הורדה מ-Usenet רחוקה ממהירות מקסימלית (50 מגה) עם נטוויזן ו-TAG4
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
2 דברים שיש לי להוסיף:
1. עזבו אותכם מכל התוכנות, רק Sabnzbd
2. ומה יקרה שבבז"ל יפסיק להיות טוב ? הרי גם זה יגיע.
אנחנו לצערי צריכים למצוא את הספק שהכי הוגן כלפינו (לא שאני אומר נטויז'ן או בזב"ל), כי בכל אחד נקבל עליה וירידות.
אנחנו לצערי צריכים למצוא את הספק שהכי הוגן כלפינו (לא שאני אומר נטויז'ן או בזב"ל), כי בכל אחד נקבל עליה וירידות.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
גם אני רוצה להוסיף שני דברים:
1) רק NZBGet
2) נטווזין על הפנים, שודדים הון כסף על TAG4 ומספקים שירות ***.
בזק בין לאומי עם גיימר, עשירית מחיר, פי עשר מהירות. המצב בבזק בין לאומי רק ישתפר בעוד חודשיים שיושק הסיב החדש שלהם.
1) רק NZBGet
2) נטווזין על הפנים, שודדים הון כסף על TAG4 ומספקים שירות ***.
בזק בין לאומי עם גיימר, עשירית מחיר, פי עשר מהירות. המצב בבזק בין לאומי רק ישתפר בעוד חודשיים שיושק הסיב החדש שלהם.
- sYn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
ומה עושים אלה במהירות שאין אפשר לקבל עליה חייגן?
100 מגה?
100 מגה?
- jpost
-
- חבר מביא חבר

בגלל זה אני מעדיף את ה 50 מגה של בזק, על ה 100 מגה של הוט.
בלי תיעדוף המהירות הגבוהה לא ממש שווה.
ואני בכלל לא מתחיל לדבר על חוסר היציבות של רשת הוט באיזור שלי...
בלי תיעדוף המהירות הגבוהה לא ממש שווה.
ואני בכלל לא מתחיל לדבר על חוסר היציבות של רשת הוט באיזור שלי...
- sYn
-
- חבר ותיק

אני האמת דיי מאוכזב... למעט חלון בבוקר של כמה שעות שאני מקבל את מלוא רוחב הפס, 11 מגה...
בשאר היום ההורדה עומדת על 5-6 מגה לכל היותר... שעות ההורדה לא באמת משנות שלי, אבל
סתם מאכזב.
על תשתית NGN באזור שלי אין בכלל מה לדבר...
בשאר היום ההורדה עומדת על 5-6 מגה לכל היותר... שעות ההורדה לא באמת משנות שלי, אבל
סתם מאכזב.
על תשתית NGN באזור שלי אין בכלל מה לדבר...
- sYn
-
- חבר ותיק

http://www.newsgroupreviews.com/newsbin ... ecial.htmlsushay כתב:אוקי אני אנסה לשחק עם זה אבל קודם אצטרך לקנות אותה... אין איזה קופון ?...
נסה את זה.. אולי יעזור...
- sushay
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1259
תודה אבל החלטתי להישאר עם Newsleecher אין מה לעשות היא הכי טובה...
- sushay
-
- חבר ותיק

לצערי sabnzb לא נותן פיתרון של search כמו שיש בתוכנות כמו newsleecherChura כתב:2 דברים שיש לי להוסיף:
אנחנו לצערי צריכים למצוא את הספק שהכי הוגן כלפינו (לא שאני אומר נטויז'ן או בזב"ל), כי בכל אחד נקבל עליה וירידות....
תמיד צריך אתר אינדקס זמין..
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
Splashy
היקרה
בואי אני יספר לך איך האינטרנט בארץ עובד כל הספקיות תשתית ואינטרנט מתקמצנות על רוחב פס בין אם זה בהורדה או בעלאה
בספק היחידי שלא שם על מהירות הורדה זה בזק בנלאומי אני לקוח שלהם כבר שנים רבות ואף פעם לא היה לי בעיה בהורדה שלהם
לפי חודש וחצי היתי מנוי על 50 מגה NGN וספק 014 לא משנה מאיפה ומתי ההורדה טסה על 6.5 מגה בממוצע נדיר מאוד היה לראות
פחות מ 5 מגה בשניה בהורדה אבל לאומת זאת מהירות העלאה *** של דבר בקושי 120-150 קילובייט בשניה שזה אבסודר ביותר
ואת בתור לקוחה אם חשבון עסקי שבטח משלמת סכום של 3 ספרות עבור השרות שלהם היית עושה צעד חכם מנתקת מ 013 ועוברת ל -014
כי משקורה היות ובזק בנלאומי הם הבעלים הבלעדים של DHCP בארץ שאר הספקיות משכירות שרתים ותעבורת רשת מ 014
בעצם כשאת אומרת שאת מחוברת ל 013 בפועל 013 מחוברים ל 014 וככה נוצר העומס כי השרתים של 013 מחוברים ל 014
אם כבר את משלמת הון תועפות למה להיות מחובר לחאפר כשיש אפשרות לתחבר ישירות לספק שמספק אינטרנט לכל הספקיות בארץ?
אני בטלתי את ה 50 מגה בגלל שהראוטרים של בזק לא עומדים בעומס כשמורידים הרבה במכה אחת
נניח בטורנטים הראוטרים נתקעים ב 100 חיבורים בשניה אז יש לך 50 מגה אבל מה זה שווה אם הציוד לא עומד בעומס
של 50 מגה?
בטלתי את ה 50 חזרתי ל 15 אם מודם רגיל דלינק 2500U ופשוט עובד כמו פנטר אם ראוטר של אדימקס שעולה 150 שח
בכל מקרה משאני בא להגיד לך זה היות ואת לקוחה עסקית שלהם תתנתקי מהם אם אותו כסף שאת משלמת ל 013 ב 014 99 אחוז תקבלי
יותר אבל לגבי מהירות העלאה אין מה לעשות דופקים אותנו עד הסוף אם בקושי אחד מגה שזה כלום ביחס לאירופה ששמה
לקוח שצריך אינטרנט בבית להורדות במחיר של 200 שח כולל ספק יכול לקבל 100 מגה סימטרי או 300 מגה סימטרי
עסקים באירופה יושבים כבר על אינטרנט סימטרי של אחד ג'יגה במחיר של בין 700-800 שח
ואגב אהבתי את החתול שלך
חמוד
היקרה
בספק היחידי שלא שם על מהירות הורדה זה בזק בנלאומי אני לקוח שלהם כבר שנים רבות ואף פעם לא היה לי בעיה בהורדה שלהם
לפי חודש וחצי היתי מנוי על 50 מגה NGN וספק 014 לא משנה מאיפה ומתי ההורדה טסה על 6.5 מגה בממוצע נדיר מאוד היה לראות
פחות מ 5 מגה בשניה בהורדה אבל לאומת זאת מהירות העלאה *** של דבר בקושי 120-150 קילובייט בשניה שזה אבסודר ביותר
ואת בתור לקוחה אם חשבון עסקי שבטח משלמת סכום של 3 ספרות עבור השרות שלהם היית עושה צעד חכם מנתקת מ 013 ועוברת ל -014
כי משקורה היות ובזק בנלאומי הם הבעלים הבלעדים של DHCP בארץ שאר הספקיות משכירות שרתים ותעבורת רשת מ 014
בעצם כשאת אומרת שאת מחוברת ל 013 בפועל 013 מחוברים ל 014 וככה נוצר העומס כי השרתים של 013 מחוברים ל 014
אם כבר את משלמת הון תועפות למה להיות מחובר לחאפר כשיש אפשרות לתחבר ישירות לספק שמספק אינטרנט לכל הספקיות בארץ?
אני בטלתי את ה 50 מגה בגלל שהראוטרים של בזק לא עומדים בעומס כשמורידים הרבה במכה אחת
נניח בטורנטים הראוטרים נתקעים ב 100 חיבורים בשניה אז יש לך 50 מגה אבל מה זה שווה אם הציוד לא עומד בעומס
של 50 מגה?
בטלתי את ה 50 חזרתי ל 15 אם מודם רגיל דלינק 2500U ופשוט עובד כמו פנטר אם ראוטר של אדימקס שעולה 150 שח
בכל מקרה משאני בא להגיד לך זה היות ואת לקוחה עסקית שלהם תתנתקי מהם אם אותו כסף שאת משלמת ל 013 ב 014 99 אחוז תקבלי
יותר אבל לגבי מהירות העלאה אין מה לעשות דופקים אותנו עד הסוף אם בקושי אחד מגה שזה כלום ביחס לאירופה ששמה
לקוח שצריך אינטרנט בבית להורדות במחיר של 200 שח כולל ספק יכול לקבל 100 מגה סימטרי או 300 מגה סימטרי
עסקים באירופה יושבים כבר על אינטרנט סימטרי של אחד ג'יגה במחיר של בין 700-800 שח
ואגב אהבתי את החתול שלך
חמוד
-
Splashy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 886
MrYair, תודה רבה על התגובה המפורטת.
נראה לי שבאמת אני הולכת לעזוב את נטוויז'ן.
שמחה שאהבת את החתולה שלי
נראה לי שבאמת אני הולכת לעזוב את נטוויז'ן.
שמחה שאהבת את החתולה שלי
האתר שלי: http://gali-nir.com
עמוד ה-500px שלי: http://500px.com/galinir
עמוד ה-Flickr שלי: http://flickr.com/photos/gali_n
עמוד ה-500px שלי: http://500px.com/galinir
עמוד ה-Flickr שלי: http://flickr.com/photos/gali_n
- ehudros
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- שם מלא: Ehud Rosenberg
אני יכול לספר סיפור הפוך לחלוטין - הייתי בנטוויז'ן ועברתי לבזק בינלאומי והמהירות ליוזנט (מכמה ספקים שונים) צנחה דרסטית.
היום נראה לי שהכל איטי, גם בנטוויז'ן וגם ב-014.
היום נראה לי שהכל איטי, גם בנטוויז'ן וגם ב-014.
- Chura
-
- חבר מביא חבר

MrYair, תסלח לי ידידי, אבל חצי ממה שאתה אומר פה לא נכון.
נטויז׳ן יוצאים לעולם עם חברץ מד נאוטילוס, בדומה לבזק שעדיין אין ברשותה סיב.
איך DHCP קשור בכלל לא הבנתי.
נטויז׳ן יוצאים לעולם עם חברץ מד נאוטילוס, בדומה לבזק שעדיין אין ברשותה סיב.
איך DHCP קשור בכלל לא הבנתי.
נערך לאחרונה על ידי Chura ב 14/11/2011 11:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- sushay
-
- חבר ותיק

MyYair מאיפה אתה כותב את כל השטויות האלה?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
מצטער להגיד לך אבל MyYair אתה טועה אחי.sushay כתב:MyYair מאיפה אתה כותב את כל השטויות האלה?...
אם אתה לא יודע בבקשה אל תטעה אנשים, סתם חבל שאתה מלמד אנשים מידע שגוי.
אולי התכוונת לזה שרוב האתרים מאוחסנים בחווה של 014?
אבל באמת שהכל זה לא נכון....
- jpost
-
- חבר מביא חבר

אתה רציני ?MrYair כתב:בעצם כשאת אומרת שאת מחוברת ל 013 בפועל 013 מחוברים ל 014 וככה נוצר העומס כי השרתים של 013 מחוברים ל 014...
- marvje
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 298
MrYair כתב: כי משקורה היות ובזק בנלאומי הם הבעלים הבלעדים של DHCP בארץ...
- sushay
-
- חבר ותיק

כמה שטויות בפוסט אחד.. מדהים
בכל מקרה נחזור לעניינינו splashy
לי יש תופעה אחרת בחיבור של נטויז'ן 8 מגה (אפילו לא NGN) אני מקבל את מלוא הקו כל הזמן.. אני לא מבין כי בחיבור של 014 גיימר שיש לי אני לא מקבל את מלוא הקו ..
איך זה יכול להיות?
בכל מקרה נחזור לעניינינו splashy
לי יש תופעה אחרת בחיבור של נטויז'ן 8 מגה (אפילו לא NGN) אני מקבל את מלוא הקו כל הזמן.. אני לא מבין כי בחיבור של 014 גיימר שיש לי אני לא מקבל את מלוא הקו ..
איך זה יכול להיות?
- Chura
-
- חבר מביא חבר

כמו שאמרתי.
יום עסל יום בסל.
אני אישית הייתי בבזב"ל הרבה שנים, אבל הטורנטים זחלו שם.
עם המעבר לנטויז'ן קיבלתי רוחב פס מלא.
היום אני כבר לא עם טורנטים (אלא ניוז) אבל אני כן מקבל רוחב פס מלא של 30 מגה.
יום עסל יום בסל.
אני אישית הייתי בבזב"ל הרבה שנים, אבל הטורנטים זחלו שם.
עם המעבר לנטויז'ן קיבלתי רוחב פס מלא.
היום אני כבר לא עם טורנטים (אלא ניוז) אבל אני כן מקבל רוחב פס מלא של 30 מגה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- sushay
-
- חבר ותיק

כנראה שזה המצב... אבל זה עדין מאכזב לדעת שבגיימר אתה מקבל לפעמים פחות מיוזר רגיל בNV..
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
שמעו חברה יכול להיות שאני אולי טועה בכמה דברים אבל משרשמתי בפוסט קודם שלי
זה בא ממקור שבטעות פלט את זה במקום הלא נכון וזמן לא נכון ואני במקרה היתי לידו נשאיר את זה בלי פרטים יותר מדי
לכן רשמתי את זה בפוסט אבל שוב יכול להיות שאני טועה ואולי צודק ורק הציבור לא יודע מה הקומבינה באמת בין כל הספקיות
אינטרנט בארץ
זה בא ממקור שבטעות פלט את זה במקום הלא נכון וזמן לא נכון ואני במקרה היתי לידו נשאיר את זה בלי פרטים יותר מדי
לכן רשמתי את זה בפוסט אבל שוב יכול להיות שאני טועה ואולי צודק ורק הציבור לא יודע מה הקומבינה באמת בין כל הספקיות
אינטרנט בארץ