התכוונתי להתרשמות שלי ממה שנכתב.sam22 כתב:Balance,
לא הבנתי. כבר איבדתי
מה לא משהו? מה שמעת?...
צריך להיות עיוור כדי לא לראות ולא להבין

yarino כתב:אני לא טענתי שהמערכת לא לטעמי, מה שהפריע לי זה שהסנטר שלא התמזג עם הקדמיים ואת זה אני אמרתי לחיים.
זה שהסאונד בהיר יותר חיים יודע והוא אף אמר כמה פעמים שהוא אוהב את הבהירות, לדעתי זה מה שיפה באודיו שכל אחד והעדפותיו....
istarmini כתב:yarino כתב:אני לא טענתי שהמערכת לא לטעמי, מה שהפריע לי זה שהסנטר שלא התמזג עם הקדמיים ואת זה אני אמרתי לחיים.
זה שהסאונד בהיר יותר חיים יודע והוא אף אמר כמה פעמים שהוא אוהב את הבהירות, לדעתי זה מה שיפה באודיו שכל אחד והעדפותיו....![]()
בדיוק ,לא מבין למה מתחיל ויכוח מיותר.
בפעם המליון
כל אחד וטעמו הוא.
לאחד נשמע טוב לשני נשמע על הפנים .
לא ניתן להסיק מזה כלום לגבי איכות המוצרים....
רן,RanMoyal כתב:קובי, לא כתבתי דבר על אם אהבתם את המערכת, או לא אהבתם את המערכת.
ההערה הייתה לעניין הסקת מסקנות לגביי רכיב מסוים (ה-85) , במערכת שמעולם לא שמעתם. תקרא שוב את מה שכתבתי.
רן...

וואלה לא מבין אותךRanMoyal כתב:יואב,
אני מסכים איתך שכל הערכות והתיאורים כאן לא ממש מעידים דבר על ה-85. לא ממש רציני.
איך אפשר ליפול מרסיבר בסט-אפ שמעולם לא שמעת ובביקור מסוים אתה שומע לראשונה?
איך אפשר לדעת איך רסיבר אחר היה נשמע בדיוק באותו סט-אפ מבלי לנסות בפועל?
ניחוש /הערכה...זה שווה משהו?
איך אפשר לדעת למה אחראי הרסיבר, או אחראים הרמקולים, או בכלל האקוסטיקה כל זאת במערכת שאתה שומע לראשונה ובחדר שמעולם לא ביקרת?
איך אפשר לדעת איך היה נשמע האינטגרה אצל חיים, אם מעולם לא התנסת בזה בדיוק באותו מקום ועל אותם רמקולים?
מכל זה אפשר לגזור איזו מסקנה על ה-85 ....?
כל כך הרבה מלל על הערכות וניחושים.
רן...

רן אני לא יודע כלום, מה לא ברור?RanMoyal כתב:ושוב אני שואל אותך, איך אתה יודע את כל מה שאתה כותב מבלי לנסות, כאשר אתה נמצא בחלל ושומע סט-אפ שאתה בכלל לא מכיר?
איך אתה בטוח ש- שהגברה של Krell או Mark Levinson ב-מליון דולר ישמע אצל חיים בסט-אפ שלו טוב יותר מה-85 ...כל זאת מבלי לנסות?
אני שואל בחיטין ואתה עונה בשעורים.
רן...
השאלה הזו מופנת אליי?RanMoyal כתב:ושוב אני שואל אותך, איך אתה יודע את כל מה שאתה כותב מבלי לנסות, כאשר אתה נמצא בחלל ושומע סט-אפ שאתה בכלל לא מכיר?
איך אתה בטוח ש- שהגברה של Krell או Mark Levinson ב-מליון דולר ישמע אצל חיים בסט-אפ שלו טוב יותר מה-85 ...כל זאת מבלי לנסות?
אני שואל בחיטין ואתה עונה בשעורים.
רן...
בטוח, בטוח, זה לא אותו קליבר, מה ההשוואה הזו בכלל???RanMoyal כתב:איך אתה בטוח שהגברה של Krell או Mark Levinson...