מישהו הצליח לקבל מסלול אטרקטיבי כלשהו בשימור לקוחות ORANGE?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #61 

זה נקרא להיכנס ללחץ חחח

יש מצב שהם נזכרים אחרי, כי מחלקות השימור פשוט לא יעמדו בעומס הלקוחות הרבים שרק "רוצים" להתנתק ועדיין לא ביצעו ניוד בפועל...

או שהם סתם מתנהלים בצורה לא חכמה....חח

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #62 

נראה לי פשוט שיד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה כי
התופעה קיימת בכל חברות הסלולאר וגם בהוט טלוויזיה
באמת מפליא עד מאוד התנהלות החברות
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #63 

dima_vy כתב:סלקום מציעה לעסקים חבילת הכל כלול ב149 ש"ח לפני מע"מ. יש יתרונות וחיסרונות בחבילה הזאת:
1. משום מה חבילת גלישה של 1 ג'יגה באה עם חיוב של 69 ש"ח והטבה של 69 ש"ח... לי לא ברור למה לעשות זאת...
2. החבילה הזאת כוללת שיחות ללא הגבלה לחו"ל באמצעות נטויז'ן, ליעדים נייחים וניידים. בחברה שלי זה די קריטי, כי אנחנו מעט אנשים אבל מדברים הרבה מאוד עם חו"ל. אף חברה אחרת לא מציעה כרגע הצעות מקבילות.
3. חיסרון משמעותי בסלקום ששינוי חבילה מתבצע רק החל ממחזור חיוב... האם זה חוקי בכלל???
...
חוקי או לא, לי הציעו את אותו דבר בדיוק ב119 לפני מע"מ... אבל בול אותה חבילה.

כיום אני על חבילה גדולה ב145 ש"ח, כך שמה שהציעו לך זה בולשיט !!!

תנייד את עצמיך לגולן או הוט ומהר, לחץ חברתי !!!
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #64 

גם לי הציעו מסלקום חבילה של הכל כלול ב 119 לפני מע"מ לעסק..
עברתי בסופו של דבר להוט-מובייל ולא רק בגלל המחיר (הוא גם שיחק תפקיד משמעותי, אבל לא רק.)
ואני עתיד לשלם לסלקום כ- 500 ש"ח על שאר התשלומים שיש לי על המכשיר (וזה כולל עוד איזה הטבה שקרית שהם טוענים שקבלתי מהם..) פשוט מאסתי בחברת סלקום - נמאס לי לקבל שירות גרוע, נמאס לי כל חודש למצוא הפתעות בחשבונית ואז אותה רוטינה של להתקשר, להמתין המון זמן, לקבל איזה התנצלות שקרית ואז מתחיל הקטע של זיכויים יחסיים וכל מיני דברים לא ברורים.. אי אפשר להבין את החשבונית שלהם. נקודה.
(צרפתי תמונה של חשבונית אחרונה. אם מישהו מצליח להבין מי נגד מי, אשמח להסבר. אפילו הנציגה לא ידעה לפרט לי..)
לחזור לאורנג' (הייתי לקוח שלהם כ- 8 שנים. היתה להם תקופה טובה, אבל היום הם בדיחה.) או לעבור לפלאפון אין שום סיכוי. החברות האלה פשוט לא פקטור היום בשוק אם הם ימשיכו להציע מחירים כאלה הזויים ותלושים מהמציאות.
כדי להצליח עם כל עסק או רעיון עסקי צריך להקפיד על שלושה גורמים - זה נקרה משולש זא"מ = זמנים , איכות ומחיר.
מבחינת זמנים בואו נאמר שכל החברות פחות או יותר עומדות במצופה ולכן השיקול הזה יורד לדעתי מהתחרותיות.
באלמנט השני, איכות, לחברות הוותיקות כבר אין יתרון על החברות החדשות. בין אם מבחינת איכות הרשת (רשת מאד מיושנת לדוגמא של אורנג', רשת חנוקה וגמורה של סלקום בגלישה וכו'..) ובין אם מבחינת איכות השירות. פעם חברה כמו אורנג' נתנה ללקוחות שלה (הייתי בינהם כ- 8 שנים) שירות מעולה ללא שום תחרות, היום המצב ממש לא כך. על שירות של סלקום אני בכלל לא רוצה לדבר ואת השירות של פלאפון אני כלל לא מכיר.
באלמנט השלישי, המחיר, אין בכלל מה לדבר. את זה כבר כולם יודעים ואין פה מה להרחיב בכלל..

שמעתי טיעונים כמו בהוט מובייל אין שירות טוב. וואלה טיעון טוב - כי בחברות האחרות ממש יש, מה אני אגיד לכם..
היופי שבדבר הוא כזה - אני לא חייב כלום להוט-מובייל !! לא יהיה מרוצה מהשירות / קליטה / מחיר - אני עוזב לחברה אחרת. והקטע הוא שקשה לי להאמין שאני אצטרך שירות. למה שאני ארצה שירות מהם אם הכל עובד לי והמחיר בסוף החודש ידוע מראש? כל עוד הקו עובד והחשבונית שלי בסוף החודש עומדת על 89 ש"ח קבועים = אני לא צריך שירות.
זיכויים זה נחמד.. אבל מה לעזאזל??
 זיכויים זה נחמד.. אבל מה לעזאזל??
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #65 

מסכים איתך. (Y)
מישהו ניסה והצליח לתפוס את גולן טלקום בטלפון?
כי אני לא הצלחתי...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #66 

בשביל מה אתה צריך להתקשר אליהם?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #67 

ללא תלות בסיבה,
מטריד אותי שאין עם מי לדבר...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #68 

Jonny123 כתב:מסכים איתך. (Y)
מישהו ניסה והצליח לתפוס את גולן טלקום בטלפון?
כי אני לא הצלחתי...
...
הצלחתי פעם אחת מתוך ניסיונות רבים מאוד.
הגעתי לבחורה שלא יכלה להגיד לי שום דבר שאני לא רואה באתר שלהם, כך שזה היה לשווא.
מרעשי הרקע (השיחות בינהם) זה נשמע כאוסף של אנשים שנמצאים באולם גדול וצועקים אחד לשני כל הזמן. לא נשמע כמו שבדרך כלל נשמע מרכז שירות.
(הבעייה שלי: שני מספרים נוידו באופן חלק אבל אחד נמצא בהמתנה כבר 4 ימים).
גם שלחתי אימייל וגם מילאתי את טופס דיווח התקלות שיש להם בפייסבוק.
משה

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #69 

גם למייל שלי הם לא ענו....
לפחות בהוט מובייל ענו די מהר כשהתקשרתי...

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #70 

JEXY כתב:
dima_vy כתב:סלקום מציעה לעסקים חבילת הכל כלול ב149 ש"ח לפני מע"מ. יש יתרונות וחיסרונות בחבילה הזאת:
1. משום מה חבילת גלישה של 1 ג'יגה באה עם חיוב של 69 ש"ח והטבה של 69 ש"ח... לי לא ברור למה לעשות זאת...
2. החבילה הזאת כוללת שיחות ללא הגבלה לחו"ל באמצעות נטויז'ן, ליעדים נייחים וניידים. בחברה שלי זה די קריטי, כי אנחנו מעט אנשים אבל מדברים הרבה מאוד עם חו"ל. אף חברה אחרת לא מציעה כרגע הצעות מקבילות.
3. חיסרון משמעותי בסלקום ששינוי חבילה מתבצע רק החל ממחזור חיוב... האם זה חוקי בכלל???
...
חוקי או לא, לי הציעו את אותו דבר בדיוק ב119 לפני מע"מ... אבל בול אותה חבילה.

כיום אני על חבילה גדולה ב145 ש"ח, כך שמה שהציעו לך זה בולשיט !!!

תנייד את עצמיך לגולן או הוט ומהר, לחץ חברתי !!!
...
מעניין, אני אבדוק ביום ראשון את הנושא.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #71 

לאחרונה נשבר לי מפלאפון לאחר שהחליטו להוסיף לי בחשבון החודשי על בסיס קבוע בין 45 אג' ל-1.5 שקל.
בטענה שנשלחו הודעות ל"מפעילי תקשורת אחרים" [כאשר יש לי 3000 הודעות SMS בחבילה ולא נשלחו הודעות לחו"ל כלל.]
כמובן שלא היה להם הרבה מה להגיד בנושא, כל פעם נתנו זיכוי של 20-30 שקלים במטרה להשתיק.

באמת שלי נמאס שגם בתקופות מבחנים [בד"כ זה מגיע בדיוק כשאתה הכי לא רוצה שזה יגיע..] צריך לשבת ולחכות שעות [כן שעות!] על הקו ואז הנציגים ינסו לחרטט ולבלבל את המוח כמו "מה הבעיה, חוייבת ב-45 אג' בוא ואתן לך זיכוי 45' אגורות" :evil: :twisted:
העניין הוא לא 45 האג', העניין הוא שחתמתי חוזה X, למה שאשלם יותר ממנו אם לא צרכתי זאת ?!?

שוקל מעבר גם לאחת החברות החדשות, נוטה יותר לכיוון של גולן..
סלקום הציעו לי חבילת אנלימיטד שיחות/SMS, אינטרנט 1ג'יגה [מהירות 15מגה] ו-200 דק' לחו"ל ב-129 ש"ח
או שיחות/SMS אנלימיטד, 3 ג'יגה אינטרנט ושיחות לחו"ל ללא הגבלה ב-159 ש"ח.
זה עדיין יקר..

מה אתם מציעים חברים ?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #72 

יש לך אייפון במקרה ? כדי לאקטב את הiMassage / FaceTime המכשיר שולח אותך לשלוח הודעה כדי לאקטב את השירות וההודעה נשלחת לאפל וזה בחו"ל . אז יכול להיות שאקטבת את השירות בזמן האחרון וזה "מפעילי התקשורות אחרים" ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #73 

IamEzio כתב:יש לך אייפון במקרה ? כדי לאקטב את הiMassage / FaceTime המכשיר שולח אותך לשלוח הודעה כדי לאקטב את השירות וההודעה נשלחת לאפל וזה בחו"ל . אז יכול להיות שאקטבת את השירות בזמן האחרון וזה "מפעילי התקשורות אחרים" ..
...
התשלום זה הוא חד פעמי ואני מכיר בו.
זה לא הגיוני שיש לי 4 אייפונים בבית ורק בחשבון אחד יש את זה, ה-FaceTime כבוי בכל המכשירים.
כששאלתי על מה החיוב, הם לא ידעו לענות והתחילו ה"עירבובים"
"כשיסגר החשבון נדע" [ואז נסגר החשבון..]
"כשתופק חשבונית נדע" [ואז הופקה החשבונית..]
"כשתגיע אליך החשבונית נדע" [והגיעו אליי כבר כמה וכמה חשבוניות..]
"טוב, נזכה אותך ב-30 ש"ח"
נו ו.. ?
זה עדיין לא פותר את הזמן המבוזבז ואת כל הטרחה והעצבים שאני צריך לבזבז עליהם !

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #74 

לכם יש מזל כל רגע אני סובל מאורנג לי יש קו בבעלות חברה ואני לא נהנה עם אורנג איטרנט על פנים מת לעבור או שאקח :oops: עוד קו מגולן טלקום או הוט מובייל פשוט נמאס לי מאורנג

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #75 

LiorDrZ כתב:
dima_vy כתב:
LiorDrZ כתב: בסה"כ אני מרוצה מהמעבר שלי לגולן, אינני משתמש בתשתית סלקום ואני רק בתשתית של גולן וב 10 ימים שאני ברשת הזו לא חוויתי שום ניתוק או בעיה כמו שחוויתי שהייתי באורנג'.

ליאור
...
איך אתה יודע שאתה משתמש ברשת של גולן ולא ברשת של סלקום? הרי האירוח של סלקום אמור להיות שקוף מבינתך, ז"א אתה לא אמור לראות שאתה משתמש ברשת של סלקום...
...
ממה שהבנתי ברשת, כל עוד שאתה לא מפעיל את אופצית ה roaming אתה לא משתמש ברשת של סלקום ואתה עובד מול הרשת הסוללרית של גולן. אני לא משתמש בשירותי roaming בכלל ולא נזקקתי לזה עד כה כי יש לי קליטה טובה באיזור מגורי ובמקום העבודה שלי. כל בדיקות האינטרנט שאני עושה אני מקבל תוצאות שאני עובד מול שרתי גולן ולא מול שרתי סלקום (DNS, ISP). אם נעשה ראוטינג מסלקום לגולן בצורה שקופה שאינני רואה אז אין לי באמת דרך לדעת את זה אבל עצם העובדה שכל הזמן אני עובד מול שרתי גולן בלבד גרמה לי להבין שאני עובד מול שרתי גולן בלבד. מאד יכול להיות שאני טועה... אבל בינתיים איכות הקליטה ומהירות הגלישה באינטרנט היא קפיצה עבורי כי הייתי רגיל לאינטרנט איטי להחריד ברשת אורנג'.
...
אם יש לך מכשיר אנדרואיד, אתה יכול לנסות דבר הבא:
תקיש בחייגן

קוד: בחירת הכל

*#*#4636#*#*
ותכנס לתפריט phone info

אולי שם תראה דרך מי אתה מחובר והאם אתה ב-roaming או לא. לדעתי באזור המרכז אתה אמור להיות ברשת של רולן באמת, אבל אם תצא קצת החוץ סביר להניח שתעבור לסלקום. לי עדיין אין קו של גולן כדי לנסות בעצמי

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #76 

ניסיתי את הקוד שרשמת. אני מנוי של הוט-מובייל וסימון הנדידה מופיעה לי מאז שעברתי אליהם. (גם אם אני מכבה את "נדידת נתונים")
באופן לא מפתיע אני אכן רואה שאני מחובר לרשת פלאפון כל הזמן.
אני רק סקרן לדעת מתי הוט-מובייל מתכננת לפרוש את הרשת שלה גם באזור הצפון. לא הגיוני שהיא תתארח כאן על רשת פלאפון לנצח..

omt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #77 

אתמול ניידתי להוט מובייל מפלאפון.חיכיתי שהעומס קצת יירד והלכתי על הבוקר למרכז שירות ואכן כמעט לא היה תור.התחלתי את הניוד ב-9.00 וב-11.30 כבר הניוד הושלם.כרגע הכל עובד נהדר בלי בעיות.
יום לפני התקשרתי לפלאפון וביקשתי את החבילה שלהם ב-99 שקל.אם היו נותנים לי אותה לא הייתי עובר! הם סירבו בתוקף ואמרו שאני לא לקוח שזכאי לחבילה הזאת(אני רק 9 שנים משלם להם מחירי גזל).ברגע שניידתי קיבלתי מהם הודעה שיש להם חבילה ב-99 שקל להציע לי.חובבנים.

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #78 

dima_vy כתב:
LiorDrZ כתב:
dima_vy כתב:
LiorDrZ כתב: בסה"כ אני מרוצה מהמעבר שלי לגולן, אינני משתמש בתשתית סלקום ואני רק בתשתית של גולן וב 10 ימים שאני ברשת הזו לא חוויתי שום ניתוק או בעיה כמו שחוויתי שהייתי באורנג'.

ליאור
...
איך אתה יודע שאתה משתמש ברשת של גולן ולא ברשת של סלקום? הרי האירוח של סלקום אמור להיות שקוף מבינתך, ז"א אתה לא אמור לראות שאתה משתמש ברשת של סלקום...
...
ממה שהבנתי ברשת, כל עוד שאתה לא מפעיל את אופצית ה roaming אתה לא משתמש ברשת של סלקום ואתה עובד מול הרשת הסוללרית של גולן. אני לא משתמש בשירותי roaming בכלל ולא נזקקתי לזה עד כה כי יש לי קליטה טובה באיזור מגורי ובמקום העבודה שלי. כל בדיקות האינטרנט שאני עושה אני מקבל תוצאות שאני עובד מול שרתי גולן ולא מול שרתי סלקום (DNS, ISP). אם נעשה ראוטינג מסלקום לגולן בצורה שקופה שאינני רואה אז אין לי באמת דרך לדעת את זה אבל עצם העובדה שכל הזמן אני עובד מול שרתי גולן בלבד גרמה לי להבין שאני עובד מול שרתי גולן בלבד. מאד יכול להיות שאני טועה... אבל בינתיים איכות הקליטה ומהירות הגלישה באינטרנט היא קפיצה עבורי כי הייתי רגיל לאינטרנט איטי להחריד ברשת אורנג'.
...
אם יש לך מכשיר אנדרואיד, אתה יכול לנסות דבר הבא:
תקיש בחייגן

קוד: בחירת הכל

*#*#4636#*#*
ותכנס לתפריט phone info

אולי שם תראה דרך מי אתה מחובר והאם אתה ב-roaming או לא. לדעתי באזור המרכז אתה אמור להיות ברשת של רולן באמת, אבל אם תצא קצת החוץ סביר להניח שתעבור לסלקום. לי עדיין אין קו של גולן כדי לנסות בעצמי
...
אני מכיר את התפריט הזה וכמו שאמרתי אני לא רואה שאני עושה roaming לסלקום. מופיע לי רק Golan T

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #79 

omt כתב:אתמול ניידתי להוט מובייל מפלאפון.חיכיתי שהעומס קצת יירד והלכתי על הבוקר למרכז שירות ואכן כמעט לא היה תור.התחלתי את הניוד ב-9.00 וב-11.30 כבר הניוד הושלם.כרגע הכל עובד נהדר בלי בעיות.
יום לפני התקשרתי לפלאפון וביקשתי את החבילה שלהם ב-99 שקל.אם היו נותנים לי אותה לא הייתי עובר! הם סירבו בתוקף ואמרו שאני לא לקוח שזכאי לחבילה הזאת(אני רק 9 שנים משלם להם מחירי גזל).ברגע שניידתי קיבלתי מהם הודעה שיש להם חבילה ב-99 שקל להציע לי.חובבנים.
...
חח כמה שזה מצחיק. חברות כל כך "וותיקות ורציניות" ובסוף הן מתנהלות כמו גנון.. :lol:
ומשום מה, זה כל כך לא מפתיע במדינה שלנו..

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #80 

ממש לא מפתיע... החברות הוותיקות נחות על זרי הדפנה וכשהן יתעוררו כבר יהיה מאוחר...
בעצם, כבר עכשיו מאוחר...

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”