שוחרר עדכון גרסה ל Hot Magic hd
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
יס עושים את זה, אז זה די לגיטימי שגם הם יקחו כסף.
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
נריה,לדבריך העדכון לממיר ב100 % היה צריך לצאת היום,השאלה שלי האם להמשיך לחכות לעדכן כי היום עוד לא נגמר,או שמכרת לנו אשליה יפה ?
- usagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
20 ש"ח? לפי מה שידוע לי זה 10 ש"ח לכל ממיר מג'יק HD ראשון ושני והחל מהממיר השלישי זה 20 ש"ח.. תברר שובjagheadg כתב:להוט יש עכשיו חוצפה גם לדרוש 20 ש"ח על הממיר החדש.
כך נמסר לי בשיחה אחרונה לבירור על מבצעים ללקוחות קיימים....
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
מה באמת לקחת אותו ברצינות ??magichd כתב:נריה,לדבריך העדכון לממיר ב100 % היה צריך לצאת היום,השאלה שלי האם להמשיך לחכות לעדכן כי היום עוד לא נגמר,או שמכרת לנו אשליה יפה ?...
עזוב היום שבת לא עובדים ואין עדכונים שיורדים.
חוץ מזה רק קיבלנו מהוט עכשיו עדכון שמה שהוא שיפר בממיר זה פחות או יותר כלום !!!
אז מה אנחנו צריכים עוד אחד כזה ?
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- avi131
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
אני חייב לציין שהגירסה קיימת אצלי בממיר כבר יומיים, לאחר שביצעתי עדכון גירסה ביום חמישי ב-1 וחצי בלילה באופן ידני.
ושמתי לב דווקא להרבה שינויים שלא כל כך נראים לעין אבל מאוד מורגשים כאשר יש שימוש שוטף בממיר.
1)תוקן הבאג שכאשר יש טריגר אינטראקטיבי, כעת אפשר ללחוץ על ESC וזה מעלים את הטריגר.
2) מדריך שידור מסונכרן.. כנ"ל לגבי שידורים חוזרים כאשר מתכננים הקלטת סדרה במידה והקלטה לא מתאפשרת בזמן מסויים כמו הקלטה של 2 תוכניות בו זמנית וכו'.
3)הקלטת סדרה עובדת בצורה טובה,כאשר מתבצעת הקלטה סדרתית לתוכנית שמשודרת בערוצים כפולים(HD וכד') לא מקליט פעמיים את אותו תוכן.
4)שיפור בתגובה של הממיר כגון :הרצות במהלך הקלטה כולל X30,שימוש במדריך ובאופציות הממיר.
5)הקלטה ברצף של 2 תוכניות עובדת תקין ואין יותר הודעה על 2 הקלטות בו זמנית כאשר מדובר בהקלטה מערוץ אחד.
6) אין יותר ריסטים...
יש עדיין מקום לשיפורים כמו: מעברים בימים במדריך שידורים,אפשרות למעבר בדקות במהלך ההקלטה,שיפור נוסף בתגובות הממיר ומסך סדרות..
אבל השינויים שבוצעו בעדכון הזה מאפשרים שימוש הולם בממיר.
ושמתי לב דווקא להרבה שינויים שלא כל כך נראים לעין אבל מאוד מורגשים כאשר יש שימוש שוטף בממיר.
1)תוקן הבאג שכאשר יש טריגר אינטראקטיבי, כעת אפשר ללחוץ על ESC וזה מעלים את הטריגר.
2) מדריך שידור מסונכרן.. כנ"ל לגבי שידורים חוזרים כאשר מתכננים הקלטת סדרה במידה והקלטה לא מתאפשרת בזמן מסויים כמו הקלטה של 2 תוכניות בו זמנית וכו'.
3)הקלטת סדרה עובדת בצורה טובה,כאשר מתבצעת הקלטה סדרתית לתוכנית שמשודרת בערוצים כפולים(HD וכד') לא מקליט פעמיים את אותו תוכן.
4)שיפור בתגובה של הממיר כגון :הרצות במהלך הקלטה כולל X30,שימוש במדריך ובאופציות הממיר.
5)הקלטה ברצף של 2 תוכניות עובדת תקין ואין יותר הודעה על 2 הקלטות בו זמנית כאשר מדובר בהקלטה מערוץ אחד.
6) אין יותר ריסטים...
יש עדיין מקום לשיפורים כמו: מעברים בימים במדריך שידורים,אפשרות למעבר בדקות במהלך ההקלטה,שיפור נוסף בתגובות הממיר ומסך סדרות..
אבל השינויים שבוצעו בעדכון הזה מאפשרים שימוש הולם בממיר.
- ORELp78
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
לפי מה שאתה אומר איו עדייו גרסה חדשה ניסיתי אתמול לעדכן וגם היום בבוקר ועדין הוא הוריד את אותו הגרסהnerya40 כתב:nerya40 כתב: אני לא יודע אם זה יעזור אבל אם אתה רוצה לדעת אז עדכון הגרסה אמור להגיע עד ה- 21/12/11. בתכלס התאריך הזה לא מדוייק ייתכנו שינויים של הרגע האחרון. אבל אם לא יקרה שום דבר, תוך שלושה שבועות העדכון יגיע לכל הממירים. אבל שוב הכל יכול להיות, ייתכן גם שהעדכון ידחה מסיבות כאלו ואחרות וייתכן גם הפוך שיקדימו את את העדכון בגלל חריצות העובדים בהוט![]()
אני מניח שלא סיפקתי אותך עם תשובה מדוייק וזאת משום שאין לעדכוני תוכנה תאריכים מדוייקים. הנהלת הוט הציבה לעובדיה תאריך יעד מסויים, אם יעמדו בו אשריהם אם לא, נמשיך לסבול. ברגע שיוודע לי במדוייק מתי העדכון ישוחרר אני אודיע לכם כמה ימים לפני.
עקרונית נשאר לנו לחכות גג שלושה שבועות מהיום עד לעדכון התוכנה.
עריכה: יש לי משהו נוסף לשמח אתכם! עובדים כרגע על האפשרות של הממיר כסטרימר והפעלת יציאת ה- USB בממיר. אני לא יודע אם זה יצא בעדכון הקרוב או שזה יצא בעדכונים הקרובים, אך אם זה יצא בעדכון הקרוב היה שווה לחכות לא ?!...
צדקתי או לא ?!
והנה המקור: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 04#1554704
דרך אגב, הוא יגיע גם אליכם ב- 24.12 ב- 100 אחוז. ותאמינו לי אחרי שיפתחו עוד אפשרויות חדשות בממיר אתם תשכחו את כל מה שאמרתם ולא תסכימו להחליף את הממיר הזה בחיים....
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

חבל לכולם על הזמן הממיר הזה הוא הפאשלה של 2011 במוצרי החשמל,גועל נפש,אם עד סוף החודש הם לא יוציאו את הגרסה החדשה,שיבואו לקחת את הממיר הדפוק ואת ה6 האחרים... ויגידו שלום ללקוח וותיק מאוד שמשלם להם המון כל חודש... ביי ביי הוט... היי היי יס... אותה גברת בשינוי הדרת...
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
צודק- ב1.1.12 אם אין גרסה חדשה אני מתנתק.
חיכינו חודשיים של הבטחות זה יותר מידי זמן.
חיכינו חודשיים של הבטחות זה יותר מידי זמן.
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

אני אומר די להיות פראיירים... גם אם זה ישמע לכם הצהרה ... הכח בידיים שלנו,אם נפעיל לחץ על החברה נוכל לראות את העדכון מהר מהמצופה או לפחות לקבל תאריך,עד כמה ניתן להיות פראיירים... הם אפילו תאריך מתי הכל יסודר לא יודעים... גם להגיד חכו שבועיים הם הפסיקו... בא לי להקיא על החברה הזאת...כמה עוד נוכל לחכות.... חברים תתחילו להפעיל לחץ ! תתעוררו... כי הם בחברה ישנים ....
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
כולכם צודקים
לי כבר נגמרו המילים......
לי כבר נגמרו המילים......
- z0rba
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
יכול להיות שהיום יצא העדכון והוא גרם לממיר שלי להפסיק לעבוד?
ראיתי קודם טלוויזיה והממיר נתקע כהרגלו (למרות שהשידור המשיך כרגיל). הוצאתי והחזרתי לחשמל, הממיר עשה איתחול אבל אז פשוט נסגר. ככה זה בכל פעם שמדליקים אותו.
ניסיתי לעשות עדכון פעמיים כבר לפי ההוראות שכאן (הדלקה שהכפתור "למעלה" לחוץ) אבל זה לא פותר את הבעיה.
בינתיים התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שאני צריך לעשות עידכון ושנציג תמיכה "מומחה" לעניין יחזור אלי. אז אני מחכה.
עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת? לדעתכם זו בעיה בהוט או שהממיר הלך?
במאמר מוסגר אצטרף לאנשים כאן ואומר שזה לא יאומן שהוט שיחררו כזאת פיסת צואה כמוצר אמיתי. התחברתי להוט ביום חמישי ולא נאמר לי כלום על זה שהממיר הזה הוא בהשקה רכה ושיש לו טונות באגים. המתקין רק אמר לי שיש לו באג אחד עם זמנים וזהו. חמש דקות אחרי שהוא הלך חשכו עיני שראיתי את כמות התקלות. הייתי בטוח שנתנו לי ממיר תקול עד שחיפשתי קצת בגוגל וראיתי את התגובות בפורום הזה. בכל אופן במשך הסופ"ש הממיר עוד איכשהו היה סביל מבחינתי כשלמדתי לעקוף את הבעיות (למשל, אסור לזפזפ בחופשיות עם למעלה למטה או להעז ולנסות להקליט שידור HD). אני נותן להם עוד צ'אנס קטן ואחרי זה מעיף את הממיר ואולי כללית את הוט מהבית.
ראיתי קודם טלוויזיה והממיר נתקע כהרגלו (למרות שהשידור המשיך כרגיל). הוצאתי והחזרתי לחשמל, הממיר עשה איתחול אבל אז פשוט נסגר. ככה זה בכל פעם שמדליקים אותו.
ניסיתי לעשות עדכון פעמיים כבר לפי ההוראות שכאן (הדלקה שהכפתור "למעלה" לחוץ) אבל זה לא פותר את הבעיה.
בינתיים התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שאני צריך לעשות עידכון ושנציג תמיכה "מומחה" לעניין יחזור אלי. אז אני מחכה.
במאמר מוסגר אצטרף לאנשים כאן ואומר שזה לא יאומן שהוט שיחררו כזאת פיסת צואה כמוצר אמיתי. התחברתי להוט ביום חמישי ולא נאמר לי כלום על זה שהממיר הזה הוא בהשקה רכה ושיש לו טונות באגים. המתקין רק אמר לי שיש לו באג אחד עם זמנים וזהו. חמש דקות אחרי שהוא הלך חשכו עיני שראיתי את כמות התקלות. הייתי בטוח שנתנו לי ממיר תקול עד שחיפשתי קצת בגוגל וראיתי את התגובות בפורום הזה. בכל אופן במשך הסופ"ש הממיר עוד איכשהו היה סביל מבחינתי כשלמדתי לעקוף את הבעיות (למשל, אסור לזפזפ בחופשיות עם למעלה למטה או להעז ולנסות להקליט שידור HD). אני נותן להם עוד צ'אנס קטן ואחרי זה מעיף את הממיר ואולי כללית את הוט מהבית.
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
אם הממיר לא נדלק כלל. תנסה את השיטה של איפוס הממיר לגמרי.z0rba כתב:יכול להיות שהיום יצא העדכון והוא גרם לממיר שלי להפסיק לעבוד?
במאמר מוסגר אצטרף לאנשים כאן ואומר שזה לא יאומן שהוט שיחררו כזאת פיסת צואה כמוצר אמיתי. התחברתי להוט ביום חמישי ולא נאמר לי כלום על זה שהממיר הזה הוא בהשקה רכה ושיש לו טונות באגים. המתקין רק אמר לי שיש לו באג אחד עם זמנים וזהו. חמש דקות אחרי שהוא הלך חשכו עיני שראיתי את כמות התקלות. הייתי בטוח שנתנו לי ממיר תקול עד שחיפשתי קצת בגוגל וראיתי את התגובות בפורום הזה. בכל אופן במשך הסופ"ש הממיר עוד איכשהו היה סביל מבחינתי כשלמדתי לעקוף את הבעיות (למשל, אסור לזפזפ בחופשיות עם למעלה למטה או להעז ולנסות להקליט שידור HD). אני נותן להם עוד צ'אנס קטן ואחרי זה מעיף את הממיר ואולי כללית את הוט מהבית....
תנתק את הממיר מהחשמל, תלחץ על החץ למעלה וגם על החץ למטה ותוך כדי שאתה לוחץ עליהם תחבר את הממיר לחשמל ותחכה עד שיהיה כתוב "CLER" על הממיר. תמתין עד שהוא יסיים וכשהוא מסיים יופיע לך "התקנה חדשה". תפעל ע"פ ההנחיות ולבסוף תלחץ על "סיום". תחכה כמה שניות ואז הממיר אמור לעבוד טוב.
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
אתה צריך להגיד תודב אתה רק כמה ימים איתו
יש פה אנשים כבר חודשיים!!
וכל פעם אומרים לנו עוד שבועיים עוד שבועיים.
יש פה אנשים כבר חודשיים!!
וכל פעם אומרים לנו עוד שבועיים עוד שבועיים.
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
מה אתם דואגים חחח....
הוט לא תפקיר אתכם בשטח. היא תוציא את העדכון ואתם לבסוף תאהבו את הממיר.
תחשבו על זה כמו שמביאים גור (כלב), בהתחלה זה קשה כי הוא עושה פיפי וקקי בבית, הורס רהיטים ומה לא.... זה מאוד קשה לגדל אותו בהתחלה.
אבל אחר כך, שהוא גדל אתה רואה שזה היה משתלם.
אותו דבר עם הממיר, כרגע הוא עוד גור, צריך לטפל בו יפה ולהתחייס אליו בהתאם, שהוא יגדל עוד קצת אתם תראו שהוא יהיה ממיר מעולה ואתם לא תיפרדו ממנו לעולם!
תחשבו על זה כמו שמביאים גור (כלב), בהתחלה זה קשה כי הוא עושה פיפי וקקי בבית, הורס רהיטים ומה לא.... זה מאוד קשה לגדל אותו בהתחלה.
אותו דבר עם הממיר, כרגע הוא עוד גור, צריך לטפל בו יפה ולהתחייס אליו בהתאם, שהוא יגדל עוד קצת אתם תראו שהוא יהיה ממיר מעולה ואתם לא תיפרדו ממנו לעולם!
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 424
חבל שאני לא טיפוס של כלביםnerya40 כתב:מה אתם דואגים חחח....
אותו דבר עם הממיר, כרגע הוא עוד גור, צריך לטפל בו יפה ולהתחייס אליו בהתאם, שהוא יגדל עוד קצת אתם תראו שהוא יהיה ממיר מעולה ואתם לא תיפרדו ממנו לעולם!...
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אני לא מצדיק את הוט בכלל שהוציאו ממיר עם כל כך הרבה באגים.
אבל...
אני לא מצליח להבין למה כל אנשים שלא מרוצים מהממיר לא פשוט מחזירים אותו?
גם ככה הוט לא לקחו כסף על החודש הראשון, אז במקום לכעוס עליהם, תחזירו אותו.
זה היה די ברור שיהיו עם הממיר הזה בעיות בדיוק כמו שהיו עם YES MAX HD.
כששמעתי שיש השכה רכה, העדפתי להמתין למרות שממש רצתי אותו.
אבל...
כששמעתי שיש השכה רכה, העדפתי להמתין למרות שממש רצתי אותו.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
ליבי עימכם,מגיע לכם הוקרה על הנחישות עם ה"הבאגאר" הזה.אין ברירה רק סבלנות.
להזכירכם יס השיקה את המקסHD ב2009 ולקח כמעט 6 גירסאות שדרוג תוכנה עד לגמר.בעצם 8 עם הטוטאל.
http://www.hometheater.co.il/article014 ... -yesMax-HD
להזכירכם יס השיקה את המקסHD ב2009 ולקח כמעט 6 גירסאות שדרוג תוכנה עד לגמר.בעצם 8 עם הטוטאל.
http://www.hometheater.co.il/article014 ... -yesMax-HD
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
מה תגיד לאדם(לי) שהצטרף להוט רק בגלל השקת הממיר הזה, ובגלל שנציג מכירות שקרן אמר לו שיצא עדכון לממיר באותו יום שדיברנו, שפתר את כל הבעיות המשמעותיות?BigDragoon כתב:אני לא מצדיק את הוט בכלל שהוציאו ממיר עם כל כך הרבה באגים.
אבל...
כששמעתי שיש השכה רכה, העדפתי להמתין למרות שממש רצתי אותו....
ואל תגיד לי "אז תעזוב בחזרה", כי זה לא הליך כל כך פשוט.
אנשים נכנסו למיטה חולה, וברגע שנדבקת, אי אפשר לצאת נקי.