נסו אותי: 100 מגה אינטרנט בבזק - בואו נשווה תחרות להוט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 395
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #61 

Hertz33 כתב:נחמד. אתה בטוח שארון של בזק לא מותקן בביתך? :lol: ואתה מקבל 5 מגה אפלואד??
...
האמת מוזר 5M העלאה

דיי לבלף אותנו אדון ירדן גם בבזק מתחלקים ,להוט תחום התדרים רחב יותר ,לכן גידי גוב מציע 20M

ולאחר הורדת האנלוגי בהוט רמי הויברגר מציע 100M .

טכנולוגיית VDSL פועלת על גבי זוג שזור של חוטי-מתכת ומשתמשת ב-4 תחומי תדירויות, שניים לקשר בין הלקוח לשרת (Upstream) ושניים לקשר בין השרת ללקוח (Downstream). שיטת הוויסות הסטנדרטית היא אחת מ QAM (שהיא טכנולוגיה זהה לזו שיש במודמי הכבלים)

VDSL
(ראשי תיבות של Very High bitrate Digital Subscriber Line) (קו מנוי דיגיטלי (DSL) בעל מהירות גבוהה מאד) היא אחת מהטכנולוגיות המהירות ביותר להעברת נתונים ברוחב פס גבוה בקווי טלפון רגילים. ואחת משלל טכנולוגיות הDSL המטפלות בהשגת מטרה זו. המרחק בין המרכזייה ללקוח חשוב מאוד מאחר שככול שהמרחק גדל המהירות יורדת בגלל ניחות הנוצר בעוצמת האות !!!!

בכדי הגיע ל 100M משתמשים בסנכרון של 2 קווים ולכן אם יצטרפו לבזק המון לקוחות זה יתפוס את כל הקווים .

בתנאים אופטימליים מהירות הקו יכולה להגיע לקצב של VDSL:
הורדה - 52Mbps - במרחק של עד 0.3 קילומטר מהמרכזייה
העלאה - 16Mbps - במרחק של עד 0.3 קילומטר מהמרכזייה
כל 300 מטר מרחק מהמרכזייה יורדת היכולת ב 13M מגה והעלה ב 4M.
לכן
הורדה - 13Mbps - במרחק של עד 1.3 קילומטר מהמרכזייה
העלאה - 4Mbps - במרחק של עד 1.3 קילומטר מהמרכזייה

YardenBenlulu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #62 

erezcap כתב:
Hertz33 כתב:נחמד. אתה בטוח שארון של בזק לא מותקן בביתך? :lol: ואתה מקבל 5 מגה אפלואד??
...
האמת מוזר 5M העלאה

דיי לבלף אותנו אדון ירדן גם בבזק מתחלקים ,להוט תחום התדרים רחב יותר ,לכן גידי גוב מציע 20M

ולאחר הורדת האנלוגי בהוט רמי הויברגר מציע 100M .

טכנולוגיית VDSL פועלת על גבי זוג שזור של חוטי-מתכת ומשתמשת ב-4 תחומי תדירויות, שניים לקשר בין הלקוח לשרת (Upstream) ושניים לקשר בין השרת ללקוח (Downstream). שיטת הוויסות הסטנדרטית היא אחת מ QAM (שהיא טכנולוגיה זהה לזו שיש במודמי הכבלים)

VDSL
(ראשי תיבות של Very High bitrate Digital Subscriber Line) (קו מנוי דיגיטלי (DSL) בעל מהירות גבוהה מאד) היא אחת מהטכנולוגיות המהירות ביותר להעברת נתונים ברוחב פס גבוה בקווי טלפון רגילים. ואחת משלל טכנולוגיות הDSL המטפלות בהשגת מטרה זו. המרחק בין המרכזייה ללקוח חשוב מאוד מאחר שככול שהמרחק גדל המהירות יורדת בגלל ניחות הנוצר בעוצמת האות !!!!

בכדי הגיע ל 100M משתמשים בסנכרון של 2 קווים ולכן אם יצטרפו לבזק המון לקוחות זה יתפוס את כל הקווים .

לכן
...
הנתונים שאתה מוסר לא הגיוניים בגלל זה המרכזיה של בזק הגיעה עד בית הלקוח מתחת לבית שלי יושב הארון תקשורת של בזק - כיום אין לקוח בזק בארץ שמחובר ל NGN ולא יכול לקבל מינימום 50 מגה אולי כי עדיין הפריסה לא הושלמה ועדיין חסרים ארונות אבל בעת שהפריסה תושלם לגמרי כל אחד יוכל לקבל 100 בכיף כמוני...

דבר נוסף אתה לא מציג את עניין השיתוף נכון כלל, לבזק כל לקוח מקבל קו פרטי עם הגדרות על גבי הקו הגדרות שמווסתות את המהירות באופן פרטי אם אתה לקוח הוט ההגדרות שלך ממוקמות בראוטר שלך או במודם לא משנה לאן תלך בארץ ברגע שתתחבר לתשתית הוט תקבל את המהירות הזו ולכן זה שיתופי הוויסות הוא בראוטר הקיבולת שיתופית

erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #63 

תמשיך לעצום עיניים ולהגיד שזה גשם או שאתה בכלל לא מבין כלום ואתה סתם זורק משפטים.

השיטה של VDSL אותה שיטה זהה הכבלים להעברת נתונים

(DSL) technology providing faster data transmission over a single flat untwisted or twisted pair of copper wires (up to 52 Mbit/s downstream and 16 Mbit/s upstream),[2] and on coaxial cable (up to 85 Mbit/s down- and upstream);[3] using the frequency band from 25 kHz to 12 MHz.[4]

בכבלי COAXIAL של הכבלים\הוט אפשר להעביר בטכנולגיה

הזאת 85M ולא 52 מגה על כבלי נחושת בזק !!! הבנת אדון ירדן .

, כבלי הנחושת של בזק לא מסוגלים להעביר יותר מ 52M על קו אחד .

לכן

ב DOCSIS3 של הוט , המהירות עד 160 מגה !!! הורדה ללא קשר למרחק ,כך שהוט יושבת על רזרבות .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 20/02/2012 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #64 

במשרד שלי בזק מסוגלים לספק על NGN ... מוכנים לזה? 5M...

אז מה בדיוק ההבדל בין זה לבין ADSL, שאני אבין?!

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #65 

erezcap כתב:תמשיך לעצום עיניים ולהגיד שזה גשם או שאתה בכלל לא מבין כלום ואתה סתם זורק משפטים.

(DSL) technology providing faster data transmission over a single flat untwisted or twisted pair of copper wires (up to 52 Mbit/s downstream and 16 Mbit/s upstream),[2] and on coaxial cable (up to 85 Mbit/s down- and upstream);[3] using the frequency band from 25 kHz to 12 MHz.[4]

לכן

ב DOCSIS3 של הוט , המהירות עד 160 מגה !!! הורדה ללא קשר למרחק ,כל שהוט יושבת על רזרבות .
...
מה הבעיה בשימוש בשתי קווי טלפון ? מצידי שישתמשו ב 10 אני מקבל 100 מגה ואתה מדבר שטויות ברצף במקום לקרוא מויקיפדיה עדיף שתלך ותלמד במציאות שלנו אז חיברו אותי לשתי קווי טלפון לטעתך ו ? אני מקבל 101 מגה הורדה, בקרוב ישיקו גם 200 מגה ואני אתחבר ב 4 קווים מזה משנה לי כיום ואני חוזר שנית אין בית אב שמגיע למרחק שציינת המרכזיות יושבות לכולם מתחת לבית זה ארון בזק מאלומניום ולא מאוחסן בבינין מרכזי בעיר כמו בעבר היום ליד כל בית יש מרכזיה והיא פרטית ! לא כמו בהוט קו שיתופי, אין טעם לויכוח הזה כל אחד מייצג צד שונה לדעתי טכנולוגיית ה VDSL לוקחת בהליכה את ה DOCSIS של הוט ולא סתם 70% מהעולם משתמש בטכנולוגיה הזו ורק 20% או אפילו פחות בטכנולוגיית הכבלים - שניהם יגיעו לאחלה מהירויות אבל אין ויכוח ש VDSL יותר מאובטח יותר יציב יותר פרטי מלבד המהירות שמשותפת לשתינו אני מרוויח הרבה יותר ממך...

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #66 

oferlaor כתב:במשרד שלי בזק מסוגלים לספק על NGN ... מוכנים לזה? 5M...
...
העתיד כבר כאן... :lol:

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #67 

oferlaor כתב:במשרד שלי בזק מסוגלים לספק על NGN ... מוכנים לזה? 5M...

אז מה בדיוק ההבדל בין זה לבין ADSL, שאני אבין?!
...
לא הגיוני עופר, כנראה שאין לך עדיין NGN, ואם אתה מחובר זה באופן חלקי וזמני על מנת שתהנה מקו NGN ולא מתשתית אינטרנט במהירת גבוה תברר את זה...

erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #68 

אם כל מה שאתה אומר נכון ,למה בזק מתעקשת לא להוריד מחיר ומציעה רק 20M בפרסומת

,כי היא מפחדת שיתחברו המון וייצרו עומס שהרי

כל משתמש של 100M צריך 2 קווים ,הרי רשום שחור על גבי לבן שהטכנולוגיה VDSL על כבלי COX של הוט

מעבירות 85M ולא 52M של בזק בתנאים אופטימליים !!! שכן ככל שהמרחק גדל המהירות יורדת יותר ויותר

,זה כבר ההוכחה שהתשתית של הוט טובה יותר , תמשיך לעצום עיניים.

ב DOCSIS3 אפשר ללא קשר למרחק להעביר 160M .

.

esharon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 278
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #69 

YardenBenlulu כתב:
erezcap כתב:תמשיך לעצום עיניים ולהגיד שזה גשם או שאתה בכלל לא מבין כלום ואתה סתם זורק משפטים.

לכן

ב DOCSIS3 של הוט , המהירות עד 160 מגה !!! הורדה ללא קשר למרחק ,כל שהוט יושבת על רזרבות .
...
מה הבעיה בשימוש בשתי קווי טלפון ? מצידי שישתמשו ב 10 אני מקבל 100 מגה ואתה מדבר שטויות ברצף במקום לקרוא מויקיפדיה עדיף שתלך ותלמד במציאות שלנו אז חיברו אותי לשתי קווי טלפון לטעתך ו ? אני מקבל 101 מגה הורדה, בקרוב ישיקו גם 200 מגה ואני אתחבר ב 4 קווים מזה משנה לי כיום ואני חוזר שנית אין בית אב שמגיע למרחק שציינת המרכזיות יושבות לכולם מתחת לבית זה ארון בזק מאלומניום ולא מאוחסן בבינין מרכזי בעיר כמו בעבר היום ליד כל בית יש מרכזיה והיא פרטית ! לא כמו בהוט קו שיתופי, אין טעם לויכוח הזה כל אחד מייצג צד שונה לדעתי טכנולוגיית ה VDSL לוקחת בהליכה את ה DOCSIS של הוט ולא סתם 70% מהעולם משתמש בטכנולוגיה הזו ורק 20% או אפילו פחות בטכנולוגיית הכבלים - שניהם יגיעו לאחלה מהירויות אבל אין ויכוח ש VDSL יותר מאובטח יותר יציב יותר פרטי מלבד המהירות שמשותפת לשתינו אני מרוויח הרבה יותר ממך...
...
אתה אישית מקבל 100 מגה אבל זה די נדיר, רוב האנשים לא יכולים לקבל 100 מגה בבזק.
רוב האנשים שירצו להתחבר ל 100 מגה בבזק לא יגיעו באמת למהירות הזאת.
אני כרגע מקבל 85-90, הלוואי שהייתי מקבל 100 מגה בבזק אני מעדיף אותם על הוט....

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #70 

מחובר ל HOT 100 מגה על 2 העלאה ISP חלק מחבילה TRIPPLE בזק בינלאומי 29 ש"ח לחודש
תכל"ס מהירות מקסימלית שאני מקבל כעת בשעות הבוקר 4 מגה בייט שנייה משרתי NEWSERVER (קבוצות דיון)
מארה"ב, כרגע אני עובד עם הנתב TPLINK 1043N עם קושחה מקורית עדכנית , מוגדר כלקוח MPLS ובפועל מחייג
באמצעות חייגן L2TP בנתב , ל 8.8.8.8 מקבל 58mS לניו יורק ב SPEEDNET אני מקבל כ 28 מגהביט.
אגב אם זה מעניין מישהו מכשיר ה HOTBOX המשמש כמודם מראה שהוא מחובר ל 4 תדרים שונים בו זמנית.
אתמול ללא החייגן בשעות הערב קיבלתי 867 קילובייט שנייה לשרתי NEWS , אני אבדוק גם הערב.
דרך אגב אצלי ברמת השרון על NGN בזק מסוגלים לספק 15 מגה(18 מגה ברוטו) בלבד.
ואני גר כ 400 מטר מהמרכזייה ברמת השרון וארון הסעף יושב מרחק של לא יותר מ 100 מטר מימני.

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #71 

הבעיה אצלך זה הראוטר, הוא לא מסוגל למשוך 100 מגה L2TP, אולי בלחץ 50-60 מגה וגם זה תאורטי לגמרי.

נשמע שאתה מקבל קצבים עלובים ביותר בשביל חיבור 100 מגה

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #72 

cobraf כתב:הבעיה אצלך זה הראוטר, הוא לא מסוגל למשוך 100 מגה L2TP, אולי בלחץ 50-60 מגה וגם זה תאורטי לגמרי.

...
עם החייגן מהמחשב מחובר ישירות ל HOTBOX אני מקבל את אותם נתונים בדיוק ובמחשב ממש לא חסר כוח מחשוב.
אצל HOT בהורדה בקישור ישיר ללא חייגן כאשר הHOTBOX מחובר למחשב, אני מקבל 5.5 מגה בייט שנייה כך שאני די בטוח שהבעייה לא בנתב אלא בכל המערכת של HOT שלא ממש מאפשרת לקבל את מלוא ה 100 מגה בייט שנייה. אבל רגע ... אצל בזק אצלי אין יותר מ 15 מגה (קיבלתי כ 1.67 מגה בייט שנייה מקבוצות דיון) והיום אני מקבל בהרבה פחות כסף "רק 4 מגה בייט עלובים" פי 2.4 מהירות ובמחיר הרבה יותר זול, איפה הבעייה?
זה שההצהרות של HOT של 100 מגה לא ממש מחזיקות מים, אני תמיד יכול להזמין מבזק קו נל"ן אופטי של 1 GIGA
ולשלם עשרות אלפי ש"ח בחודש להם ולספק השרות, במקרה כזה אני עדיף לי כבר להתחבר ל MED1 ישירות, אבל לכל דבר יש גבול (6)

Adir88
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #73 

erezcap למה אתה סתם מטעה ואומר דברים לא נכונים אם אתה לא באמת יודע איך הדברים עובדים?

כל לקוח בבזק מחובר על גבי זוג נחושת אחד מהבית לMSAG.
המודמים (הדילינקים ונטגייר שבזק מספקים) והציוד בMSAG הוא בטכנולוגיית VDSL2 שלפי נתונים יבשים יכול להגיע ל120 מגה הורדה ו40 העלאה
(פחות או יותר אל תתפוס אותי על המספר המדוייק).
היתרון בבזק שכל לקוח מחובר למודם נפרד ב MSAG ולכן הקצב לא מושפע ממה שקורה עם שאר הלקוחות בארון.

תאורתית נכון הטכנולוגיה של הוט יכולה לספק קצבים יותר גבוהים מבזק, השאלה באמת מה יקרה אם כל השכונה תתחבר ל100 מגה?
את זה נוכל לדעת בעוד כמה חודשים אחרי שיהיה מספיק לקוחות במהירויות האלה.

ד"א בעתיד התכנון בבזק הוא לשווק חבילות של מעל 100 מגה ע"י שילוב של שני זוגות נחושת כמו שהוזכר פה.

no_alone
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #74 

Adir88 כתב:erezcap למה אתה סתם מטעה ואומר דברים לא נכונים אם אתה לא באמת יודע איך הדברים עובדים?

כל לקוח בבזק מחובר על גבי זוג נחושת אחד מהבית לMSAG.
המודמים (הדילינקים ונטגייר שבזק מספקים) והציוד בMSAG הוא בטכנולוגיית VDSL2 שלפי נתונים יבשים יכול להגיע ל120 מגה הורדה ו40 העלאה
(פחות או יותר אל תתפוס אותי על המספר המדוייק).
היתרון בבזק שכל לקוח מחובר למודם נפרד ב MSAG ולכן הקצב לא מושפע ממה שקורה עם שאר הלקוחות בארון.

תאורתית נכון הטכנולוגיה של הוט יכולה לספק קצבים יותר גבוהים מבזק, השאלה באמת מה יקרה אם כל השכונה תתחבר ל100 מגה?
את זה נוכל לדעת בעוד כמה חודשים אחרי שיהיה מספיק לקוחות במהירויות האלה.

ד"א בעתיד התכנון בבזק הוא לשווק חבילות של מעל 100 מגה ע"י שילוב של שני זוגות נחושת כמו שהוזכר פה.
...
ןמה תוכניות העתיד של הןט?

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #75 

arotman כתב:
cobraf כתב:הבעיה אצלך זה הראוטר, הוא לא מסוגל למשוך 100 מגה L2TP, אולי בלחץ 50-60 מגה וגם זה תאורטי לגמרי.

...
עם החייגן מהמחשב מחובר ישירות ל HOTBOX אני מקבל את אותם נתונים בדיוק ובמחשב ממש לא חסר כוח מחשוב.
אצל HOT בהורדה בקישור ישיר ללא חייגן כאשר הHOTBOX מחובר למחשב, אני מקבל 5.5 מגה בייט שנייה כך שאני די בטוח שהבעייה לא בנתב אלא בכל המערכת של HOT שלא ממש מאפשרת לקבל את מלוא ה 100 מגה בייט שנייה. אבל רגע ... אצל בזק אצלי אין יותר מ 15 מגה (קיבלתי כ 1.67 מגה בייט שנייה מקבוצות דיון) והיום אני מקבל בהרבה פחות כסף "רק 4 מגה בייט עלובים" פי 2.4 מהירות ובמחיר הרבה יותר זול, איפה הבעייה?
זה שההצהרות של HOT של 100 מגה לא ממש מחזיקות מים, אני תמיד יכול להזמין מבזק קו נל"ן אופטי של 1 GIGA
ולשלם עשרות אלפי ש"ח בחודש להם ולספק השרות, במקרה כזה אני עדיף לי כבר להתחבר ל MED1 ישירות, אבל לכל דבר יש גבול (6)
...
בוא נפריד דברים, כשאתה מחובר עם חייגן בבזק בינלאומי, ואתה עושה בדיקת מהירות האם אתה מקבל 100 מגה?

לגבי NEWS, בזק בינלאומי עושים THROTTLING לNEWS, בוודאות בצורה ברוטלית ביותר, האם אתה עובד עם שרת SSL?

האם ניסית ספק אחר שהוא לא בזק בינלאומי, אני עם HOTNET וזה עובד לי על 5 מגה בייט לשניה בNEWS, לא מצליח להגיע ליותר מזה

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #76 

YardenBenlulu כתב:נתונים מהראוטר שלי
[img2=550x412]http://www.fastup.co.il/images/41597286.png[/img2]
...
כמו שאני רואה בבדיקת מהירות אתה מקבל רק 90 מגה, לכן גם שמת תמונה מIDM שהיא מזייפת ב1מגהבייט.
אם תעשה בדיקת מהירות אצל 013 אתה תקבל רק 90 מגה, אז לא יפה מצידך שאתה שם תמונה של IDM.
בכל אופן זה יפה מאוד.

לאנשים שאמרו שיש לו 5 מגה העלאה: הוא מסונכרן על 100/5 אבל בפועל מקבל רק 1.5 מגה העלאה בגלל המערכת של בזק שמגבילה.
כמו שאתם רואים אני בכלל מסונכרן על 45 מגה העלאה, אבל עדיין מקבל רק 1.5 מגה העלאה.
אגב הטכנאי אמר לך 150 מגה? טוב שהוא לא אמר 1G חחח, ממש לא.
המקסימום שאתה תוכל לקבל יהיה 110 מגה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #77 

cobraf כתב:
arotman כתב:
cobraf כתב:הבעיה אצלך זה הראוטר, הוא לא מסוגל למשוך 100
בוא נפריד דברים, כשאתה מחובר עם חייגן בבזק בינלאומי, ואתה עושה בדיקת מהירות האם אתה מקבל 100 מגה?

לגבי NEWS, בזק בינלאומי עושים THROTTLING לNEWS, בוודאות בצורה ברוטלית ביותר, האם אתה עובד עם שרת SSL?

האם ניסית ספק אחר שהוא לא בזק בינלאומי, אני עם HOTNET וזה עובד לי על 5 מגה בייט לשניה בNEWS, לא מצליח להגיע ליותר מזה
...
זה בדיוק מה שכתבתי? ללא חייגן ואו דרך הנתב (אני בMPLS לבזק בינלאומי) אני מקבל מאתר הבדיקות של HOT
5.5 מגה בייט שנייה בהורדת קובץ, מד המהירות מורה על 100 מגה http://speed.hot.net.il/
בשרת הבדיקות של בזק בינלאומי http://62.219.2.144/ אני גם מקבל 100 מגה ללא חייגן כ50 מגה על 1.61 מגה בייט העלאה עם חייגן על הנתב וללא הנתב.לקבוצות הדיון אני מתחבר עם news.usenetserver.com ב SSL ו 10 חיבורים.
ניסיתי עם HOTNET בקישור ישיר ביום חמישי וקיבלתי אפילו 6 מגה בייט פעם אחת אבל כפי שכבר כתבתי כאן מספר פעמים החיבור היה מאוד לא יציב והמהירות עלתה וירדה כל העת, הוט גם הודו שהם מכירים את הנושא ועובדים עליו.
אגב מבחינת זמנים לבזק בינלאומי יש נתונים מצויינים 58ms ל 8.8.8.8 בהשוואה ל 75ms בHOTNET
ללא החייגן אני מקבל גם כן כ 70ms, לטענת בזק בינלאומי רק עם חייגן הם מקשרים אותי דרך ה POWERNGN שלהם ולפי הנתונים זה ככל הנראה נכון.
...
...

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #78 

רק דבר אחד אני לא מבין, למה להשתמש ב DNS של גוגל ולצאת לעולם בשביל כל בקשה כש הDNS של בב"ל מעולה?

לגבי המהירות בNEWS, לא ממש מפריע לי, זה הרבה יותר ממה שהייתי מקבל בחיבור 30 מגה בזק שהיה לי לפני זה, חוץ מזה השאלה האם בכלל השרת הזה מסוגל לתת לך יותר מזה

JogoBonito
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #79 

גם אצלי המהירות ביוזנט מאוד לא יציבה ולא עוברת את ה-4.5 (לרוב פחות). הם אמורים לפתור זאת?

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #80 

לא יודע לגביי יוזנט, אני משתמש בטורנטים . טס אצלי על המקסימום תמיד.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”