מפגש חברים אצל ni-ro

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #61 

מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע
...
(Y)

זהו בדיוק כל הסוד לטעמי , אני לא יכול לשמוע מוסיקה שעות בווליום גבוה , זה לא סרט שיש בו פיקים ואז יש רגיעה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #62 

bossgt6 כתב:
מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע
...
(Y)

זהו בדיוק כל הסוד לטעמי , אני לא יכול לשמוע מוסיקה שעות בווליום גבוה , זה לא סרט שיש בו פיקים ואז יש רגיעה
...
עכשיו צריך להביא את הסוד הזה לסלון שלי :mrgreen: :mrgreen:

ni-ro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #63 

kiko11 כתב:טוב ..אומנם קצת באיחור קצת ע סוקים בימים אלה ...
את החוויה הזו ניר אני לא אשכח עוד הרבה זמן ...המחשבות על שידרוג או הוספה של מגבר יעודי עדיים לא חלפה לה ..
אם להיות כנה ליפני הביקור אצל ניר באמת חשבתי שמה שאני מקבל עם האונקיו 3008 וה 683 והסאב של svs זה מספיק ...אז ניר טעיתי ..מה ששמעתי אצלך זה היה שונה אחר ..מפורט להפליא ..מה שמיוחד גם זה ששמענו בווליום נמוך אבל עדיין היה פירוט לדעתי פי כמה וכמה ממה שהורגלתי לשמוע ...כבר באותו ערב עלו מחשבות על שדרוג והוספה של רכיב כזה או אחר ...אבל אני ממתין החיפזון מהשטן :מבולבל:
לגבי איכויות הווידאו מיותר לציין שה oppo הוא מכשיר מושלם מכל הבחינות ...יש לו dac 32 bit ושאר נפלאות ...אבל מה שבאמת השאיר אותי פעור פה זו איכות התמונה שהוא מפיק פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!
ניר אחלה סט יש לך שם ...בטוב טעם (Y) (f)
שמחתי להיתארח אצלך תודה על אירוח מושלם וערב שכולו סאונד ...כן ירבו !
...
קיקו תודה רבה על המחמאות.
לי היה כיף לארח אתכם. יותר מיזה היה לי כיף שכל שיר שבחרת מההרד דיסק שלך סמרו לך השערות.
חשוב באמת לציין שלמרות איכות התמונה של ה oppo והרעיון של 2 יציאות hdmi מי שיש לו מקרן. מדובר על נגן 32 ביט שלפחות לי חוסך dac יעודי
המון תודות על המחמאות
ונתראה בקרוב

ni-ro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #64 

kiko11 כתב:
bossgt6 כתב:
...
(Y)

...
...
כפי שציינתי בשרשור של אלמוג:

לטעמי, במחירים שאנחנו משקיעים: חובה לשמוע ציוד בבית!!!
אני לא רוכש ציוד אם לא שומע בבית.
כך עשיתי עם רכישת הרמקולים (עם ערן מאודיו פריק), שהיה כלכך מדהים שאפילו השאיר לי את שלו מהתצוגה עד שאקבל את שלי. כך גם עם ההגברה של פאסס.
איך שאני רואה את זה:
לקוח צריך להכין שיעורי בית לגבי:
1. סוג הגברה/ רמקול/ צליל שמחפש. :מבולבל:
2. טווח מחיר שמעוניין להשקיע + 20%. :?:
3. לשמוע אצל הספק עם מוזיקה שלך (כי לא משנה כמה נקרא- משמע אוזניים ומראה עיניים 8O הם הטובים ביותר).
4. לצמצם למס' פריטים, להביא לביתך, עדיפות להשאיר לסופ"ש. אולם, גם אם לא, אז לכמה שעות. 8)
5. להחליט. :!:
6. לשלם. :(
7. לפתוח שרשור ב HT "התחדשתי". :wink:
8. להזמין את סיירת הבודקים. :twisted: :evil:
9. שהם יפתחו שרשור ב HT "ביקור אצל XXX". :pizza: (b)
10. להתחרט... :@
11. לפרסם בלוחות... :oops:
12. למכור... :עצוב:
13. ולהתחיל שוב הכול מהתחלה. (Y)

אלו MY 2 CENTS... :רותח: :רותח:

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #65 

ni-ro כתב:
kiko11 כתב:
bossgt6 כתב:
...
(Y)

...
...
כפי שציינתי בשרשור של אלמוג:

לטעמי, במחירים שאנחנו משקיעים: חובה לשמוע ציוד בבית!!!
אני לא רוכש ציוד אם לא שומע בבית.
כך עשיתי עם רכישת הרמקולים (עם ערן מאודיו פריק), שהיה כלכך מדהים שאפילו השאיר לי את שלו מהתצוגה עד שאקבל את שלי. כך גם עם ההגברה של פאסס.
איך שאני רואה את זה:
לקוח צריך להכין שיעורי בית לגבי:
1. סוג הגברה/ רמקול/ צליל שמחפש. :מבולבל:
2. טווח מחיר שמעוניין להשקיע + 20%. :?:
3. לשמוע אצל הספק עם מוזיקה שלך (כי לא משנה כמה נקרא- משמע אוזניים ומראה עיניים 8O הם הטובים ביותר).
4. לצמצם למס' פריטים, להביא לביתך, עדיפות להשאיר לסופ"ש. אולם, גם אם לא, אז לכמה שעות. 8)
5. להחליט. :!:
6. לשלם. :(
7. לפתוח שרשור ב HT "התחדשתי". :wink:
8. להזמין את סיירת הבודקים. :twisted: :evil:
9. שהם יפתחו שרשור ב HT "ביקור אצל XXX". :pizza: (b)
10. להתחרט... :@
11. לפרסם בלוחות... :oops:
12. למכור... :עצוב:
13. ולהתחיל שוב הכול מהתחלה. (Y)

אלו MY 2 CENTS... :רותח: :רותח:
...
חזק... (f) (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”