התחדשתי!!
אם הוא קנה אותם אז מן הסתם שהוא אוהב איך שהם נשמעים לא?
Re: תתחדששש
הם נשמעים יותר טוב ממה שהם נראים!reuveney כתב:אבי תתחדש![]()
נראים פגז אחי,רק אני מקווה בשבילך שהם נשמעים כמו שהם נראים...
אתה מוזמן להדגמה
היי ישראל,il62 כתב:אבי
תבדוק אם אתה יכול להכניס את רמקול הסנטר במקום הרסיבר כי הסנטר קצת גבוה...
ואת הרסיבר לתןך הארונית?יש מצב?
תרחיק קצת מהקיר את שני הקדמיים..כמה שתוכל .
תתחדש...
אצלך, ה3806, אם אני זוכר נכון מהתמונות הוא אכן בארונית.
מנסיון עם הרסיבר הזה (2807), הוא די מתחמם. לא יהיה חנוק לדעתך לשים אותו בארונית? אני גם בהתלבטות כזו לפני המעבר לדירה החדשה.
וכמובן אבי, יופי של תמונות. המון הנאה.
שחר.
טוב אחרי יומיים של האזנה לסט אני מרוצה עד הגג.
צלילים חדים (אפילו הייתי אומר תוקפניים
) הרמקולים נשמעים פשוט מצוין!, עשיתי כיול זמני בינתיים עד שחבר שלי יביא לי את החצובה (בלי לנתק את המכשירים הרועשים בבית ובלי חצובה וכשאמא שלי רואה טלויזיה בחדר).
אתמול היו אצלי חברים, השמעתי להם את הקליפש בכל סוגי המוזיקה וכל אחד בתורו התחיל לרקוד לי בסלון
(חוץ מאחד שיש לו בעיות עם מוזיקה ווליום גבוה
).
אחרי זה עשינו הדגמות DTS עם הדיסק שישראל הכין לי, אחד החברים רצה לנסוע הביתה להביא את הפלאזמה שלו ולהתנחל אצלי כל הלילה כידי לצפות בסרטים.
השורה התחתונה היא שפה בפורום הצליחו לערר לי את הביטחון בקשר לרמקולים, כמו שאמרו "טעות של הנגר", כשלקחתי את האחוריים בקשתי מהמוכר שישמיע לי שוב את המוניטור 9, מה אומר לכם, לא רק שלא נפלתי מהסאונד (שהוא מוזיקאלי יותר מהקליפש לפי מה שכולם אומרים), כמעט נרדמתי מהשעמום.
אני בכלל לא מזכיר את המישן, דאלי והאופרה ששמעתי, אולי הם טובים, אבל לא כמו הקליפש לדעתי, חוץ מזה הייתי מפרק אותם תוך שבוע..
צלילים חדים (אפילו הייתי אומר תוקפניים
אתמול היו אצלי חברים, השמעתי להם את הקליפש בכל סוגי המוזיקה וכל אחד בתורו התחיל לרקוד לי בסלון
אחרי זה עשינו הדגמות DTS עם הדיסק שישראל הכין לי, אחד החברים רצה לנסוע הביתה להביא את הפלאזמה שלו ולהתנחל אצלי כל הלילה כידי לצפות בסרטים.
השורה התחתונה היא שפה בפורום הצליחו לערר לי את הביטחון בקשר לרמקולים, כמו שאמרו "טעות של הנגר", כשלקחתי את האחוריים בקשתי מהמוכר שישמיע לי שוב את המוניטור 9, מה אומר לכם, לא רק שלא נפלתי מהסאונד (שהוא מוזיקאלי יותר מהקליפש לפי מה שכולם אומרים), כמעט נרדמתי מהשעמום.
אני בכלל לא מזכיר את המישן, דאלי והאופרה ששמעתי, אולי הם טובים, אבל לא כמו הקליפש לדעתי, חוץ מזה הייתי מפרק אותם תוך שבוע..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
אני שמח לשמוע שאתה נהנה מהרמקולים
בהחלט יש לך עוצמה אדירה בחדר!
בהחלט יש לך עוצמה אדירה בחדר!
ישראל, אחרי האיומים של החזבאללה, אני הייתי לוקח את המערכת שלך למקום מבטחים...
לת"א..ממש לידי, אפשר להגיד מאוד קרוב אלי...
לת"א..ממש לידי, אפשר להגיד מאוד קרוב אלי...