לכן אולי כדאי לכם לשים קצת דגש על לחזור לפניות של לקוחות אלו ואחרים...
BUY2USA - סיפור של חוסר בשירות
BUY2USA כתב:הי חברים,
עוד טיפה סבלנות וכל החבילות יקלטו לחשבון. תגברנו את הכח אדם בצורה מאוד משמעותית ועבדו גם בסופ"ש. אין מנוחה בבית ספרנו עד אשר נשתלט על הכל.
אנחנו יכולים לספר לכם שאפילו אנחנו שמתורגלים לנושא עדיין בהלם מכמות הקניות שבוצעו מהארץ.
השבוע תגברו את שירות הלקוחות בנציגים נוספים ותאמינו לנו שאנו עושים הכל בכדי שתהיו מרוצים. זו המטרה העיקרית שלנו.
תנו לנו עוד קצת גרייס. אנחנו יודעים שכולם מתים לקבל כבר את החבילות שלהם. מכירים את ההרגשה.
אוטוטו זה קורה![]()
תודה
החברים מ buy2usa...
חבל שבחרת להתעלם מהשאלות האלו (שלי ושל שאר חברי הפורום) -
spot כתב:מצטרף לשאלה, אכן בעיה שניתקלתי בה במשלוחים האחרונים שלי. חבילות שקופצות מ-3 ק"ג ל-5 ק"ג נפחי וכדומה. המחיר כמובן קופץ פי 2 ויותר.liam כתב:BUY2USA כתב:שלום חברים,
קודם כל, ברצוני להתנצל בפני HUBER על זמן התגובה שלנו. אנחנו לא חסינים מתקלות וטעויות.
בגלל שאנחנו בפורום אני מרגיש בנוח לשתף אתכם יותר לעומק ואפילו לחסוף קצת נתונים מסחריים.
היקף הקניות בבלק פריידי הנוכחי הגיע עד כה לפי עשר בכמות משנה שעברה והכמות ממשיכה לגדול בכל יום שמגיעים המשלוחים.
כמו כל חברה מסחרית, בונים תחזיות, מסמלצים מצבים ונערכים. נערכנו לגידול משמעותי ותגברו את המערכת אך המציאות הפתיעה אותנו לטובה.
כבר בימים האחרונים תגברנו את שירות הלקוחות ואת המרלו"ג בארה"ב ואני מאמין שכבר בקרוב נשתלט על הגאפ שנוצר.
אני יודע שאת הלקוח זה לא מעניין (ברוב המקרים) אך זו המציאות. ככה שאני לא מחפש תירוצים.
אני יכול להבטיח פה מול כולם שאנחנו עובדים במרץ בכדי לתת מענה ושירות מהיר.
זו גם הסיבה שבחרתי להגיב פה אישית.
תודה לכל מי שפירגן ומתנצל בפני כל מי שהחבילה שלו מתעכבת כרגע בגלל העומס.
שיהיה לכולם המשך יום טוב
ירון בן אלי
מנכ"ל buy2usa...
ברשותך, אם אפשר לשאול שאלה.
בד"כ הערכה שלכם לחבילות מאמזון די מדויקות, אך לאחרונה נתקלתי במקרים שאתם דורשים מחיר משלוח כפול מהערכה (בעיקר כי אמזון/חנויות שולחות קרטון בתוך קרטון יותר גדול, ללא צורך, ומבלי להתריע על כך והמשקל הנפחי קופץ מעלה), אני מבין ששינוי למטה ולמעלה קיים, אך פי 2 ? הקניה יוצאת במקרים אלו לא משתלמת.
מה עושים במצב כזה ?
אשמח לתשובה....
בדיעבד חלק מהעסקאות הללו הופכות ללא כלכליות....
liam כתב:בד"כ זה לא עובד טוב, במקרה של איחוד חבילות, יש גם איחוד של הסכום שמוצהר למכס, ואז פתאם יש גם מיסים (תלוי מה שולחים)...
נתקלתי גם במקרה שבאמזון כתוב גודל של החבילה, וב- FedEx כתוב גודל חבילה גדול יותר (אני מאמין כי חברה כמו FedEx לא תזרוק סתם פרטים שגויים על גודל ומשקל החבילה), עד כאן הכל טוב ויפה, אך B2U מציינים גודל שונה גם מ- FedEx (תמיד יותר גדול), והסכומים קופצים בהתאם.
למשל מוצר שעולה $50 עם משקל פיזי/נפחי של קילו עם עלות משלוח של $27-$33.5 יכול לקפוץ למשקל נפחי של 4 קילו ועלות המשלוח החדשה היא כ- $60+.
לקחת בחשבון 330ש"ח, יצא בסוף 440ש"ח (ללא מע"מ), זה משמעותי ולעיתים עולה על ההפרש שניתן להשיגו בארץ עם אחריות ושירות.
זאת הייתה סתם דוגמה, ככל שהמוצרים יותר יקרים וגדולים/כבדים, ככה גם ההפרש הזה, שעולה על כ- 35%....
liam כתב:דווקא לי היה ניסיון הפוך עם Mustop, לרוב היו הפתעות והחיובים היו מעל הצפוי.
עם B2U הכל היה טוב, זה התחיל לאחרונה......
שלום חברים,
צר לנו שלוקח לנו קצת זמן להגיב לפורום, אנחנו משתדלים להיות זמינים במהירות האפשרית בכל המדיות האפשריות.
לגבי שירות הלקוחות, כפי שאתם מתארים לעצמכם, גם הוא מוצף שאלות ואנחנו חוזרים לכולם.
לגבי נושא החבילות, כפי שנמסר ע"י ירון בן אלי, מנכ"ל BUY2USA, אנחנו עובדים במרץ רב כדי לצמצם את הפער, לקלוט את כל החבילות ולשלוח אותן בהקדם.
עדיין לא הצלחנו לצמצם לגמרי את הפער, אך זה קורה ויקרה בימים הקרובים מאוד.
אנחנו מתנצלים על העיכוב ומודים לכם על סבלנותכם והבנתכם. אתם יכולים להיות בטוחים שכל החבילות שקיבלתם אישור מחברות הדואר בארה"ב שהגיעו אלינו, נמצאות בידיים טובות והן בטוחות.
לגבי משקל החבילות: אנחנו מקבלים את החבילות ושוקלים אותן אחת אחת.
אנחנו לא מחייבים אף אחד מעבר למשקל האמיתי של החבילה.
תודה רבה לכולכם על הבעת האמון והסבלנות,
החברים שלכם ב-BUY2USA
צר לנו שלוקח לנו קצת זמן להגיב לפורום, אנחנו משתדלים להיות זמינים במהירות האפשרית בכל המדיות האפשריות.
לגבי שירות הלקוחות, כפי שאתם מתארים לעצמכם, גם הוא מוצף שאלות ואנחנו חוזרים לכולם.
לגבי נושא החבילות, כפי שנמסר ע"י ירון בן אלי, מנכ"ל BUY2USA, אנחנו עובדים במרץ רב כדי לצמצם את הפער, לקלוט את כל החבילות ולשלוח אותן בהקדם.
אנחנו מתנצלים על העיכוב ומודים לכם על סבלנותכם והבנתכם. אתם יכולים להיות בטוחים שכל החבילות שקיבלתם אישור מחברות הדואר בארה"ב שהגיעו אלינו, נמצאות בידיים טובות והן בטוחות.
החברים שלכם ב-BUY2USA
שלום לצוות buy2usa, אני הזמנתי אצלכם מס' רב של חבילות, את חלקם כבר קלטתם, אך חלק שהתקבל אצלכם כבר ביום חמישי שעבר עדיין לא קלטתם. אני מבין את העומס שלכם, אך מצד שני עליכם להאריך את זמן האחסנה אל מעבר לשבוע. אני מעוניין לבדוק את נושא איחוד החבילות - וזאת לאחר שכל החבילות יקלטו על ידכם, ואם תהליך זה לוקח אצלכם כשבוע ויותר, אז מן הראוי שתאריכו את תקופת האחסנה אצלכם בהתאם עד שתצליחו לעמוד בעומס.BUY2USA כתב:שלום חברים,
החברים שלכם ב-BUY2USA...
חבילות הממתינות לאיחוד לא יחויבו בדמי אחסון וזאת בתנאי שעמדו בכללי האיחוד. חבילה מאוחדת תתחיל לצבור דמי אחסון גם היא, החל מהיום השמיני שממתינה לתשלום.shmil_y כתב:שלום לצוות buy2usa, אני הזמנתי אצלכם מס' רב של חבילות, את חלקם כבר קלטתם, אך חלק שהתקבל אצלכם כבר ביום חמישי שעבר עדיין לא קלטתם. אני מבין את העומס שלכם, אך מצד שני עליכם להאריך את זמן האחסנה אל מעבר לשבוע. אני מעוניין לבדוק את נושא איחוד החבילות - וזאת לאחר שכל החבילות יקלטו על ידכם, ואם תהליך זה לוקח אצלכם כשבוע ויותר, אז מן הראוי שתאריכו את תקופת האחסנה אצלכם בהתאם עד שתצליחו לעמוד בעומס.BUY2USA כתב:שלום חברים,
החברים שלכם ב-BUY2USA......
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
רציתי רק לעדכן שהחבילה הגיעה היום. כנראה ששאר האספקטים בשירות שלהם בסדר, רק שישפרו את המענה בשירות לקוחות והכל שפיר 
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אצלי יום רביעי עובר וחולף לו וחוץ מתשובה לקונית של עדי משירות לקוחות שמבקשת ממני להתאזר בסבלנות אין לי אפילו
אינדיקציה שהם קיבלו את החבילה (למעשה זה כל מה שמעניין אותי - לא לחוץ על משלוח) חוץ מהאתר של FEDEX שמכריז שהתבצעה מסירה.
לצערי הרב אותי זה מאכזב קשות לדעת שיותר מ 1000$ שלי מסתובבים איפה שהוא ללא שמישהו יכריז עליהם בעלות!
לי אין FaceBook ככה שאיו לי גם איפה לשטוח את טענותי, לא משנה מה תהיה התוצאה הסופית אומרים שהרושם הראשוני תמיד קובע, ופה הוא כנראה לא טוב בכלל 
להגיד עלי שאני קטנוני אי אפשר, כי משתמשים אחרים ששלחו חבילות באותו תאריך כמוני כבר קיבלו עדכון מזמן.
חבל, חבל מאד!
אינדיקציה שהם קיבלו את החבילה (למעשה זה כל מה שמעניין אותי - לא לחוץ על משלוח) חוץ מהאתר של FEDEX שמכריז שהתבצעה מסירה.
לצערי הרב אותי זה מאכזב קשות לדעת שיותר מ 1000$ שלי מסתובבים איפה שהוא ללא שמישהו יכריז עליהם בעלות!
להגיד עלי שאני קטנוני אי אפשר, כי משתמשים אחרים ששלחו חבילות באותו תאריך כמוני כבר קיבלו עדכון מזמן.
חבל, חבל מאד!
אני הזמנתי חבילה מאמזון ב21 לנוב' שנשלחה ב29 לנוב והיא נמסרה למסטופ ב3 לדצמ' 11:58:31 AM (שעון מקומי) (נתוני המשלוח הישר מFedEx).
ב4 לדצמ' 22:20 שעון ישראל קיבלתי עדכון במייל ממסטופ שהתקבלה החבילה, והיא בהליך של סיכום חיוב.
מס' דקות לאחר מכן קיבלתי את סיכום החיוב ועדכון שממתינה למשלוח.
היום, 5 לדצמ' ב7:00 קיבלתי עדכון שהחבילה נמסרה לחברת השליחויות והיא בדרכה לארץ.
הדוגמא שלי היא לא השוואה ישירה בין השירותים, חבילתו של פותח השרשור הגיעה ליעדה ב27 לנוב' בשיא הלחץ והעומס, אין שום מקום להשוואה בין שני המקרים.
רק שיש לציין בפני שמי שלא רגיל להיעזר בשירותים כגון אלו שאין טעם לחשוש, חבילות לא הולכות לאיבוד ונעלמות והשירותים הללו ביומיום מתפקדים כמו שעון.
ב4 לדצמ' 22:20 שעון ישראל קיבלתי עדכון במייל ממסטופ שהתקבלה החבילה, והיא בהליך של סיכום חיוב.
מס' דקות לאחר מכן קיבלתי את סיכום החיוב ועדכון שממתינה למשלוח.
היום, 5 לדצמ' ב7:00 קיבלתי עדכון שהחבילה נמסרה לחברת השליחויות והיא בדרכה לארץ.
הדוגמא שלי היא לא השוואה ישירה בין השירותים, חבילתו של פותח השרשור הגיעה ליעדה ב27 לנוב' בשיא הלחץ והעומס, אין שום מקום להשוואה בין שני המקרים.
רק שיש לציין בפני שמי שלא רגיל להיעזר בשירותים כגון אלו שאין טעם לחשוש, חבילות לא הולכות לאיבוד ונעלמות והשירותים הללו ביומיום מתפקדים כמו שעון.
טוב, זה כבר מוגזם... החבילה שלי נמסרה לפי FEDEX ב30 בנובמבר ועדיין לא נקלטה. שום תשובה כמובן מהשירות לקחות.
אני מבין את הלחץ הנקודתי בתקופה הזו, אבל 6 ימים לקליטת חבילה?? גם אחרי שתגברו את השירות? זה כבר לא מקובל בכלל.
אני עם BUY2USA גמרתי
טוב שיש תחרותת פעם הבאה אני עם MUSTOP.
אני מבין את הלחץ הנקודתי בתקופה הזו, אבל 6 ימים לקליטת חבילה?? גם אחרי שתגברו את השירות? זה כבר לא מקובל בכלל.
אני עם BUY2USA גמרתי
טוב שיש תחרותת פעם הבאה אני עם MUSTOP.
Bad decisions make good stories
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
mp3lll
איך אני יכול להישאר רגוע? ראית את התגובות של onyx2 ו dhead2009
לא מבין את החוקיות אצל החברה האלה מ Buy2USA הם לא עובדים שם FIFO כמו חברה נורמאלית?
איך הם מקבלים חבילות לפי החשק? היופי? המראה? חברת השילוח? מזג האויר בניו-ג'רסי?
פשוט לא מובן! אני סקפטי! אבל אני אתן לזה עד יום שישי... שבוע שלם אמור להספיק להם עד מעל הראש!
גם בעקבות העובדה שהם עובדים 24x7 ותיגברו את כל הצוות.
איך אני יכול להישאר רגוע? ראית את התגובות של onyx2 ו dhead2009
לא מבין את החוקיות אצל החברה האלה מ Buy2USA הם לא עובדים שם FIFO כמו חברה נורמאלית?
איך הם מקבלים חבילות לפי החשק? היופי? המראה? חברת השילוח? מזג האויר בניו-ג'רסי?
פשוט לא מובן! אני סקפטי! אבל אני אתן לזה עד יום שישי... שבוע שלם אמור להספיק להם עד מעל הראש!
גם בעקבות העובדה שהם עובדים 24x7 ותיגברו את כל הצוות.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני שלחתי 3-4 חבילות בשבוע שעבר, לא קיבלתי אף אינדיקציה מ-BUY2 לכך שהן התקבלו במחסני החברה למרות שעפ"י המידע שבידי הכל הגיע, ואני לא לחוץ!
שנאמר: בלי פאניקה
שנאמר: בלי פאניקה
kaplaey2
אפשר להיות רגוע, אם למשל מספר לא מבוטל של חברים בפורום כתבו שהם השתמשו בשרות של BUY2USA לא פעם אחת והיו מרוצים מהשרות
גם אני הזמנתי מהם כבר לא מעט פעמים חבילות ותמיד הכל היה בסדר ואניי מאוד מרוצה מהשרות.
אם זה היה שרות שאף אחד לא מכיר אני מבין שהיית לחוץ אבל לא כך המקרה.
אפשר להיות רגוע, אם למשל מספר לא מבוטל של חברים בפורום כתבו שהם השתמשו בשרות של BUY2USA לא פעם אחת והיו מרוצים מהשרות
גם אני הזמנתי מהם כבר לא מעט פעמים חבילות ותמיד הכל היה בסדר ואניי מאוד מרוצה מהשרות.
אם זה היה שרות שאף אחד לא מכיר אני מבין שהיית לחוץ אבל לא כך המקרה.
עם לחץ או בלי לחץ, זה שירות גרוע לא משנה איך אתם מסתכלים על זה.
אני דיי בטוח שזה יסתדר בסוף לפי התגובות של האנשים פה, אבל עדיין, זה לא השירות שציפיתי לו.
עד מתי אני אחכה? עוד יום? שבוע ? חודש? מי יודע... הם לא טורחים לעדכן אפילו. המספר ימים שהבטיחו עברו מזמן.
אני דיי בטוח שזה יסתדר בסוף לפי התגובות של האנשים פה, אבל עדיין, זה לא השירות שציפיתי לו.
עד מתי אני אחכה? עוד יום? שבוע ? חודש? מי יודע... הם לא טורחים לעדכן אפילו. המספר ימים שהבטיחו עברו מזמן.
Bad decisions make good stories
לפי מה חישבת 6 ימים אני מת לדעת ? יום שישי קיבלו את החבילה שלך סבבה ( שזה יום קצר להזכיר לך ) יום שבת וראשון לא עובדים בארצות הברית, זאת אומרת שעברו רק יום שני שלישי ( ועכשיו רק בוקר של יום רביעי אצלהם )onyx2 כתב:טוב, זה כבר מוגזם... החבילה שלי נמסרה לפי FEDEX ב30 בנובמבר ועדיין לא נקלטה. שום תשובה כמובן מהשירות לקחות.
אני עם BUY2USA גמרתי![]()
טוב שיש תחרותת פעם הבאה אני עם MUSTOP....
סבבה אני מביון שזה לא בסדר, אבל כרגע זה מה שיש, והגיבו פה ואמרו לכם שיש לחץ, מה יתן לכם לרשום 17 הודעות ביום שהחבילה שלכם עוד לא נקלתה ? קיבלתם אישור מחברת המשלוח שהיא נשלחה אז תהיו רגועים ומספיק להיות קרציות
עד כמה שידוע לי, הם לא מספקים את השירות בהתנדבות. אם הם לא עושים את העבודה שלהם אז יש לנו את כל הזכות להתלונן.puma1 כתב:לפי מה חישבת 6 ימים אני מת לדעת ? יום שישי קיבלו את החבילה שלך סבבה ( שזה יום קצר להזכיר לך ) יום שבת וראשון לא עובדים בארצות הברית, זאת אומרת שעברו רק יום שני שלישי ( ועכשיו רק בוקר של יום רביעי אצלהם )onyx2 כתב:טוב, זה כבר מוגזם... החבילה שלי נמסרה לפי FEDEX ב30 בנובמבר ועדיין לא נקלטה. שום תשובה כמובן מהשירות לקחות.
אני עם BUY2USA גמרתי![]()
טוב שיש תחרותת פעם הבאה אני עם MUSTOP....
סבבה אני מביון שזה לא בסדר, אבל כרגע זה מה שיש, והגיבו פה ואמרו לכם שיש לחץ, מה יתן לכם לרשום 17 הודעות ביום שהחבילה שלכם עוד לא נקלתה ? קיבלתם אישור מחברת המשלוח שהיא נשלחה אז תהיו רגועים ומספיק להיות קרציות...
החברה לא מספקת את מה שהבטיחה, לא עונה לפניות (ואל תגידי לי שהמנכ"ל ענה בפורום, כי הוא לא עמד בהבטחתו) ואנחנו הקרציות??
אם אתה מוכן לקבל את זה, תהנה איתם.
אני לא.
אין עטם להילחץ, אתם רואים שאנשים אחרים כן מקבלים את החבילות שלהם זה פשוט לוקח יותר זמן מבדרך כלל(עניין של מספר שעות).
אני בטוח שהם ישתפרו איפה שהם טעו השנה.
מי שבאמת לא טוב לו לא חייב להשתמש בשירות שלהם, יש המון מתחרים(מאסטופ , TNT, SHIPITO, EZBUYUS ועוד...)
לכל שירות יש את היתרונות והחסרונות שלו.
לדעתי USHOPS=BUY2USA מהווים את הפתרון המוצלח ביותר מבין כל המתחרים.
אני בטוח שהם ישתפרו איפה שהם טעו השנה.
מי שבאמת לא טוב לו לא חייב להשתמש בשירות שלהם, יש המון מתחרים(מאסטופ , TNT, SHIPITO, EZBUYUS ועוד...)
לכל שירות יש את היתרונות והחסרונות שלו.
לדעתי USHOPS=BUY2USA מהווים את הפתרון המוצלח ביותר מבין כל המתחרים.
חברה קטנה בשם גוגל מחפשת אחר משלוחים של חברה קטנטנה בשם ups
הם לא עונים לפניות והמשלוחים לא מתעדכנים
נראה שזה הזמן לעזוב אותם
ואפילו המנכ"ל לא שלח לפורום תגובה
אני מציע למי שמחפש תיעול לרגשות תסכול (מוצדקים אולי)
לכתוב בינתיים ניחומים על ה-wall של דני איילון
הם לא עונים לפניות והמשלוחים לא מתעדכנים
נראה שזה הזמן לעזוב אותם
ואפילו המנכ"ל לא שלח לפורום תגובה
אני מציע למי שמחפש תיעול לרגשות תסכול (מוצדקים אולי)
לכתוב בינתיים ניחומים על ה-wall של דני איילון
ראית מה כתבתי ? קודם כל הספירה של הימים שלך קצת לא בכיוון, דבר שני אמרתי שאני מבין שזה לא בסדר, אבל מה יתן לך לרשום פה כל חצי שניה הודעה ? יקלטו את החבילה שלך יותר מהר ? לא, הם הגיבו אמרו שיש לחץ אז תמתין, פעם הבאה לא מתאים לך ונראה לך שהשירות שלהם לא טוב אל תזמין מהם עדיין לא מבין איך זה שאתה תרשום 30 הודעות לא הגיע לי החבילה עברו כבר 7090 ימים יעזור לך, בסך הכל עברו 2 ימי עבודה היום אנחנו ביום השלישי, ולא 6 כמו שציינתonyx2 כתב: עד כמה שידוע לי, הם לא מספקים את השירות בהתנדבות. אם הם לא עושים את העבודה שלהם אז יש לנו את כל הזכות להתלונן.
החברה לא מספקת את מה שהבטיחה, לא עונה לפניות (ואל תגידי לי שהמנכ"ל ענה בפורום, כי הוא לא עמד בהבטחתו) ואנחנו הקרציות??
אם אתה מוכן לקבל את זה, תהנה איתם.
אני לא....