התנערות מאחריות לדיסק קשיח ברשת KSP
אני קורא פה את התגובות וקשה שלא לשים לב לדבר בולט אחד:
כל האנשים שהתלוננו על KSP, זה תמיד בנוגע לדיסק קשיח תקול שהם מתנערים ממימוש האחריות עליו.
גם לי היה מקרה דומה בסניף הר חוצבים ירושלים לפני שנתיים, שהאיש מעבדה סירב לשלוח את הPASSPORT 320 שלי למעבדה.
למה? כי היו עליו מדבקות. פאקינג מדבקות. הוא טען שהם לא יקבלו את זה. אח"כ הוא לקח לבדיקה והודיע לי אחרי שבוע בסיפוק גדול שהדיסק תקין.
אני חוזר אליו ואומר לו שיראה לי, הוא מחבר למחשב שלו והדיסק דפוק. הוא לא מוותר ומנסה את כל חיבורי הUSB ומחליף כבלים...העיקר לא לשלוח.
הייתי צריך לשכנע אותו לשלוח את הדיסק עד שהוא הסכים("מה יש לך כבר להפסיד") ולבסוף החליפו לי למחודש, שהתקלקל שוב אחרי תקופת האחריות.
הפרוצדורה לקחה חודש ימים.
לשם השוואה, באייבורי מחליפים לך במקום(!) לחדש מהמדף ואם אין במלאי אתה מקבל טוב יותר! ואני יודע את זה בוודאות כי עבדתי באייבורי תקופה.
אז אולי KSP זולים יותר, אבל צריך להיות מזוכיסט אמיתי וחסר תחושת גועל והשפלה כדי לחזור לקנות במקום כזה.
חייבים להבין שקודם כל השירות, נקודה.
כל האנשים שהתלוננו על KSP, זה תמיד בנוגע לדיסק קשיח תקול שהם מתנערים ממימוש האחריות עליו.
גם לי היה מקרה דומה בסניף הר חוצבים ירושלים לפני שנתיים, שהאיש מעבדה סירב לשלוח את הPASSPORT 320 שלי למעבדה.
למה? כי היו עליו מדבקות. פאקינג מדבקות. הוא טען שהם לא יקבלו את זה. אח"כ הוא לקח לבדיקה והודיע לי אחרי שבוע בסיפוק גדול שהדיסק תקין.
אני חוזר אליו ואומר לו שיראה לי, הוא מחבר למחשב שלו והדיסק דפוק. הוא לא מוותר ומנסה את כל חיבורי הUSB ומחליף כבלים...העיקר לא לשלוח.
הייתי צריך לשכנע אותו לשלוח את הדיסק עד שהוא הסכים("מה יש לך כבר להפסיד") ולבסוף החליפו לי למחודש, שהתקלקל שוב אחרי תקופת האחריות.
הפרוצדורה לקחה חודש ימים.
לשם השוואה, באייבורי מחליפים לך במקום(!) לחדש מהמדף ואם אין במלאי אתה מקבל טוב יותר! ואני יודע את זה בוודאות כי עבדתי באייבורי תקופה.
אז אולי KSP זולים יותר, אבל צריך להיות מזוכיסט אמיתי וחסר תחושת גועל והשפלה כדי לחזור לקנות במקום כזה.
חייבים להבין שקודם כל השירות, נקודה.
סופגי-חבל על המאמץ.sufgi כתב:דיברתי עם המוכר בחנות והוא אמר לי שיש נזק חיצוני.
תמוה שהוא לא ראה אותו בזמן מסירת הדיסק...
גם לגבי נזק פנימי אתה אמור להיות מכוסה, כיוון שיתכן והוא היה עוד כשרכשת את המוצר....
לא הצלחת איתם.
תסיק מסקנות לעתיד.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
המילה נזק פיזי הפכה להיות הקלף יציאה מהכלא כמו במנופול לשבירת האחריות מול הלקוח.
לקוח ישראלי כיום חייב אבל חייב לצלם את המוצר מכל הזוויות טרם שליחתו למעבדה כי לא ניתן לדעת אם הנזק לא נעשה בשינוע או במעבדה עצמה.
עכשיו עצרו רגע ובואו נחשוב כולנו יחד
עזבו את כמות התלונות פה בשרשור ובכלל ברשת הישראלית.
בואו נדבר על צד הלקוח
האם לקוח ממוצע אשר הפיל בטעות/בזדון מוצר והביאו למצב של חוסר עבודה יהיה שקרן במצח נחושה ויבוא לרשת גדולה כמו KSP וידרוש טיפול במסגרת אחריות? (כשיש עוד סימני פגיעה על המוצר לדברי הרשת?)
האם הלקוח לאחר שלא קיבל טיפול לפי מסגרת האחריות יעלה שרשור בפומבי ברשת על פני הדברים כשהוא שה תמים ויסתכן בתביעת לשון הרע?
האם אותו לקוח יפנה בהמשך לתביעה נגד אותה הרשת כי הוא חושב שנעשה נגדו עוול?
ועכשיו תענו KSP
אם הלקוח לא חושב שהוא צודק ולא חושב שהוא לא פגע במזיד במוצר למה שיעבור את כל המסכת שהוא מגולל כאן? למה שיסכן את שמו הטוב ויתלכלך על הרשת שלכם? האם לא היו מקרים מעולם שבמהלך שינוע של מוצר אחד מסניף אחד למעבדה המוצר ניזוק בטעות?
אנחנו בני אדם, אני לא מכיר את זה שפתח את השרשור אבל למען הסר כל ספק אולי תגדילו ראש ו-
1. תעלו את התמונות שממחישות את הנזק פיזי אם הלקוח לא מתנגד לעיני כולנו
2. מדובר בלקוח טוב שאף רכש במעמד המסירה כונן חדש לשם גיבוי התכנים מתוך מחשבה שיזכה לשירות נאות, כרגע הוא התבדה - מה אתם עושים בשביל לתקן את המצב הזה?
אני מקווה שהשרשור הזה יזכה ליותר רצינות ולא לתשובות חוזרות שלא מחדשות מאומה
לקוח ישראלי כיום חייב אבל חייב לצלם את המוצר מכל הזוויות טרם שליחתו למעבדה כי לא ניתן לדעת אם הנזק לא נעשה בשינוע או במעבדה עצמה.
עכשיו עצרו רגע ובואו נחשוב כולנו יחד
עזבו את כמות התלונות פה בשרשור ובכלל ברשת הישראלית.
בואו נדבר על צד הלקוח
האם לקוח ממוצע אשר הפיל בטעות/בזדון מוצר והביאו למצב של חוסר עבודה יהיה שקרן במצח נחושה ויבוא לרשת גדולה כמו KSP וידרוש טיפול במסגרת אחריות? (כשיש עוד סימני פגיעה על המוצר לדברי הרשת?)
האם הלקוח לאחר שלא קיבל טיפול לפי מסגרת האחריות יעלה שרשור בפומבי ברשת על פני הדברים כשהוא שה תמים ויסתכן בתביעת לשון הרע?
האם אותו לקוח יפנה בהמשך לתביעה נגד אותה הרשת כי הוא חושב שנעשה נגדו עוול?
ועכשיו תענו KSP
אם הלקוח לא חושב שהוא צודק ולא חושב שהוא לא פגע במזיד במוצר למה שיעבור את כל המסכת שהוא מגולל כאן? למה שיסכן את שמו הטוב ויתלכלך על הרשת שלכם? האם לא היו מקרים מעולם שבמהלך שינוע של מוצר אחד מסניף אחד למעבדה המוצר ניזוק בטעות?
אנחנו בני אדם, אני לא מכיר את זה שפתח את השרשור אבל למען הסר כל ספק אולי תגדילו ראש ו-
1. תעלו את התמונות שממחישות את הנזק פיזי אם הלקוח לא מתנגד לעיני כולנו
2. מדובר בלקוח טוב שאף רכש במעמד המסירה כונן חדש לשם גיבוי התכנים מתוך מחשבה שיזכה לשירות נאות, כרגע הוא התבדה - מה אתם עושים בשביל לתקן את המצב הזה?
אני מקווה שהשרשור הזה יזכה ליותר רצינות ולא לתשובות חוזרות שלא מחדשות מאומה
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
מסקנות הסקתי. קצת מבאס שרכשתי מהם דיסק נוסף של 3TB בזמן מסירת הדיסק התקול.DanDan01 כתב:סופגי-חבל על המאמץ.sufgi כתב:דיברתי עם המוכר בחנות והוא אמר לי שיש נזק חיצוני.
גם לגבי נזק פנימי אתה אמור להיות מכוסה, כיוון שיתכן והוא היה עוד כשרכשת את המוצר....
לא הצלחת איתם.
תסיק מסקנות לעתיד....
אני עדיין מתלבט לגבי הגשת תביעה נגדם. אני כמעט בטוח שהסעיפים הדרקוניים של KSP שכולם נכתבו לטובתם ולא מתירים לך ברירות אלא לחתום על הסעיף של הנזק הפיזי שיתכן וימצא.
כמו כן מה שהזכרתי
כל אלה לא יבוא לטובתם בבית המשפט.sufgi כתב:מה שאבסורד בכל זה, הוא שהם דורשים ממך לבדוק מוצר חדש עם קבלתו כדי שאחר כך לא תבוא אליהם בטענות.
כלומר מבחינתם הבדיקה הפיזית שלך בחנות אמורה להספיק כשאתה רוכש מוצר מהם, אבל הבדיקה של המוכר והמעבדה בחנות לא מספיקה כדי לקבוע שאין נזק פיזי כשאתה מחזיר מוצר אליהם....
רק שאני לא בטוח שיש לי את הסבלנות לכל הפרוצדורה הזאת.
דבר אחד בטוח, הם הפסידו הרבה יותר מעלות דיסק קשיח שהם חסכו בזה שלא מימשו אחריות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לי באייבורי לא החליפו על המקום (כונן פנימי מהסדרה המפורסמת של Seagate Barracuda עם הפגם המכני) אלא התעקשו לקחת לבדיקה.HDF כתב:לשם השוואה, באייבורי מחליפים לך במקום(!) לחדש מהמדף ואם אין במלאי אתה מקבל טוב יותר! ואני יודע את זה בוודאות כי עבדתי באייבורי תקופה....
מה שכן, באותו יום אחה"צ כבר קיבלתי SMS שאני יכול לבוא לקחת. נתנו לי כונן חדש.
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 21/01/2013 15:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שום כלום.sufgi כתב:דיברתי עם המוכר בחנות והוא אמר לי שיש נזק חיצוני.
אל תוותר.
אם המעבדה שלהם (לא מכירות) הטכנאי לא ציין בדו"ח של קבלת המוצר לתיקון שיש נזק חיצוני במעמד המסירה והראו לך את זה. אז זה לא היה. והאחריות היא עליהם.
נזק חיצוני לא גודל לבד ולא נוצר לבד.
ומנסיון במעבדה שלהם, הם בודקים ומחפשים אם יש נזק חיצוני כשהם מקבלים מוצרים לתיקון במסגרת האחריות.
-
sufgi
- חבר מביא חבר

אגב, כשראיתי את הבעיה חשבתי לזרוק את הדיסק כי לא ידעתי שהוא באחריות.benny123 כתב:ועכשיו תענו KSP
אם הלקוח לא חושב שהוא צודק ולא חושב שהוא לא פגע במזיד במוצר למה שיעבור את כל המסכת שהוא מגולל כאן? למה שיסכן את שמו הטוב ויתלכלך על הרשת שלכם?...
לפני מסירת הדיסק התקול, הייתי בסניף KSP בנתניה כדי לרכוש דיסק 3TB .
לא היה להם במלאי ולכן לא רכשתי. בדרך אגב אמרתי למוכר שיש לי דיסק תקול שנרכש לפני זמן רב.
הוא בדק במחשב ואמר לי שהדיסק באחריות.
מכאן הסיפור כבר מוכר ...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מזוכיזם טהור לקנות במחסנים האלה.
יש מוכרים וחנויות קטנות, עם בעלי עסק ישרים והוגנים.
עדיף לי לשלם עוד 5% ולקנות מחנות שאני יודע בוודאות שלא תזרוק אותי לרחוב כשתתגלה תקלה, והיום
הסיכוי לתקלות גבוה, כי נדמה לי שאיכות הבנייה פשוט יורדת.
אחרי שנכוויתי באייבורי לפני שנתיים עם דיסק תקול מהקופסה, שרצו שאביא אותו למעבדה בפ"ת, ולא להחליף לי מייד,
לעולם לא אתן אמון במאכרים האלה.
בישראל אין מודעות שרות, וגרוע מזה לקהל הלקוחות אין כוח.
אנחנו לא מאוגדים והחנויות הגדולות, שמפרסמות מחירים זולים בזאפ וזוכות לנהרות של לקוחות, פשוט מתעללות בנו.
יש מוכרים וחנויות קטנות, עם בעלי עסק ישרים והוגנים.
עדיף לי לשלם עוד 5% ולקנות מחנות שאני יודע בוודאות שלא תזרוק אותי לרחוב כשתתגלה תקלה, והיום
הסיכוי לתקלות גבוה, כי נדמה לי שאיכות הבנייה פשוט יורדת.
אחרי שנכוויתי באייבורי לפני שנתיים עם דיסק תקול מהקופסה, שרצו שאביא אותו למעבדה בפ"ת, ולא להחליף לי מייד,
לעולם לא אתן אמון במאכרים האלה.
בישראל אין מודעות שרות, וגרוע מזה לקהל הלקוחות אין כוח.
אנחנו לא מאוגדים והחנויות הגדולות, שמפרסמות מחירים זולים בזאפ וזוכות לנהרות של לקוחות, פשוט מתעללות בנו.
- KSP
- עוסק בתחום

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
כפי שציינת, המוכר ראה שהכונן קשיח באחריות למרות שרצית לזרוק אותו,
יחד עם זאת הוא לא ראה את הנזק הפיזי שהיה לציוד.
אני מבטיח לך שאם לא היה נזק פיזי, הינו מוצאים לנכון להחליף לך את הכונן.
אני מבטיח לך שאם לא היה נזק פיזי, הינו מוצאים לנכון להחליף לך את הכונן.
בברכה,
K.S.P מחשבים
K.S.P מחשבים
-
sufgi
- חבר מביא חבר

אל תבלבל.KSP כתב:כפי שציינת, המוכר ראה שהכונן קשיח באחריות למרות שרצית לזרוק אותו,
אני מבטיח לך שאם לא היה נזק פיזי, הינו מוצאים לנכון להחליף לך את הכונן....
את המוכר בנתניה אני מכיר היטב, וביקשתי ממנו שיבדוק אם הדיסק באחריות.
הדיסק לא היה עלי, והוא ביצע בדיקה במחשב לפי הסטוריית הרכישות שלי (ויש לא מעט) .
לחנות בסניף דיזינגוף הלכתי עם הדיסק לצורך החלפה.
המוכר בדק את הדיסק מכל זוית אפשרית, ואף אמר לי שהדיסק יבדק בנוסף במעבדה שבחנות לפני שהוא ישלח למימוש האחריות.
מבחינתי הבדיקות המקדימות אמורות להספיק כדי לשלול נזק פיזי, שהרי אין לי דרך לדעת שהנזק לא נגרם לאחר מכן שזמן שהדיסק היה ברשותכם.
ואגב, אני עדיין ממתין לתמונות ...
-
sufgi
- חבר מביא חבר

מעבר למוכר, גם המעבדה בחנות לא זיהתה נזק חיצוני. שהרי אם הם היו מזהים, הם היו מעדכנים אותי ולא שולחים את הדיסק למימוש אחריות. כך לפחות נאמר לי בזמן שמסרתי את הדיסק.DorM כתב:אתה אמיתי? אתה לא רואה שהוא רשם שבעת המסירה של הכונן המוכר עשה בדיקה ולא מצא נזק פיזי?
מי אמר שהנזק הפיזי שנגרם לכונן לא קרה כתוצאה מהשילוח שלכם למעבדה או לאחר שהכונן מסר את הכונן לחנות ועד התמונות?...
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
sufgi
אין פה מה להתלבט לגבי התביעה, תמתין לתמונות, אם אכן "לפתע" צץ לו נזק פיזי, יש לך עילה מצויינת לתביעה, בגלל שהדיסק נבדק ביסודיות ע"י החנות. כמו שחובת הבדיקה על הלקוח במקרה קניה, פה חובת החנות על הבדיקה במקרה של מסירה לתיקון(והם בדקו).
נ.ב. לא משנה על מה חתמת במעמד הקניה, כל עוד זה נוגד את החוק - זה לא תקף (יש להם עוד כמה סעיפים מגוחחים)
אין פה מה להתלבט לגבי התביעה, תמתין לתמונות, אם אכן "לפתע" צץ לו נזק פיזי, יש לך עילה מצויינת לתביעה, בגלל שהדיסק נבדק ביסודיות ע"י החנות. כמו שחובת הבדיקה על הלקוח במקרה קניה, פה חובת החנות על הבדיקה במקרה של מסירה לתיקון(והם בדקו).
נ.ב. לא משנה על מה חתמת במעמד הקניה, כל עוד זה נוגד את החוק - זה לא תקף (יש להם עוד כמה סעיפים מגוחחים)
תעלו תמונות של הנזק החיצוני שאתם טוענים.KSP כתב:כפי שציינת, המוכר ראה שהכונן קשיח באחריות למרות שרצית לזרוק אותו,
לא ייתכן שהוא לא יראה נזק...המוכר לא יראה נזק... ואחרי שבוע...תטענו שיש נזק חיצוני.
זה לא עובד ככה.
בקבלת מוצר אתם צריכים לבדוק את המוצר ליד הלקוח ואם אתם רואים נזק חיצוני אתם צריכים להראות לו במקום ולציין בדו"ח קבלת המצור לאחריות (כי במקרים רבים נזק חיצוני מבטל אחריות בחברתכם אפילו שלא קשור לבעיה של המכשיר).
לא עשיתם את זה כמו שצריך האחריות היא עליכם /ויש טענה של הלקוח שבדקתם ולא ראיתם נזק חיצוני בזמן המסירה לתיקון.
אתם צריכים לספק לו דיסק חלופי ולספק אחריות למוצר.
מחכה לצילומים. מעניין איזה נזק יש בדיסק שלו שהמוכר והלקוח לא ראו אותו. מעניין אם אני אראה..
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 21/01/2013 16:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
שקר גדולללללללKSP כתב:כפי שציינת, המוכר ראה שהכונן קשיח באחריות למרות שרצית לזרוק אותו,
אצלי לא רק שלא היה נזק פיזי אפילו לא שריטה. חיכיתי שלושה שבועות ולא חזרו אלי עד שהחלטתי להתקשר ונאמר לי שיש נזק פיזי. ידעתי שזה אבוד לריב איתכם לכן וויתרתי על התענוג.
חרטא ברטא - זו התשובה שאתם נותנים לכולם כדי להמנע מהחלפה.
אתם חברה *** עם שירות *** זו האמת ואין להתיפייף בנושא.
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
כמה מטומטמים יכולים להיות שם ב-KSP?
אתם מאשימים את הלקוח בנזק ולא מספקים הוכחות
אתם לא מבינים שהנזק שנגרם לכם מקהל גדול של גולשי האתר שמודע לזכויותיו שלא יכנס אליכם יותר?
אם אני בעל העסק הייתי מפטר את כל אלו שכותבים כאן את התשובות הטפשיות,ואם כותב את התשובות הוא בעל העסק ,אני חושב שזה לא מוסיף לך הרבה !!!
אתם מאשימים את הלקוח בנזק ולא מספקים הוכחות
אתם לא מבינים שהנזק שנגרם לכם מקהל גדול של גולשי האתר שמודע לזכויותיו שלא יכנס אליכם יותר?
אם אני בעל העסק הייתי מפטר את כל אלו שכותבים כאן את התשובות הטפשיות,ואם כותב את התשובות הוא בעל העסק ,אני חושב שזה לא מוסיף לך הרבה !!!
אז מה למדנו עד עכשיו במעבדות שירות
1. הקליטו את השיחות שלכם עם נציגי השירות בשיחות טלפון.
2. הקליטו את השיחות שלכם עם טכנאים במעבדות כשאתם מביאים מכשיר לתיקון.
3. לפני נתינת המכשיר שלכם לתיקון, צלמו אותו מכל הכיוונים.
4. צלמו את מדבקת ה S/N של המכשיר שלכם.
5. בקשו מהטכנאי/מוכר/מחסנאי/ שבטופס המכשיר שנלקח לתיקון במסגרת האחריות שהוא נותן לכם
יציין שאין למכשיר שהוא קיבל נזק חיצוני. (שבר, סדק, ) ושיחתום לכם בשמו ליד הנ"ל. שיבדוק. כמו שמבקשים ממכם לבדוק, שיבדקו גם הם. (זה בנוהל שלהם) ואם הוא מוצא משהו שיראה לכם במקום. דאגו שבטופס יהיה מצויין שם הבודק, התאריך, והשעה.
זהו אתם מכוסים מכל מיני סיפורי סבתא אח"כ.
תמונות של המכשיר כפי שנמסר -יש, אישור בדיקה של החנות/מעבדה שאין נזק פיזי- יש . הקלטה של השיחה - יש .
עצוב. אבל ככה זה בישראל. כל אחד נדרש להיות בלש כשהוא מוסר מוצר לתיקון. אם היה ללקוח את כל הנ"ל כל השיחה הזאת הייתה נמנעת. והמוצר היה מוחלף.
1. הקליטו את השיחות שלכם עם נציגי השירות בשיחות טלפון.
2. הקליטו את השיחות שלכם עם טכנאים במעבדות כשאתם מביאים מכשיר לתיקון.
3. לפני נתינת המכשיר שלכם לתיקון, צלמו אותו מכל הכיוונים.
4. צלמו את מדבקת ה S/N של המכשיר שלכם.
5. בקשו מהטכנאי/מוכר/מחסנאי/ שבטופס המכשיר שנלקח לתיקון במסגרת האחריות שהוא נותן לכם
יציין שאין למכשיר שהוא קיבל נזק חיצוני. (שבר, סדק, ) ושיחתום לכם בשמו ליד הנ"ל. שיבדוק. כמו שמבקשים ממכם לבדוק, שיבדקו גם הם. (זה בנוהל שלהם) ואם הוא מוצא משהו שיראה לכם במקום. דאגו שבטופס יהיה מצויין שם הבודק, התאריך, והשעה.
זהו אתם מכוסים מכל מיני סיפורי סבתא אח"כ.
תמונות של המכשיר כפי שנמסר -יש, אישור בדיקה של החנות/מעבדה שאין נזק פיזי- יש . הקלטה של השיחה - יש .
עצוב. אבל ככה זה בישראל. כל אחד נדרש להיות בלש כשהוא מוסר מוצר לתיקון. אם היה ללקוח את כל הנ"ל כל השיחה הזאת הייתה נמנעת. והמוצר היה מוחלף.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 21/01/2013 16:17, נערך פעם 1 בסך הכל.