שקע חשמל עם שקע USB מובנה
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
אני כמעט בטוח שאין את זה לניסקו. ניסקו סוויצ זה ישראלי ולכן אני לא מאמין שתמצא את זה בחו"ל מתאים לישראלי
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
- Ziv5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
מה עם האפשרות לחבר שנאי אחד בבית ולהוציא ממנו כמה נקודות לחדרים ולסלון?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
יש עם זה כמה בעיות...Ziv5 כתב:מה עם האפשרות לחבר שנאי אחד בבית ולהוציא ממנו כמה נקודות לחדרים ולסלון?...
1: תשתית ייעודית לקו מתח נמוך
2: שמירה על יציבות המתח וזרם בקצה
3: בחירת ספק כוח מיוצב
כיום בגלל שוני בזרמים בין מכשירים ניידים החיבור USB מובנה בקיר לא ייתן פתרון טוב לכולם. עדיין פתרון טוב ויעיל זה חיבור שנאי ייעודי (לדוגמה בעיית טעינה של IOS7 עם שנאים לא מקוריים או תחליפיים שעברו את התקן.
פתרון של לקחת ספק כוח של מחשב שנותן מתח יציב ב5V וזרם משתנה בתלות לעומס, עדיין לא ייתן לך מענה מכוון שמרחק הכבלים בין הספק לנק' קצה ינחית משמעותית את המתח.
אבל באמת בהצלחה עם הרעיון...
- ModChiP
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
אחרי כל הדיבורים
אם הנציג פה ידאג למחיר סביר יותר אז אני בטוח שכל מי שיש לו גוויס בבית יקנה לפחות מודל אחד.
אם הנציג פה ידאג למחיר סביר יותר אז אני בטוח שכל מי שיש לו גוויס בבית יקנה לפחות מודל אחד.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

היבואן הציג מחיר זול יותר לתקופה של חודש מפרסום הכתבה במיוחד לחברי האתר.
- ModChiP
-
- חבר פעיל מאוד

כמה היה המחיר?
ראיתי
20 אחוז
ראיתי
20 אחוז
- ספגטי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
אז ההנחה כבר לא פעילה? אוף רק עכשיו ראיתי את זה.. 
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
הבעייה היותר גדולה ורשמתי אותה כבר באחד הפוסטים של שקעי USB היא
בעיית ה"קרינה" .
כל עוד אין מפסק קטן שמנתק את המתח אל ממיר המתח (מ-220 ל-5 וולט) ישנה "קרינה" תמידית .
רוב האנשים שירכשו את המוצר הזה - מן הסתם ישימו אותו בחדר השינה ליד ראש המיטה - כדי שיהיה להם נוח לחבר ולנתק את הטלפון מהשקע הזה.
עכשיו תחשבו לכם שכל יום במשך 6-8 שעות הדבר הזה "מקרין" לכם לראש וזה מתכון לא כ"כ מומלץ.
אינני יודע כמה זה משפיע או ישפיע בעתיד (עדיין אין מחקרים שמוכיחים חד משמעית לכאן או לכאן ,
אך בחישוב ממוצע של כ-6 שעות שינה בלילה - זה אומר שאתם "חשופים" לדבר הזה כ-180 שעות בחודש בממוצע .
אם היה מפסק קטן - זה יכול לעשות שינוי דרמטי .
גם אני רכשתי משהו כזה - כשיגיע ננסה ללמוד אותו ואולי לעשות "התאמה" .
בעיית ה"קרינה" .
כל עוד אין מפסק קטן שמנתק את המתח אל ממיר המתח (מ-220 ל-5 וולט) ישנה "קרינה" תמידית .
רוב האנשים שירכשו את המוצר הזה - מן הסתם ישימו אותו בחדר השינה ליד ראש המיטה - כדי שיהיה להם נוח לחבר ולנתק את הטלפון מהשקע הזה.
עכשיו תחשבו לכם שכל יום במשך 6-8 שעות הדבר הזה "מקרין" לכם לראש וזה מתכון לא כ"כ מומלץ.
אינני יודע כמה זה משפיע או ישפיע בעתיד (עדיין אין מחקרים שמוכיחים חד משמעית לכאן או לכאן ,
אך בחישוב ממוצע של כ-6 שעות שינה בלילה - זה אומר שאתם "חשופים" לדבר הזה כ-180 שעות בחודש בממוצע .
גם אני רכשתי משהו כזה - כשיגיע ננסה ללמוד אותו ואולי לעשות "התאמה" .
- ספגטי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
כן אישתי מאלו החוששות מהקרינה ולא מטעינה בחדר שינה, המחשבה שלי היא לא לשים אותו בשקע שקרוב למיטה אלא בצד השני של החדר.
חוץ מזה אחד בכניסה לבית/מטבח יכול להיות שימושי.
חוץ מזה אחד בכניסה לבית/מטבח יכול להיות שימושי.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
אני לא מצליח להבין למה לקנות את המוצר הזה בכלל...
זה יפה, זה מדליק אבל זה גם מגביל וגם עולה פי 10 משקע רגיל.
אני קניתי שקע ישראלי בכ-10 שקלים (של גוויס) ושקע איטלקי (של מודול אחד) באזור 14 ש"ח אם אני לא טועה.
לשלם על המוצר הזה 120 או 150 שקל נראה לי פשוט מופרך. במיוחד כשבסופו של דבר מדובר במטען "לא מקורי" ובהפיכת מודול ששקע חשמלי לשקע שמאפשר רק הטענת סמארטפון\טאבלט.
זה יפה, זה מדליק אבל זה גם מגביל וגם עולה פי 10 משקע רגיל.
אני קניתי שקע ישראלי בכ-10 שקלים (של גוויס) ושקע איטלקי (של מודול אחד) באזור 14 ש"ח אם אני לא טועה.
לשלם על המוצר הזה 120 או 150 שקל נראה לי פשוט מופרך. במיוחד כשבסופו של דבר מדובר במטען "לא מקורי" ובהפיכת מודול ששקע חשמלי לשקע שמאפשר רק הטענת סמארטפון\טאבלט.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- ModChiP
-
- חבר פעיל מאוד

פשוט מאוד.הבעייה היותר גדולה ורשמתי אותה כבר באחד הפוסטים של שקעי USB היא
בעיית ה"קרינה" .
גם אני רכשתי משהו כזה - כשיגיע ננסה ללמוד אותו ואולי לעשות "התאמה" ....
תקנה מפסק של רגיל של תאורה ותחבר אותו בטור לשקע USB.
פאזה למפסק ואז לשקע USB.
אפס ישירות לשקע USB.
- JEXY
-
- עוסק בתחום

אז יש קצת עדכונים מאז, וכיום יש מוצר חדשני.
הנה הצצה ראשונה:
[imgbig]http://srv2.jpg.co.il/5/5404bc530b35f.jpg[/imgbig]
הנה הצצה ראשונה:
[imgbig]http://srv2.jpg.co.il/5/5404bc530b35f.jpg[/imgbig]
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- JEXY
-
- עוסק בתחום

היי זיו,
המתח הינו 5V בזרם 1A כמו בקודם... נבדק היום עם אייפון 5, גלקסי 1 וגלקסי 4... בנתיים עובד (עם אייפון 5 וגרסת IOS7 אני זוכר שהיו בעיות טעינה עם המטען הקודם)
בראש ובראשונה היצרן של המוצר הזה שינה את המהות של רכיב והתאים אותו למס' רב של יצרני אביזרים כגון GEWISS, BTCHINO, WAISBORD, ADA, SCHNIDER וכו'...
דבר שני הורדת בקרת טעינה הוזילה את המוצר (למעשה גם כאשר אתה מטעין דרך USB במחשב או במטען מי שאחראי על ניתוק הוא מנגנון במכשיר הנייד). הנורית ביקורת במטענים זה רק מעגל ביקורת נוסף והוא לא משפיע על הטעינה או הסוללה...
הורדת מנגנון ביקורת למעשה ביטל את הצריכת הזרם של הרכיב בSTANDBYואז למעשה רק כאשר כבל USB הוכנס, נסגר המעגל והמטען מטעין.
המתח הינו 5V בזרם 1A כמו בקודם... נבדק היום עם אייפון 5, גלקסי 1 וגלקסי 4... בנתיים עובד (עם אייפון 5 וגרסת IOS7 אני זוכר שהיו בעיות טעינה עם המטען הקודם)
בראש ובראשונה היצרן של המוצר הזה שינה את המהות של רכיב והתאים אותו למס' רב של יצרני אביזרים כגון GEWISS, BTCHINO, WAISBORD, ADA, SCHNIDER וכו'...
דבר שני הורדת בקרת טעינה הוזילה את המוצר (למעשה גם כאשר אתה מטעין דרך USB במחשב או במטען מי שאחראי על ניתוק הוא מנגנון במכשיר הנייד). הנורית ביקורת במטענים זה רק מעגל ביקורת נוסף והוא לא משפיע על הטעינה או הסוללה...
הורדת מנגנון ביקורת למעשה ביטל את הצריכת הזרם של הרכיב בSTANDBYואז למעשה רק כאשר כבל USB הוכנס, נסגר המעגל והמטען מטעין.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
מי היצרן?
אלעד
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

יש כיום מספר יצרנים שמאז הכתבה על וויסבורד הביאו מוצרים דומים, כמו Bticino או Ave.
שימו לב לא להתפתות למוצרים זולים, הסברתי היטב בכתבה כיצד מגיעות לידי ביטוי הפשרות אשר מבצעים היצרנים על מנת להוזיל מוצרים מסוג מטענים.
שימו לב לא להתפתות למוצרים זולים, הסברתי היטב בכתבה כיצד מגיעות לידי ביטוי הפשרות אשר מבצעים היצרנים על מנת להוזיל מוצרים מסוג מטענים.
- yayu2120
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 665
שאלה שעדיין רלוונטית בנושא
האם יש חדש?
יש לי בכל הבית מוצרים של גוויס ואני לא מוצא מתאם USB אליוף אלא רק של חברת ניסקו (שקנת את חברת גוויס) וזה מצריך להחליף את כל הקופסה והשקעים אם אני רוצה להוסיף חיבור USB
http://www.ym-maor.co.il/items/483104-% ... 95#Image_1
אשמח לעדכון בנושא.
האם יש חדש?
יש לי בכל הבית מוצרים של גוויס ואני לא מוצא מתאם USB אליוף אלא רק של חברת ניסקו (שקנת את חברת גוויס) וזה מצריך להחליף את כל הקופסה והשקעים אם אני רוצה להוסיף חיבור USB
http://www.ym-maor.co.il/items/483104-% ... 95#Image_1
אשמח לעדכון בנושא.
- yayu2120
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 665
http://www.waisbord.co.il/prodimages/250064.jpg
זה המוצר של ויסבורד, אבל אני מחפש לשקעי גוויס ישנים יותר.
זה המוצר של ויסבורד, אבל אני מחפש לשקעי גוויס ישנים יותר.