קולה Huky 500 [פוצל]
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
השאלה למה? אתה רוצה לווסת את העוצמה?
אתה יכול כמובן להזמין ממנו אבל אולי עדיף לרכוש את הווסת בארץ מחנות טובה של אביזרי גז.
אגב לשאלה הקודמת שלך שפיספסתי אפשר להחליף את ה ET האנלוגי בתרמוקאפל, אתה צריך רק מתאם שמוריד גודל הברגה, אתה יכול להזמין ממנו גם יחד עם התרמוקאפל.
לגבי התקנת MET, מעל לתוף וממש קרוב אליו ככל האפשר ולא למטה
אתה יכול כמובן להזמין ממנו אבל אולי עדיף לרכוש את הווסת בארץ מחנות טובה של אביזרי גז.
אגב לשאלה הקודמת שלך שפיספסתי אפשר להחליף את ה ET האנלוגי בתרמוקאפל, אתה צריך רק מתאם שמוריד גודל הברגה, אתה יכול להזמין ממנו גם יחד עם התרמוקאפל.
לגבי התקנת MET, מעל לתוף וממש קרוב אליו ככל האפשר ולא למטה
לא התכוונתי כן MET מעל לתוף אבל קצה התרמוקאפל לשים תחת ל תוף?כפיר_ש כתב:השאלה למה? אתה רוצה לווסת את העוצמה?
לגבי התקנת MET, מעל לתוף וממש קרוב אליו ככל האפשר ולא למטה...
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

לא, התרמוקאפל ישר (כמו התרמוקאפל של ה bt שמותקן אצלך) והוא יושב מעל התוף בצורה ישרה רק קרוב ככל האפשר לתוף מבלי לגעת בו כדי שיתן חיווי לטמפ' מחוץ לתוף.
בתוף מחורר זה לא מאסט אבל זה עוד מדד למה שקורה, בתוף סגור זה מדד חשוב יותר.
בתוף מחורר זה לא מאסט אבל זה עוד מדד למה שקורה, בתוף סגור זה מדד חשוב יותר.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

תלוי באיזה קולה, באיזו סביבה הוא פועל. אצלי בבאטצ'ים גדולים הוא מגיע לפעמים גם ל 280 אבל אני ממש לא מתרגש ממנו אלא מתייחס אליו לעוד מדד חיצוני שמראה לי האם אני משקיע הרבה אנרגייה מבחוץ או שצריך להוסיף עוד אנרגיה.
חוט ירוק ו אדום לא צריך לחבר?
מישהו יודע עוד אפשר להזמין אצל Kuanho Li
רציתי להזמין כמה דברים ו שלחתי ל דוא״ל [email protected] ו אין תשובה ?
מישהו יודע עוד אפשר להזמין אצל Kuanho Li
רציתי להזמין כמה דברים ו שלחתי ל דוא״ל [email protected] ו אין תשובה ?