התחדשתי בסט חדש וקיבלתי חווית האזנה מדהימה בעזרתו של איציק es9000+תמונות!!
רוצה את דעתי? אין בעיה.
יצא לי להאזין לקליפשים מסוגים שונים לאורך השנים. עוד מהתקופה שהיבואן ט.ר ישב
בבן יהודה שם הייתי בן בית. גם בתערוכות שונות ובבתים של חברים.
מה אגיד לך...? קדיחה רצינית ביותר בראש, טרבל צווחני, וכמות לא מבוטלת של אופטלגין אחרי...
קיצר מהומה רבה על לא מאומה. זו דעתי אם זה נחשב ״רפרנס״ אז שלא נדע..
מקווה שתרמתי לדיון ועזרתי.
יצא לי להאזין לקליפשים מסוגים שונים לאורך השנים. עוד מהתקופה שהיבואן ט.ר ישב
בבן יהודה שם הייתי בן בית. גם בתערוכות שונות ובבתים של חברים.
מה אגיד לך...? קדיחה רצינית ביותר בראש, טרבל צווחני, וכמות לא מבוטלת של אופטלגין אחרי...
קיצר מהומה רבה על לא מאומה. זו דעתי אם זה נחשב ״רפרנס״ אז שלא נדע..
מקווה שתרמתי לדיון ועזרתי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כמה אנשים פה תרמו לדיון, מדהים.
שלמה תתחדש ותהנה, זה מה שחשוב.
מה שטוב שיש אנשים מפרגנים בפורום, ולא רק מפרגנים, גם מוכנים לתת מזמנם לאחרים לעזור להם באמת להגיע לתוצאות טובות.
זאת לעומת
מה שטוב שיש אנשים מפרגנים בפורום, ולא רק מפרגנים, גם מוכנים לתת מזמנם לאחרים לעזור להם באמת להגיע לתוצאות טובות.
זאת לעומת
תודה רבהItay_Pollak כתב:כמה אנשים פה תרמו לדיון, מדהים.
זאת לעומת...
חברים יקרים קצת פורפורציות...
האם מישהו (לפחות בשני הדפים הראשונים של השרשור) לא פירגן ושיבח
רשמתי שהעזרה של איציק הייתה מבורכת וכל הכבוד על מתן העזרה והסבלנות.
מישהו לא פירגן ושיבח את shlomo
שלוש דפי שרשור עוסקים ב״פוליטיקלי קורקט״ שלצערי מקפיצה חלק מהחברים ואני יכול בהחלט להבין זאת...
איציק חושב, יודע ואף בטוח (זכותו כמובן) שהשילוב של קליפש עם פיוניר הוא השילוב ״המוצלח ביותר והקולנועי (כלשונו) ביותר שקיים״...איציק שוכח את המילה לדעתי/לטעמי מה שהופך את דבריו לאקסיומה עליונה ואבסולוטית.
אין לי בעיה עם דרך חשיבתו אלא עם דרך גישתו והגשת דבריו שיכולה להיות יותר קונקרטית ופרקטית מאשר ״התנשאות״ כזו או אחרת...לכן גם רשמתי שהנושא על גישתו של איציק מוצתה עוד בתרם התחילה ולהיכנס לסכסוכים עתיקים וסתמיים שלא תורמים לדבר אלא רק להעפרת גוון הפורום, רציתי להמנע...
shlomo היקר החליט לצדד את איציק ודבריו גם לא בדיוק הוגשו באופן שהיה נעים לקרא, הביסוס שלו למערכת אבסולוטית והכי טובה ביקום לקולנוע הייתה ניראת לי בעיתית (לא בגלל הרכיבים אלא בגלל הניסיון שעבר עם מוצרים באותה רמה ופחותה ממנה)...
אני אומר שוב shlomo תתחדש ותהנה
אשמח לקפוץ להאזנה וביקור עם תחפץ להזמיני...
איציק ח ח על היוזמה והעזרה...
שבוע רגוע לכולם
האם מישהו (לפחות בשני הדפים הראשונים של השרשור) לא פירגן ושיבח
רשמתי שהעזרה של איציק הייתה מבורכת וכל הכבוד על מתן העזרה והסבלנות.
מישהו לא פירגן ושיבח את shlomo
שלוש דפי שרשור עוסקים ב״פוליטיקלי קורקט״ שלצערי מקפיצה חלק מהחברים ואני יכול בהחלט להבין זאת...
איציק חושב, יודע ואף בטוח (זכותו כמובן) שהשילוב של קליפש עם פיוניר הוא השילוב ״המוצלח ביותר והקולנועי (כלשונו) ביותר שקיים״...איציק שוכח את המילה לדעתי/לטעמי מה שהופך את דבריו לאקסיומה עליונה ואבסולוטית.
אין לי בעיה עם דרך חשיבתו אלא עם דרך גישתו והגשת דבריו שיכולה להיות יותר קונקרטית ופרקטית מאשר ״התנשאות״ כזו או אחרת...לכן גם רשמתי שהנושא על גישתו של איציק מוצתה עוד בתרם התחילה ולהיכנס לסכסוכים עתיקים וסתמיים שלא תורמים לדבר אלא רק להעפרת גוון הפורום, רציתי להמנע...
shlomo היקר החליט לצדד את איציק ודבריו גם לא בדיוק הוגשו באופן שהיה נעים לקרא, הביסוס שלו למערכת אבסולוטית והכי טובה ביקום לקולנוע הייתה ניראת לי בעיתית (לא בגלל הרכיבים אלא בגלל הניסיון שעבר עם מוצרים באותה רמה ופחותה ממנה)...
אני אומר שוב shlomo תתחדש ותהנה
אשמח לקפוץ להאזנה וביקור עם תחפץ להזמיני...
איציק ח ח על היוזמה והעזרה...
שבוע רגוע לכולם
מאיזה סיבה הוא צריך לכתוב ״לדעתי״ ?
אם תחזור לדף השני בשרשור , תראה שאיציק פנה באותה הודעה שאתה ״כועס״ עליה לגופו של אדם ( שלמה) ולא
כתב איזה טור דעה בראש הפורום.
חלאס , קצת פרופורציות לא יזיקו !! אשכרה משעמם לכם ורק מחפשים להצי אש.
אם תחזור לדף השני בשרשור , תראה שאיציק פנה באותה הודעה שאתה ״כועס״ עליה לגופו של אדם ( שלמה) ולא
חלאס , קצת פרופורציות לא יזיקו !! אשכרה משעמם לכם ורק מחפשים להצי אש.
ניראה לי שאתה זה שמחפש אשLiorShap כתב:מאיזה סיבה הוא צריך לכתוב ״לדעתי״ ?
חלאס , קצת פרופורציות לא יזיקו !! אשכרה משעמם לכם ורק מחפשים להצי אש....
וזו לא פעם ראשונה.
רכשת את המערכת הכי קולנועית שיש כיום![]()
![]()
![]()
![]()
...
משעמם מצעמם
תאמין לי סדר היום שלי רחוק מלהתעסק בשטויות
אבל גם ההתנצחויות שלך והצורך להגן וללכת חוצץ נגד כולם נמאסו
יום טוב
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה שרשור התחדשתי, לא שרשור ייעוץ. כמו ילד שחוזר עם תעודה מבית הספר וכל מה שרוצה שהוריו יהיו גאים. אז אנחנו מצפים או לשמוע ת.ת.ת. או ואוו איזה מערכת או כל סופרלטיבים אחרים ולא שאלות תהיות ושאר שטויות.
אם באמת אתם רוצים להתווכח על ביטוי זה או אחר ,פתחו שרשור אחר והזמינו את מי שבא לכם לדיון. ״האם מערכת שקנה שלמה בשרשור (קישור) היא מערכת קולנועית? למשל.
כשאחזור הביתה אפתח שרשור כזה ואשמח לחוות דעתי.
בתמצית, המערכת של איציק היא באמת לא חוויה קולנועית, כי בקולנוע בחיים לא נהנתי והרגשתי את הסרטים כמו אצלו. אז כנראה אפשר להגדיר זאת מערכת על קולנועית. אמשיך בשרשור ייעודי.
אם באמת אתם רוצים להתווכח על ביטוי זה או אחר ,פתחו שרשור אחר והזמינו את מי שבא לכם לדיון. ״האם מערכת שקנה שלמה בשרשור (קישור) היא מערכת קולנועית? למשל.
כשאחזור הביתה אפתח שרשור כזה ואשמח לחוות דעתי.
בתמצית, המערכת של איציק היא באמת לא חוויה קולנועית, כי בקולנוע בחיים לא נהנתי והרגשתי את הסרטים כמו אצלו. אז כנראה אפשר להגדיר זאת מערכת על קולנועית. אמשיך בשרשור ייעודי.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
דור ואיתי
אנא ממכם זה לא דיון בבית משפט שבו כל מילה נטחנת בכל הכווינם.
כל מה שהוא אמר זה שזו מערכת הכי קולנועית שיש.
מה קרה???? הוא החמיא לשלמה ונתן לו חיזוק חיובי.
למה זה מקפיץ אתכם??
מה כל כך קשה לעבור לסדר היום ולהפסיק לטחון כמו שני תינוקות שמישהו אמר שיש בובה יותר יפה משלהם?
לכולנו יש את הזכות לומר את דעתם ואם זה לא מוצא חן בעיני מישהו הוא יכול להגיב בעדינות.
אבל הדיון הוא של סופרלטיבים אקסיומות ציניות ולדעתי המון קנאה וחוסר פירגון תהומי.
אני שמח שלמישהו יש את המערכת הכי קולנועית שיש למרות שיש כאלה שחושבים שהיא אינה הכי קולנועית.
כל דיוני השכל שמקשטים את השירשור לקחו לדעתי יותר מידי דמן.
תנשמו עמוק ותעברו לסדר היום הרגיל.
שלמה תתחדש ותהנה אני בטוח שיש לך את המערכת הכי קולנועית שיש ומאחל לך המון זמן איכות והנאה ממנה
אנא ממכם זה לא דיון בבית משפט שבו כל מילה נטחנת בכל הכווינם.
כל מה שהוא אמר זה שזו מערכת הכי קולנועית שיש.
מה קרה???? הוא החמיא לשלמה ונתן לו חיזוק חיובי.
למה זה מקפיץ אתכם??
מה כל כך קשה לעבור לסדר היום ולהפסיק לטחון כמו שני תינוקות שמישהו אמר שיש בובה יותר יפה משלהם?
לכולנו יש את הזכות לומר את דעתם ואם זה לא מוצא חן בעיני מישהו הוא יכול להגיב בעדינות.
אבל הדיון הוא של סופרלטיבים אקסיומות ציניות ולדעתי המון קנאה וחוסר פירגון תהומי.
אני שמח שלמישהו יש את המערכת הכי קולנועית שיש למרות שיש כאלה שחושבים שהיא אינה הכי קולנועית.
כל דיוני השכל שמקשטים את השירשור לקחו לדעתי יותר מידי דמן.
תנשמו עמוק ותעברו לסדר היום הרגיל.
שלמה תתחדש ותהנה אני בטוח שיש לך את המערכת הכי קולנועית שיש ומאחל לך המון זמן איכות והנאה ממנה
molvy.
קרא שוב את השרשור
כניראה שפיספסת משהו...
מעניין שכאשר אדם אחר משחרר לאוויר אקסיומות למינהם, בוחרים להתקיף אותו מכל כיוון (ראה שירשור מיתוסים)
אף אחד לא טען שהמערכת של shlomo או איציק או של השכנה לא ראוי לתואר הנכסף מערכת קולנוע ביתית ״הכי טובה בשוק״...חבל באמת שאנחנו מתעקבים על כך, אני לפחות טענתי עוד בדף מס 2 שזה דיון שסופו כבר ברור וכי הוא מיצא עצמו, אני מכיר את איציק ואת האקסיומות המיוחדות שלו, ועל כן בחרתי עוד מקודם לא להגיב מעבר למה שציינתי, אבל אתם אוהבים לסחוט ולסחוט אז זה מה יש...
אבל כניראה שאתה צודק הכל הרי ״מקנאה״...
קרא שוב את השרשור
כניראה שפיספסת משהו...
מעניין שכאשר אדם אחר משחרר לאוויר אקסיומות למינהם, בוחרים להתקיף אותו מכל כיוון (ראה שירשור מיתוסים)
אף אחד לא טען שהמערכת של shlomo או איציק או של השכנה לא ראוי לתואר הנכסף מערכת קולנוע ביתית ״הכי טובה בשוק״...חבל באמת שאנחנו מתעקבים על כך, אני לפחות טענתי עוד בדף מס 2 שזה דיון שסופו כבר ברור וכי הוא מיצא עצמו, אני מכיר את איציק ואת האקסיומות המיוחדות שלו, ועל כן בחרתי עוד מקודם לא להגיב מעבר למה שציינתי, אבל אתם אוהבים לסחוט ולסחוט אז זה מה יש...
אבל כניראה שאתה צודק הכל הרי ״מקנאה״...
נו דיי איציק9000es כתב:itay123itay123 כתב:molvy.
אני מכיר את איציק ואת האקסיומות המיוחדות שלו,...
הכרות בינינו עדיין לא הייתה ! בקשר לחלק השני ?...
עייפתי
בוא לפרטי.
אנחנו מספיק ילדים גדולים
מיצנו מיצנו מיצנו
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
itay123 כתב:נו דיי איציק9000es כתב:itay123itay123 כתב:molvy.
אני מכיר את איציק ואת האקסיומות המיוחדות שלו,...
הכרות בינינו עדיין לא הייתה ! בקשר לחלק השני ?...
עייפתי
בוא לפרטי.
אנחנו מספיק ילדים גדולים![]()
מיצנו מיצנו מיצנו...
itay123
ממה שאני רואה . השרשור הזה רק מתדלק ומעורר אותך די טוב ! כך שסימני עייפות לא נראים על ידייך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
איציק, בחיאת, לא צריך להכיר אותך אישית, רק צריך לקרוא את ההודעות שלך פה בפורום.
מעולם לא התיימרת להסתיר את מי שאתה ואת הגישה שלך. אתה הראשון להסביר לכל מי שבטעות מטיל ספק באקסיומות הנחרצות שלך שיש לך ניסיון של 25 שנים בתחום, ואתה יודע הכי טוב מה נשמע הכי טוב. (קליפש + פיוניר, למי שתוהה...)
אין לי בעיה עם שחצנים, אבל לפחות תכיר בזה שלאנשים שונים יש דעות שונות ועל טעם ועל ריח אין להתווכח.
מעולם לא התיימרת להסתיר את מי שאתה ואת הגישה שלך. אתה הראשון להסביר לכל מי שבטעות מטיל ספק באקסיומות הנחרצות שלך שיש לך ניסיון של 25 שנים בתחום, ואתה יודע הכי טוב מה נשמע הכי טוב. (קליפש + פיוניר, למי שתוהה...)
אין לי בעיה עם שחצנים, אבל לפחות תכיר בזה שלאנשים שונים יש דעות שונות ועל טעם ועל ריח אין להתווכח.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
eponyepony כתב:איציק, בחיאת, לא צריך להכיר אותך אישית, רק צריך לקרוא את ההודעות שלך פה בפורום.
מעולם לא התיימרת להסתיר את מי שאתה ואת הגישה שלך. אתה הראשון להסביר לכל מי שבטעות מטיל ספק באקסיומות הנחרצות שלך שיש לך ניסיון של 25 שנים בתחום, ואתה יודע הכי טוב מה נשמע הכי טוב. (קליפש + פיוניר, למי שתוהה...)![]()
אין לי בעיה עם שחצנים, אבל לפחות תכיר בזה שלאנשים שונים יש דעות שונות ועל טעם ועל ריח אין להתווכח....
שמע . זה לא יעזור לך ולא לאף אחד אחר . אני לא משנה את הדעה שלי ואת הכתיבה שלי !
מי שרוצה שיקרא מי שלא שיעבור הלאה .
הבעיה המרכזית היא שאתם כן קוראים כל פיפס קטן שאני כותב .
משמע שזה כן מעניין אותם . לטוב ולרע .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
איציק, תתעורר, לביקורת על ההתבטאויות שלך יש משמעות אחת - לרע...9000es כתב:משמע שזה כן מעניין אותם . לטוב ולרע ....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים, מספיק עם ההתקפות האישיות!
מדובר באדם שחובב מותג.
יש כאן מאמץ מסונכרן לתקוף אותו על דעותיו. מדובר על עבירה על חוקי האתר באופן הכי ברור ומפורש שיש.
זה לא מקובל עלי לחלוטין. הבא בתור שיתקיף אדם אחר על דעותיו יוקפא.
מדובר באדם שחובב מותג.
יש כאן מאמץ מסונכרן לתקוף אותו על דעותיו. מדובר על עבירה על חוקי האתר באופן הכי ברור ומפורש שיש.
זה לא מקובל עלי לחלוטין. הבא בתור שיתקיף אדם אחר על דעותיו יוקפא.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
ממש חבל שלא נותנים לאנשים מסויימים בפורומים פה להביע דיעה בלי שכמה אנשים יתקיפו אותם כמעט ללא קשר עם הדעה שהם השמיעו.
איתי .... לא היו פה אקסיומות! היתה פה הבעת דיעה של אדם ואני לא חושב שיש לחייב אותו לכתוב "לדעתי" יתירה מזאת חושבתני שהקו הדק בין קינאה לקנאות מטשטש פה. ונכון אולי אין פה קינאה אבל יש פה קנאות מכוערת לדעתי.
וכן אני גם חושב שקליפש נותנת תוצאה קולנועית מעולה ואתם חושב שלא ...... אז מה????.... איש באמונתו יחייה! ותנו לקנאות שלכם מנוחה!
ממש מחריד לקרוא חלק מהפוסטים פה
איתי .... לא היו פה אקסיומות! היתה פה הבעת דיעה של אדם ואני לא חושב שיש לחייב אותו לכתוב "לדעתי" יתירה מזאת חושבתני שהקו הדק בין קינאה לקנאות מטשטש פה. ונכון אולי אין פה קינאה אבל יש פה קנאות מכוערת לדעתי.
וכן אני גם חושב שקליפש נותנת תוצאה קולנועית מעולה ואתם חושב שלא ...... אז מה????.... איש באמונתו יחייה! ותנו לקנאות שלכם מנוחה!
ממש מחריד לקרוא חלק מהפוסטים פה