מישהו הצליח לקבל מסלול אטרקטיבי כלשהו בשימור לקוחות ORANGE?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
חוקי או לא, לי הציעו את אותו דבר בדיוק ב119 לפני מע"מ... אבל בול אותה חבילה.dima_vy כתב:סלקום מציעה לעסקים חבילת הכל כלול ב149 ש"ח לפני מע"מ. יש יתרונות וחיסרונות בחבילה הזאת:
1. משום מה חבילת גלישה של 1 ג'יגה באה עם חיוב של 69 ש"ח והטבה של 69 ש"ח... לי לא ברור למה לעשות זאת...
2. החבילה הזאת כוללת שיחות ללא הגבלה לחו"ל באמצעות נטויז'ן, ליעדים נייחים וניידים. בחברה שלי זה די קריטי, כי אנחנו מעט אנשים אבל מדברים הרבה מאוד עם חו"ל. אף חברה אחרת לא מציעה כרגע הצעות מקבילות.
3. חיסרון משמעותי בסלקום ששינוי חבילה מתבצע רק החל ממחזור חיוב... האם זה חוקי בכלל???...
כיום אני על חבילה גדולה ב145 ש"ח, כך שמה שהציעו לך זה בולשיט !!!
תנייד את עצמיך לגולן או הוט ומהר, לחץ חברתי !!!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
גם לי הציעו מסלקום חבילה של הכל כלול ב 119 לפני מע"מ לעסק..
עברתי בסופו של דבר להוט-מובייל ולא רק בגלל המחיר (הוא גם שיחק תפקיד משמעותי, אבל לא רק.)
ואני עתיד לשלם לסלקום כ- 500 ש"ח על שאר התשלומים שיש לי על המכשיר (וזה כולל עוד איזה הטבה שקרית שהם טוענים שקבלתי מהם..) פשוט מאסתי בחברת סלקום - נמאס לי לקבל שירות גרוע, נמאס לי כל חודש למצוא הפתעות בחשבונית ואז אותה רוטינה של להתקשר, להמתין המון זמן, לקבל איזה התנצלות שקרית ואז מתחיל הקטע של זיכויים יחסיים וכל מיני דברים לא ברורים.. אי אפשר להבין את החשבונית שלהם. נקודה.
(צרפתי תמונה של חשבונית אחרונה. אם מישהו מצליח להבין מי נגד מי, אשמח להסבר. אפילו הנציגה לא ידעה לפרט לי..)
לחזור לאורנג' (הייתי לקוח שלהם כ- 8 שנים. היתה להם תקופה טובה, אבל היום הם בדיחה.) או לעבור לפלאפון אין שום סיכוי. החברות האלה פשוט לא פקטור היום בשוק אם הם ימשיכו להציע מחירים כאלה הזויים ותלושים מהמציאות.
כדי להצליח עם כל עסק או רעיון עסקי צריך להקפיד על שלושה גורמים - זה נקרה משולש זא"מ = זמנים , איכות ומחיר.
מבחינת זמנים בואו נאמר שכל החברות פחות או יותר עומדות במצופה ולכן השיקול הזה יורד לדעתי מהתחרותיות.
באלמנט השני, איכות, לחברות הוותיקות כבר אין יתרון על החברות החדשות. בין אם מבחינת איכות הרשת (רשת מאד מיושנת לדוגמא של אורנג', רשת חנוקה וגמורה של סלקום בגלישה וכו'..) ובין אם מבחינת איכות השירות. פעם חברה כמו אורנג' נתנה ללקוחות שלה (הייתי בינהם כ- 8 שנים) שירות מעולה ללא שום תחרות, היום המצב ממש לא כך. על שירות של סלקום אני בכלל לא רוצה לדבר ואת השירות של פלאפון אני כלל לא מכיר.
באלמנט השלישי, המחיר, אין בכלל מה לדבר. את זה כבר כולם יודעים ואין פה מה להרחיב בכלל..
שמעתי טיעונים כמו בהוט מובייל אין שירות טוב. וואלה טיעון טוב - כי בחברות האחרות ממש יש, מה אני אגיד לכם..
היופי שבדבר הוא כזה - אני לא חייב כלום להוט-מובייל !! לא יהיה מרוצה מהשירות / קליטה / מחיר - אני עוזב לחברה אחרת. והקטע הוא שקשה לי להאמין שאני אצטרך שירות. למה שאני ארצה שירות מהם אם הכל עובד לי והמחיר בסוף החודש ידוע מראש? כל עוד הקו עובד והחשבונית שלי בסוף החודש עומדת על 89 ש"ח קבועים = אני לא צריך שירות.
עברתי בסופו של דבר להוט-מובייל ולא רק בגלל המחיר (הוא גם שיחק תפקיד משמעותי, אבל לא רק.)
ואני עתיד לשלם לסלקום כ- 500 ש"ח על שאר התשלומים שיש לי על המכשיר (וזה כולל עוד איזה הטבה שקרית שהם טוענים שקבלתי מהם..) פשוט מאסתי בחברת סלקום - נמאס לי לקבל שירות גרוע, נמאס לי כל חודש למצוא הפתעות בחשבונית ואז אותה רוטינה של להתקשר, להמתין המון זמן, לקבל איזה התנצלות שקרית ואז מתחיל הקטע של זיכויים יחסיים וכל מיני דברים לא ברורים.. אי אפשר להבין את החשבונית שלהם. נקודה.
(צרפתי תמונה של חשבונית אחרונה. אם מישהו מצליח להבין מי נגד מי, אשמח להסבר. אפילו הנציגה לא ידעה לפרט לי..)
לחזור לאורנג' (הייתי לקוח שלהם כ- 8 שנים. היתה להם תקופה טובה, אבל היום הם בדיחה.) או לעבור לפלאפון אין שום סיכוי. החברות האלה פשוט לא פקטור היום בשוק אם הם ימשיכו להציע מחירים כאלה הזויים ותלושים מהמציאות.
כדי להצליח עם כל עסק או רעיון עסקי צריך להקפיד על שלושה גורמים - זה נקרה משולש זא"מ = זמנים , איכות ומחיר.
מבחינת זמנים בואו נאמר שכל החברות פחות או יותר עומדות במצופה ולכן השיקול הזה יורד לדעתי מהתחרותיות.
באלמנט השני, איכות, לחברות הוותיקות כבר אין יתרון על החברות החדשות. בין אם מבחינת איכות הרשת (רשת מאד מיושנת לדוגמא של אורנג', רשת חנוקה וגמורה של סלקום בגלישה וכו'..) ובין אם מבחינת איכות השירות. פעם חברה כמו אורנג' נתנה ללקוחות שלה (הייתי בינהם כ- 8 שנים) שירות מעולה ללא שום תחרות, היום המצב ממש לא כך. על שירות של סלקום אני בכלל לא רוצה לדבר ואת השירות של פלאפון אני כלל לא מכיר.
באלמנט השלישי, המחיר, אין בכלל מה לדבר. את זה כבר כולם יודעים ואין פה מה להרחיב בכלל..
שמעתי טיעונים כמו בהוט מובייל אין שירות טוב. וואלה טיעון טוב - כי בחברות האחרות ממש יש, מה אני אגיד לכם..
היופי שבדבר הוא כזה - אני לא חייב כלום להוט-מובייל !! לא יהיה מרוצה מהשירות / קליטה / מחיר - אני עוזב לחברה אחרת. והקטע הוא שקשה לי להאמין שאני אצטרך שירות. למה שאני ארצה שירות מהם אם הכל עובד לי והמחיר בסוף החודש ידוע מראש? כל עוד הקו עובד והחשבונית שלי בסוף החודש עומדת על 89 ש"ח קבועים = אני לא צריך שירות.
-
- זיכויים זה נחמד.. אבל מה לעזאזל??
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בשביל מה אתה צריך להתקשר אליהם?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הצלחתי פעם אחת מתוך ניסיונות רבים מאוד.Jonny123 כתב:מסכים איתך.![]()
מישהו ניסה והצליח לתפוס את גולן טלקום בטלפון?
כי אני לא הצלחתי......
הגעתי לבחורה שלא יכלה להגיד לי שום דבר שאני לא רואה באתר שלהם, כך שזה היה לשווא.
מרעשי הרקע (השיחות בינהם) זה נשמע כאוסף של אנשים שנמצאים באולם גדול וצועקים אחד לשני כל הזמן. לא נשמע כמו שבדרך כלל נשמע מרכז שירות.
(הבעייה שלי: שני מספרים נוידו באופן חלק אבל אחד נמצא בהמתנה כבר 4 ימים).
גם שלחתי אימייל וגם מילאתי את טופס דיווח התקלות שיש להם בפייסבוק.
משה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
מעניין, אני אבדוק ביום ראשון את הנושא.JEXY כתב:חוקי או לא, לי הציעו את אותו דבר בדיוק ב119 לפני מע"מ... אבל בול אותה חבילה.dima_vy כתב:סלקום מציעה לעסקים חבילת הכל כלול ב149 ש"ח לפני מע"מ. יש יתרונות וחיסרונות בחבילה הזאת:
1. משום מה חבילת גלישה של 1 ג'יגה באה עם חיוב של 69 ש"ח והטבה של 69 ש"ח... לי לא ברור למה לעשות זאת...
2. החבילה הזאת כוללת שיחות ללא הגבלה לחו"ל באמצעות נטויז'ן, ליעדים נייחים וניידים. בחברה שלי זה די קריטי, כי אנחנו מעט אנשים אבל מדברים הרבה מאוד עם חו"ל. אף חברה אחרת לא מציעה כרגע הצעות מקבילות.
3. חיסרון משמעותי בסלקום ששינוי חבילה מתבצע רק החל ממחזור חיוב... האם זה חוקי בכלל???...
כיום אני על חבילה גדולה ב145 ש"ח, כך שמה שהציעו לך זה בולשיט !!!
תנייד את עצמיך לגולן או הוט ומהר, לחץ חברתי !!!...
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לאחרונה נשבר לי מפלאפון לאחר שהחליטו להוסיף לי בחשבון החודשי על בסיס קבוע בין 45 אג' ל-1.5 שקל.
בטענה שנשלחו הודעות ל"מפעילי תקשורת אחרים" [כאשר יש לי 3000 הודעות SMS בחבילה ולא נשלחו הודעות לחו"ל כלל.]
כמובן שלא היה להם הרבה מה להגיד בנושא, כל פעם נתנו זיכוי של 20-30 שקלים במטרה להשתיק.
באמת שלי נמאס שגם בתקופות מבחנים [בד"כ זה מגיע בדיוק כשאתה הכי לא רוצה שזה יגיע..] צריך לשבת ולחכות שעות [כן שעות!] על הקו ואז הנציגים ינסו לחרטט ולבלבל את המוח כמו "מה הבעיה, חוייבת ב-45 אג' בוא ואתן לך זיכוי 45' אגורות"
העניין הוא לא 45 האג', העניין הוא שחתמתי חוזה X, למה שאשלם יותר ממנו אם לא צרכתי זאת ?!?
שוקל מעבר גם לאחת החברות החדשות, נוטה יותר לכיוון של גולן..
סלקום הציעו לי חבילת אנלימיטד שיחות/SMS, אינטרנט 1ג'יגה [מהירות 15מגה] ו-200 דק' לחו"ל ב-129 ש"ח
או שיחות/SMS אנלימיטד, 3 ג'יגה אינטרנט ושיחות לחו"ל ללא הגבלה ב-159 ש"ח.
זה עדיין יקר..
מה אתם מציעים חברים ?
בטענה שנשלחו הודעות ל"מפעילי תקשורת אחרים" [כאשר יש לי 3000 הודעות SMS בחבילה ולא נשלחו הודעות לחו"ל כלל.]
כמובן שלא היה להם הרבה מה להגיד בנושא, כל פעם נתנו זיכוי של 20-30 שקלים במטרה להשתיק.
באמת שלי נמאס שגם בתקופות מבחנים [בד"כ זה מגיע בדיוק כשאתה הכי לא רוצה שזה יגיע..] צריך לשבת ולחכות שעות [כן שעות!] על הקו ואז הנציגים ינסו לחרטט ולבלבל את המוח כמו "מה הבעיה, חוייבת ב-45 אג' בוא ואתן לך זיכוי 45' אגורות"
העניין הוא לא 45 האג', העניין הוא שחתמתי חוזה X, למה שאשלם יותר ממנו אם לא צרכתי זאת ?!?
שוקל מעבר גם לאחת החברות החדשות, נוטה יותר לכיוון של גולן..
סלקום הציעו לי חבילת אנלימיטד שיחות/SMS, אינטרנט 1ג'יגה [מהירות 15מגה] ו-200 דק' לחו"ל ב-129 ש"ח
או שיחות/SMS אנלימיטד, 3 ג'יגה אינטרנט ושיחות לחו"ל ללא הגבלה ב-159 ש"ח.
זה עדיין יקר..
מה אתם מציעים חברים ?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יש לך אייפון במקרה ? כדי לאקטב את הiMassage / FaceTime המכשיר שולח אותך לשלוח הודעה כדי לאקטב את השירות וההודעה נשלחת לאפל וזה בחו"ל . אז יכול להיות שאקטבת את השירות בזמן האחרון וזה "מפעילי התקשורות אחרים" ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
התשלום זה הוא חד פעמי ואני מכיר בו.IamEzio כתב:יש לך אייפון במקרה ? כדי לאקטב את הiMassage / FaceTime המכשיר שולח אותך לשלוח הודעה כדי לאקטב את השירות וההודעה נשלחת לאפל וזה בחו"ל . אז יכול להיות שאקטבת את השירות בזמן האחרון וזה "מפעילי התקשורות אחרים" .....
זה לא הגיוני שיש לי 4 אייפונים בבית ורק בחשבון אחד יש את זה, ה-FaceTime כבוי בכל המכשירים.
כששאלתי על מה החיוב, הם לא ידעו לענות והתחילו ה"עירבובים"
"כשיסגר החשבון נדע" [ואז נסגר החשבון..]
"כשתופק חשבונית נדע" [ואז הופקה החשבונית..]
"כשתגיע אליך החשבונית נדע" [והגיעו אליי כבר כמה וכמה חשבוניות..]
"טוב, נזכה אותך ב-30 ש"ח"
נו ו.. ?
זה עדיין לא פותר את הזמן המבוזבז ואת כל הטרחה והעצבים שאני צריך לבזבז עליהם !
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אם יש לך מכשיר אנדרואיד, אתה יכול לנסות דבר הבא:LiorDrZ כתב:ממה שהבנתי ברשת, כל עוד שאתה לא מפעיל את אופצית ה roaming אתה לא משתמש ברשת של סלקום ואתה עובד מול הרשת הסוללרית של גולן. אני לא משתמש בשירותי roaming בכלל ולא נזקקתי לזה עד כה כי יש לי קליטה טובה באיזור מגורי ובמקום העבודה שלי. כל בדיקות האינטרנט שאני עושה אני מקבל תוצאות שאני עובד מול שרתי גולן ולא מול שרתי סלקום (DNS, ISP). אם נעשה ראוטינג מסלקום לגולן בצורה שקופה שאינני רואה אז אין לי באמת דרך לדעת את זה אבל עצם העובדה שכל הזמן אני עובד מול שרתי גולן בלבד גרמה לי להבין שאני עובד מול שרתי גולן בלבד. מאד יכול להיות שאני טועה... אבל בינתיים איכות הקליטה ומהירות הגלישה באינטרנט היא קפיצה עבורי כי הייתי רגיל לאינטרנט איטי להחריד ברשת אורנג'.dima_vy כתב:איך אתה יודע שאתה משתמש ברשת של גולן ולא ברשת של סלקום? הרי האירוח של סלקום אמור להיות שקוף מבינתך, ז"א אתה לא אמור לראות שאתה משתמש ברשת של סלקום...LiorDrZ כתב: בסה"כ אני מרוצה מהמעבר שלי לגולן, אינני משתמש בתשתית סלקום ואני רק בתשתית של גולן וב 10 ימים שאני ברשת הזו לא חוויתי שום ניתוק או בעיה כמו שחוויתי שהייתי באורנג'.
ליאור.........
תקיש בחייגן
קוד: בחירת הכל
*#*#4636#*#*
אולי שם תראה דרך מי אתה מחובר והאם אתה ב-roaming או לא. לדעתי באזור המרכז אתה אמור להיות ברשת של רולן באמת, אבל אם תצא קצת החוץ סביר להניח שתעבור לסלקום. לי עדיין אין קו של גולן כדי לנסות בעצמי
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

ניסיתי את הקוד שרשמת. אני מנוי של הוט-מובייל וסימון הנדידה מופיעה לי מאז שעברתי אליהם. (גם אם אני מכבה את "נדידת נתונים")
באופן לא מפתיע אני אכן רואה שאני מחובר לרשת פלאפון כל הזמן.
אני רק סקרן לדעת מתי הוט-מובייל מתכננת לפרוש את הרשת שלה גם באזור הצפון. לא הגיוני שהיא תתארח כאן על רשת פלאפון לנצח..
באופן לא מפתיע אני אכן רואה שאני מחובר לרשת פלאפון כל הזמן.
אני רק סקרן לדעת מתי הוט-מובייל מתכננת לפרוש את הרשת שלה גם באזור הצפון. לא הגיוני שהיא תתארח כאן על רשת פלאפון לנצח..
אתמול ניידתי להוט מובייל מפלאפון.חיכיתי שהעומס קצת יירד והלכתי על הבוקר למרכז שירות ואכן כמעט לא היה תור.התחלתי את הניוד ב-9.00 וב-11.30 כבר הניוד הושלם.כרגע הכל עובד נהדר בלי בעיות.
יום לפני התקשרתי לפלאפון וביקשתי את החבילה שלהם ב-99 שקל.אם היו נותנים לי אותה לא הייתי עובר! הם סירבו בתוקף ואמרו שאני לא לקוח שזכאי לחבילה הזאת(אני רק 9 שנים משלם להם מחירי גזל).ברגע שניידתי קיבלתי מהם הודעה שיש להם חבילה ב-99 שקל להציע לי.חובבנים.
יום לפני התקשרתי לפלאפון וביקשתי את החבילה שלהם ב-99 שקל.אם היו נותנים לי אותה לא הייתי עובר! הם סירבו בתוקף ואמרו שאני לא לקוח שזכאי לחבילה הזאת(אני רק 9 שנים משלם להם מחירי גזל).ברגע שניידתי קיבלתי מהם הודעה שיש להם חבילה ב-99 שקל להציע לי.חובבנים.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני מכיר את התפריט הזה וכמו שאמרתי אני לא רואה שאני עושה roaming לסלקום. מופיע לי רק Golan Tdima_vy כתב:אם יש לך מכשיר אנדרואיד, אתה יכול לנסות דבר הבא:LiorDrZ כתב:ממה שהבנתי ברשת, כל עוד שאתה לא מפעיל את אופצית ה roaming אתה לא משתמש ברשת של סלקום ואתה עובד מול הרשת הסוללרית של גולן. אני לא משתמש בשירותי roaming בכלל ולא נזקקתי לזה עד כה כי יש לי קליטה טובה באיזור מגורי ובמקום העבודה שלי. כל בדיקות האינטרנט שאני עושה אני מקבל תוצאות שאני עובד מול שרתי גולן ולא מול שרתי סלקום (DNS, ISP). אם נעשה ראוטינג מסלקום לגולן בצורה שקופה שאינני רואה אז אין לי באמת דרך לדעת את זה אבל עצם העובדה שכל הזמן אני עובד מול שרתי גולן בלבד גרמה לי להבין שאני עובד מול שרתי גולן בלבד. מאד יכול להיות שאני טועה... אבל בינתיים איכות הקליטה ומהירות הגלישה באינטרנט היא קפיצה עבורי כי הייתי רגיל לאינטרנט איטי להחריד ברשת אורנג'.dima_vy כתב:איך אתה יודע שאתה משתמש ברשת של גולן ולא ברשת של סלקום? הרי האירוח של סלקום אמור להיות שקוף מבינתך, ז"א אתה לא אמור לראות שאתה משתמש ברשת של סלקום...LiorDrZ כתב: בסה"כ אני מרוצה מהמעבר שלי לגולן, אינני משתמש בתשתית סלקום ואני רק בתשתית של גולן וב 10 ימים שאני ברשת הזו לא חוויתי שום ניתוק או בעיה כמו שחוויתי שהייתי באורנג'.
ליאור.........
תקיש בחייגןותכנס לתפריט phone infoקוד: בחירת הכל
*#*#4636#*#*
אולי שם תראה דרך מי אתה מחובר והאם אתה ב-roaming או לא. לדעתי באזור המרכז אתה אמור להיות ברשת של רולן באמת, אבל אם תצא קצת החוץ סביר להניח שתעבור לסלקום. לי עדיין אין קו של גולן כדי לנסות בעצמי...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

חח כמה שזה מצחיק. חברות כל כך "וותיקות ורציניות" ובסוף הן מתנהלות כמו גנון..omt כתב:אתמול ניידתי להוט מובייל מפלאפון.חיכיתי שהעומס קצת יירד והלכתי על הבוקר למרכז שירות ואכן כמעט לא היה תור.התחלתי את הניוד ב-9.00 וב-11.30 כבר הניוד הושלם.כרגע הכל עובד נהדר בלי בעיות.
יום לפני התקשרתי לפלאפון וביקשתי את החבילה שלהם ב-99 שקל.אם היו נותנים לי אותה לא הייתי עובר! הם סירבו בתוקף ואמרו שאני לא לקוח שזכאי לחבילה הזאת(אני רק 9 שנים משלם להם מחירי גזל).ברגע שניידתי קיבלתי מהם הודעה שיש להם חבילה ב-99 שקל להציע לי.חובבנים....
ומשום מה, זה כל כך לא מפתיע במדינה שלנו..