המלצה על פטיפון - עדכון: הוזמן (ויש תמונות)

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

sufgi כתב:אתמול הזמנתי תקליט מ discogs (כזה שלא מצאתי באתרים אחרים). הספק אמנם ספרדי (המלצת שלא לרכוש מהם) אבל יש לו מעל 1300 המלצות, כך שנראה לי שזה בסדר. נדיר שאני נתקל במוכרים בעייתיים ב eBay, ומאמזון אני ממש מרוצה (הזמנתי משם במחירים שיצאו זולים יותר מ ebay)
...
אני נשבעתי שאני לא שם שקל על אמזון יותר בחיים ואני מספר לכל מי שמוכן לשמוע מדוע לא. מי שרוצה ומאושר מזה - שיהיה לו לבריאות. 1300 המלצות זה כלום!!! להולנדי שלי יש מעל 60 אלף עם אפס תלונות. פעם הזמנתי ממנו את Ziggy Stardust במצב Mint. הגיע תקליט בלי הניילון החיצוני. באריזה היה מכתב התנצלות שהוא טעה במצב של התקליט (שבסך הכל לא היה מנויילן) ועם המכתב היה אלבום כפול של Bowie כפיצוי.
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 15/09/2012 15:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

sufgi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748

שליחה

מה היוזר של ההולנדי ?

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

קוראים לו Frank והיום אני מזמין ממנו ישירות (לא דרך Discogs) - אני צריך לחפש קצת בהיסטוריה של הרכישות. עוד מעט אני אגיד לך.
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 15/09/2012 15:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

sufgi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

תודה (Y)
בדקתי שוב את היוזר שרכשתי ממנו, והתבלבלתי יש לו מעל 300 המלצות (כולן חיוביות)
זה אמנם הרבה פחות מ 60K , אבל זה בכל זאת אומר משהו.
בכל מקרה כדי לכסות את עצמי, שאלתי אותו כרגע אם זה מקורי (היוזר הוא MAXIDISCOS) .
אם תהיה בעיה, תמיד אפשר להתלונן דרך paypal .
לגבי אמזון, עד היום רכשתי מהם המון מוצרים, ותמיד הייתי מרוצה ממה שקיבלתי מהשירות שלהם.
לגבי מחירי המשלוחים, ישנם מוצרים שמחירי המשלוח שלהם לא סביר ואת אותם מוצרים אני לא רוכש.
אבל אם אני רוכש למשל תקליט ב 25$ והמשלוח הוא עד 6$ אז זה סביר מבחינתי .

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

sufgi כתב:תודה (Y)
בדקתי שוב את היוזר שרכשתי ממנו, והתבלבלתי יש לו מעל 300 המלצות (כולן חיוביות)
זה אמנם הרבה פחות מ 60K , אבל זה בכל זאת אומר משהו.
בכל מקרה כדי לכסות את עצמי, שאלתי אותו כרגע אם זה מקורי (היוזר הוא MAXIDISCOS) .
אם תהיה בעיה, תמיד אפשר להתלונן דרך paypal .
לגבי אמזון, עד היום רכשתי מהם המון מוצרים, ותמיד הייתי מרוצה ממה שקיבלתי מהשירות שלהם.
לגבי מחירי המשלוחים, ישנם מוצרים שמחירי המשלוח שלהם לא סביר ואת אותם מוצרים אני לא רוכש.
אבל אם אני רוכש למשל תקליט ב 25$ והמשלוח הוא עד 6$ אז זה סביר מבחינתי .
...
מצחיק. לי יש יותר מ-300 המלצות בתור קונה. אתה בטוח שזה שווה לך? זה יוצא לך $31 שהם יותר מ-120 ש"ח שזה יותר יקר מתקליט חדש, תוצרת חוץ, שנמכר באוזן השלישית, בת"א. מה הקטע?

בינתיים, נכנסתי ל-Discogs שלי ואני לא מוצא את הידיים והרגליים. יש שם רק רכישות מהשנה האחרונה כל השאר - התאדה. אני לא מוצא את החנות של Frank. קוראים לזה vinylondemand או VOD לא זוכר בדיוק ואני לא מוצא אותו יותר. אני אתקשר אליו ביום שני ונראה מה הקטע. יש ספקים שמחליפים שמות מידי פעם או פורשים וחוזרים ל-Discogs כתוצאה מהרעה או הטבה בתנאים שלהם שם... מעניין...
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 15/09/2012 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

sufgi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כמעט כל התקליטים החדשים שרכשתי, הם כאלה שכבר לא מודפסים, כך שלא ניתן למצוא אותם כמעט בשום מקום.
2 מהתקליטים עלו לי הרבה יותר מזה.
לגבי תקליטים חדשים שעדיין מודפסים, רכשתי את התקליט הזה
http://www.amazon.com/Best-Sade/dp/B004 ... vinyl+best
ביררתי עם האוזן השלישית לפני שביצעתי הזמנה, ודרכם המחיר היה גבוה יותר (אגב, תקליט מעולה!!! ) .

sufgi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

המוכר מספרד חזר אלי עם התשובה הזאת
This Double Album LP is original, with the catalog "WEA - 4509-93757-1", pressed in Germany, I buy it in 1993 for sale at my store in Spain.
You do not worry, this double album is original.
...
לי זה נראה בסדר גמור, מה גם שעכשיו יש לי אישור שזה מקורי, כך שהוא לא יוכל להכחיש אם תהיה בעיה .
אגב, זה אחד מהתקליטים ששילמתי עליהם הרבה יחסית. קיים עוד אחד כזה ב ebay חדש, שמתומכר הרבה יותר .
כמובן שאין מה לדבר על למצוא תקליט כזה חדש בחנויות בארץ.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

sufgi כתב:המוכר מספרד חזר אלי עם התשובה הזאת
This Double Album LP is original, with the catalog "WEA - 4509-93757-1", pressed in Germany, I buy it in 1993 for sale at my store in Spain.
You do not worry, this double album is original.
...
לי זה נראה בסדר גמור, מה גם שעכשיו יש לי אישור שזה מקורי, כך שהוא לא יוכל להכחיש אם תהיה בעיה .
אגב, זה אחד מהתקליטים ששילמתי עליהם הרבה יחסית. קיים עוד אחד כזה ב ebay חדש, שמתומכר הרבה יותר .
כמובן שאין מה לדבר על למצוא תקליט כזה חדש בחנויות בארץ.
...
גם לי זה נראה בסדר גמור. WEA זו ההוצאה המקורית. הדפסות גרמניות ידועות באיכותן. יש גם ספרדים טובים. ספרדים טובים - קונים בגרמניה. תקנה גם אתה שם. Phil Collins ‎– Both Sides לא אמור להיות כזה נדיר.

Soli
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1086

שליחה

מזל טוב ותתחדש(רק עתה ראיתי) (f)
זכור לרכוש תקליט טוב ומשובח צריך סבלנות 8)
עשה סבב בכל החניות בת"א,מאמין שתמצא את רב מבוקשך.
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה

sufgi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

tnsilver כתב: יש גם ספרדים טובים. ספרדים טובים - קונים בגרמניה.
...
:lol:
tnsilver כתב:Phil Collins ‎– Both Sides לא אמור להיות כזה נדיר.
...
לא כזה פשוט למצוא אותו חדש, ואלה שכן חדשים, עולים לא מעט.
Hybrid כתב:מזל טוב ותתחדש(רק עתה ראיתי) (f)
זכור לרכוש תקליט טוב ומשובח צריך סבלנות 8)
עשה סבב בכל החניות בת"א,מאמין שתמצא את רב מבוקשך.
...
תודה (Y)
עשיתי כבר את הסיבוב הזה (כמה פעמים :mrgreen: ) , ודווקא את הרוב לא מצאתי .
כמעט ואין שם תקליטים חדשים שהודפסו מזמן (וזה רוב מה שחיפשתי) .
בכל מקרה אני מתכוון לרכוש רק חדשים, ואם אין כרגע באתרים השונים, אז לחכות עד שיצא אחד כזה למכירה.

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”