יבוא מארה"ב של רסיבר, כדאי?
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
טל,
לפני מס׳ שבועות הציגו באחד השרשורים את ההבדל בין הסדרות הגבוהות של ימהה בארץ ובחו״ל... לא זוכר אבל את נושא השרשור
לפני מס׳ שבועות הציגו באחד השרשורים את ההבדל בין הסדרות הגבוהות של ימהה בארץ ובחו״ל... לא זוכר אבל את נושא השרשור
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
לא הבנתי ....ההבדל בין RX-A ל RX-V ? או מה?Almogc כתב:טל,
לפני מס׳ שבועות הציגו באחד השרשורים את ההבדל בין הסדרות הגבוהות של ימהה בארץ ובחו״ל... לא זוכר אבל את נושא השרשור...
מישהו זוכר את השירשור הזה? לינק?...
- RamLevine
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
מי שחושב שיוכל להביא רסיבר מארה"ב בעל מגבר פנימי איכותי, להשתמש בטרנספורמטור ולא לאבד איכות הגברה, טועה בגדול. כן זה יעבוד אבל לא באופטימום. אם מדובר במגבר פשוט, מילא אבל אם מדובר בפיוניר 83 או באונקיו 5008 ודומיהם, פשוט חבל!
- alravino
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
אני קניתי YAMAHA RX-A1010 פלוס TRANSFORMER WITH 2000W WITH VOLTAGE REGULATOR סה''כ מחיר 5500 ש''ח כולל מסים וUSHOPS..אחריות?יש אחריות 3 שנים באר''ב ו זה מחיר לשלוח 350$Almogc כתב:טל,
לפני מס׳ שבועות הציגו באחד השרשורים את ההבדל בין הסדרות הגבוהות של ימהה בארץ ובחו״ל... לא זוכר אבל את נושא השרשור...
- Almogc
-
- מורעל האתר

טל חיובי.
- Almogc
-
- מורעל האתר

בוקר טוב RamLevine,
אתה מבסס את טענותיך על פי בדיקה שעשית אחד על אחד בצורה ״עיוורת״ ואכן שמעת הבדל כפי שאתה מציג זאת? במידה וכן, במה זה התבטא?
במידה ולא, על פי מה ההצהרה שיש הבדל?
תודה.
אתה מבסס את טענותיך על פי בדיקה שעשית אחד על אחד בצורה ״עיוורת״ ואכן שמעת הבדל כפי שאתה מציג זאת? במידה וכן, במה זה התבטא?
תודה.
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
אשמח להוכחה לדבריך.RamLevine כתב:מי שחושב שיוכל להביא רסיבר מארה"ב בעל מגבר פנימי איכותי, להשתמש בטרנספורמטור ולא לאבד איכות הגברה, טועה בגדול. כן זה יעבוד אבל לא באופטימום. אם מדובר במגבר פשוט, מילא אבל אם מדובר בפיוניר 83 או באונקיו 5008 ודומיהם, פשוט חבל!...
יותר מזה , אני מרים את הכפפה ומוכן להעמיד את שני המכשירים למבחן.
ברשותי SC-37 . לא חסר כאן חברים עם LX-83 . אשמח להזמנה.
מבטיח לפרסם רשמים אובייקטיבים למבחן , אם אכן יהיו הבדלים לטובת ה LX-83 אהיה כנה ואפרסם שיצאתי טמבל.
אשמח אם מישהו נוסף , אובייקטיבי ונטול אינטרסים יצטרף.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
הדבר היחידי שחבל הוא שאתה מכניס לאנשים פחדים לא מוצדקים .RamLevine כתב:מי שחושב שיוכל להביא רסיבר מארה"ב בעל מגבר פנימי איכותי, להשתמש בטרנספורמטור ולא לאבד איכות הגברה, טועה בגדול. כן זה יעבוד אבל לא באופטימום. אם מדובר במגבר פשוט, מילא אבל אם מדובר בפיוניר 83 או באונקיו 5008 ודומיהם, פשוט חבל!...
שום הבדל לא יהיה באיכות הסאונד, נקודה.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
מה חיובי...תעשה טובה, מצא לי את הלינק לשרשור הזה.Almogc כתב:טל חיובי....
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]
- Almogc
-
- מורעל האתר

טל,
מחיפוש זריז דרך האייפון (אני לא בבית) לא מצאתי אבל אני זוכר שהוא היה חלק מהדיון: (מקווה שאני לא מתבלבל - במידה וכן סליחה מראש)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... file&u=723
מחיפוש זריז דרך האייפון (אני לא בבית) לא מצאתי אבל אני זוכר שהוא היה חלק מהדיון: (מקווה שאני לא מתבלבל - במידה וכן סליחה מראש)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... file&u=723
- RamLevine
-
- חבר פעיל

נקודה. נו, חשבתי להתחיל דיון ואולי לנסות ללמד אותך משהו אבל אחרי "הנקודה" מה אוכל ומה אעיז לומר?istarmini כתב:הדבר היחידי שחבל הוא שאתה מכניס לאנשים פחדים לא מוצדקים .RamLevine כתב:מי שחושב שיוכל להביא רסיבר מארה"ב בעל מגבר פנימי איכותי, להשתמש בטרנספורמטור ולא לאבד איכות הגברה, טועה בגדול. כן זה יעבוד אבל לא באופטימום. אם מדובר במגבר פשוט, מילא אבל אם מדובר בפיוניר 83 או באונקיו 5008 ודומיהם, פשוט חבל!...
שום הבדל לא יהיה באיכות הסאונד, נקודה....
הרי ברור שאתה צודק, אחרת לא היית שם "נקודה" כל כך החלטית!
- Almogc
-
- מורעל האתר

RamLevine,
אני לא שמתי נקודה נכון? אשמח לקרוא את תגובתך בהקשר למה שאני כתבתי.
שים לב להצעה של LiorShap - אם זה יוצא לפועל אני הראשון להיות שם - קפה עליי
נ.ב:
אשמח שטענותיך יהיו מנסיון ולא על הנייר.
תודה.
שים לב להצעה של LiorShap - אם זה יוצא לפועל אני הראשון להיות שם - קפה עליי
נ.ב:
תודה.
- Almogc
-
- מורעל האתר

ובלי מלחמות בבקשה - זה דיון מעניין ובואו נשאיר אותו כזה.
- RamLevine
-
- חבר פעיל

שלום לך ידידי,Almogc כתב:בוקר טוב RamLevine,
תודה....
אנסה לשתף אותך בנקודת הראות שלי:
האם אתה מודע לחשיבות של ספק הכח במכשיר אלקטרוני? במידה ולא, קח מילה שלי שזה חשוב ביותר החל במכשירי המרה דיגיטל לאנאלוג ובמיוחד ביחידות הגברה. כשחברה רוצה להשקיע במוצר שלה או אפילו שטכנאי רוצה לשדרג מוצר מסחרי, דבר ראשון הוא מחליף את ספק הכח הפנימי.
ובכן, כשאתה משתמש בשנאי חיצני שמנחית מ-220 ל-110 (או יותר נכון במדינה שלנו מ-230 ל-115 +-10%) אותו שנאי נהיה בעצם לספק הכח הראשי של יחידות האלקטרוניקה שלך וספקי הכח הפנימיים של אותם מכשירים נהפכים לספקי כח משנים שתלויים קודם כל באיכות השנאי. לכן אם מדובר ברסיבר קקמייקה או נגן DVD שממילא ספק הכח שלו לא איכותי אז באמת לא נורא אבל כשאתה מתחיל לחבר מכשירים כמו האונקיו 5008 שיש להם ספקי כח איכותיים ביותר אז אתה מתחיל להפסיד איכות.
ולראיה, לעולם לא תראה מערכת היי-אנד שעובדים איתה עם שנאים.
- RamLevine
-
- חבר פעיל

בזמן שכתבת, תגובתי היית כבר על האשAlmogc כתב:RamLevine,
שים לב להצעה של LiorShap - אם זה יוצא לפועל אני הראשון להיות שם - קפה עליי![]()
נ.ב:
תודה....
- Almogc
-
- מורעל האתר

רם,
אני מכיר לא מעט אנשים שכן רכשו מוצרי HI-End מחו"ל והם עובדים עם שנאי חיצוני...
נתחיל בזה שיש שנאים ויש שנאים, קח בחשבון שאני מדבר על שנאים ברמה גבוהה ולא איזה *** סיני (למרות שהסינים לא פראיירים
)
הבט, היו אצלי לא מעט אנשים שההזינו למערכת שלי (לא אציין את שמם בשביל למנוע "רעש" מיותר), כולם בפה אחד החליטו שוואלה הכול בולשיט.
שוב, מדובר על שנאי איכותי שקשה לי להאמין שאתה תצליח להחזיק אותו ב - 2 ידיים למשך יותר מדקה - זה גם החסרון שלו, כבד.
אבל בשביל הספורט והחוויה אפשר ליישם את ההצעה של ליאור.
אני מכיר לא מעט אנשים שכן רכשו מוצרי HI-End מחו"ל והם עובדים עם שנאי חיצוני...
נתחיל בזה שיש שנאים ויש שנאים, קח בחשבון שאני מדבר על שנאים ברמה גבוהה ולא איזה *** סיני (למרות שהסינים לא פראיירים
הבט, היו אצלי לא מעט אנשים שההזינו למערכת שלי (לא אציין את שמם בשביל למנוע "רעש" מיותר), כולם בפה אחד החליטו שוואלה הכול בולשיט.
שוב, מדובר על שנאי איכותי שקשה לי להאמין שאתה תצליח להחזיק אותו ב - 2 ידיים למשך יותר מדקה - זה גם החסרון שלו, כבד.
אבל בשביל הספורט והחוויה אפשר ליישם את ההצעה של ליאור.
- Almogc
-
- מורעל האתר

אחזור ואומר, על הנייר הכול יפה, במיוחד בתחום שאני בא ממנו
בפועל דברים עובדים אחרת.
יש אלמנט פסיכולוגי שצריך "לעבור" לכן מבחן עיוור יהיה אידיאלי.
יש אלמנט פסיכולוגי שצריך "לעבור" לכן מבחן עיוור יהיה אידיאלי.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

[behave]ולראיה, לעולם לא תראה מערכת היי-אנד שעובדים איתה עם שנאים....
פנייה לגופו של אדם - מרטין[/behave]
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אידיאלי נכון ,מעשי? אצל אנשים שבאים מהאסכולה שלו אני לא בטוח שזה אפשרי.Almogc כתב:אחזור ואומר, על הנייר הכול יפה, במיוחד בתחום שאני בא ממנובפועל דברים עובדים אחרת.
יש אלמנט פסיכולוגי שצריך "לעבור" לכן מבחן עיוור יהיה אידיאלי....