ZOPO C2 Platinum - לפני הזמנה מסין. (*הגיע. ביקורת בעמוד 5*)

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #61 

היי לכולם,
אז הנה, כמה ימים מאוחר יותר עם המכשיר בפעולה ואלו הרשמים שלי.
כפי שהוצע פה רוקנתי את הסוללה של המכשיר לחלוטין עד אשר הוא כבה מעצמו ואז נתתי לו טעינה רצופה של קרוב ל 24 שעות. מאז, המכשיר מתנהג הרבה יותר טוב. נתחיל מזה שהבאג שהיה לו שתארתי קודם עם האנימציה בתנועת האייקונים ומעין רעידות כאלו כאשר מזיזים אייקונים על שולחן העבודה - הכל נעלם. הכל עובד עכשיו חלק וכמו שצריך. מבחינת הסוללה - הרבה הרבה יותר טוב. בשימוש סביר (כמה שיחות, קצת גלישה ועוד כל מיני שטויות) המכשיר עובד רצוף כבר 20 שעות ועדיין חיווי הסוללה מראה שיש עוד כ 53% סוללה - שמיים וארץ לעומת היום הראשון איתו.
מבחינת GPS - הכל עובד פיקס וקולט לווינים מהר מאז ביצוע ההגדרות כפי שהוצעו קודם.
איכות השמע במוסיקה - אין לו את העוצמה כמו שאני רגיל אליה מהסוני אקספריה או מהאייפון, אבל הוא בהחלט סביר. כאשר שומעים עם אזניות זה יכול קצת להפריע מפני שמגבירים עד הסוף ועדיין חסר האקסטרא הזה כדי שהאזניות יזוזו יפה. כששומעים ברכב דרך הבלוטוס' הפתרון כבר יותר קל - פשוט מגבירים יותר ברדיו דיסק עצמו. כאן אני חייב לציין ולהדגיש - רוב הסיכויים שאתם לא נמנים עם אלו שהקטע עם עצמת השמע תפריע לכם. אני רגיל ואוהב לשמוע חזק עם אזניות מקצועיות. כל אדם שפוי מן המניין שהשמעתי לו עד היום מוסיקה ביקש ממני להנמיך, תוך כדי שהוא דופק איזה משפט כמו "איך אתה שומע ככה, מה אתה משוגע??" 8O

סך הכל, המכשיר בנוי ומרגיש מאד איכותי ביד. יש לו את המשקל הנכון והוא לא מרגיש שהוא עשוי מפלסטיקה זול ומקרקש. הכל מורכב טוב ומרגיש נכון ביד. כפתורי המגע שבתחתית מגיבים טוב וגם מוארים בסדר גמור. אחת החששות שלי היו שהם לא יהיו מוארים בגלל איזה פאשלה שהיתה ל ZOPO במכשירים דומים אחרים, אך עושה רושם שהם מיהרו לתקן את התקלה.
מסך חמש האינץ' מרגיש לי ענק ביד, אך הוא באיכות מעולה. גם מבחינת צבעים וחדות וגם מבחינת התגובה לנגיעות. הוא רגיש ומרגיש אפילו ליטוף קל כמו שצריך וללא שום פישול.
אפלקיציות רצות חלק. הכל עובד מעולה ומגיב טוב. וואטסאפ, פייסבוק, יוטיוב וכו' עולות מהר ומגיבות מהר. הן לגלילה והן במעבר בין אחת לשניה וסגירה ופתיחה של כל אחת בנפרד - המכשיר זריז. אין בכלל מקום להשוואה לאקספריה ארק המיושן והעגלה שממנו שדרגתי, בו הייתי צריך פשוט לשבת ולהמתין בסבלנות לכל שטות, כולל פתיחת אנשי הקשר או סתם כתיבת הודעה, הכל היה שם לאט.
מצלמה - קשה לי כרגע להעריך את איכות המצלמה של המכשיר. משימוש ראשוני עושה רושם שהמצלמה לא רעה כשיש תנאי תאורה טובים אך מעט מתקשה לצלם בתנאי תאורה קצת מאתגרים. בכל מקרה, אפילו שעל הנייר היא מוצהרת כ 13MP הצילום בה לא נראה טוב יותר מהמצלמה של האקספריה המתגאה רק ב 8MP "צנועים". כולנו הרי כבר יודעים שמספרי ה MP שווים בערך כקליפת השום ומייצגים רק את גודל הקובץ הסופי בו נשמרת התמונה ולא מצהירה באופן חד משמעי בכלל על איכות התוכן. ניתן לקבל איכות מעולה גם בצילום של 4MP שכן, הכל בסופו של דבר תלוי באיכות האופטיקה והחיישן מאחוריה. בכל מקרה, התחושה שלי כרגע (וזו נכון לעכשיו רק תחושה) שהצילום באקספריה איכותי הרבה יותר מה ZOPO. (אגב, צילום ב 13MP מתאפשר ב ZOPO רק בפורמט 4:3. כדי לצלם בפורמט רחב 16:9 צריך לרדת ל 8MP, אך זה לא דבר חדש, זה דבר מוכר ומקובל גם במכשירים אחרים)

בקיצור, נכון לעכשיו אפשר להגיד שאני לא מאוכזב מהמכשיר. אם מכניסים למשוואה את עלות המכשיר + עלות המיסוי שלקחו לי עליו שיצא ביחד קצת מתחת ל 1300 ש"ח אפשר לומר שהוא מכשיר סביר למחיר הזה. אך הסיפור היה שונה לגמרי לטובת ה ZOPO במידה ועלות המיסוי לא היתה בתמונה. אך מה לעשות, חוק זה חוק.. :roll:
לסיכום, מכשיר נחמד שעובד טוב. זה לא איזה זיוף באיכות ירודה שמתנהג ומרגיש זול.
מתאים בול לאנשים שרוצים לעצמם מכשיר עם מפרט עדכני ועשיר אך לא מוכנים להוסיף עוד כמה מאות שקלים (במקרה השמרני ביותר) ואפילו מעל לאלף ש"ח למכשירים היותר מוכרים ומכובדים במחוזותינו.
אז תעשו את החשבון שלכם עם עצמכם לבד מה ולמה כדאי לכם. אני בכלל הזמנתי אותו מסקרנות, אך יצאתי מרוצה.
תמונות כפי שהבטחתי מצורפות מטה.
אשמח לענות בכיף על כל שאלה שיש למישהו.
*וזו גם ההזדמנות להגיד לכם תודה. לכל מי שעזר לי כאן בדיון לאורך כל הדרך וממשיך לעזור גם עכשיו.. (Y) )
מה שקבלתי בחבילה
 מה שקבלתי בחבילה
ה ZOPO מהצד
 ה ZOPO מהצד
ה ZOPO בידי בכל תפארתו
 ה ZOPO בידי בכל תפארתו
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2803
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #62 

אני מבין מהתמונות שהמוצר נשלח אליך באריזה מקורית. גם אני עשיתי בתחילה את הטעות הזו ושילמתי 330 ש"ח מיסים.
על מנת להקטין מאד את הסיכוי שתשלם מס, חשוב לבקש מהמוכר לשלח את המוצר ללא אריזה מקורית.
לרוב משלמים עוד דולר אחד לקרטון ללא מותג, ואז טפו טפו אין בעיות.

מהי גרסת התוכנה שלך?
הגברת את הסאונד במיקרופון ובאוזן לפי הלינק שצירפתי?
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #63 

לגבי מיסוי זה הכל עניין של מזל. הזמנתי מכשיר בעלות של 550 דולר. לא רק שהוא הגיע במהירות שיא(6 ימים) הוא גם לא עבר מכס. על האריזה צויין שזה "מתנה" בשווי 30 דולר.
"על החתום...."

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #64 

הכי חשוב שאתה מרוצה עכשיו (Y)
שמח לשמוע שההמלצה לגבי ריקון הבטרייה עזרה.
לגבי המצלמה, לרוב, הסינים עם מצלמה של 8MP שעושה אינטרפולציה של upscale ל-13 :? הדבר המגוחך הוא שכאשר אתה מכוון את הצילום ל-8MP (מוריד את ה-upscale ) התמונות יוצאות יותר טובות....
אבל ככה זה הסינים, מנסים להרשים במספרים :)

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #65 

איך משנמכים את המצלמה ?
אשמח לעשות זאת אצלי, אם אתה אומר שהאיכות תשופר.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #66 

boazj כתב:איך משנמכים את המצלמה ?
אשמח לעשות זאת אצלי, אם אתה אומר שהאיכות תשופר.
...
איזה טלפון יש לך?
נסה פשוט להגדיר 8MP ואפילו 6MP. כך זה מוגדר אצלי, מכוון שזה המקסימום ב 16:9.
אך כדאי לוודא בביקורות על המכשיר שזה באמת 8MP שעובר אינטרפולציה.

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #67 

יש לי גם את ה zopo c2
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #68 

lasik , גרסאת התכנה היא 4.2.1 ורשום גם בדגם C2. ראיתי כבר רומים של C2 שרשום בגרסא ZP980 פשוט..
ולא, לא עשיתי את ההגדרות לסאונד שפי שפרסמת בכלל שלפי מה שקראתי שם זה קשור לעצמה של המיקרופון והספיקר של הפלאפון ואין לזה שום קשר לעצמה של הסאונד ביציאה של האזניות. תקן אותי אם אני טועה, אבל אני לא רואה את הקשר (המיקרופון והספיקר עובדים אצלי מעולה)

לגבי האריזה, ייתכן וזה אכן כך לגבי האריזה המקורית, אך מנסיון של חברים לעבודה לא ראיתי קשר. כולם הזמינו עם האריזה כרגיל ואת אף אחד מהם לא עצרו במכס. עניין של מזל לדעתי בבדיקה המדגמית. הבנתי גם שהמכס התחיל להגביר את האכיפה לגבי הסלולרים מסין בגלל הטרנד ההולך וגובר של ההזמנות האישיות משם. מדובר ב"מכת מדינה" ממש. (כנראה להרבה אנשים נמאס לשלם מחירים מוגזמים)

לגבי הצילום, גם אני כוונתי על 8MP בגלל הצילום במסך הרחב. וכפי שציינתי קודם - אין קשר בין נפח הקובץ לאיכות הצילום. חדות ופירוט התמונה קשורים בכלל לאופטיקה וחיישן ולא לנפח הקובץ הסופי. זה לא חכמה לצלם ג'אנק ולשמור את זה בגודל עצום של קובץ.

נ.ב - אני עדיין רץ על אותה סוללה. :) כרגע על 37% ומתכוון לסחוב איתה עוד איזה 10 שעות עד שהמכשיר שוב יכבה לבד ואז שוב אתן לו טעינה רצופה ארוכה - זה אמור לסדר אותו כמו שצריך וגם לתת לי איזשהו בסיס לרפרנס לגבי אורך חיי מחזור הסוללה בין טעינות..

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #69 

מהו מספר ה- build שלך (תחת הגדרות -> מידע על הטלפון)?
ה- build בנוי מספרות המסמלות בין השאר תאריך בתצורת YYYYMMDD.
מוצרים חדשים בהזדמנות!

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #70 

מספר ה BUILD הוא
C2 20130819-173942

אגב, עדיין על אותה סוללה :roll: סוגר עוד מעט 48 שעות..
אז נכון, השימוש שלי בו היה מאד צנוע אבל בכל זאת.
אפילו בתוך זמן המתנה נטו זה מכובד. במיוחד כשאני עם קו של רשת פלאפון (WCDMA בלבד)

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #71 

המלך מת- יחי המלך!
הזמנתי לאחיין שלי וקיבלתי אחרי שבועיים THL W8S בצבע לבן - מכשיר מדהים!
http://en.thl.com.cn/product/w8.html
בכל פרמטר טוב יותר מ- ZOPO: הגלישה, התגובתיות והמראה.
עושה לי חשק לאחד בשבילי...
מוצרים חדשים בהזדמנות!

MrBig750
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #72 

ממש מכשיר מלך :lol:
שכחת לציין שכמעט אף אחד (אני לא שמעתי אפילו על אחד , אבל בוא נהנה מהספק) שהצליח להשמיש את ה-GPS שלו לניווט ב-WAZE.
FIX-ים שמחזיקים זמן מאוד קצר וכו'.
אולי לילדים זה אחלה מכשיר, כי הם לא משתמשים ב-GPS.
אני דווקא הייתי מכתיר את ה-Neo n003 כדבר הבא. במחירו, הוא נותן הרבה יותר.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #73 

מכיר את המכשיר הזה, יש לכמה חברים מהעבודה.. שחקתי איתו קצת (לפני הזמנת הזופו) והוא היה נחמד מאד. (Y)
אבל לא יודע אם הייתי רץ להכריז טוב יותר מהזופו בכל פרמטר. היתרון היחיד המשמעותי שיש לו על הנייר הוא 2GB RAM לעומת 1GB.
בכל אופן, ה ZOPO הרגיש לי ביד יותר רציני מה THL. משהו בו הרגיש לי קצת פלסטיקי ויותר מידי S3 רפליקה.
אבל אין ספק שהוא מכשיר מעולה. פשוט עניין של טעם אישי..

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #74 

MrBig750
Neo n003 הוא מכשיר חלש וזול. ובזה אין חדש! יש מלא מכשירים סינים כאלה.
להתהדר במעבד MTK6589 מרובע-ליבה בתדר שעון 1.3GHz רזולוציה של 720p, צפיפות של 277 פיקסלים לאינץ'?
בהשוואה למעבד MTK6589T בתדר שעון 1.5GHz, רזולוציה 1080P, וצפיפות 441ppi של ה- THL?
נו באמת..
ואגב, ה- GPS עובד מעולה.
באמת נראה לך שהיו מוכרים אלפי מכשירים מאותו הדגם עם תקלה ב- GPS? כולם היו מבטלים העיסקאות בפייפאל.

jacko-il
העיצוב אכן דומה לסמסונג. מכיוון שאין לו כתר מתכת סביבו (אכן חיסרון) הוא קל יותר מזופו.

אכן בחירות קשות - המגוון גדל מיום ליום..
מוצרים חדשים בהזדמנות!

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #75 

מאיפה הבאת את הנתונים האלה על ה neo? שום דבר מזה לא נכון.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #76 

מוצרים חדשים בהזדמנות!

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #77 

אין לי מושג איזה NEO זה, אך ל NEO003 החדש והמדובר, יש מעבד MTK6589T ומסך FHD. גירסה אחת עם 2GB RAM.
הוא בין הסינים היחידים בעלי מעבד MTK שה GPS שלו עובד. בנוסף יש לו תוספות שאין ברוב הסינים כמו מצפן ומנורת חיווי LED.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #78 

ה GPS עובד ב ZOPO שלי (וגם של חברים) מעולה. כנ"ל גם במכשירים כמו Thl שראיתי ועוד כמה שמות שאני לא זוכר כרגע..
ומה זה בידיוק נורת חיווי LED ? הכוונה לנורת חיווי של המכשיר שמראה טעינה/הודעות וכו' בצבעים שונים?
כי אם כן, אז שוב - יש לי והיא עובדת גם עובדת.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #79 

כן. מנורת חיווי מראה הודעות, כשהטלפון במצב שינה.
מעניין לשמוע על GPS ב THL. שמעתי עשרות תלונות על המכשירים שלהם ב GPS.

jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #80 

שלום לכולם,
לצערי אני צריך את עזרתכם.
המכשיר שלי החל מאתמול התחיל לעשות ריסטרטים רנדומליים בכל מיני מצבים שאני לא רואה קשר בינהם.
לפעמים כשפותחים הודעה, כשבאים לרשום הודעה, אחרי שיחה, סתם באמצע גלישה וכו'.. אין מכנה משותף..
מיד לאחר הריסטרט המכשיר מתריע כי לא נמצא סים בסלוט מס' ולא נמצא סים גם בסלוט מס' 2 - שזה מוזר כי יש שם סים והוא גם עובד ומתפקד כרגיל.
המכשיר עבד מאז שקניתי אותו ללא שום בעיה ולא שיניתי בו כלום לפני שהבעיה החלה - לכן אני לא יכול לקשר את זה לאיזו אפליקציה שהתקנתי/עדכנתי לאחרונה.
עוד דבר מוזר שקרה - הלילה שמתי אותו בהטענה כרגיל. המכשיר הראה חיווי של הטענה ואף רשם טוען. בבוקר להפתעתי מצאתי אותו רק עם כ 50% סוללה (ועדיין היה חיווי של טוען)
התחלתי להעיף כל מיני אפליקציות ולקנות לו זכרון.
יש למישהו מושג מה עושים? מכירים את הבעיה?
יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני עושה לו שחזור הגדרות יצרן ואיפוס כללי? אני חושד גם קצת בכרטיס סים ואנסה להשיג אחר לצורך בדיקה.
אשמח לשמוע עיצות,
תודה

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”