ביקור והתרשמות אצל חיים (f)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #61 

sam22 כתב:Balance,
לא הבנתי. כבר איבדתי
מה לא משהו? מה שמעת?
...
התכוונתי להתרשמות שלי ממה שנכתב.
צריך להיות עיוור כדי לא לראות ולא להבין

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #62 

איתי,

אני דווקא הייתי מקבל התרשמות שלך או של קובי בנוסח של :
"היינו אצל חיים, המערכת נחמדה אבל לא לטעמנו. אין לנו מושג מה בדיוק גרם לדברים שלא אהבנו, אולי זה הרסיבר, או החלל, או שמא הרמקולים או שילוב של כולם יחדיו".

במקום זה הסקת מסקנות מרחיקות לכת לגביי ה-85 בכל האמור לאיכות ההגברה שלו השונה מהדגם הקודם וכן מסקנה באשר לאופי הצליל שלו אשר קרוב יותר לפיוניר -70 מאשר לפיוניר 83

ואני שואל כיצד?

איך ניתן להסיק מסקנות מהסוג הזה, כאשר אתה מגיע בפעם הראשונה לחלל שאתה לא מכיר, מאזין בפעם הראשונה לרמקולים שאתה לא מכיר (הדגם הספציפי) עם רסיבר שאתה לא מכיר.

באותה מידה אפשר היה לרשום שהמערכת של חיים נשמעת בהירה או עמוקה או טובה או רעה ...בגלל.....הכבלים שהוא משתמש... שהם בבירור שונים מהותית מהדגם הקודם של אותם כבלים.

אם הייתם מקשיבים באותו מקום לרסיבר מדגם אחר, או לפיוניר -83 ואז גוזרים מסקנה לגביי ה-85 אז ניחא...אבל באופן כזה out of the blue sky לקבוע מסקנות לגביי ההגברה שלו...לגביי אופי הצליל שלו...?

לא ממש הבנתי את זה.

רן

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 221 פעמים

שליחה #63 

אני לא טענתי שהמערכת לא לטעמי, מה שהפריע לי זה שהסנטר שלא התמזג עם הקדמיים ואת זה אני אמרתי לחיים.
זה שהסאונד בהיר יותר חיים יודע והוא אף אמר כמה פעמים שהוא אוהב את הבהירות, לדעתי זה מה שיפה באודיו שכל אחד והעדפותיו.
....

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #64 

yarino כתב:אני לא טענתי שהמערכת לא לטעמי, מה שהפריע לי זה שהסנטר שלא התמזג עם הקדמיים ואת זה אני אמרתי לחיים.
זה שהסאונד בהיר יותר חיים יודע והוא אף אמר כמה פעמים שהוא אוהב את הבהירות, לדעתי זה מה שיפה באודיו שכל אחד והעדפותיו.
...
(Y)

בדיוק ,לא מבין למה מתחיל ויכוח מיותר.

בפעם המליון
כל אחד וטעמו הוא.
לאחד נשמע טוב לשני נשמע על הפנים .
לא ניתן להסיק מזה כלום לגבי איכות המוצרים.

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #65 

קובי, לא כתבתי דבר על אם אהבתם את המערכת, או לא אהבתם את המערכת.
ההערה הייתה לעניין הסקת מסקנות לגביי רכיב מסוים (ה-85) , במערכת שמעולם לא שמעתם. תקרא שוב את מה שכתבתי.

רן

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #66 

istarmini כתב:
yarino כתב:אני לא טענתי שהמערכת לא לטעמי, מה שהפריע לי זה שהסנטר שלא התמזג עם הקדמיים ואת זה אני אמרתי לחיים.
...
(Y)

בדיוק ,לא מבין למה מתחיל ויכוח מיותר.

בפעם המליון
כל אחד וטעמו הוא.
לאחד נשמע טוב לשני נשמע על הפנים .
לא ניתן להסיק מזה כלום לגבי איכות המוצרים.
...
(Y) (Y)
....

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #67 

RanMoyal כתב:קובי, לא כתבתי דבר על אם אהבתם את המערכת, או לא אהבתם את המערכת.
ההערה הייתה לעניין הסקת מסקנות לגביי רכיב מסוים (ה-85) , במערכת שמעולם לא שמעתם. תקרא שוב את מה שכתבתי.

רן
...
רן,
ההתייחסות שלי היתה אך ורק לתפקודו בדו ערוצי ששם כתבתי שהוא אינו משתווה למגבר יעודי, לא התייחסתי כלל לפרוססור וביצועיו.
....

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #68 

RanMoyal כתב:יואב,

אני מסכים איתך שכל הערכות והתיאורים כאן לא ממש מעידים דבר על ה-85. לא ממש רציני.

איך אפשר ליפול מרסיבר בסט-אפ שמעולם לא שמעת ובביקור מסוים אתה שומע לראשונה?
איך אפשר לדעת איך רסיבר אחר היה נשמע בדיוק באותו סט-אפ מבלי לנסות בפועל?
ניחוש /הערכה...זה שווה משהו?

איך אפשר לדעת למה אחראי הרסיבר, או אחראים הרמקולים, או בכלל האקוסטיקה כל זאת במערכת שאתה שומע לראשונה ובחדר שמעולם לא ביקרת?

איך אפשר לדעת איך היה נשמע האינטגרה אצל חיים, אם מעולם לא התנסת בזה בדיוק באותו מקום ועל אותם רמקולים?

מכל זה אפשר לגזור איזו מסקנה על ה-85 ....?

כל כך הרבה מלל על הערכות וניחושים.

רן
...
וואלה לא מבין אותך
אני לא נכנס לתאורים של איתי על ההבדלים בין ה 83 ל 85 .

אני מבין שאצל חיים ה 85 מחובר לסט של קליפש.
אני מבין מהתאורים שנכתבו ששני החברים לא יצאו מגידרם מהתוצאה ששמעו.
זה הכל ידידי לא יותר ולא פחות.

כל פעם שאתה הולך לשמוע אצל מישהו/ חנות אתה גם יכול להגיד איך אפשר לקבוע כל עוד אף פעם לא שמעת באותו המקום ולא בחנת עם ציוד אחר.

שורה תחתונה עושה הרושם שהחברים לא יצאו מגידרם.

מה זה אומר ? פשוט כלום

אני בטוח שחיים אוהב את התוצאה ואני בטוח שיהיו אחרים שישמעו ויגידו שהסאונד פשוט מעולה

איש איש וטעמו הוא

שני החברים שביקרו אצלו, כנראה שלא ממש אהבו את מה ששמעו .לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה ואין להסיק מזה על איכות הציוד והתאמתו .

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #69 

ושוב אני שואל אותך, איך אתה יודע את כל מה שאתה כותב מבלי לנסות, כאשר אתה נמצא בחלל ושומע סט-אפ שאתה בכלל לא מכיר?

איך אתה בטוח ש- שהגברה של Krell או Mark Levinson ב-מליון דולר ישמע אצל חיים בסט-אפ שלו טוב יותר מה-85 ...כל זאת מבלי לנסות?

אני שואל בחיטין ואתה עונה בשעורים.

רן

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #70 

RanMoyal כתב:ושוב אני שואל אותך, איך אתה יודע את כל מה שאתה כותב מבלי לנסות, כאשר אתה נמצא בחלל ושומע סט-אפ שאתה בכלל לא מכיר?

איך אתה בטוח ש- שהגברה של Krell או Mark Levinson ב-מליון דולר ישמע אצל חיים בסט-אפ שלו טוב יותר מה-85 ...כל זאת מבלי לנסות?

רן
...
רן אני לא יודע כלום, מה לא ברור?

אני כתבתי שהגברה אחרת תשמע טוב יותר? ממש לא אין לי שמץ של מושג איך תשמע הגברה אחרת.

אני כתבתי שממה שקראתי שכתבו החברים הם לא נפלו ממה ששמעו אצל חיים קרי ה 85 מחובר לקליפש בחלל שלו ובכיוונים שהוא עשה.

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #71 

זה היה מכוון לקובי ולהסקת המסקנות שלו.

אתה פשוט כותב מהר מדיי יואב..

רן

men
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #72 

אצלי הפיוניר משודך לסט של קליפש RSX5
ושומעים ממש מושלם אני מאוד אוהב את קליפש ואני הייתי אם רסיברים של אונקיו ויאמהה
שומעים ממש טוב גם דרך ה USB של המכשיר אחרי כיול של 10 דקות
לא צווחני ולא צורם למרות שאני משדרג אותך למוניטור אודיו RX2 וסראונד של קליפש RS52
אבל נהנה מהסט מאוד

נ.ב
אני ממש קשה לי עד שאני מרוצה ממשהו לוקח הרבה זמן ושידרוגים כיום לדעתי המערכת מספקת אותי ברמה הכי גבוהה

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #73 

RanMoyal כתב:ושוב אני שואל אותך, איך אתה יודע את כל מה שאתה כותב מבלי לנסות, כאשר אתה נמצא בחלל ושומע סט-אפ שאתה בכלל לא מכיר?

רן
...
השאלה הזו מופנת אליי?
....

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #74 

אם הייתי צריך לבחור היום ברסיבר לקולנוע בייתי אז הפיוניר היה אצלי בעדיפות ראשונה... זה כמובן לאחר בדיקות עם חברות אחרות.

אני רק מבקש מכם על תערבו אותי בוויכוח הזה ואל תכתבו כאן דברים שלא אמרתי.
תודה.
....

men
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #75 

מה הדגם המקביל ל LX85?
ומה ההבדל בינהם תודה:)

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #76 

ואני לא מבין איך אפשר להסיק מסקנות לגבי איזה שהוא מגבר כשהוא מחובר לרמקולים כאלה.

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #77 

RanMoyal כתב:איך אתה בטוח שהגברה של Krell או Mark Levinson
...
בטוח, בטוח, זה לא אותו קליבר, מה ההשוואה הזו בכלל???
כמובן שניתן לחבר רסיבר לרמקולים כאלה ואחרים, אפילו היי אנד אבל זה לא דומה להגברה רצינית מהסוגים שמוזכרים לעיל.
ניתן לטעון שכן אבל זה לא הופך את זה לנכון :wink:

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #78 

בוקר טוב ידידיי

לקחתם ביקור תמים והתרשמות ראשונית למחוזות רחוקים :מבולבל:

כל מה שנכתב הוא מטעמי האישי בלבד...מן הסתם חבר אחר יאמר אחרת לחלוטין, אין לקחת את הדברים לעיל כתורה... :!:

מניסיון שלי עם פיוניר, ומודלים 8X, בשילובים שונים (והיו לא מעט), ההגברה אכן לא "הפילה" אותי, מה לעשות, זו דעתי האישית.
עם ה-85 לדעתי משהו בגוון התמתן, והסאונד נשמע עדיין כוחני ומעט אגרסיבי אך יחסית רגוע יותר משאר המודלים, נכון זו השוואה הכי לא מקצועית שיש בטח לא מאדם שאוהב לעשות השוואות ובוחן את הקרקע היטב היטב לפני, אבל בכל זאת יצא לי לשמוע את ה-85 ואצל חבר פורום, אז מן הראוי שגם ארשום את תודתי והערכתי על האירוח וההזמנה, וכמובן קצת לדבר גם על מה ששמענו.... (f)

לא סתם לא רציתי להיכנס לפירוט יתר, כי אני רואה למה זה גורר, ובאמת חבל... (W)

לא ניתן להסיק דבר וחצי מהרשמים לגבי ה-85 שהיו לי ביום שישי, מכיוון שהרושם היה ראשוני וטו לא...

הפיוניר 85 מהתרשמות ראשונית מתוך שני כותרי בלוריי שראינו: רובוטריקים 3 וגלדיאטור-extended...
שני הכותרים ב-HD MASTER נשמעו היטב, רזולוציה נהדרת, עם פירוט מצויין, צליל עם משקל מתחת ובהחלט הפגין יכולות מצויינות.
לגבי ההעדפה של צליל, חיים אוהב "מוקצן" וזה בסדר גמור, חיים אוהב שהסנטר יהיה דומיננטי במרכז, ושישמעו אותו היטב, כאמור לאוזנו שלו זה ה-BEST וזה מצוייין (f)
חיים אוהב שהסאונד הוא "קופסתי" יותר ז"א well defined ושוב זו השקפתו ולא צריך לשנות את גישתו בגלל העדפותיו...או להכנס למלחמות מי צודק...
כמו שנאמר ה-85 הוא רסיבר ברמה גבוהה מאוד, תג מחירו זה כבר issu אחר, יכולותיו המוזיקליות, זה כבר issu אחר ושייך לפורום המתאים.

הסטראו עסקינן, אנחנו בפורום קולנוע ביתי, ולא מן הראוי שאתייחס לקטגוריה הזו, מפני שקטגוריה זו היא עולם ופילוסופיה בפני עצמה, מה עוד שחיים מצהיר שהוא אינו איש של סטיראו ודו ערוצי וזה ממש לא מעניין אותו...
לכן השיפוט שלי מהרושם הראשוני (וחבל שבכל זאת שיתפתי קודם, כי לא רציתי להכנס לזה :( ) כלל לא רלוונטי...כי לא לשם כך התקבצנו, ידענו מראש שעיקר המפגש הוא להתרשם מה-85 מבחינת קולנוע וממסך ה-3D.
אני אישית התעקשתי לשמוע מוזיקה ועוד הבאתי HardDISC חיצוני שלי עם קטעים שאני מכיר היטב, כי לי אישית היה חשוב גם לבדוק ברושם ראשוני את יכולות ה-DAC הפנימי...
בשבילי הפרוססור הוא לא רק בשביל קולנוע אלא גם עבור סטיראו דו ערוצי....ובחיבור HDMI.

הוויכוחים האילו, למי יש יותר גדול, באמת מיותרים (f)

חיים, נהניתי מאוד גם מהפרזנטציות וגם מחברתך...אשמח לביקורים כאילו נוספים, אצלך, אצלי, מתי שמתאפשר. (f)

שבוע טוב חברים ויום מקסים.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #79 

יפה כתבת, בזה אפשר לסיים את הסוגיה המתישה הזאת לא חושבים? :שישי:

בוקר מקסים לכולם (f)

yarino