kuku1000 כתב:amira כתב:באמת אחלה מבצע אבל אני חושב שהאמירה "צדק צריך להיראות ולא רק להיעשות" מתאימה למקרה דנן.
כמו-כן, כללים החלים על אחרים העוסקים בתחום צריכים לחול גם על המנהלים שאחרת "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר?"
...
לא הבנתי,
1.
היה כתוב פירסומת.
2. אני בטוח שכל אחד ירצה שעופר יעשה לו...
3. זה המבצע של היבואן, כפי שצויין הוא קנה מראש כיולים וזה לא שמישהו ממנהלי האתר דוחף את עצמו.
4. הלוואי וכל משווקי המסכים ( נאמר מ-15K) היו מסדרים התקנה כולל כיול של מישהו ברמה של עופר .
אני משיב במקומם כדי שלא תתחיל התנצחות כמו שלפעמים קורה.
...
KUKU,
אם תקרא את כל הודעותיי ואני כבר מעל 7 שנים חבר באתר לא תמצא ולו הודעת התנצחות אחת, משום שזו אינה דרכי.
אני הייתי יותר משמח לקבל/לקנות כיול מקצועי ודאי מאדם ברמתו של עופר.
יחד עם זאת, הואיל ורובנו מתייחסים מאד ברצינות רבה לביקורות ולבחינות שנעשות באתר הזה (ובצדק!!!) והואיל ולבחינות אלו חלק בהחלטות המסחריות שחלק גדול מחברי האתר מקבלים, הרי שמעורבות מסחרית של בעליו עם יבואן, פוגמות, לטעמי,
"בצדק הנראה" - חלילה אין לי (באופן אישי) ספק "בצדק שנעשה".
כמו-כן, זכור לי שרשור באורך הגלות אודות היותו של itay123 עוסק בתחום או לא. בסופו של דבר נקבע כי הינו "עוסק בתחום" חלילה לא כגנאי, אלא בשל עסקת כיול שביצע בתשלום לחבר אחר באתר שהתרשם מדעות חברי הפורום אודות רמת הכיול אליה הגיע איתי במערכת הבייתית שלו. דומני, ש
ראוי כי יהיה חוק אחד לכולם.
למען הסר ספק -
אינני מטיל ספק לרגע ביושרם המקצועי של עופר, יניב וזיו. אלא חושב, שזו בדיוק הסיבה להקפדת יתר.
אכן, יוזמה ראויה וברוכה של היבואן - כן ירבו.