאד שמח לראות שיש גם תמורה למאמץ. אני מניח שזה מאד מתגמל.
מצד שני כנראה שכדאי לעשות זאת רק עבור ה- Top Of The Line של רסיברים.
אני גם מאד שמח לראות שיש גם תמורה למאמץ. אני מניח שזה מאד מתגמל.
מצד שני כנראה שכדאי לעשות זאת רק עבור ה- Top Of The Line של רסיברים.
-
anatoli15
-
- חבר ותיק

מתגמל? אולי, אבל בטח שלא כספית.
אם מישהו חושב שיש בזה איזשהו סוג של רווח, אני מצטער לנפץ את הבועה. גם אם נמכור 100 לוחות כאלה זה לא יתקרב לכסות את העלויות כשלוקחים בחשבון את כמות השעות שזה לקח. הרווח הכספי הוא ממש לא מה שאני או טומי חשבנו עליו בפרוייקט הזה, המטרה הייתה קודם כל שיהיה משהו כיפי.
אם מישהו חושב שיש בזה איזשהו סוג של רווח, אני מצטער לנפץ את הבועה. גם אם נמכור 100 לוחות כאלה זה לא יתקרב לכסות את העלויות כשלוקחים בחשבון את כמות השעות שזה לקח. הרווח הכספי הוא ממש לא מה שאני או טומי חשבנו עליו בפרוייקט הזה, המטרה הייתה קודם כל שיהיה משהו כיפי.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
היה משמח אותי אם גם הייתם מרויחים מזה משהו. בכל מקרה כיף זה רווח לא קטן כשלעצמו.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- ariekarp
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
אנאטולי לא להצתנע, אתה מקצוען מן השורה הראשונה וטומי אנציקלופדיה.
לשניכם מגיע שפו ענק על היצירה הזו.
אשמח לרכוש BOARD כשיהיה אפשרי לשפצר את ה9090DB שלי.
לשניכם מגיע שפו ענק על היצירה הזו.
אשמח לרכוש BOARD כשיהיה אפשרי לשפצר את ה9090DB שלי.
-
anatoli15
-
- חבר ותיק

אריה, קודם כל תודה. שנית, אם אתה מעוניין בבורד (כאמור, תצטרך להרכיב בעצמך
), אתה מוזמן ליצור איתי קשר. שמרתי לעצמי 2 לוחות, ואין לי בעיה להיפרד מאחד מהם. את השני אני אשמור יחד עם כל שאר הלוחות של פרויקטים כאלה ואחרים שעשיתי בעבר.
אם אתה מעדיף לחכות, אני מניח שבעוד כמה שבועות\חודשים כבר יהיו יותר לוחות זמינים, עם כמה עדכונים בעריכה של הלוח כך שיהיה קל יותר להרכיב אותם.
אם אתה מעדיף לחכות, אני מניח שבעוד כמה שבועות\חודשים כבר יהיו יותר לוחות זמינים, עם כמה עדכונים בעריכה של הלוח כך שיהיה קל יותר להרכיב אותם.
- RAMIRAMI68
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
טומי ואנטולי, שאפו ענק ובהצלחה !
- BennyO
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 972
Rust never sleeps
- rooster
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 620
כל הכבוד.
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
תודה לכולם. אם יוצרו 250,000 יח' 9090DB ורק 10% מהן נותרו, ורק ל-10% מתוך 25,000 הבעלים, אכפת מהיחידות שלהם, ורק 10% מתוך ה-2,500 מוכנים גם להשקיע בכך זמן וכסף, ורק 10% מתוך 250 יחידי הסגולה האלה באמת גם מוכנים למאמץ... בקיצור, יש מקום לעוד 30 לוחות כאלה כדי להפיץ את הקארמה 
-
anatoli15
-
- חבר ותיק

אני רוצה לעדכן ולשתף בנוגע להתפתחויות האחרונות בפרוייקט הזה. אני אסכם, אם לטומי יהיה כח, הוא ירחיב בהמשך 
בדקנו אפשרות של הוספת LED שאמצעי הגנה למקרה של תקלה בנגדים המשתנים (שההתנגדות שלהם תהייה גבוהה עקב בעיית מגעים לדוגמא). ה-LED הזה בהחלט נראה כתורם להפחתת סיכויי המוות המוקדמים של טרנ' היציאה, ולכן החלטנו להוסיף אותו לסכימה. הסכימה מעבר לזה לא השתנתה מהגרסא הראשונה, והיא כבר הוכחה כעובדת על גבי כמה לוחות כאלה. לכן בשלב הזה אני וטומי מרגישים מספיק בטוחים בטיב הסכימה הזו ויכולים לשתף אותה לפורום.
לכן, הנה הקישור לסכימה המלאה של הלוח:
https://drive.google.com/file/d/0B7MaQ2 ... sp=sharing
והנה קישור ל-BOM שטומי הכין, ויש בו גם הערות לגבי בחירת רכיבים חלופיים (קבלים למשל) למי שירצה ללכת על דברים אחרים וצריך לדעת מימדים פיסיים (יש בתיקייה הזו כמה קבצים כולל הסכימה):
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
אני מקווה שזה יועיל למישהו, בין אם לתיקון מגבר בעייתי, ובין אם לשדרוג על לוח חדש.
אני מקווה שבעתיד הקרוב כבר נקבל לוחות מהגרסא האחרונה, ונוכל לאפשר לאנשים להרכיב אותם ולהחזיר לחיים מגברים בעיתיים
בדקנו אפשרות של הוספת LED שאמצעי הגנה למקרה של תקלה בנגדים המשתנים (שההתנגדות שלהם תהייה גבוהה עקב בעיית מגעים לדוגמא). ה-LED הזה בהחלט נראה כתורם להפחתת סיכויי המוות המוקדמים של טרנ' היציאה, ולכן החלטנו להוסיף אותו לסכימה. הסכימה מעבר לזה לא השתנתה מהגרסא הראשונה, והיא כבר הוכחה כעובדת על גבי כמה לוחות כאלה. לכן בשלב הזה אני וטומי מרגישים מספיק בטוחים בטיב הסכימה הזו ויכולים לשתף אותה לפורום.
לכן, הנה הקישור לסכימה המלאה של הלוח:
https://drive.google.com/file/d/0B7MaQ2 ... sp=sharing
והנה קישור ל-BOM שטומי הכין, ויש בו גם הערות לגבי בחירת רכיבים חלופיים (קבלים למשל) למי שירצה ללכת על דברים אחרים וצריך לדעת מימדים פיסיים (יש בתיקייה הזו כמה קבצים כולל הסכימה):
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
אני מקווה שזה יועיל למישהו, בין אם לתיקון מגבר בעייתי, ובין אם לשדרוג על לוח חדש.
אני מקווה שבעתיד הקרוב כבר נקבל לוחות מהגרסא האחרונה, ונוכל לאפשר לאנשים להרכיב אותם ולהחזיר לחיים מגברים בעיתיים
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
כל הכבוד!!
ממש תענוג לקרוא.
ממש תענוג לקרוא.