העדר באס וגבוהים טיפה צורמים - איך ניתן לפתור ? (דנון 4310 בעמוד 10)
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
מצטרף למה שכתבו כאן באלאנס ואיתי.
אני מכיר את הפוקאלים והם בהירים וצורמניים.
מאוד יכול להיות שבהאזנה קצרה בחנות לא באו לידי ביטוי דברים אשר שומעים בבית.
לא חושב שכיול אוקסטי ומשחק עם כפתורי טון יכולים לשנות את הגוון הכללי של הרמקולים.
גם לא חושב שהבעיה היא ברסיבר.
אגב ייתכן שבחנות האקוסטיקה היתה "חמה" יותר קרי החדר מלא רהיטים ושטיחים דבר אשר תורם לריסון והרגעת הגבוהים ובבית בסלון "בהיר" האופי הבהיר של הרמקולים רק מתעצם.
אם זו רכישה חדשה בהחלט הייתי מבקש מהחנות זוג רמקולים בעלי גוון שונה כדי לראות אם התוצאה הסופית טובה יותר לאוזניך.
ממליץ לך לשמוע מספר ימים בבית לפני שתקבל החלטה אם תבחר להחליף.
הוצאת הרבה כסף, אין סיבה שלא תהיה מרוצה.
אני מכיר את הפוקאלים והם בהירים וצורמניים.
מאוד יכול להיות שבהאזנה קצרה בחנות לא באו לידי ביטוי דברים אשר שומעים בבית.
לא חושב שכיול אוקסטי ומשחק עם כפתורי טון יכולים לשנות את הגוון הכללי של הרמקולים.
גם לא חושב שהבעיה היא ברסיבר.
אגב ייתכן שבחנות האקוסטיקה היתה "חמה" יותר קרי החדר מלא רהיטים ושטיחים דבר אשר תורם לריסון והרגעת הגבוהים ובבית בסלון "בהיר" האופי הבהיר של הרמקולים רק מתעצם.
אם זו רכישה חדשה בהחלט הייתי מבקש מהחנות זוג רמקולים בעלי גוון שונה כדי לראות אם התוצאה הסופית טובה יותר לאוזניך.
ממליץ לך לשמוע מספר ימים בבית לפני שתקבל החלטה אם תבחר להחליף.
הוצאת הרבה כסף, אין סיבה שלא תהיה מרוצה.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
רונן,
יש הרבה בעלי רמקולים של פוקאל בעולם, כנראה שלא לכולם הם נשמעים צורמים.
הבחור כבר הסביר שלא עשה שום כוון ראשוני למערכת, אני לא בטוח שהכבלים מחוברים כמו שצריך, אי אפשר להסיק שום מסקנה במצב הזה.
יש הרבה בעלי רמקולים של פוקאל בעולם, כנראה שלא לכולם הם נשמעים צורמים.
הבחור כבר הסביר שלא עשה שום כוון ראשוני למערכת, אני לא בטוח שהכבלים מחוברים כמו שצריך, אי אפשר להסיק שום מסקנה במצב הזה.
No place like home.......... Theater
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני חושב שעד שלא יגדיר את הכיוונים ההתחלתיים נכון, אין מה לתת עצות להמשך.
עזבו אותו רגע... תנו לו לסדר את מה שיש לסדר ונשמיך משם.
אני בטוח שנגיע לתוצאה משביעת רצון
עזבו אותו רגע... תנו לו לסדר את מה שיש לסדר ונשמיך משם.
אני בטוח שנגיע לתוצאה משביעת רצון
העם דורש..... כל מיני דברים
אוקיי, המיקרופון + החוברת כאן.
אחרי כיול (Automatic MCACC) הסאונד מדהים לגמריי, הבאס עמוק, נותן IMPACT כשצריך, אך יודע גם להיות מרוסן כשצריך.
סרטים בDD5.1 נשמעים מטורף, השילוב שנוצר בין האחוריים לקדמיים מעולה, אופי הצליל דומה כמעט 1:1.
עניין ה-ס' שורקת עדיין קיים אבל במידה מועטה, אני חושב שעם עוד כיול אפשר להגיע לתוצאה מושלמת (איפה צריך לגעת בדיוק?)
אני חושב שויתרתי על סאב חיצוני, הרמקולים יודעים להשתלט יפה מאוד על 40מ"ר, אני מניח שהשלב הבא הוא סנטר תואם למרות שגם לזה לא אמהר.
תודה רבה לכולם על התגובות, קצת הבהלתם אותי
אבל העיקר שעכשיו הכל נשמע הרבה יותר קרוב למערכת בסדר גודל הזה, אני מניח שלאחר סיום ה150 שעות + החלפת כבלים ראויים ולא LEXUS הסאונד עוד ישתפר, ומי יודע אולי באמת אביא איזה DAC בעתיד
תמונות של המערכת יגיעו בהקדם
, בינתיים אם למישהו יש עצות כלשהן לשיפור הסאונד (בעיקר ריסון הגבוהים - ס', ש' וכד' - כל השאר מושלם) - אני אשמח 
אחרי כיול (Automatic MCACC) הסאונד מדהים לגמריי, הבאס עמוק, נותן IMPACT כשצריך, אך יודע גם להיות מרוסן כשצריך.
סרטים בDD5.1 נשמעים מטורף, השילוב שנוצר בין האחוריים לקדמיים מעולה, אופי הצליל דומה כמעט 1:1.
עניין ה-ס' שורקת עדיין קיים אבל במידה מועטה, אני חושב שעם עוד כיול אפשר להגיע לתוצאה מושלמת (איפה צריך לגעת בדיוק?)
אני חושב שויתרתי על סאב חיצוני, הרמקולים יודעים להשתלט יפה מאוד על 40מ"ר, אני מניח שהשלב הבא הוא סנטר תואם למרות שגם לזה לא אמהר.
תודה רבה לכולם על התגובות, קצת הבהלתם אותי
תמונות של המערכת יגיעו בהקדם
Utopia
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם אתה חושב שאתה לא צריך סאב, אז אתה לא יודע כמה אתה כן צריך סאב... 
אז נשאר לסדר את הגבוהים, למצוא איזו עסקה על סנטר cc800v, ולהביא איזה SVS \ RYTHMIK \ HSU 12" ולסגור את הבאסטהAlmogc כתב:מסכים עם חברינו Epony![]()
סאב בק״ב זה MUST, אם אתה נהנה עכשיו אתה לא יודע כמה תהנה עם סאב!
הכי חשוב שאתה בדרך הנכונה, שמח בשבילך...
Utopia
הכי חשוב שתעשה את הכול לאט לאט ובלי לחץ, כל פעם תבחן כמו שצריך מה חסר לך, אל תשכח אתה עם רסיבר חדש ברמה בהחלט מעולה, קח את הזמן ותלמד אותו לא צריך ישר להיכנס לפאניקה, מבטיח לך שאחרי שתלמד אותו אתה תגיע לתוצאות עוד יותר טובות.
יש כאן אנשים שמכירים את הרסיבר הזה כמו כף היד שלהם, ביניהם איציק (9000es) שרק דרך הטלפון יכול "לחמם" לך את האווירה שם
לסגור את הבאסטה? מאחל לך
יש כאן אנשים שמכירים את הרסיבר הזה כמו כף היד שלהם, ביניהם איציק (9000es) שרק דרך הטלפון יכול "לחמם" לך את האווירה שם
לסגור את הבאסטה? מאחל לך
חחח כן אני יודע שמחלת השדרגת מסתובבת כאן בפורום... מכיר את זה היטב בכל הקשור לחומרה של מחשביםAlmogc כתב:הכי חשוב שתעשה את הכול לאט לאט ובלי לחץ, כל פעם תבחן כמו שצריך מה חסר לך, אל תשכח אתה עם רסיבר חדש ברמה בהחלט מעולה, קח את הזמן ותלמד אותו לא צריך ישר להיכנס לפאניקה, מבטיח לך שאחרי שתלמד אותו אתה תגיע לתוצאות עוד יותר טובות.
יש כאן אנשים שמכירים את הרסיבר הזה כמו כף היד שלהם, ביניהם איציק (9000es) שרק דרך הטלפון יכול "לחמם" לך את האווירה שם![]()
לסגור את הבאסטה? מאחל לך...
אבל זו מחלה יקרה מדיי עבור בחור בן 21 (שאוטוטו בעזרת ה' יהיה סטודנט)
שלחתי הודעה ל-9000es, אני מקווה שיוכל לעזור לי בזמנו הפנוי.
Utopia
זה בדיוק מה שעשיתי לפני רגע, נשמעים פשוט מדהים.....sufgi כתב:כדי לרסן את הגבוהים, תכנס לתפריט הכיול ותוריד את ה DB של התדרים הגבוהים.
תשחק קצת עם ה DB של התדרים עד שתגיע למצב שיהיה מאוזן מבחינתך....
אבל אני חייב לציין שאני אכן מרגיש בחסרונו של הסנטר לפעמים, למשל בהופעות שמקודדות בDD5.1.
אני מניח שהמטרה הבאה היא סנטר תואם, סאב לאחר מכן.
Utopia
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
שמח לשמוע.
השירשור הזה הוא דוגמה מצוינת ללמה כדאי לקחת דברים לאט ולא להסיק מסקנות, זה מצד השואל
מצד העונים, ברור שהכל מרצון טוב ונכונות לעזרה. אבל איזי איזי. כמעט קיבל התקף לב הבנאדם

השירשור הזה הוא דוגמה מצוינת ללמה כדאי לקחת דברים לאט ולא להסיק מסקנות, זה מצד השואל
מצד העונים, ברור שהכל מרצון טוב ונכונות לעזרה. אבל איזי איזי. כמעט קיבל התקף לב הבנאדם
העם דורש..... כל מיני דברים
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אחרי ההודעה האחרונה שלך בשרשור, הרגשתי פתאום צורך לדווח לך על כאלה שממשיכים לדבר על ברזלים.sam22 כתב:שמח לשמוע.
מצד העונים, ברור שהכל מרצון טוב ונכונות לעזרה. אבל איזי איזי. כמעט קיבל התקף לב הבנאדם![]()
...
אבל אז נזכרתי שאין לך כפתור דווח משלך...