Onkyo TX-NR818 Unboxing + Rega RP3
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כשמוכר אומר לך משהו רע על מוצר כלשהו, צא מנקודת הנחה שהוא רוצה למכור לך מוצר אחר... 
זאת באמת היתה בעיה אמיתית בדגמים הקודמים. הפורומים בחו"ל מוצפים בתלונות על התחממות יתר של דגמים ישנים יותר. נראה שהם טיפלו בבעיה הזאת.epony כתב:כשמוכר אומר לך משהו רע על מוצר כלשהו, צא מנקודת הנחה שהוא רוצה למכור לך מוצר אחר......
באיזה דגמים מדובר ? 313 ומעלה זה "חדשים"?odedia כתב:זאת באמת היתה בעיה אמיתית בדגמים הקודמים. הפורומים בחו"ל מוצפים בתלונות על התחממות יתר של דגמים ישנים יותר. נראה שהם טיפלו בבעיה הזאת.epony כתב:כשמוכר אומר לך משהו רע על מוצר כלשהו, צא מנקודת הנחה שהוא רוצה למכור לך מוצר אחר.........
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כשמדובר על התחממות יתר של דגמים קודמים של אונקיו, מדובר על דגמים של אונקיו שיצאו לשוק לפני 2010 - כל דגם מ-x08 ומעלה (אם לא לפני) נחשב "חדש" ו-"לא מתחמם" מהבחינה הזאת...
טוב, אז היום באתי להדליק את הרסיבר החביב שלי, וראו זה פלא - הוא לא נדלק. יש רעש תיק-תק כזה שמסרב להפסיק, הוא נשאר למשך כמה שניות גם אחרי שמנתקים את החשמל.
יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? מדובר במכשיר בן 4 חודשים בלבד... זה מאוד מאכזב. פניתי לאמזון גרמניה, נראה מה הם יכולים לעשות בנידון.
ככה זה נשמע:
[url=]
יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? מדובר במכשיר בן 4 חודשים בלבד... זה מאוד מאכזב. פניתי לאמזון גרמניה, נראה מה הם יכולים לעשות בנידון.
ככה זה נשמע:
[url=]
עדיין אותה בעיה.
אבל תראו מה זה שירות: שלחתי מייל לאמזון גרמניה, הסברתי שאחרי רק 4 חודשים הרסיבר לא נדלק.
הסבירו לי שאי אפשר להשתמש באחריות בשלב זה, ולכן האופציה היחידה היא שאני אשלח את הרסיבר בחזרה אליהם (על חשבונם), והם יזכו אותי במלוא הסכום.
פשוט חווית שירות מעולם אחר.
אבל תראו מה זה שירות: שלחתי מייל לאמזון גרמניה, הסברתי שאחרי רק 4 חודשים הרסיבר לא נדלק.
הסבירו לי שאי אפשר להשתמש באחריות בשלב זה, ולכן האופציה היחידה היא שאני אשלח את הרסיבר בחזרה אליהם (על חשבונם), והם יזכו אותי במלוא הסכום.
פשוט חווית שירות מעולם אחר.
ו ? איזה רסיבר תקנה כעת לאחר החוויה הזאת?
שירות יוצא דופן של אמזון!
דרך אגב גם לי יש את הרסיבר הזה ולפני שישה ימים, תוך כדי שמיעת מוזיקה בווליום גבוה הוא נכבה ושמעתי תקתוקים.
נתתי לו לנוח כמה דקות והחלפתי לו שקע חשמל והוא חזר לעבוד כרגיל עד עכשיו.
דרך אגב גם לי יש את הרסיבר הזה ולפני שישה ימים, תוך כדי שמיעת מוזיקה בווליום גבוה הוא נכבה ושמעתי תקתוקים.
נתתי לו לנוח כמה דקות והחלפתי לו שקע חשמל והוא חזר לעבוד כרגיל עד עכשיו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17936
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אחלה שרות רק לא הבנתי את ענין אי יכולת לנצל אחריות אחרי 4 חודשים ?odedia כתב:עדיין אותה בעיה.
פשוט חווית שירות מעולם אחר....
לא דייקתי בתגובה שלהם, פשוט הסבירו שאין אפשרות להציע תיקון במצב הנוכחי. הנה הטקסט המקורי:
I am happy to help. Please note that we cannot issue a repair in this case. If you send the device back to us you will receive a full refund of the purchase.
האמת היא שאני לא יודע מה לקנות עכשיו. שמעתי הרבה תלונות על האמינות של אונקיו בעבר ועכשיו חוויתי את זה על בשרי. אשמח להמלצות. אני חייב להודות שהאפשרות לנגן קובצי DSD ממש חשובה לי, האיכות של הפורמט הזה ממכרת. לצערי אני חושב שרק אונקיו תומכים בפורמט הזה לקריאה מUSB/רשת.
I am happy to help. Please note that we cannot issue a repair in this case. If you send the device back to us you will receive a full refund of the purchase.
האמת היא שאני לא יודע מה לקנות עכשיו. שמעתי הרבה תלונות על האמינות של אונקיו בעבר ועכשיו חוויתי את זה על בשרי. אשמח להמלצות. אני חייב להודות שהאפשרות לנגן קובצי DSD ממש חשובה לי, האיכות של הפורמט הזה ממכרת. לצערי אני חושב שרק אונקיו תומכים בפורמט הזה לקריאה מUSB/רשת.
איזה יופי. אין ספק שהשירות שלהם ברמה אחרת לגמרי. סתם מתוך סקרנות, כמה יצא המשלוח? הכי זול שמצאתי היה דרך DHL וגם זה לא היה ממש "זול".agnostic כתב:עדכון קצר:
אמזון שלחו רסיבר חלופי, החזרתי להם את הרסיבר התקול והוחזרו לי דמי השילוח.
שרות מדהים !...
הרסיבר שלי עדיין בדרך. בינתיים החלטתי להשתגע והלכתי על שילוב של קדם מגבר ומגבר של אמוטיבה (יד שניה). איכות השמיעה היא פשוט מעולם אחר. קולנוע ביתי יחזור בעתיד לשילוב הזה, אולי שוב ה-818 כשהוא יירד במחיר.