שרשור תגובות: יורוקום משיקה בישראל את קו המסכים החדש של פנסוניק

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

Dav23456 כתב:
קשקוש מוחלט. הם לוקחים פחות או מותר אחוזים דומים כמו כולם. יש יבואנים (כמו ישפאר, בזמנו אלקטרה ויורוקום) שהנציגות שלהם היא ארופאית ולכן המחירים הם לפי עלות המכשירים באירופה.
...
אז אני לא יקנה משום יבואן בישראל שסוחט ממני כסף
ואני יקנה בארה"ב
וזה לא קישקוש

בנושא פניית מרטין סבג במייל הפרטי לדעת איך אני יודע מה הבטיח מנהל השיווק שנה שעברה
אם נרשמתי בימים האחרונים לאתר זה .

מאוד פשוט יש דרכים רבות להגיע למנהל שיווק ומנהל היבואן פנסוניק ישראל
לא כולם צריכים להגיע דרך האתר הזה .
טוב שאתה לפחות לא טוען שמנהל השיווק לא אמר זאת .
מנהל השיווק אמר זאת , זה שהוא עובד כיום בסמסונג , נחמד .
עדיין פנסוניק מחוייבים להבטחותיו .
אני מבין שאתה מצפה שההנהלה של יבואן צריכה לבוא יחפה באוטובוס... הזוי...
...
לא אני לא מצפה שילכו ברגל
אני כן מצפה שהמחירים שלהם לא יהיו שוד לאור היום
אם יש משהו שניתן לומר בפה מלא שהמחירים של פנסוניק שוד לאור היום או כמו שאתה אומר הזוי
בארה"ב לא מרוויחים 15,000 על מכירת מסך אחד , זה הזוי

זה שאתה לא מוכן לראות זאת מעלה שאלות תמוהות ...
...
עוד אחד עם תיאורית קונספירציה שלא שמענו מזמן.....
1. לעשות אווטינג לשיחות פרטיות לא יאה ולא מקובל. אם הייתי רוצה לשאול אותך בפומבי הייתי עושה את זה.
2. לא, אתה לא יכול להיכנס לעסקים לכיס ולאיזה רכב הם נוסעים, בדיוק כמו שאף עסק לא נכנס לך לכיס ומתמחר לך בצורה יחסית לכמה אתה מרוויח.
עסק מתמחר את מוצרים איך שהוא רואה לנכון (אלא אם זה מוצר בפיקוח המדינה) ומפה, השוק הוא חופשי.
רוצה? תקנה. לא רוצה? אל תקנה.

אם התמחור הוא לא טוב, יהיו אלטרנטיבות:
- ייבוא פרללי שיביא את אותו מוצר, יימכור אותו בפחות כסף ויייסתפק בפחות רווח.
- מוצר מתחרה שייתן יותר באותו מחיר.
- ייבוא אישי.

אז אותו מנהל הבטיח ואני לגמרי מסכים שחברה צריכה לעמוד מאחורי הבטחות של מנהלים שלה, גם אם הם כבר לא עובדים אצלה יותר, אבל כמו שעפר הסביר, המקרה פה הוא שונה. היצרן הבטיח ליבואן (זה מה שנתן את הביטחון לאותו מנהל להבטיח משהו back to back) אבל אז היצרן התקפל או שינה עדיפויות והיבואן נשאר ללא פתרון.
עכשיו מה אתה מצפה שייקרה?
טכנית, כבר הסברנו יותר מפעם אחת, שזה לא משהו שכסף או תוכניתן של היבואן יכול לפתור. היבואן כבול פה.
מה אתה רוצה? פיצוי?

אני כלל לא מבין את התלונות על הרווחיות של העסק. מה אכפת לי כמה הם מרוויחים? אני מעניין אותי כמה אני משלם ומה האלטרנטיבה לכסף שלי.
אני לא מגן על יורוקום או אל אף עסק. מדובר על דרווניזם ואבולוציה פשוטה של ה"חזק שורד". אם משהו לא מתנהל נכון, העסק ייגווע וימות. ככה זה.
מה שמעצבן הוא התלונה על הדבר הלא נכון. אתם צריכים להצביע ברגליים. אם יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו מחיר או פחות, תקנו אותן....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן

שליחה

אני מוכן לבוא לשולחן העגול ואח"כ לעשות שם רא-אירגון כדי שיתחילו לעשות כסף :twisted: (ללא תשלום)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

מרטין צודק, אנחנו טוחנים מים.

אני עוד מעט צריך לקנות 32'' וזה יהיה סוני 423 או סמסונג F4000, כי המפרט עדיף משמעותית על הפנסוניק.
מי שמוכר דגמים לא מאובזרים שיישא בתוצאות.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Dav23456 כתב:למרטין אנני מבין את החקירות בפרטי נגדי
איפה שמעתי ואיפה ראיתי את פנסוניק ,
כל מה שכתבתי שנאמר אני עומד מאחורי כל מילה .

יש עוד אנשים באירועים שונים שהצהירו שמנהלים ביבואן טענו שיהיה עברית בטלוויזיות
ושוב בעברית בעיה קטנה .

זה שהיום היבואן משלם ליחצנים לפגוע באנשים שלא יפיצו את הבטחתם
נראה רע מאוד !

אני בשנית אומר לך אין לי קשר לאירועים שלך ושל האתר ,
אנני מבין את החקירות שלך איפה נפגשתי ועם מי ?
כל מה שאמרתי מה שאמרו מנהלי פנסוניק ישראל .

אני חושב שלא תקין שאתר שמיחצן את היבואן פנסוניק לא כותב גילוי נאות שאתה יחצן של פנסוניק או יבואן פנסוניק ( משחק מילים )
ואינכם מוכנים לשמוע את האמת או מילה נגד היבואן

המלחמה שלכם בצרכנים
לא מועילה ליבואן !
...
אתה זה שאמרת שהיית באירוע ולכן התפלאתי איך היית באירוע (שיועד רק לחברי האתר) ונרשמת לאתר לפני חודש.
זה כל מה ששאלתי ואתה הופך את זה ל"חקירות".
אין לי מה לחקור אותך.
בינתיים מי שמתחבא מאחורי כינויים ושמות בדויים זה אתה. אצלנו הכל גלוי.

איני נלחם בצרכן ואיני מגן על היבואן. אני רק מנסה להסביר שהטענות והדרישות הן לא הגיוניות (ללא קשר מי העסק).
כשאתה נכנס למסעדה אתה עושה חישוב כמה עולים לו החומרים ולמה המבורגר במקדונלדס עולה 10 ש"ח כשבבלאק זה עולה 42 ש"ח?
זה שוק חופשי! תרצה תקנה, לא תרצה אל תקנה.
זה כל מה שאני אומר.

להיכנס לרמה של באיזה רכב נוסע בעל העסק זה לא רלוונטי בדיוק כמו שהוא לא בודק באיזה רכב אתה נוסע ולפי זה אומר לך שאתה יכול להרשות לעצמך לשלם יותר.

אני אומר את זה קבל עם ועדה, שחור על גבי לבן (ואני מרשה לעצמי כי אמרתי ליורוקום את זה בפנים לפני שבועיים) - חוסר העברית הוא נושא כאוב ופוגע בהם קשות אל מול המתחרים.
לדעתי פחות אצל הוידיאופילים שמחפשים בעיקר איכות תמונה ומוכנים להתפשר על עברית ו-DVB-T, אבל בעיקר ב-MASS MARKET. שם, ללקוח ההדיוט, מעניין אותו לקבל "כמה שיותר בכמה שפחות", גם אם אלו פיצ'רים "פחות חשובים לכאורה". פשוט כי במסך ההוא יש ובמסך הזה לא ולכן זה נתפס כעיסקה פחות טובה.

אגב, למי ששאל, כן יהיה אירוע השקה בשבועות הקרובים לחברי האתר. מעניין אם נראה את כל הפרצופים מאחורי המשתמשים החדשים שנכנסו בסערה לאתר לאחרונה....
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

ivanhoe888 כתב:מרטין,
הסברת יפה מאוד (Y)
אולי אני קצת טמבל, אבל אני עדיין לא הבנתי מה הקשר בין חוסר התמיכה בעברית לחוסר הטיונר - עדיף שיהיה טיונר שיהיה אפשר לצפות בתוכן ישראלי מאשר בלי טיונר בכלל, לא?
...
בודאי שטכנית תוכל לקלוט את הערוצים ולראות את הוידיאו ואם אתה יכול להסתדר בלי EPG בעברית ולא תוכל לתזמן הקלטות לפי שם התוכנית או כסדרה, אז יופי, אבל אני בטוח שהמשתמש ההדיוט שקנה LED פשוטה יחסית, לא ייקבל את הפתרון הזה. כלומר, הוא ייצפה לקלוט וגם לראות את לוח השידורים בעברית. מה אתה חושב שייקרה כשהוא ייראה ג'יבריש במקום?

אז למה להעמיס עלות של משהו שממילא לא יהיה שימושי או יותר גרוע, יעשה להם נזק ולו רק בשיחות למוקד התמיכה בשאלות למה אני רואה ג'יבריש.....
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

BreezeNET כתב:אני מוכן לבוא לשולחן העגול ואח"כ לעשות שם רא-אירגון כדי שיתחילו לעשות כסף :twisted: (ללא תשלום)
...
אבל אתה גם מתחייב לתנאי השני?
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

asaf23 כתב:מרטין צודק, אנחנו טוחנים מים.

אני עוד מעט צריך לקנות 32'' וזה יהיה סוני 423 או סמסונג F4000, כי המפרט עדיף משמעותית על הפנסוניק.
מי שמוכר דגמים לא מאובזרים שיישא בתוצאות.
...
זה בדיוק מה שאני אומר!!!!

תתחדש!
About.me

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253

שליחה

מרטין כמה סבלנות יש לך לענות למתלהמים (Y)

כפי שציינת אין לי שום בעיה עם כל אדם או גורם שעובד ומרוויח בשוק חופשי (בניגוד למושחתים בנמלים).

מי שלא מתאים לו שלא יקנה. גם לי חרה מאוד שקניתי רכב ב300k ואפילו לא יודע לקרוא עברית בשירים, ולרכב של אחותי הקטנה שעלה 80k הוא יודע

כל החיים זה פשרות. :D

RamiAd1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308

שליחה

כל כך הרבה דיונים...ואך אחד לא עונה איפה אני יכול לראות את הטלויזיה הזו ? ( WT60) :(

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

nir444 כתב:כל כך הרבה דיונים...ואך אחד לא עונה איפה אני יכול לראות את הטלויזיה הזו ? ( WT60) :(
...
אני בטוח שאם תיצור קשר עם יורוקום ותבקש לדעת היכן ניתן להתרשם מהמסך יפנו אותך לאחד החנויות
תנסה בארמגדון הם טוענים שיש להם בתצוגה את כל הדגמים החדשים
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

RamiAd1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

shay1 כתב:
nir444 כתב:כל כך הרבה דיונים...ואך אחד לא עונה איפה אני יכול לראות את הטלויזיה הזו ? ( WT60) :(
...
אני בטוח שאם תיצור קשר עם יורוקום ותבקש לדעת היכן ניתן להתרשם מהמסך יפנו אותך לאחד החנויות
תנסה בארמגדון הם טוענים שיש להם בתצוגה את כל הדגמים החדשים
...
תודה רבה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Nir444
אם תחליט להגיש תלונה במשטרה, נגד הטרול שנטפל אליך, רק שתדע שיש לנו את כל החומרים הרלוונטים ובהוראת צו משטרתי או של בית משפט, אנחנו נהיה חייבים למסור את המידע עליו....
About.me

RamiAd1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

MartinHSabag כתב:Nir444
אם תחליט להגיש תלונה במשטרה, נגד הטרול שנטפל אליך, רק שתדע שיש לנו את כל החומרים הרלוונטים ובהוראת צו משטרתי או של בית משפט, אנחנו נהיה חייבים למסור את המידע עליו....
...
מרטין באיזה הקשר זה נאמר ? יש דברים שאני לא יודע בענין ?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אם עד עכשיו לא ראית, אז עדיף כך...
About.me

liorparente
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 575

שליחה

חברים יקרים
אצלי בבית יש שני מסכים מבית פנסוניק שנרכשו דרך יורוקום.
ובכל זאת, סביר להניח שבעתיד (כל עוד שיטת התמחור לא תשתנה) אם ארכוש פנסוניק זה לא יהיה דרך יורוקום.
לצערי הרב, היבואן מתמחר בשיטה מוזרה, טיפה מעוותת לטעמי. הייתי מצפה שיוזיל עלויות למול הורדת שנות אחריות.
הייתי מצפה שיוזיל עלויות תמורת הורדת הפרסומות במשחקים של מכבי.
מרטין
אני לא יודע אם כל אלה נכללים בשיטת התמחור של יורוקום.
לצערי, בתור חייל משוחרר, לא אוכל להתחייב לרכישת מסך חדש ממר גל אלוביץ', אבל כן הייתי לשאול את אותו מכובד (ללא ציניות) האם אפשרי להוזיל עלות למול כל אלה שהוזכרו מעל ועוד הרבה משתנים לא ידועים..
ושום מילה שיש יבואנים כמו סמיליין וח.י. שמתמחרים בצורה יותר הוגנת את מוצריהם. אצלהם אין את אותם עלויות תפעול והוצאות פרסום כמו יורוקום? מאמין שיש.
אגב, אני חושב שצריך לשאול את אותן שאלות את ישפאר.

חס וחלילה לפגוע בפרנסה של יבואן כזה או אחר, אבל אם יש רצון תמים באמת להוזיל עלויות למען הצרכן, אני חושב שאלו טענות שחייבים לטעון.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

הם אמרו במפורש, הם עד היום מפסידים כסף בתחום הטלוויזיות, אין להם לאן להוריד...כל היבואנים עובדים על אזור ה-20% רווחיות.
בתוך זה יש את כל התפעול, שיווק, לוגיסטיקה ומימון.
חברה כמו יורוקום יש לה כ-100,000,000 ש"ח בסחורה וחובות אצל דילרים (שמשלמים בשוטף+אינסוף בערך...) עוד 200-300 מיליון.
החברה מפרנסת כ-150 משפחות.
ההחלטה הנכונה והקרה שלהם היצה צריכה להיות לסגור את העסק הזה מזמן, אבל אז מה עם העובדים? מה עם החובות לבנקים?

שלא תבינו לא נכון, אנינלא מרחם על אף אחד אבל גם לא מקנא. לנהל עסק כזה זה לא פשוט ואני בהחלט מתכוון להרים את השולחן עגול שיורוקום הציעה יחד עם חברי האתר כדי להבין איך יבואן כזה עובד, מה המודל העיסקי והאם הוא באמת מרוויח כמי שאנשים חושבים....מי שרציני ורוצה להשתתף וללמוד שייתכונן להגיע.
About.me

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

תלאות הטמעת העברית אצל הגוים...

בעקבות השירשור הזה רציתי לשתף אתכם בחוויה שאני עובר כעת.
הצעתי למנהלים שלי ליזום תרגום אתר רב לשוני שתורגם עד כה ל- 10 שפות, גם לעברית. לכאורה מעשה פשוט: שולחים הטקסט לתרגום, ומטמיעים באתר.
אז זהו, שלא..

המוטיבציה לקידום התרגום והטמעתו דורשת מאמצים עילאיים לאורך כמעט שנה.
בעלי האתר עושים שימוש בחברה להקמת אתרים בחו"ל, שמעולם לא תמכה בעברית.
הגוים עושים לנו כל טעות אפשרית בהטמעת העברית, ולו מכיוון שבשבילם עברית זה גיבריש, העימוד שלה מימין לשמאל, וכל שילוב של טקסט עברי ואנגלי עם סימני פיסוק במשפט אחד, הופך לפרוייקט.

בקרוב הפרוייקט מסתיים, והלקח שאני נושא עימי הוא שנדרשים ציונות, הרבה זמן, כסף וכח שיכנוע לגיור מוצר זר.

אינני טוען כמובן שגיור אתר כמוהו כגיור ממשק טלויזיה.
יתכן שיורוקום באמת מאמינים שהם עושים ככל שביכולתם לגייר הממשק בטלויזיות של פנסוניק. בפועל הם נותרו האחרונים ברשימת המותגים הממתינים לגיור כהלכה.

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253

שליחה

lasik: אכן עברית שפה קשה.... :lol:

מרטין: אכן חייו של יבואן לא קלים אבל לא נראה לי שהיבואן מפסיד כסף אחרת מה הסיבה שהוא ממשיך? הסכמים היסטורים? הסכמים כובלים עם מוצרים מותג אחרים?

אשמח להצטרף לשולחן העגול בכדי ללמוד למרות שאת התנאי הסופי אני ממלא בהצלחה כבר שנים 8)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

TheWiz,
זו בדיוק השאלה ששאלתי אתמול בכיר ביורוקום.
כמו שאמרתי קודם, יש פה מגוון של שיקולים כמו:
- אחריות כלפי משפחות שלמות שתלויות בפרנסה.
- חובות לבנקים וחובות שיש לדילרים כלפי יורוקום.
- הסכמים של עשרות שנים ויחסים עם פנסוניק שלא זורקים בגלל שתחום מסויים פתאום מפסיד. את ההצלחה הגדולה יורוקום עשתה בזמנו עם פנסוניק בתקופת הטלפונים האלחוטיים, שממש נצליחה להכניס כמעט לכל בית בישראל טלפון כזה.
- ליורוקום חטיבות אחרות שכן רווחיות והן אלו שמסבסדות את תחום הטלוויזיות, למשל תחום המרכזיות הפרטיות של פנסוניק או לאחרונה, תחום חדש של אנרגיה חליפית (פאנלים סולאריים וכל המערכות מסביב), כמו גם ייבוא הממירים של יס.

שוב, זה לא בשביל לרחם או להגן עליהם. אלא רק כדי לתת תמונה אמיתית ונכונה יותר ממה שכמה אנשים שולפים ללא ידיעת העובדות או הבנה עמוקה איך עסק מהסוג הזה עובד.
About.me

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

MartinHSabag כתב:TheWiz,
זו בדיוק השאלה ששאלתי אתמול בכיר ביורוקום.
כמו שאמרתי קודם, יש פה מגוון של שיקולים כמו:
- אחריות כלפי משפחות שלמות שתלויות בפרנסה.
- חובות לבנקים וחובות שיש לדילרים כלפי יורוקום.
- הסכמים של עשרות שנים ויחסים עם פנסוניק שלא זורקים בגלל שתחום מסויים פתאום מפסיד. את ההצלחה הגדולה יורוקום עשתה בזמנו עם פנסוניק בתקופת הטלפונים האלחוטיים, שממש נצליחה להכניס כמעט לכל בית בישראל טלפון כזה.
- ליורוקום חטיבות אחרות שכן רווחיות והן אלו שמסבסדות את תחום הטלוויזיות, למשל תחום המרכזיות הפרטיות של פנסוניק או לאחרונה, תחום חדש של אנרגיה חליפית (פאנלים סולאריים וכל המערכות מסביב), כמו גם ייבוא הממירים של יס.

שוב, זה לא בשביל לרחם או להגן עליהם. אלא רק כדי לתת תמונה אמיתית ונכונה יותר ממה שכמה אנשים שולפים ללא ידיעת העובדות או הבנה עמוקה איך עסק מהסוג הזה עובד.
...
מרטין אני קצת מתפלא עליך אתה לא נראה לי נאיבי
מה שאתה בעצם אומר שמש' אלוביץ היא פילנטרופית של עובדי יורוקום ?

לא נראה לי שאיש עסקים יהיה עם לב רחב ככול שיהיה יפסיד כסף כל הזמן רק כדי שלמשפחות עובדי יורוקום יהיה להם אוכל ופרנסה אני לא קונה את הסיפור הזה

מעבר לכך הוא לא זורק את מותג פנאסוניק אבל יש ליורוקום התחייבות מול יצרן לכמות מסוימת של מסכים
שהוא מחויב למכור לא יעמוד ביעדים ליצרן אין סנטימנטים הוא יחפש יבואן אחר (ואני בטוח שיהיו לא מעט קופצים)
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”