מתי הוט ישחררו כבר גרסא חדשה לממיר Magic HD שלהם?!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
giladl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 964

שליחה

אין ספק שהוט נותנים בראש לכולם מבחינת התמורה לשקל, אבל הממיר הזה מתסכל לאללה...
מעניין כמה לקוחות יס/בזק היו מצטרפים אילו הממיר הזה היה עובד כמו שצריך, אולי שווה סקר?

אולי זה יזיז שם משהו...

giladl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

יצרתי סקר

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 04#1850204

אני מקווה שזה לא מנוגד לחוקי הפורום...

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915

שליחה

טוב אז היה טכנאי של הוט אצלי בבית, ראש צוות אזורי או משהו כזה כמובן ששאלתי על העדכון
והוא אמר לי שאין סיכוי שזה יהיה בפסח אלא יותר בכיוון של מאי מה שכן הוא טוען שכל הטכנאים בעצמם מתלוננים על מכשיר גם כי הוא גורם להם לזמני התקנה ארוכה ועיכובים בעבודה, מה שגורם לי לחשוש שעתידו של הממיר הוא לא כזה טוב במיוחד אם העובדים עצמם לא מצלחים לעשות משהו בנידון אז ברור שאנחנו הלקוחות לא נצליח.
האם להאמין לזה שהעדכון יגיע במאי ?
זאת שאלה טובה .. כנראה שפשוט נחכה ונראה.

giladl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בדיוק הפוך, ללקוחות יש הרבה יותר השפעה.
השורה התחתונה אצל כל חברה היא ההכנסה השנתית/רבעונית, מספר לקוחות חדשים שגוייסו וההצלחות מול המתחרים.

מכיוון שלקוחות הוט לא עוזבים לטובת המתחרים, האינטרס של הוט להשקיע כסף ולהציע ממיר ראוי הוא לא בשמיים.

מצד שני, ואני רוצה להאמין שהם בודקים את זה - אם שיפור הממיר יגדיל את מספר הלקוחות ובמיוחד על חשבון המתחרות זה יהווה הצדקה להשקיע ולעשות זאת.

orir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 496

שליחה

בגלל שאנחנו, הלקוחות, כאלו מטומטמים שמשתמשים בממיר הזה, עבדו מאד קשה בהוט בחודשים האחרונים ומציגים
לנו ערוץ חדש: קלאבינג TV שמתאים לרמה של הממיר.

http://www.thepost.co.il/news/new.aspx? ... 0r9VQ=HLHJ

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה

עדכון, אל תתפסו אותי במילה אבל הוט מתכננים להשיק ממיר חדש לגמרי בסוף השנה, כנראה הבינו שם שהממיר הזה בעייתי גם מבחינה חומרתית וגם מבחינה תוכנתית.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

Bonanja כתב:עדכון, אל תתפסו אותי במילה אבל הוט מתכננים להשיק ממיר חדש לגמרי בסוף השנה, כנראה הבינו שם שהממיר הזה בעייתי גם מבחינה חומרתית וגם מבחינה תוכנתית.
...
זו בדיחה? כי ה1 באפריל רק עוד 11 יום....

ValorHeart פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372

שליחה

Bonanja כתב:עדכון, אל תתפסו אותי במילה אבל הוט מתכננים להשיק ממיר חדש לגמרי בסוף השנה, כנראה הבינו שם שהממיר הזה בעייתי גם מבחינה חומרתית וגם מבחינה תוכנתית.
...
זה דווקא הגיוני

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812

שליחה

...
כאמור הוט צרכים ללמוד מיס הרבה דברים ...

jonicom
טרול
טרול
תגובות: 135

שליחה

or4558 כתב:
...
כאמור הוט צרכים ללמוד מיס הרבה דברים ...
...
למה להם ללמוד מ YES אם יש יותר מתנקים כ 8,000 בשנה ל YES ולהוט מצטרפים ,תסביר לי את ההיגיון

העסקי ,אני קורא ולא יכול להבין ,אולי הוט עושה נכון שהשיקול המרכזי הוא כלכלי ,אולי הוט יודעת

מה הצרכן הישראלי רוצה לראות ,עובדה שזה מצליח .

יש דברים אחרים שהוט יכולה לעשות יותר טוב וזה לעלות את UPLOAD ל 5 מגה ,יש כמות לא מבוטלת של

אלפי גולשים שמעלים קבצים לאתרים או ענן וכו' .....

,זה יביא לה לקוחות חדשים ולא ממיר חדש יותר .

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915

שליחה

אתם מודעים לזה שאם הם יוציאו ממיר חדש.. אנחנו אלה שנפגע מיזה נכון ?
לכל מי שבעל ממיר מגי'ק HD כרגע עדיף לו עדכון יעיל מאשר ממיר חדש.. מה נראה לכם שברגע שיהיה ממיר חדש פתאום לכולם יחליפו ? יחליפו רק ללקוחות חדשים ולמעדכני חבילות למינהם בקיצור תהליך ארוך ומייגע עד שהמוצר החדש באמת יטמע בחברה וישפיע על כולם בנתיים מי שיש לו את הממיר ידפק.

עדיף עדכון תוכנה, אין שום בעיה חומרתית עם הממיר הזה.

jonicom
טרול
טרול

שליחה

כמו שאני אמרתי\חושב , למשתמש כבד חלק מהממירים לא מספיק טובים ,לדעתי בגלל החומרה שלא מתאימה

לתוכנה(SWF) שהיא כבדה וזוללת זיכרון .

מי שמשתמש כמוני ב 30-40 אחוז תפוסה וב 4-5 הקלטות בשבוע הממיר עובד בסדר גמור

והיתרון שלו הוא שלא צריך לעבור למסך וידאו או אפליקציה ,כמו ב YES

,הכל חצי שקוף על הערוץ עצמו וכך המשתמש לא מפסיד כלום בעת שהוא צופה בתכנית יכול לסדר הקלטות

לעבור להקלטה אחרת מערוץ רגיל ולהפך ,זאת חדשנות אמתית !!!.

גם אני שאלתי ויש עדכון :music: אחרי פסח.

מה יש בו ,נצטרך לחכות עוד שבועיים-שלוש .
נערך לאחרונה על ידי jonicom ב 21/03/2013 21:11, נערך 3 פעמים בסך הכל.

LexRio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469

שליחה

לפני פסח אחרי פסח עוד שבוע עוד שבועיים...נו באמת

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

אה עכשיו זה אחרי פסח... :lol:
ואני בכלל שמעתי שזה יהיה בשבועות... לכל המאוחר לקראת ראש השנה...
נחזיק אצבעות !

jonicom
טרול
טרול

שליחה

מה אתם נערות ג'סטין ביבר , מה ההיסטריה והלחץ ,יש עדכון בוודאות , לדעתי למי שהעדכונים

לא פתרו את הבעיות עד עכשיו ימשיך להתלונן על בעיות (n) ,למי שאין תלונות רק יהנה יותר (Y) .

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056

שליחה

jonicom כתב:כמו שאני אמרתי\חושב , למשתמש כבד חלק מהממירים לא מספיק טובים ,לדעתי בגלל החומרה שלא מתאימה

לתוכנה(SWF) שהיא כבדה וזוללת זיכרון .

מי שמשתמש כמוני ב 30-40 אחוז תפוסה וב 4-5 הקלטות בשבוע הממיר עובד בסדר גמור

והיתרון שלו הוא שלא צריך לעבור למסך וידאו או אפליקציה ,כמו ב YES

מה יש בו ,נצטרך לחכות עוד שבועיים-שלוש .
...
בתור אחד שמשתמש ב- yes Max HD/Total - יש לי את הממיר ממאי 2009 (3 וחצי שנים - דור ראשון של ממירי ה- yes Max HD) וכיום הממיר עומד על כ- 85% תפוסה - ורץ חלק. אז אולי עדיף שבטכנלוגיית התפריטים הקיימת שלו הוא לא מראה את הוידאו במקביל לתפריט על חשבון נוחות השימוש.

לפי ביקורות, גם של חברי האתר, הממשק החדש של yes שמכיל את התפריטים במקביל לתמונה - רץ חלק. אז זה אפשרי גם עם ממיר בן 3 וחצי שנים.

עד ש- HOT תוציא עדכון לממיר (רק בחלומות הוא יצא לפני / אחרי פסח, 2013, 2014, תלוי את מי ב- HOT שואלים) ל- yes יהיה כבר ממשק חדש, Multiroom ו- Time shift based services (והלוואי והייתי יכול לצחוק על זה - אבל זה מה שנראה לי שיקרה, על בסיס מקרי העבר עם החברה "המצוינת" הזו שנקראת HOT :roll: ).

ולא, אני לא הייתי מסתפק בתשובה שלך של מי שלא משתמש כבד - כל אחד צריך להתשמש כמה ואיך שהוא רוצה והממיר צריך לתת את המענה ולעמוד בלחץ - אבל יש לממיר הרבה בעיות - אולי ב- HOT (או האינטגרטורית של התוכנה ש- HOT לוקחת) עובדים על פתרון - אבל זה איטי מדי ובהחלט לא מקובל בעולם התוכנה.

אפשר להבין את התסכול של מי שלקח את ה- Magic HD... לפחות המשתמשים הכבדים שבו...

jonicom
טרול
טרול

שליחה

OK , אז אני שואל בפשטות

משתמש כבד כמו דור 3 עשרים פעם למה הוא לא עובר ל YES אם המוצר של YES יותר נוח

ומתאים לו ...... למה לסבול בהוט .

אני אישית אומר לכם ,פשוט טוב לי הממשק הזה של הוט מג'יק HD ,הבעיה לא בממשק המדהים ,אלא ביכולת שלו

לפעול באופן סדיר בחלק מהמקרים .

,אני לא יודע איפה עוד קיים ממשק שקוף חלונות נפתחים מהצד

על המסך בעולם , אני לא סובל ממשק וידאו\אפליקציה שצריך להיכנס אליו כ ולהתחיל לחפש במטריצה האינסופית ,

בממשק של הוט מג'יק HD אתה פשוט לוחץ על מספר הערוץ ומקבל את התפריט למשך שבוע גם שאתה

נמצא בערוץ אחר או צופה בהקלטה (Y) , מתוך ההקלטה אתה יכול לנווט ולהקליט תכנית אחרת

לדעתי זה בין אחד המקומות היחידים בעולם שאפשר לראות את זה

, גם אפשר לעמוד על מסך INFO(לא פס מידע) ולרוץ קדימה , מה שאין בממירים של YES, גם ב HD רגיל .

ולסיום איכות התמונה פשוט טובה מאד,כלומר משביעת רצון במסגרת שידור דיגיטלי .

אם תריץ על הממיר HD את מג'יק את התכנה הפשוטה של מג'יק רגיל או YES זה יעבוד חלק כי זה וידאו

בהוט לקחו סיכון עם ממיר בעל יכולת לא מתאימה ולכן לדעתי הפתרון למג'יק HD

הוא מעבד וכרטיס מסך יותר חזק שעולה מן הסתם יותר כסף עבור התכנה המצוינת הזאת .

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כל יתרונות הממשק שאתה טוען שיש ל- HOT כיום בממיר Magic HD יהיה בממירי ה- HD של yes עם יציאת הממשק החדש. אני בטוח שהוא ימשיך להקליט מצויין בכל מצב כמו עד עכשיו.

בכל מקרה, בעולם התוכנה - User Experience (או UX) גובר על User Interface (או UI). יותר חשוב שלמשתמש יהיה כיף להשתמש בממשק מאשר איך הוא יראה. חשוב שיהיה Cost efficiency מסוים כי אף אחד לא אוהב עיצוב ממש מכוער - אבל זה לא יכול לבוא על חשבון נוחות למשתמש. ובמקרה כזה - צריך להתייחס למקרי קיצון ולא למקרים סטנדרטיים. גם מקרי קצה חייבים להיבדק ולתת מענה הולם.

לדעתך, היה קורה אסון אם HOT היו משחררים ממשק לא כ"כ יפה לטענתך כמו שיש ל- yes, אבל כזה שעובד חלק ואז עובדים כמה שנים טובות (כמו yes) על הממשק כמו שכבר יש להם מהיום הראשון כדי לצאת איתו ללקוחות כשהוא בשל (כמו ש- yes תעשה) ? לא היה עדיף כך ?

jonicom
טרול
טרול

שליחה

יהיה טוב זה שיר שאני מאד אוהב ,אבל המציאות לפעמים שונה לגמרי ולכן בו נחכה לתפריט החדש של YES

כי הם הצהירו לפני שנה שהם עושים דבר דומה ולא קרה כלום ולדעתי זה בלתי אפשרי על ממיר של יס לעשות שכבה

נוספת , כי זה וידאו ,וידאו וידאו ועוד 1,000 פעם וידאו !!! אתה לא יכול לעבור ב YES מהקלטה ישר לערוץ

או לראות את התפריט של EPG ולתכנן הקלטה בזמן שאתה רואה הקלטה או לשחק בהגדרות תמונה או קול .

בקשר לחוויה משתמש .אני אוהב חדשנות והוט הביאו משהו חדש ופשוט ,לא שונה ,ח-ד-ש תוסיף לזה

שאני משתמש רגיל ,צופה 4-3 שעות בטלוויזיה ביום , מקליט 4-5 תכניות בשבוע , יש לי מעל 50 שעות מוקלט ,

70 אחוז דיסק חופשי והכל עובד לשביעות רצוני .

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יופי, אבל לא כולם משתמשים בממיר כמוך וגם הם רוצים ממיר נוח לשימוש. זה לא אמור לעניין אותי כמשתמש אם זה וידאו או פלאש - זה אמור לעבוד חלק לכולם ולא רק למשתמש הממוצע. אני מקליט למעלה מ- 20 ואפילו 30 הקלטות בשבוע ותפוסה של 85% עם למעלה מ- 120 שעות הקלטה ואני לא מרגיש בעיות בממשק. הכל טוב ויפה שאתה מרוצה, אבל רבים אחרים - לא מרוצים.

כולם אוהבים חדשנות, אבל הרוב לא יאהבו חדשנות מקרטעת. זה המצב הנוכחי של הממיר - חדשני, אך מקרטע = לא טוב מספיק. חבל שאתה מסתפק בבינוניות. זה מה שהממיר הזה מייצג - בינוניות ומטה.

ולגבי זה שאי אפשר ב- yes לעשות ממשק על הוידאו - ממליץ לך להיכנס למאמרים שהדגימו את הממשק החדש - עובד יופי טופי.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”