שרשור תגובות: סוני הכריזה על היורש - Playstation 4 - פליסטיישן4

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

בנושא הזיכרונות של כרטיסי המסך, אני באמת חושב שאין הגיון לדוג' ב2GB של זיכרון בקונסולות , הרבה זיכרון צריך עם מסכים ברוזלוציות גבוהות ,אבל ב1080p כנראה ש1GB יהיה קצת גבולי אבל תמיד אפשר לבחור ב1280MB כמו הGTX470 לדוג'..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

...
נו, כמו שחשבנו, נשארים עם נגזרת של טכנולוגייה עליה מבוסס ה CELL - רק גירסה משופרת. החברה ב IBM השקיעו כ"כ הרבה כסף וזמן בפיתוח שלו והוא עדיין רלוונטי לחלוטין כיום - זה היה ברור שזה יהיה הכיוון. כל מי שחלם על ריבוי מעבדים (ולא ריבוי ליבות - מה שכבר כיום ב CELL) חלם בהקיץ. אין שום מצב שבארכיטקטורה של קונסולה ישלבו על לוח אם אחד יותר ממעבד אחד. יקר מידיי, חם מידיי, מסובך מידיי טכנית לביצוע במכשיר שכזה - זה משהו שרואים ונראה בעתיד הקרוב רק בשרתים - רק שם ארכיטקטורה כשזו מצדיקה את עצמה הן מבחינת הצורך והן מבחינת העלות/תועלת.

6-8 ליבות כשבכל ליבה 4 תרדים, 32MB זיכרון מטמון למעבד, 200GFLOPS, כפי 10 יותר ביצועים מה CELL שנמצא כרגע ב PS3, נשמע אימתני ומבטיח 8)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

טוב נו, כנראה שאם הם רשמו שם כל משפט פעמיים אז הם יודעים על מה הם מדברים.. (Y)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

שמתם לב שמדובר בשמועה ביפנית שעברה תרגום אוטומטי לאנגלית, כן? לא בדיוק משהו שכדאי לבנות עליו.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

כן נו, בגלל זה התגובה הקודמת שלי.. (מה גם שזה מלפני שנה)
אבל מה, זו בהחלט שמועה הגיונית. לא נשמע כמו משהו מצוץ מהאצבע..

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948

שליחה

מבחינתי מספר מעבדים מחוברים על אותו הלוח או מספר מעבדים בתוך "פלסטיקה" אחת - זה כמעט אותו הדבר.
כלומר, כאשר אמרתי 3 מעבדי CELL לא ממש עניין אותי אם סוני יפתחו את זה בצורה כזו ששלושתם יכנסו לאותו ה"מארז" או שהם יחוברו ב-BUS משותף על הלוח.
ולכן מבחינתי זה שיש ב-POWER 7 הזה 6-8 ליבות (בהנחה שה-POWER 7 זה באמת המעבד הנבחר), שכל אחת תומכת ב-4 threads נפרדים בדיוק מחזק את הטענה שלי.
ב-CELL הייתה ליבה אחת מרכזית ועוד 7 SPU שהם מעין מיני-ליבות - כל SPU מסוגל לבצע מספר חישובים מוגבל ולא יכול לפנות לכל הזכרון באופן ישיר וכו'.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

zmls
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137

שליחה

לא מבין אותכם בכלל
מי צריך שיפור של הPS3 הם עדיין לא מיצו אותו בכלל ועוד רחוקים מזה.
הרי בשנת ההוצאה היתה כתבה ססוני הפסידה המון עקב כך שלא עשו חישבו כמה תעלה להם הקונסולה כי
היא היתה כל כך יקרה - וגם בסדר גודל של היום יש לה הכל.
אולי עוד 6-7 שנים נצטרך אחת חדשה.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

אני חושב שארבע ג'יגה זכרון זו דרישה די הגיונית לדור הבא. לפני כמה חודשים Crytek אף ביקשו בפומבי מכל היצרניות לשלב לפחות ארבע ג'יגה זכרון בדור הבא. אז עם כל הכבוד למומחים כאן, יש כאן מפתחת (שאולי היא המפתחת הכי חזקה בתחום הגרפיקה כיום) שמבינה קצת יותר מאיתנו ויודעת מה לדרוש...

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

LinkMattan כתב:אני חושב שארבע ג'יגה זכרון זו דרישה די הגיונית לדור הבא. לפני כמה חודשים Crytek אף ביקשו בפומבי מכל היצרניות לשלב לפחות ארבע ג'יגה זכרון בדור הבא. אז עם כל הכבוד למומחים כאן, יש כאן מפתחת (שאולי היא המפתחת הכי חזקה בתחום הגרפיקה כיום) שמבינה קצת יותר מאיתנו ויודעת מה לדרוש...
...
הם ביקשו 8! חבל שאנשים פה לא מבינים את המשמעות של הכנת קונסולה שתחזיק עד 2020, אני כנראה הייתי צנוע מידי עם 4

http://www.vgames.co.il/article/14915.html

"אני מאמין אדוק בכך שאנחנו כבר אמורים להיות ברמת גרפיקה של Avatar בזמן אמת, אבל ה-Mass Market מעכב את ההתקדמות לשם. המעבר לדור קונסולות חדש שיהיה הרבה פחות מוגבל מבחינת זכרון יאפשר הרבה פחות ניהול ביצועים מכאיב באיזון משאבי ה-Art של המחשב מול הקונסולות. אידיאלית, נוכל ליצור את ה-Art פעם אחת, בלי ליצור גרסאות מיוחדות של אלמנטים גרפיים, ואפילו שלבים שלמים, בעבור כל פלטפורמה".

ודרך אגב, גם חברת ID דיברו על המנוע לדור הבא שלהם שידרוש המון זיכרון, לגבי המנוע של אנריל אין לי ממש מושג, עד כמה שאני יודע אנריל 4 ( שמפותח כבר עכשיו במקביל ) לפי מה שהם אומרים מיועד בכלל לדור שאחרי ( פליסטיישן 5 )
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 30/06/2011 16:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

zmls כתב:לא מבין אותכם בכלל
מי צריך שיפור של הPS3 הם עדיין לא מיצו אותו בכלל ועוד רחוקים מזה.
הרי בשנת ההוצאה היתה כתבה ססוני הפסידה המון עקב כך שלא עשו חישבו כמה תעלה להם הקונסולה כי
היא היתה כל כך יקרה - וגם בסדר גודל של היום יש לה הכל.
אולי עוד 6-7 שנים נצטרך אחת חדשה.
...
הקונסולות של הדור הנוכחי כבר מנוצלות 100%, 7 שנים ? נראה לך שחומר יכולה להחזיק בשוק 12 שנה ועוד להיות רלוונטית למשחקים חדשים ? נו באמת

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

גם UBISOFT חושבת הקונסולות מיצו את עצמן, ולא רק מבחינה גרפית, אלה גם מבחינת המעבדים והיכולת שלהם ליצור AI מתקדם

http://www.vgames.co.il/article/15515.html

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

דיבורים זה יפה, אבל בפועל לא זכור לי מתי UBISOFT שחררה משחק מקורי ומרשים לדור הנוכחי.
פה ושם יש להם יציאות, אבל בעיקר כותרים ממוחזרים.
מתוך כל המשחקים שיש לי ל PS3, אפילו לא אחד מהם של UBISOFT.
המון משחקים שיצאו ל PS3 מאז שהמכשיר יצא מראים שאם רוצים אפשר להוציא ממנו לא מעט - ולא רק ויזואלית.
אפשר להמשיך להתבכיין שהמכשירים לא מאפשרים ליצור ואפשר פשוט להוציא כסף, ללמוד, להשתפר וליצור.
נראה כאילו הם בחרו באפשרות הראשונה.
אבל, אני מסכים שהדור הנוכחי מיצה את עצמו. לא יהיו כותרים שיראו או ירגישו טוב יותר ממה שכבר יצא עד עכשיו.
לראיה - KILLZONE 3 נראה כמו הקודם, עם כמה שינויים קוסמטיים קלים.
וכמו שזה נראה גם UNCHARTD 3 הולך להיות שיפור קליל לעומת הקודם ולא איזה פריצת דרך או משהו בסגנון..
ואם שני הכותרים האלה לא הרימו את הבר - אז אף כותר כבר לא יצליח.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

השמועות מספרות על מצלמת סטייל קינקט שתגיע ב PS4:

http://kotaku.com/5817874/report-the-pl ... n-controls

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Huber כתב:השמועות מספרות על מצלמת סטייל קינקט שתגיע ב PS4:

...
מצחיק, הם לא אמרו שזה מטומטם וחייב שלט פיזי ביד ?

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398

שליחה

ntk כתב:
Huber כתב:השמועות מספרות על מצלמת סטייל קינקט שתגיע ב PS4:

...
מצחיק, הם לא אמרו שזה מטומטם וחייב שלט פיזי ביד ?
...
אני חושב, שבמקרה של מרבית המשחקים, הם צודקים. אם הדיווח נכון, אולי הכיוון שנראה בעתיד במשחקים הוא עקיבת תנועה מלאה אחר הגוף תוך שימוש בשלטי תנוועה שיתנו דיוק טוב יותר בתנועת היד וגם שימוש בכפתורים (kinect + move)?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

זו רק שמועה שלא מבוססת על יותר מהשערות ודיבורים באוויר של אנשים כאלו או אחרים, בתעשייה ומחוץ לה.
קשה לי להאמין שהם יוותרו על ה MOVE אחרי כל הבאז שהם מנסים ליצור סביבו.
האמת היא, שבתור HARD CORE GAMER (אני לא מאמין שאני בן כמעט 30 ועדיין רושם את זה..) אני חושב
שלמוב (או טכנולוגיות דומות) יש יותר מה להציע לי מלקינקט. הקינקט זה דבר מגניב, אבל אני פשוט לא מצליח לדמיין
משחק שעושה שימוש איתו ברמה שיכול לקרוץ לי או להלהיב אותי..
בשלטים הבסיסיים, יפתיע אותי אם לא נקבל במכשיר הבא איזה שלט DUAL SHOCK 4
שנראה בדיוק כמו הנוכחי רק עם איזה שינוי צורה קטנטן או תוספת של עוד איזה פיצ'ר או שניים. (לא שזה רע..)
למה? שתי סיבות.
1) סוני כל כך אוהבים את העיצוב הזה עד שהם מושכים איתו כבר מעל 15 שנה.
2) גיימרים גם כן די התרגלו אליו למרות הכמה חסרונות שיש לו די אוהבים אותו.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

האם סוני תזנח את העיצוב המסורתי של הבקר של ה PS לאחר שימוש בו בשלושת הדורות האחרונים? והאם נראה הכרזה על ה PS4 ("אורביט") בשבועות הקרובים?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

שמועות נוספות, כנראה מבוססות על החומרה של ה"אורביס" (שם הקוד של ה PS4) והשוואה לדור הנוכחי:

חזור אל “קונסולות”