עוד אחד עם תיאורית קונספירציה שלא שמענו מזמן.....Dav23456 כתב:אז אני לא יקנה משום יבואן בישראל שסוחט ממני כסףקשקוש מוחלט. הם לוקחים פחות או מותר אחוזים דומים כמו כולם. יש יבואנים (כמו ישפאר, בזמנו אלקטרה ויורוקום) שהנציגות שלהם היא ארופאית ולכן המחירים הם לפי עלות המכשירים באירופה....
ואני יקנה בארה"ב
וזה לא קישקוש
בנושא פניית מרטין סבג במייל הפרטי לדעת איך אני יודע מה הבטיח מנהל השיווק שנה שעברה
אם נרשמתי בימים האחרונים לאתר זה .
מאוד פשוט יש דרכים רבות להגיע למנהל שיווק ומנהל היבואן פנסוניק ישראל
לא כולם צריכים להגיע דרך האתר הזה .
טוב שאתה לפחות לא טוען שמנהל השיווק לא אמר זאת .
מנהל השיווק אמר זאת , זה שהוא עובד כיום בסמסונג , נחמד .
עדיין פנסוניק מחוייבים להבטחותיו .
לא אני לא מצפה שילכו ברגלאני מבין שאתה מצפה שההנהלה של יבואן צריכה לבוא יחפה באוטובוס... הזוי......
אני כן מצפה שהמחירים שלהם לא יהיו שוד לאור היום
אם יש משהו שניתן לומר בפה מלא שהמחירים של פנסוניק שוד לאור היום או כמו שאתה אומר הזוי
בארה"ב לא מרוויחים 15,000 על מכירת מסך אחד , זה הזוי
זה שאתה לא מוכן לראות זאת מעלה שאלות תמוהות ......
1. לעשות אווטינג לשיחות פרטיות לא יאה ולא מקובל. אם הייתי רוצה לשאול אותך בפומבי הייתי עושה את זה.
2. לא, אתה לא יכול להיכנס לעסקים לכיס ולאיזה רכב הם נוסעים, בדיוק כמו שאף עסק לא נכנס לך לכיס ומתמחר לך בצורה יחסית לכמה אתה מרוויח.
עסק מתמחר את מוצרים איך שהוא רואה לנכון (אלא אם זה מוצר בפיקוח המדינה) ומפה, השוק הוא חופשי.
רוצה? תקנה. לא רוצה? אל תקנה.
אם התמחור הוא לא טוב, יהיו אלטרנטיבות:
- ייבוא פרללי שיביא את אותו מוצר, יימכור אותו בפחות כסף ויייסתפק בפחות רווח.
- מוצר מתחרה שייתן יותר באותו מחיר.
- ייבוא אישי.
אז אותו מנהל הבטיח ואני לגמרי מסכים שחברה צריכה לעמוד מאחורי הבטחות של מנהלים שלה, גם אם הם כבר לא עובדים אצלה יותר, אבל כמו שעפר הסביר, המקרה פה הוא שונה. היצרן הבטיח ליבואן (זה מה שנתן את הביטחון לאותו מנהל להבטיח משהו back to back) אבל אז היצרן התקפל או שינה עדיפויות והיבואן נשאר ללא פתרון.
עכשיו מה אתה מצפה שייקרה?
טכנית, כבר הסברנו יותר מפעם אחת, שזה לא משהו שכסף או תוכניתן של היבואן יכול לפתור. היבואן כבול פה.
מה אתה רוצה? פיצוי?
אני כלל לא מבין את התלונות על הרווחיות של העסק. מה אכפת לי כמה הם מרוויחים? אני מעניין אותי כמה אני משלם ומה האלטרנטיבה לכסף שלי.
אני לא מגן על יורוקום או אל אף עסק. מדובר על דרווניזם ואבולוציה פשוטה של ה"חזק שורד". אם משהו לא מתנהל נכון, העסק ייגווע וימות. ככה זה.
מה שמעצבן הוא התלונה על הדבר הלא נכון. אתם צריכים להצביע ברגליים. אם יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו מחיר או פחות, תקנו אותן....