כל מה שקורה בחברות הסלולר - חדשות, מבצעים, מחירים

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

תודה על המידע, vivi (Y)

כן, בדיעבד נודע לי שבעבר היו מסלולים אפילו יותר משתלמים, אבל אם המכשיר לא מתאים מבחינה טכנולוגית, אז ממילא שזה לא רלוונטי.

בכל אופן, כרגע הסמסונג הזה משויך לסלקום, בתוכנית שבה משלמים כ-65 שקלים לחודש, גם אם לא מדברים אפילו דקה אחת.
אשמח לדעת אם אוכל לבצע ניוד לחברה אחרת, שבה קיים מסלול עדיף, ושאין הגבלה טכנית מבחינת סוג המכשיר.
מספר השיחות שמתבצעות דרך הנייד הזה, הינן מועטות מאוד (אולי 40 דקות לחודש, ואפילו פחות מכך)....

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1917

שליחה

ב 012 מובייל יש תכנית של 9 שקלים עבור 60 דקות ו 60 סמס. נראה לי מתאים לך גם מבחינת מכשיר וגם מבחינת כמות השיחות.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548

שליחה

ב 012 מובייל יש תכנית של 9 שקלים עבור 60 דקות ו 60 סמס. נראה לי מתאים לך גם מבחינת מכשיר וגם מבחינת כמות השיחות.
...
זה פתרון מצוין ואין מגבלה של דור 2.5, אני מאוד אוהב את השירות שלהם דרך הצ'אט, מאוד יעיל ומהיר.

אופציה בעדיפות שניה שכדאי לבחון היא של חברת YouPhone שגם להם אין מגבלה טכנולוגית עם דור 2.
הם מציעים מסלול עם דמי תכנית 6.99 ש"ח שכוללים 100 הודעות סמס ותעריף של 25 אג' לדקת שיחה. זה נהפך להיות אטרקטיבי ממש אם יש לך כרטיס מועדון YOU ואתה רוכש במגה או מתדלק בדור אלון - תוכל לצבור עד 200 דק' חינם [ואז תשלם רק את דמי התכנית בהנחה ואתה לא חורג]

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

bariko כתב:תודה על המידע, vivi (Y)

כן, בדיעבד נודע לי שבעבר היו מסלולים אפילו יותר משתלמים, אבל אם המכשיר לא מתאים מבחינה טכנולוגית, אז ממילא שזה לא רלוונטי.

בכל אופן, כרגע הסמסונג הזה משויך לסלקום, בתוכנית שבה משלמים כ-65 שקלים לחודש, גם אם לא מדברים אפילו דקה אחת.
אשמח לדעת אם אוכל לבצע ניוד לחברה אחרת, שבה קיים מסלול עדיף, ושאין הגבלה טכנית מבחינת סוג המכשיר.
מספר השיחות שמתבצעות דרך הנייד הזה, הינן מועטות מאוד (אולי 40 דקות לחודש, ואפילו פחות מכך)....
...
שים לב בהמשך להודעה הקודמת ולמסלול שתבחר שעליך לוודא שהמכשיר שלך פתוח לשימוש בכל הרשתות.
אם המכשיר נרכש מסלקום והוא מכשיר ישן רוב הסיכויים שעליך יהיה לפנות אליהם ולבקש מהם לפתוח את המכשיר לשימוש בכל הרשתות [פעולה שהם חייבים לעשות מבלי להקשות עליך וללא עלות]

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

תוכנית של 9 שקלים עבור 60 דקות, עשויה להיות אפילו טובה יותר, מאשר המסלול של הוט מובייל.
נראה לי גם יותר כדאי מה- 6.99 ש"ח של YouPhone
אגב אין כלל צורך בהודעות SMS

אם אכן אין הגבלה טכנית מבחינת המכשיר, כנראה שאבצע ניוד ל- 012

Vivi
לגבי הערתך, היה לי כבר מכשיר אחד שניידתי מסלקום להוט מובייל (למסלול של 49 שקל ללא הגבלה), ואז לא הייתה שום בעיה.
אבל בהחלט שווה לבדוק (Y)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

ממליץ על תוכנית ה-9 ש"ח של 012 מובייל. אני וגם חבר שלי איתם כבר כחודש (אני הוספתי גם חבילת גלישה 2GB), כיסוי הקליטה מצויין ורציף ובינתיים אין תקלות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

pixies כתב:ממליץ על תוכנית ה-9 ש"ח של 012 מובייל. אני וגם חבר שלי איתם כבר כחודש (אני הוספתי גם חבילת גלישה 2GB), כיסוי הקליטה מצויין ורציף ובינתיים אין תקלות.
...
על פניו נראית חבילה טובה בעיקר היכולת להוסיף חבילת גלישה במחיר סביר,אבל כמה עולה דקת שיחה מעבר לחבילה?קשה לי להאמין ש - 60 דקות מספיקים למישהו בחודש

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

תעריף החריגה בתכנית הזאת הוא התעריף הנמוך ביותר בשוק הסלולר, 9 אג' לדקת שיחה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ירקרק כתב:
pixies כתב:ממליץ על תוכנית ה-9 ש"ח של 012 מובייל. אני וגם חבר שלי איתם כבר כחודש (אני הוספתי גם חבילת גלישה 2GB), כיסוי הקליטה מצויין ורציף ובינתיים אין תקלות.
...
על פניו נראית חבילה טובה בעיקר היכולת להוסיף חבילת גלישה במחיר סביר,אבל כמה עולה דקת שיחה מעבר לחבילה?קשה לי להאמין ש - 60 דקות מספיקים למישהו בחודש
...
לי זה מספיק בהחלט.
למען האמת, אין לי שום צורך בחבילת גלישה, אבל דוחפים את זה בכל מקרה...

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

...
אני עם 012 מאז שהם התחילו. והכיסוי מצויין בזכות שזה רשת של orange, והיא עברה שידרוג מאוד משמעותי בשנה אחרונה. גם מהירות גלישה לרוב טובה מאוד. הדבר היחידי שלא ממש טוב אצל 012 זה תוכניות נדידה (למי שצריך את זה כמובן). בגלל זה קוים של העבודה שלי עדיין בסלקום

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

bariko, חבילת הגלישה שלקחתי בתוספת מחיר היא רשות ולא חובה. אתה יכול להישאר עם ה-9 ש"ח בלבד.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

תודה דורון, שוכנעתי. :)

אני מנסה כרגע לבצע את ההרשמה דרך האתר של 012
איזה סים דרוש עבור סמסונג M310? רגיל או מיקרו?

ושאלה נוספת :
מה משך הזמן של המסלול הזה?
בהוט מובייל בחרתי במסלול של 49 שקלים ללא הגבלה, למשך חצי שנה, שבסיומם זה עולה לתעריף רגיל.
ב-012, לא ראיתי שמציינים תחום כלשהו של זמן...

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

vivi

9 אג' לתעריף חריגה זה באמת זול...אני מדבר בערך 300 דקות בחודש כך שאני אצטרך לשלם על חריגה של 240 דקות שזה בערך 22 שקל+9 שקל החבילה עצמה+19 שקל על תוספת ג'יגה גלישה = 50 שקל סה''כ

bariko

60 דקות בחודש מהנייד מספיקות לך? אתה עובד מהבית ומשתמש בקו ביתי להוצאת שיחות?או יש לך נייד נוסף עם שיחות מהעבודה?

dima_vy
מה זה תוכניות נדידה?

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ירקרק

לשאלתך, מדובר במכשיר סלולארי השייך לאבא שלי.
אני כבר עברתי מסלקום להוט מובייל, לתוכנית של 49 שקל בחודש.
כעת אני רוצה להעביר גם אותו.
הוא משתמש בטלפון הרבה פחות ממני, כך שהמסלול של 012 עשוי להתאים עבורו בצורה מושלמת...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

אם עוד לא נרשמת, אז קבל עוד טיפ קטן. קנה קודם את הסים בסניף של "ילו" (תחנות דלק פז) ב-33 ש"ח, ואז תעשה לו אקטיבציה דרך האתר. זה יוצא קצת יותר זול (49 ש"ח כולל משלוח), ולא צריך לחכות לסים בדואר.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יש בגרופון סים ב 20 שקל ומשלוח חינם

http://www.groupon.co.il/deals/national ... 4/25313539

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

תודה חברים.
עדיין לא ביצעתי את הרישום.
אבדוק את האפשרויות לגבי רכישת הסים, למרות שההעדפה שלי היא דרך החברה עצמה.
מניסיון שלי, הרבה פעמים דווקא שרוצים לחסוך, בסוף עוד יוצא שמשלמים יותר... :D

רק לא קיבלתי עדיין תשובה, אם יש צורך בסים רגיל, או מיקרו... :?

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352

שליחה

שימו לב - 012 מתחילה להתנהג כמו אורנג' בימיה "הטובים":
הם שינו את תנאי תוכנית ה-BASIC שלהם (תוכנית ה-9 ש"ח בחודש) - זה זמן מה שכל חריגה מחבילת הגלישה (של 100MB) מחוייבת בסכום האסטרונומי של 4 ש"ח ל-1MB, בניגוד למה שהיה פעם, בו חריגה הובילה להאטת הגלישה ללא חיוב.
מי שעשה בזמנו את חבילת ה-BASIC, עדיין נשאר עם האטת גלישה בחריגה, אבל מי שמתחבר אליהם עכשיו - צפו פגיעה, אם בדעתכם לגלוש.
בנוסף - גלשתי קצת באתר שלהם, ולמרות שאני מחשיב את עצמי כאחד שיודע למצוא כל מיני דברים באינטרנט, לא הצלחתי לגלות את תעריפי החריגה בחבילת ה-BASIC על שיחות, סמס וגלישה. מישהו אמר שקיפות?

עדכון קטן - הצלחתי למצוא את תנאי התוכנית - גוללים למטה, ל"תנאי התוכניות", ומשם מורידים קובץ PDF. אממה - הקובץ של תוכנית ה-9 ש"ח עדיין לא מעודכן בתעריפי החריגה בגלישה - אני פשוט ראיתי את זה אצל חבר שהוסיף עכשיו עוד סים בתוכנית הזו - בסים הישן שלו כתוב לו במפורש האטת קצב, ואילו בחדש כתבו 4 ש"ח ל-1MB חריגה.

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
שם מלא: עזי

שליחה

bariko כתב:תודה חברים.
עדיין לא ביצעתי את הרישום.
אבדוק את האפשרויות לגבי רכישת הסים, למרות שההעדפה שלי היא דרך החברה עצמה.
מניסיון שלי, הרבה פעמים דווקא שרוצים לחסוך, בסוף עוד יוצא שמשלמים יותר... :D

רק לא קיבלתי עדיין תשובה, אם יש צורך בסים רגיל, או מיקרו... :?
...
אתה צריך סים סטנדרטי.
למה לשלם 50 ש"ח ל-012 כאשר אתה יכול לרכוש מהם (012) את אותו הסים דרך גרופון ב-20 ש"ח?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

nirzon כתב:שימו לב - 012 מתחילה להתנהג כמו אורנג' בימיה "הטובים":
הם שינו את תנאי תוכנית ה-BASIC שלהם (תוכנית ה-9 ש"ח בחודש) - זה זמן מה שכל חריגה מחבילת הגלישה (של 100MB) מחוייבת בסכום האסטרונומי של 4 ש"ח ל-1MB, בניגוד למה שהיה פעם, בו חריגה הובילה להאטת הגלישה ללא חיוב.
מי שעשה בזמנו את חבילת ה-BASIC, עדיין נשאר עם האטת גלישה בחריגה, אבל מי שמתחבר אליהם עכשיו - צפו פגיעה, אם בדעתכם לגלוש.
בנוסף - גלשתי קצת באתר שלהם, ולמרות שאני מחשיב את עצמי כאחד שיודע למצוא כל מיני דברים באינטרנט, לא הצלחתי לגלות את תעריפי החריגה בחבילת ה-BASIC על שיחות, סמס וגלישה. מישהו אמר שקיפות?

עדכון קטן - הצלחתי למצוא את תנאי התוכנית - גוללים למטה, ל"תנאי התוכניות", ומשם מורידים קובץ PDF. אממה - הקובץ של תוכנית ה-9 ש"ח עדיין לא מעודכן בתעריפי החריגה בגלישה - אני פשוט ראיתי את זה אצל חבר שהוסיף עכשיו עוד סים בתוכנית הזו - בסים הישן שלו כתוב לו במפורש האטת קצב, ואילו בחדש כתבו 4 ש"ח ל-1MB חריגה.
...
אם זה נכון מה שכתבת, זוהי פשוט רמאות והטעייה מכוונת, כי באתר אין לזה שום איזכור, גם לא בקבצי ה-PDF באתר. משרד התקשורת חייב להתערב בעניין ולקנוס אותם אם זה נכון. כמו כן, לחייב אותם לציין את זה באופן בולט.

כשאני הזמנתי את חבילת הגלישה הנוספת (לפני קצת פחות מחודש), קיבלתי SMS אישור על ההזמנה שציין במפורש שבתום ה-2GB תהיה האטה בגלישה ולא חיוב על חריגה.

חזור אל “סלולר”