מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע...
זהו בדיוק כל הסוד לטעמי , אני לא יכול לשמוע מוסיקה שעות בווליום גבוה , זה לא סרט שיש בו פיקים ואז יש רגיעה

מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע...

עכשיו צריך להביא את הסוד הזה לסלון שליbossgt6 כתב:מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע...![]()
זהו בדיוק כל הסוד לטעמי , אני לא יכול לשמוע מוסיקה שעות בווליום גבוה , זה לא סרט שיש בו פיקים ואז יש רגיעה...

קיקו תודה רבה על המחמאות.kiko11 כתב:טוב ..אומנם קצת באיחור קצת ע סוקים בימים אלה ...
את החוויה הזו ניר אני לא אשכח עוד הרבה זמן ...המחשבות על שידרוג או הוספה של מגבר יעודי עדיים לא חלפה לה ..
אם להיות כנה ליפני הביקור אצל ניר באמת חשבתי שמה שאני מקבל עם האונקיו 3008 וה 683 והסאב של svs זה מספיק ...אז ניר טעיתי ..מה ששמעתי אצלך זה היה שונה אחר ..מפורט להפליא ..מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע ...כבר באותו ערב עלו מחשבות על שדרוג והוספה של רכיב כזה או אחר ...אבל אני ממתין החיפזון מהשטן![]()
לגבי איכויות הווידאו מיותר לציין שה oppo הוא מכשיר מושלם מכל הבחינות ...יש לו dac 32 bit ושאר נפלאות ...אבל מה שבאמת השאיר אותי פעור פה זו איכות התמונה שהוא מפיק פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!
ניר אחלה סט יש לך שם ...בטוב טעם![]()
![]()
שמחתי להיתארח אצלך תודה על אירוח מושלם וערב שכולו סאונד ...כן ירבו !...

כפי שציינתי בשרשור של אלמוג:kiko11 כתב:עכשיו צריך להביא את הסוד הזה לסלון שליbossgt6 כתב:מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע...![]()
זהו בדיוק כל הסוד לטעמי , אני לא יכול לשמוע מוסיקה שעות בווליום גבוה , זה לא סרט שיש בו פיקים ואז יש רגיעה...
...

חזק...ni-ro כתב:כפי שציינתי בשרשור של אלמוג:kiko11 כתב:עכשיו צריך להביא את הסוד הזה לסלון שליbossgt6 כתב:מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע...![]()
...
לטעמי, במחירים שאנחנו משקיעים: חובה לשמוע ציוד בבית!!!
אני לא רוכש ציוד אם לא שומע בבית.
כך עשיתי עם רכישת הרמקולים (עם ערן מאודיו פריק), שהיה כלכך מדהים שאפילו השאיר לי את שלו מהתצוגה עד שאקבל את שלי. כך גם עם ההגברה של פאסס.
איך שאני רואה את זה:
לקוח צריך להכין שיעורי בית לגבי:
1. סוג הגברה/ רמקול/ צליל שמחפש.![]()
2. טווח מחיר שמעוניין להשקיע + 20%.![]()
3. לשמוע אצל הספק עם מוזיקה שלך (כי לא משנה כמה נקרא- משמע אוזניים ומראה עינייםהם הטובים ביותר).
4. לצמצם למס' פריטים, להביא לביתך, עדיפות להשאיר לסופ"ש. אולם, גם אם לא, אז לכמה שעות.![]()
5. להחליט.![]()
6. לשלם.![]()
7. לפתוח שרשור ב HT "התחדשתי".![]()
8. להזמין את סיירת הבודקים.![]()
![]()
9. שהם יפתחו שרשור ב HT "ביקור אצל XXX".![]()
![]()
10. להתחרט...![]()
11. לפרסם בלוחות...![]()
12. למכור...![]()
13. ולהתחיל שוב הכול מהתחלה.![]()
אלו MY 2 CENTS...
...