דרך אגב... הdsg נרשם כפטנט ע"י קונצרן פולקסווגן ולכן במשך שנים יצרניות אחרות נמנעו להשתמש בו. רק לאחרונה תוקפו של הפטנט פג ולכן חלק מהיצרניות החלו להשתמש בו... כמו פורד למשל.
טויוטה החליטה לרדת לגמרי מרעיון הרובוטי ברוב דגמיה ולהשתמש בגיר רציף 7 הילוכים... המשלב נוחות נסיעה ותצרוכת דלק נמוכה במיוחד... ואמינות מופלאה.
רכב משפחתי חדש
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14353
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא מכיר את רמת הגימור פריוולדג אבל ממה שראיתי אצל חבר מדובר ברמת גימור של שנות השמונים בגדם שלו, כפתורי מזגן עגוליים כמו בפגו 205.....idan309 כתב:קטונתי מלהבין במכוניות אבל לאחרונה רכשתי עבור 3 עובדי החברה בה אני עובד 3 רכבי רנו פלואנס דיזל פריוולידג'.
אני לא מצאתי תמורה יותר טובה לאגרה לרכב הזה (ההנחה שניתנה ממחיר מחירון היא די משמעותית).
לא מצאתי שום תוספת משמעותית שיש ברכב אחר מקביל שאין ברכב הזה.
לא מצאתי רכב אחר מקביל עם צריכת דלק טובה יותר.
אני נהגתי ברכב מספר ימים ואני מוכרח לאמר שביחס למזדה 3 שיש לי מדובר בחווית נהיגה אחרת לחלוטין.
לגבי הסקודה ודומיה, מבחינתי העובדה שנותנים רק שנתיים אחריות ולא 3 שנים די פוסלת אותם....
אי אפשר להשוות בכלל לסקודה.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לא יודע על מה אתה מדבר.
כפתורי המזגן כמו בכל מכונית (מספר לחיצות מוריד ומעלה את העוצמה).
יש בקרת אקלים נפרדת לנהג ולנוסע + פיתחי מיזוג לנוסעים מאחור בדיוק כמו באוקטביה.
ההבדלים הקטנים:
דגם 2009 לעומת דגם 2004
גג נפתח שאין באוקטביה
דיבורית בלוטות שאין באוקטביה (בה יש מסך מגע)
USB שאין באוקטביה
כאשר באוטקביה יש תוספות נחמדות שאין ברנו.
אבל 2 ההבדלים הגדולים לטעמי הם אלה שהביאו אותי ללכת על הפלואנס
צריכת דלק טובה יותר ב-30% (הרכב עם צריכת הדלק הטובה ביותר שהוא לא היברידי) בתוספת מיכל הדלק הגדול יותר שמאפשרים נסיעה של מעל 1000 ק"מ בין תדלוק לתדלוק.
שלוש שנות אחריות לעומת שתיים.
היתרון היחיד שהוא משמעותי גם לדעתי שיש לאוקטביה הוא תא המטען (גדול יותר שניתן להגדילו מאוד בגלל שהמכונית היא 5 דלתות)
לגבי המחיר, אני מוכרח לאמר שלא בדקתי לפני הרכישה מה ההנחה (אם בכלל) שניתן לקבל על האוקטביה (בגלל 2 היתרונות שציינת שיש לפלואנס) אבל אני מניח שהמחיר לא היה זול יותר מהמחיר ששולם על הפלואנס.
כפתורי המזגן כמו בכל מכונית (מספר לחיצות מוריד ומעלה את העוצמה).
יש בקרת אקלים נפרדת לנהג ולנוסע + פיתחי מיזוג לנוסעים מאחור בדיוק כמו באוקטביה.
ההבדלים הקטנים:
דגם 2009 לעומת דגם 2004
גג נפתח שאין באוקטביה
דיבורית בלוטות שאין באוקטביה (בה יש מסך מגע)
USB שאין באוקטביה
כאשר באוטקביה יש תוספות נחמדות שאין ברנו.
אבל 2 ההבדלים הגדולים לטעמי הם אלה שהביאו אותי ללכת על הפלואנס
צריכת דלק טובה יותר ב-30% (הרכב עם צריכת הדלק הטובה ביותר שהוא לא היברידי) בתוספת מיכל הדלק הגדול יותר שמאפשרים נסיעה של מעל 1000 ק"מ בין תדלוק לתדלוק.
שלוש שנות אחריות לעומת שתיים.
היתרון היחיד שהוא משמעותי גם לדעתי שיש לאוקטביה הוא תא המטען (גדול יותר שניתן להגדילו מאוד בגלל שהמכונית היא 5 דלתות)
לגבי המחיר, אני מוכרח לאמר שלא בדקתי לפני הרכישה מה ההנחה (אם בכלל) שניתן לקבל על האוקטביה (בגלל 2 היתרונות שציינת שיש לפלואנס) אבל אני מניח שהמחיר לא היה זול יותר מהמחיר ששולם על הפלואנס.