[אוחד] השרשור הרשמי של ביצועי הוטנט - Hotnet

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
eranrose
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #61 

golans1 כתב:אני עם הספק הוטנט ... בדקתי גם באתר של הוט
...
נכון להרגע אצלי 84MB.
מה מהירות ה UPLOAD שלך? מאיזה אזור בארץ אתה? ייתכן שיש בעייה אזורית אצלך, אצלי היתה אתמול בערב. זה מתבטא ב PING ארוך (כ 30MS ) ו UPLOAD קרוב ל 0 או 0.

Eliran_w
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #62 

חברים שאלי לי אליכם אם אני מתחבר ל-100 מגה בהוט אני יקבל הוטבוקס או סיסקו? כי הבנתי שבעבר מי שהתחבר ל-100 מגה הוט קבל סיסקו.

eranrose
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #63 

HOTBOX

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #64 

אין יותר סיסקויים לצערי :( רק הוטבוקס.

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #65 

ביום האחרון בדקתי את ביצועי חבילת ה 100 מגה (עם ספקית הוטנט) בשעות שונות של היום (דרך בדיקת המהירות באתר של הוט). בשעות שונות קיבלתי מהירויות הורדה שונות לחלוטין, החל מ 20 מגה בשעות מסוימות, ועד ל 85 מגה בשעות אחרות. מה שמוזר זה שדווקא בשעות שאין שום עומס על המערכת, כמו 4 בבוקר, קיבלתי רק 45 מגה... ועוד בשעות כביכול עמוסות יותר, קיבלתי מהירות גבוהה יותר.

התקשרתי לשירות התמיכה הטכנית של הוט שיסבירו את ההבדלים במהירויות החיבור, הם שאלו אם המחשב מחובר ישירות להוטבוקס ואמרתי שכן. הם טענו נחרצות שכל לקוח הוטנט בחבילת 100 מגה צריך לקבל מהירות 100 מגה בבדיקת המהירות של האתר שלהם, בכל שעות היממה. הם אמרו שזה בדיוק היתרון של הטכנולוגיה שלהם על הטכנולוגיה של בזק שתלויה במרחק מהמרכזיה. לדעתם משהו אצלי לא בסדר ואמרו שנציג תמיכה טכנית של הוטנט יחזור אלי שבוע הבא. הם טוענים שאין מספר ישיר לתמיכה הטכנית של הוטנט, אלא נציגי התמיכה הטכנית של התשתית מעבירים את הפרטים לנציגי התמיכה הטכנית של הוטנט, והאחרונים חוזרים ללקוח בזמנם הפנוי...

erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 395
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #66 

noam23 כתב:ביום האחרון בדקתי את ביצועי חבילת ה 100 מגה (עם ספקית הוטנט) בשעות שונות של היום (דרך בדיקת המהירות באתר של הוט). בשעות שונות קיבלתי מהירויות הורדה שונות לחלוטין, החל מ 20 מגה בשעות מסוימות, ועד ל 85 מגה בשעות אחרות. מה שמוזר זה שדווקא בשעות שאין שום עומס על המערכת, כמו 4 בבוקר, קיבלתי רק 45 מגה... ועוד בשעות כביכול עמוסות יותר, קיבלתי מהירות גבוהה יותר.

התקשרתי לשירות התמיכה הטכנית של הוט שיסבירו את ההבדלים במהירויות החיבור, הם שאלו אם המחשב מחובר ישירות להוטבוקס ואמרתי שכן. הם טענו נחרצות שכל לקוח הוטנט בחבילת 100 מגה צריך לקבל מהירות 100 מגה בבדיקת המהירות של האתר שלהם, בכל שעות היממה. לדעתם משהו אצלי לא בסדר ואמרו שנציג תמיכה טכנית של הוטנט יחזור אלי שבוע הבא. הם טוענים שאין מספר ישיר לתמיכה הטכנית של הוטנט, אלא נציגי התמיכה הטכנית של התשתית מעבירים את הפרטים לנציגי התמיכה הטכנית של הוטנט, והאחרונים חוזרים ללקוח בזמנם הפנוי...
...
אצלי אני מקבל 30M בכל שעה, לדעתי הבעיה בכרטיס רשת או בהגדות פייר וול ,הכי טוב להביא נייד בלי

פייר וול ולבדוק .

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #67 

משהו שלא ברור לי עם הוטנט... השיקו אותו אחרי שנה וחצי של ניסויים, למה אין טלפון לשירות\תמיכה\מכירות? למה אני צריך לחכות יומיים לתמיכה או שיחזירו אליי? מוזר העניין הזה.

Eliran_w
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #68 

Class889 כתב:אין יותר סיסקויים לצערי :( רק הוטבוקס.
...
כן אה באסה לגמרי...

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #69 

noam23 הבעייה שאתה מתאר נשמע בדיוק כמו עומס או תקלה בציוד של הוט שהם צריכים לסדר את זה, אין קשר להוטנט במקרה הזה. זה נטו מהתשתית.

eranrose
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #70 

Bonanja כתב:משהו שלא ברור לי עם הוטנט... השיקו אותו אחרי שנה וחצי של ניסויים, למה אין טלפון לשירות\תמיכה\מכירות? למה אני צריך לחכות יומיים לתמיכה או שיחזירו אליי? מוזר העניין הזה.
...
יש מספר ישיר: כוכבית 6901 . הבעיה היא שהם נונים תמיכה רק למי שהתחבר לשרות ישירות דרכם ולא ב BUNDLE עם הוט, ואז התמיכה היא דרך הוט. מצד שני, אני התרשמתי שהם יסכימו לעזור אם לא אקבל תשובה מהוט.

eranrose
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #71 

noam23 כתב:ביום האחרון בדקתי את ביצועי חבילת ה 100 מגה (עם ספקית הוטנט) בשעות שונות של היום (דרך בדיקת המהירות באתר של הוט). בשעות שונות קיבלתי מהירויות הורדה שונות לחלוטין, החל מ 20 מגה בשעות מסוימות, ועד ל 85 מגה בשעות אחרות. מה שמוזר זה שדווקא בשעות שאין שום עומס על המערכת, כמו 4 בבוקר, קיבלתי רק 45 מגה... ועוד בשעות כביכול עמוסות יותר, קיבלתי מהירות גבוהה יותר.

התקשרתי לשירות התמיכה הטכנית של הוט שיסבירו את ההבדלים במהירויות החיבור, הם שאלו אם המחשב מחובר ישירות להוטבוקס ואמרתי שכן. הם טענו נחרצות שכל לקוח הוטנט בחבילת 100 מגה צריך לקבל מהירות 100 מגה בבדיקת המהירות של האתר שלהם, בכל שעות היממה. הם אמרו שזה בדיוק היתרון של הטכנולוגיה שלהם על הטכנולוגיה של בזק שתלויה במרחק מהמרכזיה. לדעתם משהו אצלי לא בסדר ואמרו שנציג תמיכה טכנית של הוטנט יחזור אלי שבוע הבא. הם טוענים שאין מספר ישיר לתמיכה הטכנית של הוטנט, אלא נציגי התמיכה הטכנית של התשתית מעבירים את הפרטים לנציגי התמיכה הטכנית של הוטנט, והאחרונים חוזרים ללקוח בזמנם הפנוי...
...
זה אכן אמור להיות 100MB בבדיקה ישירה מול האתר של הוט . כשהייתי על 30MB, זה תמיד היה 30 בבדיקה שם, אלא אם היתה תקלה ברשת של הוט. תוודא שבזמן הבדיקה אף אחד אחר בבית לא משתמש ברשת. אצלי בבית עם 4-5 מחשבים, SONY PS , אייפון , אייפוד, כל הזמן מישהו משתמש ברשת...

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #72 

eranrose כתב:

...
זה אכן אמור להיות 100MB בבדיקה ישירה מול האתר של הוט . כשהייתי על 30MB, זה תמיד היה 30 בבדיקה שם, אלא אם היתה תקלה ברשת של הוט. תוודא שבזמן הבדיקה אף אחד אחר בבית לא משתמש ברשת. אצלי בבית עם 4-5 מחשבים, SONY PS , אייפון , אייפוד, כל הזמן מישהו משתמש ברשת...
...
וידאתי את זה, אף אחד לא משתמש באינטרנט חוץ ממני בזמן הבדיקה... אפילו ביטלתי את אופצית ה Wifi של ההוטבוקס כדי להיות בטוח...

אני מסכים עם מגיב קודם שאמר שכנראה מדובר בבעית תשתית. אני זוכר שבעבר לא היה צריך בכלל ספק בשביל בדיקות המהירות האלה לשרת של הוט, זה אכן נטו תשתית.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #73 

סטטוס של חבר בפייסבוק :

הוט יקרים,
אני אמנם לא מתיימר להבנה מעמיקה של רשתות תקשורת וכו', אבל נראה לי שאם התחברנו לחבילת אינטרנט של 100 מגה - המינימום הוא שאני אצליח לראות סרטון ביוטיוב בלי שהעיגול האפור יעקוף את הפס האדום... לא?

Foxhole
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #74 

קבלו ביטול על השאלה.

thecommander
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
קיבל תודות: 0

שליחה #75 

חברים שאלה על החבילות ערוצים למי שעשה את הטריפל החדש.
אתם יכולים להגיד לי אילו ערוצים בדיוק כלולים?
כלומר סרטים,בידור, ילדים, חדשות וספורט ,תרבות, פנאי ,מוסיקה
אז תחלאס ממש כל הערוצים פתוחים? אגו ? ספורט גולד? לייב? החיים הטובים?
גם ה hd הכל פתוח?

תודה.

נ.ב
האם זה למצטרפים חדשים או לישנים גם?

erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 395
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #76 

thecommander כתב:חברים שאלה על החבילות ערוצים למי שעשה את הטריפל החדש.
גם ה hd הכל פתוח?

תודה.

נ.ב
...
תסכל פה

http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/triple/

gil900
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #77 

קחו בחשבון שמקבלים גם כבלים במסגרת המבצע כך שזה יכול להיות שווה אחרי הכל..

אולי אתם צודקים שה 100 מגה שלהם לא שווה כלכך או שהשירות גרוע.
אבל צריך להסתכל על התמונה הכוללת שמקבלים גם כבלים והכל..

אני אישית בדעה שלכם. גם לא ממש נדלק על זה אבל בגלל שאני אוכל לראות סדרות של ה national geographic ב HD עם תרגום דרך הכבלים (שאת זה אי אפשר להשיג מהאינטרנט) אני בכיף מצטרף לזה

thecommander
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
קיבל תודות: 0

שליחה #78 

erezcap כתב:
thecommander כתב:חברים שאלה על החבילות ערוצים למי שעשה את הטריפל החדש.
גם ה hd הכל פתוח?

תודה.

נ.ב
...
תסכל פה

http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/triple/
...
בסדר הבנתי היה באתר של הוט תקלה ובגלל לא הצלחתי לראות את הלינקים:
אקסטרה:
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... fers/Extra
בסיס:
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... s/Standard

matanbr
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91

שליחה #79 

...

הבדיקה באתר של הוט לא רלוונטית בכלל להוטנט
זה רק בודק את התשתית שלך
אם תעשה בדיקה ב-Speedtest זה ייתן לך גם את הבדיקה של הספקית

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #80 

כמובן שזה בודק גם את הספק.
אתה מחובר להוטנט דרך הוט, וברגע שאתה עושה בדיקת מהירות דרך הוט זה גם בודק את הספק.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”