איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?
מי שמזדמן לבית חנניה שיחפש את "איתן".
יקר וטעים (לא קניתי שם לאחרונה לא יודע כמה לוקחים לקילו)
יקר וטעים (לא קניתי שם לאחרונה לא יודע כמה לוקחים לקילו)
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73215
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
אין פה "צפוניים"? אחרי שנים של חיפוש בשר איכותי במחיר שפוי מצאתי את "סאלח דבאח". ממוקם על הכביש הראשי בכניסה לדיר אל אסאד, קצת לפני כרמיאל (אם באים מכיוון עכו) זהו סופר עם קצביה מעולה במחירים ממש שפויים ועם בשר איכותי.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
חברה,
אני שמח לראות שנפתח כזה דיון אחרי המלצה לשי לאחד כזה בדיון הגרילים
מישהו שע פה על מיטשוס?
http://meatshos.co.il/
גם מסעדה מעולה!! וגם קצביה סוף.
הם אמנם יושבים בקצרין אבל עושים משלוחים למרכז הארץ...
שווה בטירוף!
מה המחירים של ניר?
נכנסתי לאתר ועשה לי תאבון. בא לי לבדוק..
מישהו שע פה על מיטשוס?
שווה בטירוף!
מה המחירים של ניר?
נכנסתי לאתר ועשה לי תאבון. בא לי לבדוק..
בברכה קובי כהן
צריך גם לצרף המלצות.jaksirak כתב:חברה,
מישהו שע פה על מיטשוס?
שווה בטירוף!
מה המחירים של ניר?
נכנסתי לאתר ועשה לי תאבון. בא לי לבדוק.....
לא קצת יקר?
- jaksirak
- חבר ותיק

כן יקר.embedded כתב:צריך גם לצרף המלצות.jaksirak כתב:חברה,
מישהו שע פה על מיטשוס?
שווה בטירוף!
מה המחירים של ניר?
נכנסתי לאתר ועשה לי תאבון. בא לי לבדוק.....
לא קצת יקר?...
לא קונה שם כבדרך קבע. אגב, ציינו פה את רובנשטיין בנתניה - שם אני בד"כ קונה.
מיטשוס מגדלים עדר משלהם.
יש להם בשר טעים (הכל יחסי, כמו שזיו ציין פה). אני בעיקר אוכל שם (או משם) אנטריקוט, נתח קצבים (Entrana) וצ'וריסו. יש להם צ'וריסו פשוט מעולה (עם פיסטוקים..ממממ וואי הפורום הזה גורם לי להזיל ריר)
בברכה קובי כהן
לי דווקא יש נסיון לא טוב עם מיטשוס. גם אני שמעתי את ההמלצות עליהם וניסיתי את המסעדה. בפעם הראשונה נתקלתי בשירות חובבבני שטען שהריח המקולקל של הבשר הוא בגלל שהוא"מיושן". לאחר שלא נגעתי במנה ולא הסכימו להחליף חייבו אותי במחיר מלא ללא כל בושה. בפעם השניה הוזמנתי ע"י אחי למרות שאם היה תלוי בי הייתי מוותר, גם הפעם הבשר לא היה משהו ולא עשוי מדיום לפי בקשתי.
לעומת זאת אבו חילווה ביפו תמיד היה מוצלח ושומר על אחידות לאורך השנים, וגם המחירים מאוד סבירים. הבשר הכי טוב שקניתי עד היום היה של גיליס מנוב.
לעומת זאת אבו חילווה ביפו תמיד היה מוצלח ושומר על אחידות לאורך השנים, וגם המחירים מאוד סבירים. הבשר הכי טוב שקניתי עד היום היה של גיליס מנוב.
- jaksirak
- חבר ותיק

תודה, מפתיע משהו...reg11 כתב:לי דווקא יש נסיון לא טוב עם מיטשוס. גם אני שמעתי את ההמלצות עליהם וניסיתי את המסעדה. בפעם הראשונה נתקלתי בשירות חובבבני שטען שהריח המקולקל של הבשר הוא בגלל שהוא"מיושן". לאחר שלא נגעתי במנה ולא הסכימו להחליף חייבו אותי במחיר מלא ללא כל בושה. בפעם השניה הוזמנתי ע"י אחי למרות שאם היה תלוי בי הייתי מוותר, גם הפעם הבשר לא היה משהו ולא עשוי מדיום לפי בקשתי.
לעומת זאת אבו חילווה ביפו תמיד היה מוצלח ושומר על אחידות לאורך השנים, וגם המחירים מאוד סבירים. הבשר הכי טוב שקניתי עד היום היה של גיליס מנוב....
בברכה קובי כהן
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
זיו,
מה אתה בעצם אומר פה? שהכל זה פלסיבו? כשאני קונה קונה ב 200+ ש"ח לקילו אני נהנה יותר כי ככה שכנעתי את עצמי? אני בהחלט מאמין לך שאת כל הבשר מגדלים בעדרים בצפון אבל מה לעשות שבדלישס יותר טעים לי מכל מקום אחר שניסיתי?
לכל השאר,
מישהו ממכם ניסה את דלישס ועדיין טוען שההמלצה שלו עדיפה?
תודה
מה אתה בעצם אומר פה? שהכל זה פלסיבו? כשאני קונה קונה ב 200+ ש"ח לקילו אני נהנה יותר כי ככה שכנעתי את עצמי? אני בהחלט מאמין לך שאת כל הבשר מגדלים בעדרים בצפון אבל מה לעשות שבדלישס יותר טעים לי מכל מקום אחר שניסיתי?
לכל השאר,
מישהו ממכם ניסה את דלישס ועדיין טוען שההמלצה שלו עדיפה?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46328
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
אני מאמין שהייתי מאוד ברור כאשר הסברתי על ההבדלים בצורת היישון ועל סיבת הפיזור לפי זה בין הרשתות לקצביות הפרטיות.
בורצ'ו ביפו, פעם אחרונה שקניתי ממנו זה היה לפני כשנתיים וקילו אנטריקוט עלה כ 100 ש"ח. הייתי קונה ממנו הרבה כשהייתי גר באזור, לא נפלתי איתו אף פעם. הוא דור שלישי של קצבים והוא מיישן את הבשר שלו לבד.
גם המרגז שלו מצויינות וגם הקבב שלו (מתובל בלי בצל ועלים).
חוץ מזה אמר לי השכן שבטירה יש איזה קצב לא כשר, 80 ש"ח לקילו אנטריקוט... הוא שף בעברו והוא אמר שהבשר היה מצויין.
גם המרגז שלו מצויינות וגם הקבב שלו (מתובל בלי בצל ועלים).
חוץ מזה אמר לי השכן שבטירה יש איזה קצב לא כשר, 80 ש"ח לקילו אנטריקוט... הוא שף בעברו והוא אמר שהבשר היה מצויין.
http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/360 ... 303&loc=15
איכות הבשר נקבעת קודם כל לפי בית הגידול, ואז לפי הגזע, הפיטום וכמות השומן שיש בבקר. אסור שיהיה עודף שומן בחיה. אחר כך, ככל שהבשר מיושן בתנאים של טמפרטורה נכונה ושמירה בתנאים נכונים באורך הזמן הרצוי - בין 21 עד 40 ימים - הסיבים שלו מתרככים והוא טוב יותר. אבל בגלל הביקוש הרב הבשר יוצא לשווקים או נמכר על ידי הקצב בזמנים קצרים יותר, ולכן הוא יכול להיות איכותי פחות. זה לא נכון לגבי כל הבשרים כמובן, אני מדבר על הבשרים שבתרבות שלנו הם העיקריים כמו האנטרקוט, הסינטה והפילה".
בדרך חזרה אל הקיבוץ מור מצביע על מטעי החקלאות של תפוחים, קיווי ודובדבנים, שמקיפים את הסביבה ובהם עוסקים חלק ניכר מ-600 הנפשות המתגוררות במרום גולן. לפני היציאה מהמרעה אנחנו נתקלים בגולגולת ובשלד של פרה. "זאת פרה שהלכה לעולמה בטבע; היא כנראה חלתה ומתה בשטח והבשר שלה שימש את חיות הבר, הזאבים, התנים והנשרים, ואלה השאירו רק את העצמות, זאת דרכו של עולם".
אבל הפרות בעדר הזה לא מיועדות למות מוות טבעי, וקשה שלא להתייחס לסוגיה הזאת. "מרבית העגלים והעגלות מופרדים מהאמהות לגמילה בגיל שבעה או שמונה חודשים, ואז הם נמכרים מהמרעה למפטמות עד גיל 14 או 15 חודשים. הפרות שזוכות לחיי מרעה יכולות לחיות עד גיל 12".
איכות הבשר נקבעת קודם כל לפי בית הגידול, ואז לפי הגזע, הפיטום וכמות השומן שיש בבקר. אסור שיהיה עודף שומן בחיה. אחר כך, ככל שהבשר מיושן בתנאים של טמפרטורה נכונה ושמירה בתנאים נכונים באורך הזמן הרצוי - בין 21 עד 40 ימים - הסיבים שלו מתרככים והוא טוב יותר. אבל בגלל הביקוש הרב הבשר יוצא לשווקים או נמכר על ידי הקצב בזמנים קצרים יותר, ולכן הוא יכול להיות איכותי פחות. זה לא נכון לגבי כל הבשרים כמובן, אני מדבר על הבשרים שבתרבות שלנו הם העיקריים כמו האנטרקוט, הסינטה והפילה".
בדרך חזרה אל הקיבוץ מור מצביע על מטעי החקלאות של תפוחים, קיווי ודובדבנים, שמקיפים את הסביבה ובהם עוסקים חלק ניכר מ-600 הנפשות המתגוררות במרום גולן. לפני היציאה מהמרעה אנחנו נתקלים בגולגולת ובשלד של פרה. "זאת פרה שהלכה לעולמה בטבע; היא כנראה חלתה ומתה בשטח והבשר שלה שימש את חיות הבר, הזאבים, התנים והנשרים, ואלה השאירו רק את העצמות, זאת דרכו של עולם".
אבל הפרות בעדר הזה לא מיועדות למות מוות טבעי, וקשה שלא להתייחס לסוגיה הזאת. "מרבית העגלים והעגלות מופרדים מהאמהות לגמילה בגיל שבעה או שמונה חודשים, ואז הם נמכרים מהמרעה למפטמות עד גיל 14 או 15 חודשים. הפרות שזוכות לחיי מרעה יכולות לחיות עד גיל 12".
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אף אחד לא הזכיר את עירקי בטירה.
בסביבות 80 ש"ח לקילו אנריקוט/פילה אם אני זוכר טוב.
נקי, מסודר ומספיק טעים עבור החברה' שלנו.
המוני ישראלים עומדים שם בתור, אז כנראה ש..........כלום.
נסו ותחליטו בעצמיכם.
לבריאות.
בסביבות 80 ש"ח לקילו אנריקוט/פילה אם אני זוכר טוב.
נקי, מסודר ומספיק טעים עבור החברה' שלנו.
המוני ישראלים עומדים שם בתור, אז כנראה ש..........כלום.
נסו ותחליטו בעצמיכם.
לבריאות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני קונה ב"בלאק אנגוס" בטירה (לשעבר משק זמיר).
הבעלים הם גיתי זמיר והבן שלו (בעלי משק במושב חרות אם אני זוכר נכון).
מגוון גדול של בשרים (כולל מוכנים שם על ידם - המבורגרים מעולים, צ'וריסוס וסוגי נקניקיות נוספים), במחירים מצוינים. יש להם גם בשרים "מוכנים לתנור", רטבים וכו'.
חשוב לציין - השחיטה לא כשרה (ומכאן המחירים הזולים יותר)
http://www.meshekzamir.co.il/
הבעלים הם גיתי זמיר והבן שלו (בעלי משק במושב חרות אם אני זוכר נכון).
מגוון גדול של בשרים (כולל מוכנים שם על ידם - המבורגרים מעולים, צ'וריסוס וסוגי נקניקיות נוספים), במחירים מצוינים. יש להם גם בשרים "מוכנים לתנור", רטבים וכו'.
חשוב לציין - השחיטה לא כשרה (ומכאן המחירים הזולים יותר)
http://www.meshekzamir.co.il/
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4806
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 948 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אם יש כאן מישהו מאזור מבשרת, אני ממליץ על 'מלך הבשר והעוף' בקסטל.
מקום נקי ומסודר ולא מסריח! אנטריקוט ב 100 ש"ח לקילו. יש גם מבחר לבשר קפוא.
ההמלצה באה גם משכן ארגנטינאי שקונה רק משם
אם יש המלצות לעוד משהו באזור, אשמח לשמוע
מקום נקי ומסודר ולא מסריח! אנטריקוט ב 100 ש"ח לקילו. יש גם מבחר לבשר קפוא.
ההמלצה באה גם משכן ארגנטינאי שקונה רק משם
אם יש המלצות לעוד משהו באזור, אשמח לשמוע