Neato xv-11 vs. Roomba 5XX/7XX
דרור - לאחר החלפת המברשת ובמסנן אתה רואה שיפור בביצועים? שווה את ההשקעה?דרור3 כתב:לא מכיר את הדגם הזה, לי יש את ה-11 החלפתי לו את הפילטר והמברשת. מהיבואן בארץ וחוץ מהצבע הוא עכשיו זהה ל-21.
מארה'ב הוא מגיע עם ספק מולטי וולטאז'....
- דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 782
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
לא בטוח לגבי הביצועים אבל לאחר החלפת המברשת הרובוט נהיה הרבה יותר שקט בצורה משמעותית.
הפילטר יותר קל לניקוי מהפילטר הכתום שבה עם הרובוט ועושה רושם שהוא מחזיק מעמד לאורך זמן ממושך יותר.
הפילטר יותר קל לניקוי מהפילטר הכתום שבה עם הרובוט ועושה רושם שהוא מחזיק מעמד לאורך זמן ממושך יותר.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
שוב מתלבט
המשכתי לצפות בקליפים ב-YT ושם אני רואה שלניטו יש בעיה לשאוב צמוד לקיר ובפינות, לרומבה יש בעיה עם שיער שנתפס במברשות,
האם באמת יש לניטו עוצמת שאיבה חזקה יותר מהרומבה-7XX ?
מי תכלס שואב יותר באחוזים באותו מ"ר?
תודה
המשכתי לצפות בקליפים ב-YT ושם אני רואה שלניטו יש בעיה לשאוב צמוד לקיר ובפינות, לרומבה יש בעיה עם שיער שנתפס במברשות,
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תכלס - למה זה אכפת לך?niko כתב:שוב מתלבט![]()
תודה...
הניטו שואב חזק יותר מהרומבה, אבל מנקה רצפות לדעתי פחות טוב. בשטיחים לעומת זאת, אין לי שום ספק שהוא מנקה יסודי יותר.
אני קניתי רומבה מכמה סיבות:
1. אין לי כמעט שטיחים בבית.
2. הניטו עובד מדוייק מדי. כבר ראיתי אותו בפעולה עובר ליד לכלוך ומעיף אותו לאזור שהוא כבר ניקה. זה קורה גם עם הרומבה, אבל שם לפחות רוב הסיכויים שהוא יחזור לאסוף אותו.
3. אצל חברים הניטו "מסרב" להכנס אל פינה מסויימת שהיא יחסית צרה וקטנה (אבל הוא יכול להכנס בקלות פיסית). משהו בסריקה שלו של החדר גורם לו לדלג עליה. הבעיה היא שזה קורה תמיד. הרומבה עשוי לדלג עליה פה ושם, אבל בשימוש שוטף (נאמר שלוש-ארבע פעמים בשבוע), הוא בטוח ינקה אותה לפחות על בסיס שבועי. עם זאת, ראוי להבהיר, שזה מקרה יחסית נדיר.
ובכל זאת, מה אני אוהב יותר בניטו:
1. אם מסתכלים עליו עובד, זה הרבה פחות מעצבן מאשר הרומבה.
2. בזכות הפעולה השיטתית והמדוייקת זה נראה שהוא עובד מהר יותר (ואולי זו סתם תחושה).
3. הוא יודע לחזור לטעון את עצמו כשצריך ולהמשיך מאיפה שהפסיק לבד. הרומבה לא צריך את זה אצלי, כי הוא מכסה את כל הבית בטעינה אחת, אבל זה בהחלט יתרון שעשוי לבוא לידי ביטוי מתישהו.
בסופו של דבר, חשוב להדגיש - זה לא כזה משנה. אם תתכנת אותם לעבוד מספר פעמים בשבוע, התוצאה תהיה בית נקי בלי הרבה מאמץ מצידך. זה נכון עבור שניהם, ואלא אם יש לך דרישות מאוד מסויימות, שני המוצרים יעשו את העבודה מעולה.
- niko
- חבר מביא חבר

MartinHSabag כתב:אני מקווה שבקרוב נוכל לענות על זה בלייב.......
אתה עם הטיזרים שלך, עכשיו אני אחכה עוד
קרמריקה, תודה
- niko
- חבר מביא חבר

קרמריקה, שטיחים לא מעניינים אותי, יש כלב = אין שטיחים
ברומבה מטריד אותי עניין המברשות שצריך ניקוי רציני ופירוק, לא איכפת לי שהוא מסתובב בצורה מעצבנת כי לא אהיה בבית כשהוא
ישאב.
ברומבה מטריד אותי עניין המברשות שצריך ניקוי רציני ופירוק, לא איכפת לי שהוא מסתובב בצורה מעצבנת כי לא אהיה בבית כשהוא
ישאב.
לי אין כלב, ולכן גם אין שערות. אצל חבר יש גולדן עם רומבה 780, ולטענתו זה ממש לא בעייתי.niko כתב:קרמריקה, שטיחים לא מעניינים אותי, יש כלב = אין שטיחים![]()
ישאב....
ואגב, מה שאתה קורא לו פירוק וניקוי רציני (שאצלי ללא הכלב אני עושה פעם בחודשיים בערך), לוקח 5 דקות אם עושים את זה ממש לאט.
אכן, בסוף שניהם עושים את העבודה.
אם אתה קונה בארץ ההבדל במחיר לא משמעותי.
אבל, (וזה היה השיקול המכריע שלי) אם אתה מזמין מ-EBAY הניטו זול משמעותית. (נמכר באזור 225-250$ לעומת 500$ וצפונה לרומבה 780).
יתרון נוסף לניטו שלא הוזכר - היכולת שלו לקבל עדכוני תוכנה ולשפר את יכולות הניווט/תפעול
מנגד הרומבה מותג עם הרבה יותר שנות ותק בשוק ונחשב לאמין ומוצלח (רכשתי לאחרונה את הסקובה שלהם ואני מרוצה עד הגג).
אם אתה קונה בארץ ההבדל במחיר לא משמעותי.
אבל, (וזה היה השיקול המכריע שלי) אם אתה מזמין מ-EBAY הניטו זול משמעותית. (נמכר באזור 225-250$ לעומת 500$ וצפונה לרומבה 780).
יתרון נוסף לניטו שלא הוזכר - היכולת שלו לקבל עדכוני תוכנה ולשפר את יכולות הניווט/תפעול
מנגד הרומבה מותג עם הרבה יותר שנות ותק בשוק ונחשב לאמין ומוצלח (רכשתי לאחרונה את הסקובה שלהם ואני מרוצה עד הגג).
Iclebo arte
דיברתי עם חבר שקנה Iclebo arte. באופן כללי מרוצה. אפילו מאוד. מישהו אחר קנה כבר? מה ההבדל בינו לבין ניטו?
בדיוק קיבלתי שבוע שעבר את המכשיר XV-11.דרור3 כתב:אין בעיה עם החשמל רק תצטרך מתאם לתקע....
במקום מתאם לחיבור האמריקאי עדיף להחליף את הכבל כולו (כבל מיקי מאוס) בעלות של 30 שקל בKSP.
או למי שיודע, לחתוך את התקע ולהרכיב ישראלי בעלות של 5 שקלים.
עם מתאם אמריקאי לישראלי החיבור לשקע בקיר רופף, ולא בטיחותי.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
באתר הרשמי של ניטו יש כעת את הדגמים 25 ו-15.
הם רושמים שם ש-25 מתאים יותר לאנשים אלרגים (כמוני למשל).
זה באמת ככה או שמדובר בעוד כמה פילטרים שאפשר להוסיף בקניה נפרדת?
הם רושמים שם ש-25 מתאים יותר לאנשים אלרגים (כמוני למשל).
זה באמת ככה או שמדובר בעוד כמה פילטרים שאפשר להוסיף בקניה נפרדת?